- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.661
Eczanelerde var ınsaallah mutlaka alın. Sart oluo. Ben klimadan korkardm acıkcası. Allah korusun.Suyu Yok kuru kuru çekilmez de arada bir hırıltı duyuyorum hizli nefes alıp verdikçe ağlarken çarşıya İlk çıkmada alıp koymalı kenara dursun. Hasta olmasın tek de baska birsey istemem yaz bebesi gerçekten zormuş bakmasj yha üşüdümu yok dışarısı sıcak derken derken hasta edicez zaten gece kilimanin kumanda elime yapışık yatıyorum resmen
Bazıları sormaynca demio iste ben sırf hırıltı var die korkudan hastaneye götürmstm aceba cigerlernde bsy mi var die halbuki mesele burun temzligiyms 15 günlük falandı doktor öyle diyp serum fizyolojik yaznca ben baslamstm düzenli olarak temzlemeye.Ne zaman başlanması Lazım bende çok korkuyorum burun temizliğinden bana doktor bir şey demedi
Haklısın canım teşekkür ederim amin inşAllah hepimiz içinHakkında hayırlısı olsun inşallah canımsen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
Bu kalp sıkıntısını 32. haftadan sonra aldığımızda mı yapıyor sıvıyı azalttığını ben de biliyorum bir de bu kalp problemini doktor ultrasonla bakarken anlıyor değil mi pazartesi doktorumla konuşayım olmadı siz tam olarak kaçıncı haftada kullanmıştınız kusura bakmayın çok soru sordumÖncelikle çok geçmiş olsun. ENDOL 32. Haftadan itibaren çok önerilmiyor . Kalpte patent ductus arteriosis denilen bir rahatsızlık riskini arttırabiliyor ve amniyon sıvısının azaltabiliyor. Ben de 32. Hafta öncesi 2 şer günden toplamda 4 gün kullanmıştım. Bir sıkıntı oluşturmadı . Şu anda sıvım azaldığı İçin en az 3 litre su içiyorum . Doktoruma karnımı ovalıyorum ağrı olunca dediğimde karın masajının doğumu tetiklemekte kullanılan bir yöntem olduğunu iletmişti. Umarım zamanında doğar bebeğiniz
Ben 28 ve 30. Haftalarda kullanmıştım. Tabi ki illa bir sıkıntı yapacak diye bir durum yok . Doktorunuz ilaç verirken kar zarar ilişkisini düşünmüştür. Erken doğumun da riskleri oluyor. Bu masaj konusunu ben de bilmiyordum doktorum iletti . Umarım bebeklerimize sağsalim kavuşuruzBu kalp sıkıntısını 32. haftadan sonra aldığımızda mı yapıyor sıvıyı azalttığını ben de biliyorum bir de bu kalp problemini doktor ultrasonla bakarken anlıyor değil mi pazartesi doktorumla konuşayım olmadı siz tam olarak kaçıncı haftada kullanmıştınız kusura bakmayın çok soru sordumya öyle mi doğumu tetiklediğini bilmiyordum ben de kendini kastığı zaman ovalıyorum ki dağılsın diye. Âmin inşAllah çok teşekkür ederim
Günümüz aynıymış sancıyı hissetmemen çok güzel canım inşallah kolaylıkla geçirirsin doğumuSabah 9.10 randevum vardı canım işte 38+4 olmustuk doktor ultrason baktı suyu falan hersey iyi dedi çatı muayenesi yapalım dedi işte muaynede bebek kanala oturmus basına dokunuyorum dedi açıklık var dedi tabi ben şok çünkü bende ne ağrı ne bişi nişan su falan hiç bişi yok neyse nst gönderdi 80-85 arası sancı varmış ama ben hissetmiyorum bana heran gelebilir dedi ufak sancı da hastaneye gel dedi. Yatısı yarın istedim zaten gelen giden ellemesin diye yarın sabah 9 da gel kesin bekliyorum dedi doktor da bakalm inşallah güzel bir doğum olur heyecandan panikten sormak istediğim bütün soruları unutmusum doktora
Bende çok şaşırdım 1 hafta geriden geliyorduk şimdi 1 hafta öne geçmişiz. Muz ve hurma yedim farklı olarak onların etkisi sanırımBenim 35. haftada 3100 g çıktı, şimdi kimbilir kaç g olmuştur, son haftalarda artık çok almaz diyordum ama demek ki haftada 500 g alabiliyomuş ben de şok oldum
Evet yha biz kendimiz olsaj önemsemem de bunyesi vücudu çok küçük Allah korusun hic biri hasta olmasın tek ümidim o. Seneye yaza daha iyi oluruz inşallahEczanelerde var ınsaallah mutlaka alın. Sart oluo. Ben klimadan korkardm acıkcası. Allah korusun.
