2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu arada almamış olanlar varsa aspiratörü yeni alacaksa bruno öneririm. Bilinen tüm markaların uçlarını inceledim ben eczanede. Sağolsun kadın izin verdi en yumuşak olan bruno. Sizde bakarsanız sıkınca belli ediyor. Aklınızda bulunsun. Otrinin ucu bana aşırı sert geldi aspiratörü iyiymiş onun ama ucu sert burna zarar vermesinden korktum zaten herşeyden yeniyiz kdjdk

Ayy valla bende aynı durumdan korkuyorum karnım şiş hâlâ baya muhtemelen bende de aynı durum var adet olacakmışım gibi sancılar giriyor karnıma yarın bir söyleyim diyorum doktora bakalım ne diyecek bide o dil alti hapını sana kendisi mi verdi canım yoksa eczaneden mi aldın ismini biliyor musun yani
Ben kiwi kullanıyorum çok memnunum
Bende arkadaşımın lansinoh sağma makinasıni kullanıyorum kendim kiwi alayım dedim ama çok şikayet var ilk bir hafta çekiyor sonra çok çekmiyor diye ne zamandan beri kullanıyorsun canım

Kızlar geçen hafta doğum yaptım siz decavit ve d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz doğumdan sonra? Bana sadece kan ilacı yazdılar devlet hastanesi olduğu için iletişim kuramadım doktorla
Doktor bana gebelikte kullandığım multivitamin, d vitamini ve demir haplarını bitirmemi söyledi. Bitince de emziren anneler için olan multivitamin ile devam etmemi söyledi

Bugun dikisim icin dr.a gittim. Acikta gorunen dikis vardi. Dr. temiz bakmissin enfeksiyon kapatabilirdi dedi. Ufak bisey gibiydi ama baya buyuk bir parca cikardi dr., cnm yandi tabi. Dikislerinize bakin, benim gibi bakamiyorsaniz esiniz baksin, normal olmayan bir durum var mi diye. Normalde 1 haftada eriyormus ama benim dikisim aciktaydi ve erimedi. burcumsu12 sagolsun, onun sayesinde baktim dikislerime. Yoksa 2 ay sonraydi kontrolum.

Bu gecmeyen vajinal akıntı ve idrar yolu enf bende de var hpv ile bağlantısı var mıdır yokmudur ki sizde de varmıs süphelenmedim değil smdi
Hpv ile ilgisi olmayabilir, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık görülüyor hemen hemen hepimiz geçirdik sanırım, vajinal enfeksiyonum da hamilelik öncesi vardı ilaç kullandım geçmemişti o sırada hamile kaldım enfeksiyon devam etti maalesef, bağışıklığım düşünce de iyileşemedi diye düşünüyorum.

Kızlar bizim de göbek bağımız bugün düştü, yarın artık banyo yaptırırım
Sağlık ocağına topuk kanı için gideceğim de sizler kaçıncı gün aralığında gittiniz topuk kanı vermeye (normalde sağlık ocağı arayıp çağorırmış ama benimkiler hamilelik boyunca aramadıları için aramazlar diye düşünüyorum, doktor da aramasalar bile git ver dedi)

İlaç olarak sezeryan oldugum için sanırım 1 paket antibiyotik gibi ilacım var
Kan ilacı
Parol
Kan sulandırıcı iğne verilen ilaçlar

Canım günde bir saat yürüyüş yapacaksın mutlaka doktor bana rahmim yumuşamadığı için söylemişti ve son bir hafta hep yürüdüm gece saat 1 bile olsa çıktım yürüyüş yaptım doğumdan bir gün önceye kadar, squat yapacaksın, ayaktayken 10ar defa sol-sağ bacağı yanlara açıp kapat. Doğuma gittiğimde son ana kadar tüm gün ebe beni pilates topunda zıplattı. Hiç durma hareket et tek çözümü bu anladığım kadarı ile

Bende bir de yara var rahim ağzında o da yapıyor olabilir. Yara var mıydı sizde de?

5. Gün çağırdı bizi çocuk doktoru canım. İlk aşılarını da o gün yapacakmış. Görme ve işitme testi de 5. gün en iyi dedi. Hepsi bir yapılacak. 7. Gün de doktor kontrolü var.

Çocuk doktoruna benim de 3.günde çağırdı, işitme testi falan yapıldı, karından ve baş bölgesinden ultrason çekildi, birde sağlık ocağı çağırıyor ya ondan bahsediyorum, sağlık ocağı topuk kanını hangi gün aralığında istiyor

Canım beni aradılar 30 Ağustos a gün verdiler dedim çarşambaya denk geliyor cuma erken olur mecbur pazartesi geleceksin dedi bebek beslendikten 3 gün sonra dedi 2. Topuk kanını alıyoruz

İyi ki gitmişsin canım . benm dıştan bile değildi içerden enfeksiyon olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…