2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kac gunluk. Kaka degıl çişli beze bakın. Çiş yapıp yapmadıgını anlayamıyorsanız acın pecete koyun ıslanınca bıda tekrarlayın sayosına bakın. Her ıkı memeyı en az 15 er dakıka emdıkten sonra mama verınce onu yiyorsa doymuyormus. Red edıyorsa sut yeterlı dememiş

11 gunluguz bızımde gozlerde hafıf sarılık vardı doktorumuz 3.gun gordu normal dedı. Ve rengı donmeye basladı artık acılıyor gıtgıde. Mamayı da 5.gun almayı kendılıgınden kestı. Doyarsa almaz demişti doktoeumuz. Her ıkı meme emınce doyuyor zaten artık. 6,7 gunden sonra atak varmıs. Emme ıhtıyacı artıyor sutte ona ayak uyduruyor artık

Geçmiş olsun canım aynen soruo veririm büyük ihtimal yoksa valla bu döngü sonsuz em yat em yat em yat
Evet çiş yaptığını hiç fark etmedim, muhtemelen yaptığını düşündüm ama. Çok mantıklıymış peçeteyle bakmak, hemen deniyorum çok teşekkürler
Evet normalmiş belirli bir sınırın altondaysa o yüzden çok da panik olmadım ama işte süt yetmezse kötü olur diye biraz endişelendim. En mantıklısı dedtek vermek demek ki

Kıs olsa doktorumuz cok sorun olmuyo 3,4 gun az gelen sut ıdare edıyor ama yaz oldugu için sıvı kaybı olup hayatı tehlıke sokabılıyor dedı ve bız 1 gunde baya kayba ugradık. Hastane de cok sarıp sarmaladılar sıcakta daha kotu oldu. Rıske atmaya degmıyor bence ben bunu anladım. Ve sut arttırmak için harvays mom ma surup aldırdı doktorumuz ılk gunden faydasını gordum

Dıkkatlı kullanın aspıratoru. Çıgu doktor artık bunlar yerıne serum fızyolojık ıle burun yıkamayı onerıyor. Bunlar zarae verebılıyormus burun damarlarına

Bebeğimle benim hiçbir sorunumuz yok çok şükür.İstemsiz bi duygu yoğunluğum var hıçkırarak ağlamak istiyorum.Boğazım hep düğüm.Böyle bişey yaşayan var mı
Benim de öyle dün öğle uykusundan iç sıkıntısyla ağlayarak uyandım

kac gunluk bebis ve cevirip sirtina mi patpatladiniz korktunuz mu yaparken
32 günlük bebeğim
Hayır bir kaç damla damlatıp aspiratör ile çektim mukusları
Ama arkadaşın dediği gibi banyo yaptırdım şimdi damlasız da geldi mukuslar damlatmadan banyoda nemlendiği için

Dıkkatlı kullanın aspıratoru. Çıgu doktor artık bunlar yerıne serum fızyolojık ıle burun yıkamayı onerıyor. Bunlar zarae verebılıyormus burun damarlarına
Evet yavaş çektiğin sürece sıkıntı yok hızlı çekersen zarar verir

Mutlaka yapın. 11 gunluguz hıc tıkanıklık yoktu gorunurde bende yaptım ona ragmen pıslık cıktı. Osman gonulal videoları her konuda cok ıyı bence

Canım Osman beyi bende seviyorum ancak bende bunu yapacak cesaret yok şuanda. Bu bana ciddi bir uygulama gibi geliyor. 2-3 emzirmede bir yapın diyor. Kulaklarının zarar görmesi riski beni korkutuyor bugün başka bir doktora götüreceğiz. Oda devamlı yap der ve onay verirse yapıcaz mecburen. Doğum yaptığım hastanedeki doktoru ihtiyaç olduğunda yapın dedi. Bu ne diyecek bakalım.

Bende sık sık yapma taraftarı degılım. Kı havalar sogukta degıl. Bu uygulamayı 10 gunde bır yapmayı dusunuyorum sıkıntı olmadıkca. Dun yaptım tıkalı olmasa bıle burnundan pıslık cıktı ki hıc hırıltı tıkalılok yoktu ve rahat ettı. Cok kolay yapması kendılıgınden attı

Cok grupta aktıf olmasamda deneyimlerimi yazmak ıstedım. Dogum sonrası hemoroid ve kabızlık cektım. Normal doğum sıkıntılarından bırudır buda
Portakal yapragı bulamadım acıl cozum olarak bnde mandalina yapragı cayı içtım ac karnına ve 1 haftalık sıkıntım 1 saat içinde dogal yoldan cozuldu. Soylemesı ayıp olmasın ama makat bolgesıne zeytinyagı ıle pamukla ovdum hemoroid e ıyı gelıyor.

Birde kızlar gogus ucu kurulugu ve catlagı için cok rahat cozum buldum. Zeytinyagı suruyordum ama yınede camasıra gogsum yapısıyordu kuruluk yapoyordu uclarda. Bunu içinde gogus pedını zeytın gayın ahafıf bulayıp gogse koydum ve gayet memnunum sonuctan. Hem dogal krem oldu hemde uyguna işi çözduk

Bebekte de gaz problemı vardı. Karnına acı elma yagı surup ovarak yumusattık. Ayak altlarına da acı elma yagı surup ıkı kat corap veya bır corap bırde patıklı pıjama gıydırıp sıcak tuttuk. Sabah ve ozellıkle gece yatarken bunu yapınca kendılıgınden damla kullanmadan işi çözduk. Gobegımız dustugu için karın masajı cok kolay oluyor. Hafıf ayak kaldırma hareketlerıne basladık kendı kaldırıyor zaten destek olıyoruz bızde. Otekı cocuklardan deneyım oldugu içşn rahat yapıyorum. Ama ılk cocugu olup cekınenler bu konuyla ılgılı vıdeolar mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…