2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gümüş kapak hava almıyor zedelediysen aventin delikli hava alan kalkanı var onu kullan canım

Of bebeklerin emme refleksini hafife almışım. Cahillikten Bulutun ağzındanken birkaç kere çekme gafletinde bulundum orda bir zedelendi şimdi düzelmiyor. Kalkana geçeyim iyi hatırlattın

Dogrudur olabılır. Ben guvenıpte almadım. Kımyon cayı yapıp verdım ıkı kasık. İbrahim saracoglu tarıfıyle. Esımde dıyor ıyıce yaslı nenelere benzedin dogal tarıf arayıp duruyosun dıyor
Ya ben kimyon çayı vermeye cesaret edemiyorum bebek olduğu için bir de benim bebek prematüre doğdu bir aylık ama daha 3 kg

Of bebeklerin emme refleksini hafife almışım. Cahillikten Bulutun ağzındanken birkaç kere çekme gafletinde bulundum orda bir zedelendi şimdi düzelmiyor. Kalkana geçeyim iyi hatırlattın
Ben de yaptım aynı hatayı şu anda memeler fena

Canım korkcak hiçbirley yok Allahın izniyle. Bende cok kafamda büyütmüştüm sezeryanı. Ben ameliyattan 8 saat kadar önce yeme içme işini bıraktım, hastaneye gidince ilk kan aldılar, nst bağlandım , işte alerjin varmı yokmu soruları falan , tansiyonuma devamlı baktılar benim biraz düşük olduğu için, ardından bitane serım takıldı izoteniksulu olanlar varya (ismini doru yazmısımdır inş ) , ardından ameliyathaneye alındım, anestezi doktoru beni yarı oturttu, tek tek yaptığı işlemleri açıkladı, başka biride beni omuzlarımdan tutup sakinlemem için konustu , o iyi geldi acıkcası kafanda bi düşünce olmadan anestezi daha iyi oldu bence, ardından iğneyi yaptı doktor, ben diğer iğneyi hissetmeyeym diye yapılan bişi sandım ama meğer iğnem oymus gerçekten damar yolu daha acıttı diyenler haklıymış. Sonra bacaklarımdan aşağıya sıcak bişiler indi, yatırdılar. Yatmamla keremin çıkması arası gerçekten 10 dk vardır yoktur, sadece çekiştirme hissi vardı acı zaten yok, ki zaten bebişi sana öp kokla diye getirdillerinde sonrası o kdar hızlı ve bebek düşüncesi ile geçiyor ki anlamıyorsun, eşim strrsten kahve almaya inmiş kantine, ben indim diyo 15 dk sonra gel benek geldi ece de gelcek dediler diyo hızlı ve güzel süreçti benim için sezeryan tek sıkıntısı sonrası oldu. İlk ayağa kalkma ve o ilk gün ki ağrılar.. ama herkesin acı eşiği farklı iyili spinal oldum, bebeği görmek paha biçilemezdi iyi olduğunu bilerek ameliyattan cıkmak cok güzeldi

Kızlar bebeğimin derisi soyulmaya başladı sanki deri yeniliyor sizde de böyle birşey oldu mu? Yağ sürdüm fayda etmedi acil losyon almalıyım
Bebeyagı sur. Dogum derileri degısıyor. Zeytınyagı asit bazı yuksek dıye surmedım bebe yagı aldım pamuk gıbı şimdi

Ooo maşallah hem sana hem de kuzuya, kız bizimkiler 40 gün dışarı çıkılmaz diyor, sen avm ye gitmişsin (hoş her gün doktor kontrol derken dışarıdayız ama gezmeye bizimkilerden onay yok )
Onu bizde öyle sanardik da artık drlar derken e dönüşte bez di eve erzakti derken cuma oazarit marketler derken persembe gunu görümceye oturmaya gittik mesela oğlu sünnet oldu diye kırk isi bizde yalan oldu

Çok teşekkür ederim kızlar cesaret verdiniz bana da inşallah benimde sıkıntısız geçer doğumum gün sayıyorum artık

Müthiş anlatmışsın Ecoş. Birebir katılıyorum. Damar yolu daha çok acıyor jdjdj bana anestezici öyle demişti gerçekten de dediği gibi oldu. İğneyi görmedim büyük mü küçük mü bilmiyorum ama adam anlattı etti rahatladım. Kesinlikle sağlık sorunu yoksa genel anestezi çok ağır. Bebişi göremiyorsun, tentene temasın 2 saat içinde yapamayabilirsin. Ha bunlar olmazsa olmaz mı? 9 ay boyunca tentene temas diyip durdum nasip olmadı mesela olmadan da oluyormuş. Ama olabiliyorsa kaçırmamak lazım. Hayat su

Kızlar bebeğimin derisi soyulmaya başladı sanki deri yeniliyor sizde de böyle birşey oldu mu? Yağ sürdüm fayda etmedi acil losyon almalıyım

Doğduğu günden soyulmaya başladı el içi ve boynu özellikle bişey sürmedim ama ben geçti şimdi, bizimkinin alnı sırtı bayağı tüylü teyzeleri

Bizimkide savaşıyor jfjfjdj öyle kolay olmuyor lönk diye tutmuyor ama tuttu mu bırakmıyormuş acı şekilde öğrendim

Parmağının yardımı ile çek bişey olunca canım öyle çekme çok acı biçimde öğrenmişsin zaten ama aklında olsun parmağını kullanırsan bişey olmuyor

Çok teşekkür ederim kızlar cesaret verdiniz bana da inşallah benimde sıkıntısız geçer doğumum gün sayıyorum artık

Kızların tüm dediklerine tek tek katılıyorum, sakızı da kendi gazını çıkarmak için çiğnememiz gerekiyormuş, senin riskli süreçler derken Bebişini eline almaya az kaldı canım, herşey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…