- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.741
Mutlaka yapın. 11 gunluguz hıc tıkanıklık yoktu gorunurde bende yaptım ona ragmen pıslık cıktı.Ay bende mi yapsam ya cesaret geldi. Nasıl yaptın kız
Kac gunluk. Kaka degıl çişli beze bakın. Çiş yapıp yapmadıgını anlayamıyorsanız acın pecete koyun ıslanınca bıda tekrarlayın sayosına bakın. Her ıkı memeyı en az 15 er dakıka emdıkten sonra mama verınce onu yiyorsa doymuyormus. Red edıyorsa sut yeterlı dememişKızlar herkes mama desteği veriyor mu? Benim bebek hiç doymuyor gibi bilemedim napmam gerek. Bugün tüüüümmmm gün kucağımdaydı aslaa ve asla yere koymaya gelmiyor maksimum 5-10 dkda uyanıp çığlık çığlığa emerek meme arıyor. Tüm gün bildiğiniz bütün gün emzirdim. Emerken uyuyakalıyor maks 15-20 dk emdi çoğu zaman ve 45 dk uyudu sonra tekrar 15-20 dk emip yarım saat uyuma şeklinde uyu uyan em yapıyor. Acaba sağıp mı versem bilemedim. Belki memeden akış yavaş diye yetmiyor. İlk iki gün günde 2-3 defa kaka yaptı, bugün hiç yapmadı.
Annem yeni doğduğu için bu şekilde kucak istemesi normal diyor ama biz beşiği vs boşuna almışız, 5 dk bile yatmadı üzerinde. Ana kucağını da toplamda yarım saat kullanmıştır. Off tecrübesizlik mi bilmiyorum ama aşırı yorucu
11 gunluguz bızımde gozlerde hafıf sarılık vardı doktorumuz 3.gun gordu normal dedı. Ve rengı donmeye basladı artık acılıyor gıtgıde. Mamayı da 5.gun almayı kendılıgınden kestı. Doyarsa almaz demişti doktoeumuz. Her ıkı meme emınce doyuyor zaten artık. 6,7 gunden sonra atak varmıs. Emme ıhtıyacı artıyor sutte ona ayak uyduruyor artıkGerçekten çok zor bir karar benim için. Ama bu şekilde tükeneceğim gibime geliyor. Hiçbir güç susturamıyor emmezse ve bu her yarım saat 45 dk da bir emzirmek demekolmadı çocuk doktoruna gittiğimizde soracağım bakalım zaten sarılık da oldu biraz sanırım gözlerinin içi sarardı
Geçmiş olsun canım aynen soruo veririm büyük ihtimal yoksa valla bu döngü sonsuz em yat em yat em yatÖyleyse bence bekleme ver biz mama bile verdiğimiz halde yetersiz beslenmeden dolayi baslarda idrar kırmızısı leke ve sariljk 13 neyse atlattık doktorun varsa yarın sor bence sağlığından önemli mi sarilik varsa büyük ihtimalle ver der sen güçlü olacaksın ki bebisine bakacaksın benim hastane süt gelene kadar 3 saate bir 30 cc dedi ama simdi 2 ya da 2.5 bir 60 cc veriyorum emdiği halde demekki yetmiyor
Evet çiş yaptığını hiç fark etmedim, muhtemelen yaptığını düşündüm ama. Çok mantıklıymış peçeteyle bakmak, hemen deniyorum çok teşekkürlerKac gunluk. Kaka degıl çişli beze bakın. Çiş yapıp yapmadıgını anlayamıyorsanız acın pecete koyun ıslanınca bıda tekrarlayın sayosına bakın. Her ıkı memeyı en az 15 er dakıka emdıkten sonra mama verınce onu yiyorsa doymuyormus. Red edıyorsa sut yeterlı dememiş
Evet normalmiş belirli bir sınırın altondaysa o yüzden çok da panik olmadım ama işte süt yetmezse kötü olur diye biraz endişelendim. En mantıklısı dedtek vermek demek ki11 gunluguz bızımde gozlerde hafıf sarılık vardı doktorumuz 3.gun gordu normal dedı. Ve rengı donmeye basladı artık acılıyor gıtgıde. Mamayı da 5.gun almayı kendılıgınden kestı. Doyarsa almaz demişti doktoeumuz. Her ıkı meme emınce doyuyor zaten artık. 6,7 gunden sonra atak varmıs. Emme ıhtıyacı artıyor sutte ona ayak uyduruyor artık