Ben kiwi kullanıyorum çok memnunumKizlar mamajoo nun elektrikli pompasini kullanan var mi? Bende manuel vardi ama cekimi hic yetmedi 1 damla bile cekmiyor goguslerim patlayacak gibi bebek sutu bitiremiyor elektrikli pompa alicam mamajoo yu kullanan varsa cevaplarsaniz sevinirim
Bunu düzenli olarak mı kullanmamız gerek acaba yoksa gerektiğinde mi burun açmak içinKızlar ben aspiratör olarak otribebe aldım ama daha yapmadım hiç korkuyorum
Damlasını da almadım eczaneden
aynen İnsaallahEvet yha biz kendimiz olsaj önemsemem de bunyesi vücudu çok küçük Allah korusun hic biri hasta olmasın tek ümidim o. Seneye yaza daha iyi oluruz inşallah
Bu gecmeyen vajinal akıntı ve idrar yolu enf bende de var hpv ile bağlantısı var mıdır yokmudur ki sizde de varmıs süphelenmedim değil smdiCin-2 teşhisiyle leep olmuştum geçen yıl, sonraki smearlarım temizdi, randevumda rahim ağzı yumuşadığı içim smear almadı doktorum ama siğilleri farketti. Burada hpv tipleme yapılmıyor. Doğumdan 6 ay sonra aşı olabilirsin dedi, onu bekliyorum. Normal doğum için kesinlikle sorun olmadığını söyledi.
Benimde böyleydi nst sonucum doktor yalancı sancılar bunlar demişti ama çok ağrım var adet olacakmışım gibi aynı kasıklarım ve belime vuruyor özellikle.KIZLAR ŞOK OLACAKSINIZ AMA BEN HALA DOĞURMADIM NİŞANIMIN GELDİĞİ GÜNDEN BERİ SANCILARIM VAR AMA AÇILMAM YOK EN SON 10 DK YA İNDİ SANCILAR BAYA SERT GİRMEYE BAŞLADI ONA RAĞMEN AÇILMA YOK HALA NE YAPABİLİRİM , KEYFİM 2 GÜNDÜR ÇOK YOKTU HER AN TETİKTE OLMAK BİRAZ GERDİ AMA DUA EDİN HAYIRLISI İLE SÜREÇ ÇOK UZAMASIN SAĞLIKLA DOĞUMUM OLSUN
Benimde böyleydi nst sonucum doktor yalancı sancılar bunlar demişti ama çok ağrım var adet olacakmışım gibi aynı kasıklarım ve belime vuruyor özellikle.
Bende 30. Haftada kullandım 3 adet inşAllah bir daha şiddetli kasılmam olmaz da kullanmam. Amin inşAllah sağlıkla zamanlarında doğsunlar sağolun cevap verdiğiniz içinBen 28 ve 30. Haftalarda kullanmıştım. Tabi ki illa bir sıkıntı yapacak diye bir durum yok . Doktorunuz ilaç verirken kar zarar ilişkisini düşünmüştür. Erken doğumun da riskleri oluyor. Bu masaj konusunu ben de bilmiyordum doktorum iletti . Umarım bebeklerimize sağsalim kavuşuruz
Ay canım bi anda doktor doğuma alcas basına değiyorum deyince hafizam silindi panikten stresten ne dedi boy kilo hatırlamıyorum yarın tekrar ultrason bakıcak konuşacağız o zaman sorucam tekrarGünümüz aynıymış sancıyı hissetmemen çok güzel canım inşallah kolaylıkla geçirirsin doğumusenin bebeğin boy kilo kaç çıktı?
Bende çok şaşırdım 1 hafta geriden geliyorduk şimdi 1 hafta öne geçmişiz. Muz ve hurma yedim farklı olarak onların etkisi sanırım
Bunu düzenli olarak mı kullanmamız gerek acaba yoksa gerektiğinde mi burun açmak için
Korkma cnm ben bugün yıkadım bebişi hemen çektim geldi mukuslarKızlar ben aspiratör olarak otribebe aldım ama daha yapmadım hiç korkuyorum
Damlasını da almadım eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?