2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
2-3 cm açılma var kızlar , suyumda gelmeye başlamış dua edin devlet acile gelmiştim yatış verdiler ama imza atıp çıkıyorum kendi hastaneme gideceğim şimdi

Canım Bebişini tek bir avazda eline alırsın inşallah, güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz, dualarımız seninle

Çene garanti. Yoruldukları için çeneye destek şart.

Acı elma yagı karnına masaj yapıyorum. Ayagının altına surup corap gıydırıyorum. Nurse harveys damla ıyı dıyolar ama denemedım. Burda eczanelerde 250,trendyolda 150 lira sıparıs versem mi kararsızım

Aynen öyle canım, ilk çocukta 15 saat çekmiştim suyum önce gelmişti
2-3 cm açılma var kızlar , suyumda gelmeye başlamış dua edin devlet acile gelmiştim yatış verdiler ama imza atıp çıkıyorum kendi hastaneme gideceğim şimdi

Maşallah canım inşallah çok güzel bir süreç geçirirsin belki dee doğdun bile

K
Yaptım ben de masaj iki kat da çorap giydirdim
Nurse harvesy in içinde sıkıntılı bir madde var diye okudum burda başka konularda.

K

Yaptım ben de masaj iki kat da çorap giydirdim
Nurse harvesy in içinde sıkıntılı bir madde var diye okudum burda başka konularda.
Dogrudur olabılır. Ben guvenıpte almadım. Kımyon cayı yapıp verdım ıkı kasık. İbrahim saracoglu tarıfıyle. Esımde dıyor ıyıce yaslı nenelere benzedin dogal tarıf arayıp duruyosun dıyor

Jejsjs alışıyorlar bizim oğluş çeneyle açardı şimdi farklı farklı yollar bulmak zorunda kalıyorum.

Kızlar benim sezeryan spinal anestezi ile olacak dikkat etmem gereken neler var sizlerinde mi öyle oldu aslında bana kalırsa genel anestezi istiyorum ama doktor bunu uygun görüyor tahminen kaç dk sürüyor ameliyat bir yandan da korkuyorum yaa

Nasıl kullanıyosun bacım ben neden etkisini göremiyorum acaba hayal kırıklığı yaşıyorum kendi çapımda acaba yanlış mı kullanıyorum. Zedeledim sağ tarafı düzeltemiyprum da şimdi

Hep üstünde canım ekstra bişey yapmadım ama ilk gün kullanmadığım için benimkiler de çok hassas birde yeni daha alışma zamanı var emmelere hassasiyet var ama çok aman aman değil şükür
Hep emdikleri için hızlı iyileşmiyor ama hiç çıkarmadan tak ekstra bişeye gerek yok sütündr akıp nemli yapıyor zaten

Benim de spinal canım o kadar kısa sürdü ki ne olduğunu bile anlayamadan bitmişti. Benim en sıkıntı yaşadığım şey boynum tutulmuştu sıcak su torbası götür mutlaka. Kahve ve çikolata tüket
Beklediğimden daha kolay çıktı

Nasıl kullanıyosun bacım ben neden etkisini göremiyorum acaba hayal kırıklığı yaşıyorum kendi çapımda acaba yanlış mı kullanıyorum. Zedeledim sağ tarafı düzeltemiyprum da şimdi
Gümüş kapak hava almıyor zedelediysen aventin delikli hava alan kalkanı var onu kullan canım

Hiç korkma hiçbirşey hissetmiyorsun hızlıca olup bitiyor. Evladını doğduğu an görebilmek çok muthiş birşey. O sıcaklığı ve o kokusu inan herşeye değer. Bende spinal oldum. Bir sağlık sorunu yoksa genel anestezi gerçekten çok gereksiz. Kendine gelene kadar evladını göremeyeceksin. 9 aydır bunu bekliyoruz. Hiç korkulara fırsat verip bu hakkını elinden alma. Saniyesinde uyuşuyor vücudun. Ben sordum korkuyorum ya uyuşmazsa dedim. Ama bir sıcaklık yayıldı direkt bacaklardan. Sonra anestezi doktoru elinde iğneyle bir omzuma batırdı sonra bacaklarıma anında uyuşmuştu. Gerçekten korkma. Burcu söylemiş ama bence de en önemli şey sıcak su torbası. Bende yoktu hemen ihtiyaç olunca aldık. Biraz omuzlara ağrı vuruyor. Kahve içiyorsun ama hemen değil ben 11 de doğum yaptım mesela 6 gibi içmeye başlayabilirsin artık dediler. Onuda koyabilirsin veya hastahanede içebilirsin. Birden burda sakız önerdiler ben onu deneyimlemedim ama denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…