2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eczanelerde var ınsaallah mutlaka alın. Sart oluo. Ben klimadan korkardm acıkcası. Allah korusun.

Ne zaman başlanması Lazım bende çok korkuyorum burun temizliğinden bana doktor bir şey demedi
Bazıları sormaynca demio iste ben sırf hırıltı var die korkudan hastaneye götürmstm aceba cigerlernde bsy mi var die halbuki mesele burun temzligiyms 15 günlük falandı doktor öyle diyp serum fizyolojik yaznca ben baslamstm düzenli olarak temzlemeye.

Bu kalp sıkıntısını 32. haftadan sonra aldığımızda mı yapıyor sıvıyı azalttığını ben de biliyorum bir de bu kalp problemini doktor ultrasonla bakarken anlıyor değil mi pazartesi doktorumla konuşayım olmadı siz tam olarak kaçıncı haftada kullanmıştınız kusura bakmayın çok soru sordum ya öyle mi doğumu tetiklediğini bilmiyordum ben de kendini kastığı zaman ovalıyorum ki dağılsın diye. Âmin inşAllah çok teşekkür ederim

Ben 28 ve 30. Haftalarda kullanmıştım. Tabi ki illa bir sıkıntı yapacak diye bir durum yok . Doktorunuz ilaç verirken kar zarar ilişkisini düşünmüştür. Erken doğumun da riskleri oluyor. Bu masaj konusunu ben de bilmiyordum doktorum iletti . Umarım bebeklerimize sağsalim kavuşuruz

Günümüz aynıymış sancıyı hissetmemen çok güzel canım inşallah kolaylıkla geçirirsin doğumu senin bebeğin boy kilo kaç çıktı?
Benim 35. haftada 3100 g çıktı, şimdi kimbilir kaç g olmuştur, son haftalarda artık çok almaz diyordum ama demek ki haftada 500 g alabiliyomuş ben de şok oldum
Bende çok şaşırdım 1 hafta geriden geliyorduk şimdi 1 hafta öne geçmişiz. Muz ve hurma yedim farklı olarak onların etkisi sanırım

Eczanelerde var ınsaallah mutlaka alın. Sart oluo. Ben klimadan korkardm acıkcası. Allah korusun.
Evet yha biz kendimiz olsaj önemsemem de bunyesi vücudu çok küçük Allah korusun hic biri hasta olmasın tek ümidim o. Seneye yaza daha iyi oluruz inşallah

Kizlar mamajoo nun elektrikli pompasini kullanan var mi? Bende manuel vardi ama cekimi hic yetmedi 1 damla bile cekmiyor goguslerim patlayacak gibi bebek sutu bitiremiyor elektrikli pompa alicam mamajoo yu kullanan varsa cevaplarsaniz sevinirim
Ben kiwi kullanıyorum çok memnunum

KIZLAR ŞOK OLACAKSINIZ AMA BEN HALA DOĞURMADIM NİŞANIMIN GELDİĞİ GÜNDEN BERİ SANCILARIM VAR AMA AÇILMAM YOK EN SON 10 DK YA İNDİ SANCILAR BAYA SERT GİRMEYE BAŞLADI ONA RAĞMEN AÇILMA YOK HALA NE YAPABİLİRİM , KEYFİM 2 GÜNDÜR ÇOK YOKTU HER AN TETİKTE OLMAK BİRAZ GERDİ AMA DUA EDİN HAYIRLISI İLE SÜREÇ ÇOK UZAMASIN SAĞLIKLA DOĞUMUM OLSUN

Eklentiler

• IMG_20230810_191548.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu gecmeyen vajinal akıntı ve idrar yolu enf bende de var hpv ile bağlantısı var mıdır yokmudur ki sizde de varmıs süphelenmedim değil smdi

Benimde böyleydi nst sonucum doktor yalancı sancılar bunlar demişti ama çok ağrım var adet olacakmışım gibi aynı kasıklarım ve belime vuruyor özellikle.

Adet ağrısı gibi değil ki benimkiler nefesimi kesiyor o derece giriyor ve 10 dk da bir kesin oluyor şaşmıyor dk , dün 20-25 dk da bir giriyordu mesela
Benimde böyleydi nst sonucum doktor yalancı sancılar bunlar demişti ama çok ağrım var adet olacakmışım gibi aynı kasıklarım ve belime vuruyor özellikle.

Bende 30. Haftada kullandım 3 adet inşAllah bir daha şiddetli kasılmam olmaz da kullanmam. Amin inşAllah sağlıkla zamanlarında doğsunlar sağolun cevap verdiğiniz için

Ay canım bi anda doktor doğuma alcas basına değiyorum deyince hafizam silindi panikten stresten ne dedi boy kilo hatırlamıyorum yarın tekrar ultrason bakıcak konuşacağız o zaman sorucam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…