- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.681
Benim sadece kan ilacıKızlar geçen hafta doğum yaptım siz decavit ve d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz doğumdan sonra? Bana sadece kan ilacı yazdılar devlet hastanesi olduğu için iletişim kuramadım doktorla
Ayy valla bende aynı durumdan korkuyorum karnım şiş hâlâ baya muhtemelen bende de aynı durum var adet olacakmışım gibi sancılar giriyor karnıma yarın bir söyleyim diyorum doktora bakalım ne diyecek bide o dil alti hapını sana kendisi mi verdi canım yoksa eczaneden mi aldın ismini biliyor musun yaniCanim ben dün tekrar doktora gittim kanamam hala olmadi diye. Kan hala icimde birikmis sekilde duruyordu. Karnimdan masaj yapti, o da iyi gelmedi. Sonra iki tane dil alti hapı verdi. Dogum sancisini baslatiyor bu hap, rahminin kasilmasini saglayacak dedi. İnternette arastirdim kürtaj icin kullaniliyormus. O haplardan sonra çeşmeden akarcasina kanamam oldu. O kadar kan icimde nasil birikmis hala saskinim. Doktorun da ne yapacagini soyler ama benim yasadigim da sana fikir olsun. Haftaya bidaha gidicem doktora, insallah tamamen bitmistir icimdekiler
Bende arkadaşımın lansinoh sağma makinasıni kullanıyorum kendim kiwi alayım dedim ama çok şikayet var ilk bir hafta çekiyor sonra çok çekmiyor diye ne zamandan beri kullanıyorsun canımBen kiwi kullanıyorum çok memnunum
Doktor bana gebelikte kullandığım multivitamin, d vitamini ve demir haplarını bitirmemi söyledi. Bitince de emziren anneler için olan multivitamin ile devam etmemi söylediKızlar geçen hafta doğum yaptım siz decavit ve d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz doğumdan sonra? Bana sadece kan ilacı yazdılar devlet hastanesi olduğu için iletişim kuramadım doktorla
Valla ben de bilmiyorum canım aldım damlasını da ama henüz kullanmadımBunu düzenli olarak mı kullanmamız gerek acaba yoksa gerektiğinde mi burun açmak için
Ay bilmiyorum canım ya korkuyorumKorkma cnm ben bugün yıkadım bebişi hemen çektim geldi mukuslar
Hpv ile ilgisi olmayabilir, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık görülüyor hemen hemen hepimiz geçirdik sanırım, vajinal enfeksiyonum da hamilelik öncesi vardı ilaç kullandım geçmemişti o sırada hamile kaldım enfeksiyon devam etti maalesef, bağışıklığım düşünce de iyileşemedi diye düşünüyorum.Bu gecmeyen vajinal akıntı ve idrar yolu enf bende de var hpv ile bağlantısı var mıdır yokmudur ki sizde de varmıs süphelenmedim değil smdi
Benim kanamam var ama adet sancısı gibi sancılarım da var. Kanamam da az değil yani. Acaba diyorum kullandığım korseden mi çok mu baskı yaptı ya da herkeste varsa ağrı olması normal olabilir.adet olacakmışım gibi sancılar giriyor karnıma
Canım günde bir saat yürüyüş yapacaksın mutlaka doktor bana rahmim yumuşamadığı için söylemişti ve son bir hafta hep yürüdüm gece saat 1 bile olsa çıktım yürüyüş yaptım doğumdan bir gün önceye kadar, squat yapacaksın, ayaktayken 10ar defa sol-sağ bacağı yanlara açıp kapat. Doğuma gittiğimde son ana kadar tüm gün ebe beni pilates topunda zıplattı. Hiç durma hareket et tek çözümü bu anladığım kadarı ileKIZLAR ŞOK OLACAKSINIZ AMA BEN HALA DOĞURMADIM NİŞANIMIN GELDİĞİ GÜNDEN BERİ SANCILARIM VAR AMA AÇILMAM YOK EN SON 10 DK YA İNDİ SANCILAR BAYA SERT GİRMEYE BAŞLADI ONA RAĞMEN AÇILMA YOK HALA NE YAPABİLİRİM , KEYFİM 2 GÜNDÜR ÇOK YOKTU HER AN TETİKTE OLMAK BİRAZ GERDİ AMA DUA EDİN HAYIRLISI İLE SÜREÇ ÇOK UZAMASIN SAĞLIKLA DOĞUMUM OLSUN
5. Gün çağırdı bizi çocuk doktoru canım. İlk aşılarını da o gün yapacakmış. Görme ve işitme testi de 5. gün en iyi dedi. Hepsi bir yapılacak. 7. Gün de doktor kontrolü var.sizler kaçıncı gün aralığında gittiniz topuk kanı vermeye
Bende bir de yara var rahim ağzında o da yapıyor olabilir. Yara var mıydı sizde de?Hpv ile ilgisi olmayabilir, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık görülüyor hemen hemen hepimiz geçirdik sanırım, vajinal enfeksiyonum da hamilelik öncesi vardı ilaç kullandım geçmemişti o sırada hamile kaldım enfeksiyon devam etti maalesef, bağışıklığım düşünce de iyileşemedi diye düşünüyorum.
Kacıncı haftandasın? Benim 38+4Adet ağrısı gibi değil ki benimkiler nefesimi kesiyor o derece giriyor ve 10 dk da bir kesin oluyor şaşmıyor dk , dün 20-25 dk da bir giriyordu mesela
5. Gün çağırdı bizi çocuk doktoru canım. İlk aşılarını da o gün yapacakmış. Görme ve işitme testi de 5. gün en iyi dedi. Hepsi bir yapılacak. 7. Gün de doktor kontrolü var.
Canım beni aradılar 30 Ağustos a gün verdiler dedim çarşambaya denk geliyor cuma erken olur mecbur pazartesi geleceksin dedi bebek beslendikten 3 gün sonra dedi 2. Topuk kanını alıyoruzÇocuk doktoruna benim de 3.günde çağırdı, işitme testi falan yapıldı, karından ve baş bölgesinden ultrason çekildi, birde sağlık ocağı çağırıyor ya ondan bahsediyorum, sağlık ocağı topuk kanını hangi gün aralığında istiyor
39+1Kacıncı haftandasın? Benim 38+4
Hayır yara yoktu sadece hücresel değişiklik görüldüBende bir de yara var rahim ağzında o da yapıyor olabilir. Yara var mıydı sizde de?
İyi ki gitmişsin canım . benm dıştan bile değildi içerden enfeksiyon olmuşBugun dikisim icin dr.a gittim. Acikta gorunen dikis vardi. Dr. temiz bakmissin enfeksiyon kapatabilirdi dedi. Ufak bisey gibiydi ama baya buyuk bir parca cikardi dr., cnm yandi tabi. Dikislerinize bakin, benim gibi bakamiyorsaniz esiniz baksin, normal olmayan bir durum var mi diye. Normalde 1 haftada eriyormus ama benim dikisim aciktaydi ve erimedi.burcumsu12 sagolsun, onun sayesinde baktim dikislerime. Yoksa 2 ay sonraydi kontrolum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?