2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun, bebeğiniz en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah

Yaa hayırlısı ile olsun inşallah açıklık nişan vs mi oldu acaba,yarına yatış neden denildi
Sabah 9.10 randevum vardı canım işte 38+4 olmustuk doktor ultrason baktı suyu falan hersey iyi dedi çatı muayenesi yapalım dedi işte muaynede bebek kanala oturmus basına dokunuyorum dedi açıklık var dedi tabi ben şok çünkü bende ne ağrı ne bişi nişan su falan hiç bişi yok neyse nst gönderdi 80-85 arası sancı varmış ama ben hissetmiyorum bana heran gelebilir dedi ufak sancı da hastaneye gel dedi. Yatısı yarın istedim zaten gelen giden ellemesin diye yarın sabah 9 da gel kesin bekliyorum dedi doktor da bakalm inşallah güzel bir doğum olur heyecandan panikten sormak istediğim bütün soruları unutmusum doktora

Maşallah nasıl güzel haberler
Bir nefeste bir avazda sağlıklı doğumunuz olur inşallah

Kızlar bebeğim 1 haftada 500 gram almış önümüzdeki bi kaç güne doğurdum doğurdum daha da gelmezse sezaryen günü alıcaz. Çatı muayenesinde çok geniş olmadını söylemişti doktor, Bu minyon halimle Böyle bi tosun doğurmayı bende beklemiyordum şoklardayım
şuan için güncel kilosu 3600 küsür çok aşırı değil aslında ama bu hızla giderse 4 kiloyu bulur haftaya

Siğiller normal doğumda bebeğe gecebiliyormus benim de hpv gecmisim var. En son negatif sonucu aldım ama yine de korkuyor insan. Siz hpv testi yaptırdınız mı hiç rahim ağzı için smear tesi falan?

Canım ultrason ölcüsü dogru çıkmayabiliyor kuzenime 3800 dedi sezeryan aldılar bebek 3300 dogdu düşün

Benim 35. haftada 3100 g çıktı, şimdi kimbilir kaç g olmuştur, son haftalarda artık çok almaz diyordum ama demek ki haftada 500 g alabiliyomuş ben de şok oldum

Kizlar mamajoo nun elektrikli pompasini kullanan var mi? Bende manuel vardi ama cekimi hic yetmedi 1 damla bile cekmiyor goguslerim patlayacak gibi bebek sutu bitiremiyor elektrikli pompa alicam mamajoo yu kullanan varsa cevaplarsaniz sevinirim
Ben aldım henüz kullanmadım ama kullanıcı yorumları çok iyiydi.

Siğiller normal doğumda bebeğe gecebiliyormus benim de hpv gecmisim var. En son negatif sonucu aldım ama yine de korkuyor insan. Siz hpv testi yaptırdınız mı hiç rahim ağzı için smear tesi falan?
Cin-2 teşhisiyle leep olmuştum geçen yıl, sonraki smearlarım temizdi, randevumda rahim ağzı yumuşadığı içim smear almadı doktorum ama siğilleri farketti. Burada hpv tipleme yapılmıyor. Doğumdan 6 ay sonra aşı olabilirsin dedi, onu bekliyorum. Normal doğum için kesinlikle sorun olmadığını söyledi.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi

Bugün biraz bel ağrım var ama ayakta kalınca oluyor yattım dinlendim geçti, bir belirti bekliyorum kendimi sürekli dinliyorum ya da ben anlamıyorum belirtileri
Canım bende de belirti yoktu bak açılma çıktı doktor kontrolü ihmal etme ne olur ne olmaz bende senin gibi diyordum yarın doğum başlıcak hala şoktayım

Canim ben dün tekrar doktora gittim kanamam hala olmadi diye. Kan hala icimde birikmis sekilde duruyordu. Karnimdan masaj yapti, o da iyi gelmedi. Sonra iki tane dil alti hapı verdi. Dogum sancisini baslatiyor bu hap, rahminin kasilmasini saglayacak dedi. İnternette arastirdim kürtaj icin kullaniliyormus. O haplardan sonra çeşmeden akarcasina kanamam oldu. O kadar kan icimde nasil birikmis hala saskinim. Doktorun da ne yapacagini soyler ama benim yasadigim da sana fikir olsun. Haftaya bidaha gidicem doktora, insallah tamamen bitmistir icimdekiler

Öncelikle çok geçmiş olsun. ENDOL 32. Haftadan itibaren çok önerilmiyor . Kalpte patent ductus arteriosis denilen bir rahatsızlık riskini arttırabiliyor ve amniyon sıvısının azaltabiliyor. Ben de 32. Hafta öncesi 2 şer günden toplamda 4 gün kullanmıştım. Bir sıkıntı oluşturmadı . Şu anda sıvım azaldığı İçin en az 3 litre su içiyorum . Doktoruma karnımı ovalıyorum ağrı olunca dediğimde karın masajının doğumu tetiklemekte kullanılan bir yöntem olduğunu iletmişti. Umarım zamanında doğar bebeğiniz

Ne kadar damlatıyordun? Ben korkuyorum 1-2 damla damlatıyorum. İnternette baktım yarısını bir burna yarısını bir burna sıkıyorlar
bi iki damla yapıyodm bnde basta korkarak ama o zmnda pek işe yaramıo biraz ona sıkıyorum biraz ona az durup cevirince akıo zaten aspiratörle de cekiodm bi defa hırıltısı kesilio rahat ediyordu. Mutlaka baya zaman kullanmk sart oluyor bu bebegime hazırladm suyu da aspiratörüde. Cnkü doktor bana burun temzlgni aksatmayn nefesi kesilir geceleri tehlikeli olabilir demsti.

Ne zaman başlanması Lazım bende çok korkuyorum burun temizliğinden bana doktor bir şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…