2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şimdi yazıştım doktorla. Günde 3-4 kez 30mk sağılmış anne sütü verebilirsin dedi.
Aaa şu an denedim bu çeneye dokunma işe yarıyor cidden normalde ayağını gıdıklıyordum ama yok ona da alıştı sanki

Onu denemedim canım gerçekten daha umudum kalmadı hiçbirşeye gücüm de kalmadı çok yoruldum
Cnm benimkide 3 gündür olmadı annem en son popisine zeytin yag sürdü birde pamuk zEytin yag döküp koyduk 2 saat içinde yaptı rahatladı uyuyor sürekli şimdi elma yagida iyi biz çoğunlukla mama ile beslendigimiz için oluyor

Çok yeni canım yavaş yavaş toparlarsın zaten sıvı şeyleri bolca tüket hoşaf falan iyi geliyor

Ben gittim artık bugün. Damla verdi. 1-2 gün daha bakıp öyle kullanacağım. Bir miktar iyileşme görüyorum ben. Kimyon çayı içiyorum akşamları dut çayı. Süt ürünleri yoğurt peynir gibi yemiyorum. Süt zaten içmezdim. Acı elma yağını aldım denedim ama biraz daha gözlemlemem lazım çok yeni çünkü. 1-2 gün bakıp iyileşme devam etmezse damlaya başlayacağım. Bence sende bir görün. Cidden üzülüyor insan onları o halde görünce. 1 parça çocuk kıvranıyor.

Senin dediğini de yaptım canım yine olmadı

Hangi damlayı verdi canım

Avent göğüs kalkanı benm kurtarıcım

Canım Allah kolaylık versin, suhuletle doğum yapmak nasip.etsin
İnşallah şimdiye kadar doğum olmuştur, rahatlamış bebeğine kavusmussundur
Dua ediyorum senin için
Allah'ın izniyle güzel olacaktır sen kendini heeep motive etmeye gayret et ❤

Merhaba arkadaşlar .. biz oğluşumla 14 günlük olduk... Doğum sezaryen oldu.. çok iyiyiz çok şükür.. 28 Temmuz 11.09 da oğluşum kucağımdaydı.. gecesinde tüm ağrılarım vs bitmişti.. tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılayıp oğlumada baktım çok şükür.. biraz sarılık bizi korkuttu.. 3. Gün tam olarak sütüm geldi ilk iki gün şeffaf geliyordu.. şimdi sütümde yeterli kilo almaya başladık sarılığıda atlattık.
Sezaryen olupta dikiş yerinde sertlik olan var mı tek kafamı kurcalayan bu dikiş yerimde bariz sertlik var sizdede var mı?

X xname doğum mu yaptı yoksa doğumdan 1 gün geçti diyor günlüğünde ben senden önce doğurcam derken sende bıraktın beni demek
Yok kız doğurmadım bekliyorum hala bende artık o kadar bunaldım ki çok girip yazmıyorum bugün kontrolüm vardı sancı filan yok ama bebek kanala girmiş en azından perşembeye kadar vakit var dedi gelmezse suni umarım gelir kanala da girmiş seninki de maşallah valla sancıların oluyor mu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…