- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.781
Onu denemedim canım gerçekten daha umudum kalmadı hiçbirşeye gücüm de kalmadı çok yoruldumKızlar elma yağı demişti denedin mi canım
Götür tabi kıyamam kuzuya
Şimdi yazıştım doktorla. Günde 3-4 kez 30mk sağılmış anne sütü verebilirsin dedi.Ilk 5 gun ınsan afallıyor. Usudumu sut var mı yok mu derken sasırıyo ınsan. Sen beze pecete koyup bak bakalım kac kere çiş yaptı. Kaka puturlu ve sarı kıvama geldı mı. Cocuk doktoruna ona gore bılgı verırsın. Emzırırken bıde elınle cenesını hareket ettır. Emmeye devam edıyor eger doymamısaa. Aslında onlar bıze bılgı verıyorda bız anlamıyoruz dıllerınden tam
Cnm benimkide 3 gündür olmadı annem en son popisine zeytin yag sürdü birde pamuk zEytin yag döküp koyduk 2 saat içinde yaptı rahatladı uyuyor sürekli şimdi elma yagida iyi biz çoğunlukla mama ile beslendigimiz için oluyorOnu denemedim canım gerçekten daha umudum kalmadı hiçbirşeye gücüm de kalmadı çok yoruldum
Çok yeni canım yavaş yavaş toparlarsın zaten sıvı şeyleri bolca tüket hoşaf falan iyi geliyorÇok şükür canım Bugün tam bir hafta oldu Allah'ım bir daha göstermesin diyeceğim biraz daha iyiyim yeni yeni ayaklandım ağrılarım hala var Bebiş de iyi biraz kilo kaybetmiştik 4 kilo 200 gram doğdu hastaneden çıktığımızda 3 kilo 880 gramdı Ama salı günü kontrole götürdüğümüzde 4 kilo 135 gram olmuş doktorumuz gayet iyi dedi göbeği de bugün yarın düşer ablaları Yani şimdilik bu kadar Emziriyorum süt sağıyorum elime potansiyelimiz iyi ama memeyi tutmada biraz zorluk çekiyorum Yani tutturana kadar bayağı çaba sarf ediyorum Onun haricinde başka bir şey yok Tek problem şimdilerde tuvalete çıkarken şiddetli ağrı oluşuyor bilmiyorum sezeryan doğumlara özel bir şey mi daha önce normalde Onu yaptığım için böyle bir şey yaşamamıştım Onun haricinde başka bir sıkıntı yok arkadaşlar genelde bu sıra hiç giremiyorum aranıza katılamıyorum çünkü gerçekten fırsat bulamıyorum
Kızlar ben bebeğimi doktora götüreceğim bu akşam
Daha baş edemiyorum bu gaz sıkıntısı mahvetti beni de bebeği de.
Ne yaptıysam olmuyor çocuk kendini parçaladı sesi kısıldı öyle sıkıyor kendini kıpkırmızı nefesi kesiliyor.
Doktor bir çözüm önerisi sunar belki.
Senin dediğini de yaptım canım yine olmadıCnm benimkide 3 gündür olmadı annem en son popisine zeytin yag sürdü birde pamuk zEytin yag döküp koyduk 2 saat içinde yaptı rahatladı uyuyor sürekli şimdi elma yagida iyi biz çoğunlukla mama ile beslendigimiz için oluyor
Hangi damlayı verdi canımBen gittim artık bugün. Damla verdi. 1-2 gün daha bakıp öyle kullanacağım. Bir miktar iyileşme görüyorum ben. Kimyon çayı içiyorum akşamları dut çayı. Süt ürünleri yoğurt peynir gibi yemiyorum. Süt zaten içmezdim. Acı elma yağını aldım denedim ama biraz daha gözlemlemem lazım çok yeni çünkü. 1-2 gün bakıp iyileşme devam etmezse damlaya başlayacağım. Bence sende bir görün. Cidden üzülüyor insan onları o halde görünce. 1 parça çocuk kıvranıyor.
Sab simplexHangi damlayı verdi canım
Avent göğüs kalkanı benm kurtarıcımBirde kızlar gogus ucu kurulugu ve catlagı için cok rahat cozum buldum. Zeytinyagı suruyordum ama yınede camasıra gogsum yapısıyordu kuruluk yapoyordu uclarda. Bunu içinde gogus pedını zeytın gayın ahafıf bulayıp gogse koydum ve gayet memnunum sonuctan. Hem dogal krem oldu hemde uyguna işi çözduk
Bende gümüş kapak kullanıyorum gerçekten harikaymışAvent göğüs kalkanı benm kurtarıcım
Eşim dalga geçiyor ama Kıyafete sürtünse mahvolurdumBende gümüş kapak kullanıyorum gerçekten harikaymış
Bende kullanıyorum günde 4 defa 10 damla dedi doktorumuz ama ben akşam öğlen kullaniyorum arada mama verdiğim zaman günde 2 çay kaşığı su veriyorum çok emmedigi icin birde kendimin ictigi 1 çay kaşığı kimyon cayindan doktor sordum ver dediSab simplex
Canım Allah kolaylık versin, suhuletle doğum yapmak nasip.etsinCanım hastanedeyim geç geldik biraz hastaneye eşim bekledik işteydi suni sancı verildi ama ben hissetmiyorum sancı hiç serum yarı oldu hala sancı hissetmiyorum canım serum bitince hissetmeyen başlarsın dediler bakalmdua ederseniz sevinirim
Ahahha aynen geçen misafir var diye çıkardım elbisede belliydi çok kötü olduEşim dalga geçiyor ama Kıyafete sürtünse mahvolurdum
Kapağı nasıl kullanıyorsunuz? Benim de aldığım ilk şeylerden. Çok övülüyorduBende gümüş kapak kullanıyorum gerçekten harikaymış
Yok kız doğurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?