- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.821
Rahatladı cnm gaz çıkarıyor hiç olmazsa sabah büyüğünü yaptı rahatladı ama daha çok küçükler nasıl çıkacak kuzumFaydası oluyor mu canım
2-3 cm açılma var kızlar , suyumda gelmeye başlamış dua edin devlet acile gelmiştim yatış verdiler ama imza atıp çıkıyorum kendi hastaneme gideceğim şimdi
Sağlıcakla yavuşursun inşallah yavruna2-3 cm açılma var kızlar , suyumda gelmeye başlamış dua edin devlet acile gelmiştim yatış verdiler ama imza atıp çıkıyorum kendi hastaneme gideceğim şimdi
Çene garanti. Yoruldukları için çeneye destek şart.Şimdi yazıştım doktorla. Günde 3-4 kez 30mk sağılmış anne sütü verebilirsin dedi.
Aaa şu an denedim bu çeneye dokunma işe yarıyor ciddennormalde ayağını gıdıklıyordum ama yok ona da alıştı sanki
Bnm bebiş sevmedi ılla parcalıycakAvent göğüs kalkanı benm kurtarıcım
Acı elma yagı karnına masaj yapıyorum. Ayagının altına surup corap gıydırıyorum. Nurse harveys damla ıyı dıyolar ama denemedım. Burda eczanelerde 250,trendyolda 150 lira sıparıs versem mi kararsızımKızlar ben bebeğimi doktora götüreceğim bu akşam
Daha baş edemiyorum bu gaz sıkıntısı mahvetti beni de bebeği de.
Ne yaptıysam olmuyor çocuk kendini parçaladı sesi kısıldı öyle sıkıyor kendini kıpkırmızı nefesi kesiliyor.
Doktor bir çözüm önerisi sunar belki.
Sancilarinin ilk önce baslamasi büyük avantaj olmus canim, o yüzden cabuk ilerlemis. Önce su gelip sanci olmadiginda daha zor oluyor ve uzun sürüyor, suni sanciya ihtiyac duyuluyor sancilar baslamazsa. En kestirmesi olmus masallahsaglikla büyüsün bebegin
2-3 cm açılma var kızlar , suyumda gelmeye başlamış dua edin devlet acile gelmiştim yatış verdiler ama imza atıp çıkıyorum kendi hastaneme gideceğim şimdi
Gaz için doğal yontem arıyordu karsıma cıktı. Damladan once bunu denedım ki damlada kımıne ıyı geken marka kımıne gelmıyor
Aksam denedım ve faydasını gordum kızlar. Paylasmak ıstedım. 2 kasık yettı bıze
Yaptım ben de masaj iki kat da çorap giydirdimAcı elma yagı karnına masaj yapıyorum. Ayagının altına surup corap gıydırıyorum. Nurse harveys damla ıyı dıyolar ama denemedım. Burda eczanelerde 250,trendyolda 150 lira sıparıs versem mi kararsızım
Dogrudur olabılır. Ben guvenıpte almadım. Kımyon cayı yapıp verdım ıkı kasık. İbrahim saracoglu tarıfıyle. Esımde dıyor ıyıce yaslı nenelere benzedin dogal tarıf arayıp duruyosun dıyorK
Yaptım ben de masaj iki kat da çorap giydirdim
Nurse harvesy in içinde sıkıntılı bir madde var diye okudum burda başka konularda.
Şimdi yazıştım doktorla. Günde 3-4 kez 30mk sağılmış anne sütü verebilirsin dedi.
Aaa şu an denedim bu çeneye dokunma işe yarıyor ciddennormalde ayağını gıdıklıyordum ama yok ona da alıştı sanki
Bende gümüş kapak kullanıyorum gerçekten harikaymış
Nasıl kullanıyosun bacım ben neden etkisini göremiyorum acaba hayal kırıklığı yaşıyorum kendi çapımda acaba yanlış mı kullanıyorum. Zedeledim sağ tarafı düzeltemiyprum da şimdi
Benim de spinal canım o kadar kısa sürdü ki ne olduğunu bile anlayamadan bitmişti. Benim en sıkıntı yaşadığım şey boynum tutulmuştu sıcak su torbası götür mutlaka. Kahve ve çikolata tüketKızlar benim sezeryan spinal anestezi ile olacak dikkat etmem gereken neler var sizlerinde mi öyle oldu aslında bana kalırsa genel anestezi istiyorum ama doktor bunu uygun görüyor tahminen kaç dk sürüyor ameliyatbir yandan da korkuyorum yaa
Gümüş kapak hava almıyor zedelediysen aventin delikli hava alan kalkanı var onu kullan canımNasıl kullanıyosun bacım ben neden etkisini göremiyorum acaba hayal kırıklığı yaşıyorum kendi çapımda acaba yanlış mı kullanıyorum. Zedeledim sağ tarafı düzeltemiyprum da şimdi
Kızlar benim sezeryan spinal anestezi ile olacak dikkat etmem gereken neler var sizlerinde mi öyle oldu aslında bana kalırsa genel anestezi istiyorum ama doktor bunu uygun görüyor tahminen kaç dk sürüyor ameliyatbir yandan da korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?