2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kanamam var ama adet sancısı gibi sancılarım da var. Kanamam da az değil yani. Acaba diyorum kullandığım korseden mi çok mu baskı yaptı ya da herkeste varsa ağrı olması normal olabilir.
Rahim kasılıyor ve kendini temizliyor olabilir canım sende benimkide sanki adet olacakmışım ama gecikmiş gibi bir ağrı.

Bende bugün rahim toparlayici korse denedim ama dikislerim ağrıdı 2 hafta olacak yarın doğum yapalı sen sanırım normal doğum yaptın

2021 de kızıma kullandım 1 yıl şimdide kullanıyorum belki de benim şansıma iyi çıktı çünkü ben memnunum

İyi ki gitmişsin canım . benm dıştan bile değildi içerden enfeksiyon olmuş
Benimde dıştan küçük bir siyahlık gözüküyor acaba enfeksiyon falan mı kayınvalidem bakıp dikişlerin eriyo benimde böyle olmuştu dedi

Senin nasıl bir durum olmuştu canım kaçırdım ben

Ay bilmiyorum canım ya korkuyorum
Damla damlattın mı ?
Damlayı damlattıgımda tıkanır ya da genzine kaçar diye korkuyorum
Banyodan hemen sonra damlatmadım banyo yumuşatıyor hafifçe çektim hemen geldi şuan bende korkuyorum seruma ama doktor damlat dedi bakalm 15 günlük olunca sağlık ocağına gideceğiz izleme hemşireye iyice sorarım
Kızım da ben hatırlıyorum baya baya sıkıp temizliyordum şimdi cesaret edemiyorum

Çok geçmiş olsun lazer dikişmiydi ?

Benimde dıştan küçük bir siyahlık gözüküyor acaba enfeksiyon falan mı kayınvalidem bakıp dikişlerin eriyo benimde böyle olmuştu dedi

Senin nasıl bir durum olmuştu canım kaçırdım ben
Dıştan belli olan hiçbir şey yoktu ultrason cihazı ile baktı sıvı birikmesi gördü

Amin canım inşallah bu sefer kolay olur senin de Sağlıkla kavuşalım artık son zamanlar gerçekten çok zor geçiyor

Canım bende de belirti yoktu bak açılma çıktı doktor kontrolü ihmal etme ne olur ne olmaz bende senin gibi diyordum yarın doğum başlıcak hala şoktayım
Kontrolüm pazartesiydi bugün değişiklik yaptılar salı gününe verdi, inşallah etmem canım teşekkür ederim
Sen de içini ferah tut, zamanları geldi :) ay ne güzel kavuşacaksınız inşallah, her şey gönlünce ve hayirlica olmasini nasip etsin Rabbim
İnşallah en güzel ve en yakın hayırlı zamanda doğum yapmak nasip olur, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz

Benim de şuan 3 gün oldu büyük tuvalete çıkmadım. Bol bol sıvı da alıyorum. Umarım ilk çıkışım çok acılı olmaz çünkü alttan dikişim var yapamam asla
İlk hafta içinde olması gerek sanırım
Evet normal doğum oldu ama benim de alttan dikiş var benim derdim de ayrı, hala üstüne otururken çok ağrıyor ve dikiş yeri çok şiş ilk andan beri. Acaba normal mi, inmesini bekliyorum.
Sezaryen olanlar da korse kullanabiliyor diye okumuştum ama sen daha iyi bilirsin canım doktora sordun mu

Bana kendisi verdi direk iki tane ama ismi görünüyordu. cytotec mizoprostol. Dün gece iyice kan boşaldı. Bugün de adetmisim gibi kanama devam ediyor. Belki senin içinde gercekten kan yoktur canım temizlemistir dikmeden önce. Ultrasonla bakmasini iste apaçık görünüyor eger varsa. Bu arada ilaci ictikten sonra 24 saat anne sütü vermemek gerekiyormus bilmiyordum. Bebegim dünden beri cok huzursuz. Doktorum uyarmamisti

Doğum yapan annişler hastanede ne kadar kaldınız, götürdüğünüz kıyafetlerin hepsini giydiniz mi? Ne kadar sık üst değiştirdiniz?Hastane çantamı küçültmek istiyorum biraz

Doğum yapan annişler hastanede ne kadar kaldınız, götürdüğünüz kıyafetlerin hepsini giydiniz mi? Ne kadar sık üst değiştirdiniz?Hastane çantamı küçültmek istiyorum biraz
2 pijama takimi yetti ama ek olarak 1 tişört olsa iyi olurdu çok terliyoruz
bebeğe de 2 tane yeterli geldi
Cumartesi sabah giriş pazar öğleden sonra çıkış yaptım

2 pijama takimi yetti ama ek olarak 1 tişört olsa iyi olurdu çok terliyoruz
bebeğe de 2 tane yeterli geldi
Teşekkür ederim canım, ben de bi uzun bi kısa takım koydum emzirme atleti ve gecelik de koydum bi tane ama abarttım mı bilemedim. Doğumdan sonra titreme geliyo üşüyosun dendiği için polar sabahlık da koydum çorba oldu çanta

Canım terleme üşümeye göre daha uzun sğrdü bebim tecrübemde. Ameliyattan çıktığımda üşüyordum ana yorgan vardı ve yetti. Polar olsaydı bile giymezdim. Çorap önemli orda bence. Terleme olduğu için bence fazla kıyafet iyidir kıyafetten azaltma bence

Canıcım havalar birden soğudu burda o yüzden kafam çok karıştı ne alacağım konusunda, şu an 17 derece gece uzun pijamalarla yatıyorum ağustos sonunda doğurursam polar sabahlığa ihtiyacım olabilir diye düşündüm ama terleme olayı da kafamı karıştırdı, geçen hafta hastaneye gittiğimde doğuma gelmiş iki kadının çantaları benimkinin yarısı kadardı, birazcık utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…