2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Faydası oluyor mu canım

Ay bacım bi an heyecan yaptım doğurdun diye 40 hafta bitti şimdi senin demi Nst sancı çıkmıyor mu hiç ? Benim var bugün hatta her 10 dk da 3er tane sancılar çıktı doktor da ebe de bu sancılar gibi gelip doğum yapan gebemiz oldu bugün ama vücut yapısı işte sende açılma olsa süreç daha hızlı ilerler biraz daha zamanı var demekki dediler.Pazartesi yeniden kontrol bakalım.Ay geç olsun da güç olmasın sağlıklı gelsinler inşallah, hem kanala inmiş olması da güzel bir gelişme benimde karnım indi baya

Evet 40 haftam bitti yani sancı en fazla 40 çıkıyor daha yukarısı çıkmadı doktorda vakti var işte 41 bitene kadar beklicez dedi açıklık kontrolü yapmadı bakalım inşallah gelir kendiliğinden Suniye gerek kalmaz seninde evet ya açılman için o sancı anşarında hareket et bari belki açılır hiç mi açılma yok

Kızlar selam
Anca yazabiliyorum , doğum yapalı 13 gün oldu. Çok şükür bebeğimle ben iyiyiz. Sezeryan doğum yaptım. Çok çabuk toparladım hatta 3. gün avm ye gezmeye gittim
Emzirme konusunda sıkıntı çekiyordum ama bugün daha iyiyiz
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da Allah yardımcıları olsun diyorum

Ooo maşallah hem sana hem de kuzuya, kız bizimkiler 40 gün dışarı çıkılmaz diyor, sen avm ye gitmişsin (hoş her gün doktor kontrol derken dışarıdayız ama gezmeye bizimkilerden onay yok )

Kapağı nasıl kullanıyorsunuz? Benim de aldığım ilk şeylerden. Çok övülüyordu

İlk önce krem kullandım ama boş ve azdı ilk gün çok ağrımaya başladı bebek boş çekiyor bilmiyor zaten sonra kremi bıraktım direk sadece kapağı takıyorum hep üstünde bugün artık kapakta süt bile birikiyor, kapak olunca kıyafete değmiyor ve nemli kalıyor iyileşiyor bana çok iyi geldi 3 günlük deneyimim bu şuan çok memnunum ilerlemedi şükür hassasiyeti

Aslında alttan muayene etse sürecin değişebilir
Niye bakmadı acaba genelde orda bi müdahale edip hızlandırıyorlar

Maşallah gözün aydın canım
Evde durmak daha çok yoruyor bende çıkarım ama avm biraz sakıncalı bebekle, bebeksiz de gidemem. Bebekle gidebileceğim yerler olmalı

41 kadar gelmezse dürtücez biraz dedi o zamanı bekliyor sanırsam

Bende 98 e kadar çıkıyor sancılar Doktorlarımızın normal doğumu desteklemesi çok güzel bir şey değil mi ya Sezeryan kimine göre tabiki daha kolay direkt onu düşünen arkadaşlarımızda oldu ama bazen doktorlarında sezeryan işlerine geliyor böyle ters giden bir durum olmadığı sürece normal doğumu bekleyelim kafasında olan doktorlar bana ekstra güven veriyor Sancı anında direkt kalkıp çömeliyordum ama bugünki girenler daha sert giriyor hareket etmekte zorlanıyorum o an bugün sadece nefes alıp verdim yada adım atabildim gelen sancılarda İnşallah sonu güzel olacak hikayelerimizin

Ay ben kaçırdım sen hastahanede misin? 98 şik sancı doğum başlangıcı değil mi yahuu. Ay geliyor sanırım bebiş.
Kesinlikle çok güven veren bir tutum. Doktorumu sevme nedenlerimden birisiydi. Sezaryene de okeydi istiyorsam ama normal istersem ona da tamamdı. Kısmet olmadı normal doğum ama olsun sezaryen olunca da ne yalan söyleyeyim iyiki dedim sonrasında 5 gün kadar tuvalete gidemedim çok zorlandım ben o konuda ve bunda bu kadar zorlandıysan bebeği nasıl çıkartacaktım diyip kendimi sezaryene alıştırdım kdjdjdnk çünkü kendimi güzel kandırırım

Benim de aynı durum uyuşuk birde benim sanki dikiş çevrem

Senin çok yüksek sancın ya Allah yardımcın olsun sıcak suya oturabilirsin birde gerçekten hala vakit var demek ki yani
Kesinlikle katılıylrum tercih edenleri tenzih ederim normal şartlarda olan birini bile bile sezeryana yönlendiren doktorları anlamıyorum sırf bu yüzden özele gitmedim devlete gidiyorum hamilelik sürecinde özelde gidip muane oldum defalarca ama devletle beraber ilerledim ve doğumu kesinlikle devlet istedim çünkü ne olursa öncelikleri normal sezeryan yapıyorlarsa gerçekten gerektiği için yani düşün altan bile muane etmiyorlar 41 e kadar bebeği bekliyorlar hayırlısı olsun inşallah bu şekilde olan özellerde çok iyi normal doğum yanlısı özel dede çok doktor var tabi ki ama benim bulunduğum yerde yok ne yazık ki

Festi yaaa Her şeyde var bir hayır karşimmm çok şükür sen iyisin bebeğin iyi elhamdülillah sağlıklısınız bende de artık sezeryan gerekirse eğer başım gözüm üzerine derim kabul ederim illaki Ama evdeyim süreci o şekilde takip ediyoruz nişan geldiği günden beri günlük nst takip yapılıyor bakalım

Çok haklısın Hakkımızda en hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah

Çok şükür bebeğim. İkimizde sağlıklıyız ya gerisinin hiç önemi yok. Birde şu salaklığımdan zedelediğim sağ meme ucumu düzeltirsem benden iyisi olmayacak

Oyy beklemek zor sanki arkadaşım ya ama en güzel şekilde sağlıkla kavuşun birbirinize. Ne olursa olsun o kavuştuğun an herşey unutuluyor. O sıcaklığı o kokusu ayy. 17 gün oldu doğum yapalı ama bir ömür unutmam mümkün değil

Canim nisanin gelmis ama daha günpn dolmamis. Sen icini ferah tut dogru zamands gelir bebis merak etme

Canim daha kücük, benim kizim da ayni bu sekildeydi sürekli memedeydi ve hep de memeci olarak kaldi. Ne ana kucagi ne biberon ne emzik hic bisey istemedi hep mememde kucagimda büyüdü. Bakalim seninki nasil olucak, daha degisedebilir sen elinden geldigince dene farkli yöntemler zaten kabul eder mi etmez mi görürsün gaz sancilari falan da oluyor sende daha rahat ediyor olabilir

Sancilarinin ilk önce baslamasi büyük avantaj olmus canim, o yüzden cabuk ilerlemis. Önce su gelip sanci olmadiginda daha zor oluyor ve uzun sürüyor, suni sanciya ihtiyac duyuluyor sancilar baslamazsa. En kestirmesi olmus masallah saglikla büyüsün bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…