Kıs olsa doktorumuz cok sorun olmuyo 3,4 gun az gelen sut ıdare edıyor ama yaz oldugu için sıvı kaybı olup hayatı tehlıke sokabılıyor dedı ve bız 1 gunde baya kayba ugradık. Hastane de cok sarıp sarmaladılar sıcakta daha kotu oldu. Rıske atmaya degmıyor bence ben bunu anladım. Ve sut arttırmak için harvays mom ma surup aldırdı doktorumuz ılk gunden faydasını gordumGeçmiş olsun canım aynen soruo veririm büyük ihtimal yoksa valla bu döngü sonsuz em yat em yat em yat
Evet çiş yaptığını hiç fark etmedim, muhtemelen yaptığını düşündüm ama. Çok mantıklıymış peçeteyle bakmak, hemen deniyorum çok teşekkürler
Evet normalmiş belirli bir sınırın altondaysa o yüzden çok da panik olmadım ama işte süt yetmezse kötü olur diye biraz endişelendim. En mantıklısı dedtek vermek demek ki
Dıkkatlı kullanın aspıratoru. Çıgu doktor artık bunlar yerıne serum fızyolojık ıle burun yıkamayı onerıyor. Bunlar zarae verebılıyormus burun damarlarınaYap canım çünkü bebekler ilk üç ay sadece burunlarından nefes alırlarmış ve tıkanırsa çok tehlikeli olabilirmiş bunu duyunca ben hemen damlasını aldırdım ellerim titreye titreye yaptım
Önce damlasını damlattım bir iki damla sonra aletle çektim ağzım ile hemen pislikler geldi zaten
Yavrum zaten küçücük burnu vardeliğe zor girdi aspiratör
Kullandım ama yetersiz geldi sanırım günde bir taneydi iki tane olandan yazdı somraÇok geçmiş olsun doğumdan hemen sonra antibiyotik kullandin mi
Benim de öyle dün öğle uykusundan iç sıkıntısyla ağlayarak uyandımBebeğimle benim hiçbir sorunumuz yok çok şükür.İstemsiz bi duygu yoğunluğum var hıçkırarak ağlamak istiyorum.Boğazım hep düğüm.Böyle bişey yaşayan var mı
kac gunluk bebis ve cevirip sirtina mi patpatladiniz korktunuz mu yaparkenYaptım ben kızlar serum fizyolojik damlatıp baya da pislik geldi afedersiniz
32 günlük bebeğimkac gunluk bebis ve cevirip sirtina mi patpatladiniz korktunuz mu yaparken
Evet yavaş çektiğin sürece sıkıntı yok hızlı çekersen zarar verirDıkkatlı kullanın aspıratoru. Çıgu doktor artık bunlar yerıne serum fızyolojık ıle burun yıkamayı onerıyor. Bunlar zarae verebılıyormus burun damarlarına
Bende bugün gittim günde 2 tane olandan kullanıyorum çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı yara izine krem kullanıyormusun ?Kullandım ama yetersiz geldi sanırım günde bir taneydi iki tane olandan yazdı somra
Mutlaka yapın. 11 gunluguz hıc tıkanıklık yoktu gorunurde bende yaptım ona ragmen pıslık cıktı.Osman gonulal videoları her konuda cok ıyı bence
Bende sık sık yapma taraftarı degılım. Kı havalar sogukta degıl. Bu uygulamayı 10 gunde bır yapmayı dusunuyorum sıkıntı olmadıkca. Dun yaptım tıkalı olmasa bıle burnundan pıslık cıktı ki hıc hırıltı tıkalılok yoktu ve rahat ettı. Cok kolay yapması kendılıgınden attıCanım Osman beyi bende seviyorum ancak bende bunu yapacak cesaret yok şuanda. Bu bana ciddi bir uygulama gibi geliyor. 2-3 emzirmede bir yapın diyor. Kulaklarının zarar görmesi riski beni korkutuyorbugün başka bir doktora götüreceğiz. Oda devamlı yap der ve onay verirse yapıcaz mecburen. Doğum yaptığım hastanedeki doktoru ihtiyaç olduğunda yapın dedi. Bu ne diyecek bakalım.
manuel ya da otomatik olan bir alet demi aspiratör32 günlük bebeğim
Hayır bir kaç damla damlatıp aspiratör ile çektim mukusları
Ama arkadaşın dediği gibi banyo yaptırdım şimdi damlasız da geldi mukuslar damlatmadan banyoda nemlendiği için
Manuel bendeki otribebe nazal aspiratör yazın çıkarmanuel ya da otomatik olan bir alet demi aspiratör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?