2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hamıleykende şişti. Dogumdan sonra ıkı katı oldu. Bol su iç dedı doktor ama resmen içimde baraj vardı artık. Bır hafta sonra yavas yavas indi.

Ooo maşallah hem sana hem de kuzuya, kız bizimkiler 40 gün dışarı çıkılmaz diyor, sen avm ye gitmişsin (hoş her gün doktor kontrol derken dışarıdayız ama gezmeye bizimkilerden onay yok )
Normalde bana da dediler ama doktor kontrolüne gittik dönüşte e bebeğe uğradık oraya gitmişken avm de gezdim

Evet hamilelikte hiç ödemim yoktu doğumdan sonra aşırı ödemim oldu 10 gün boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldum

Hamıleykende şişti. Dogumdan sonra ıkı katı oldu. Bol su iç dedı doktor ama resmen içimde baraj vardı artık. Bır hafta sonra yavas yavas indi.
Sorma canim hamilelikte yoktu ama aşırı şişti doğumun ertesi günü bazen aciyor hatta geçiyorsa iyi bari inşallah gecer
Evet hamilelikte hiç ödemim yoktu doğumdan sonra aşırı ödemim oldu 10 gün boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldum
Banada verdi vuruluyorum onun icinmi veriyor soramamistim ben neden diye

Aynen kuzum ya çok şükür bin şükür bugünlere

Cuma doğum yapmıştım pazartesi kontrol e diye gittik saliya kadar yatış verildi sarılık Tan ve o pazartesi günü hep ayakta durdugumdan bacağım davul oldu ayakkabı ayağıma olmadı okcesine bastim terlik gibi giydim ertesi güne indi şişliği ayaklarımı yüksek tutunca ödem kapladı bacağım komple pantolon paçası falan hep sıktı

Sorma canim hamilelikte yoktu ama aşırı şişti doğumun ertesi günü bazen aciyor hatta geçiyorsa iyi bari inşallah gecer

Banada verdi vuruluyorum onun icinmi veriyor soramamistim ben neden diye
Bana ıgne vermedı kendı gecer dedı. Her sııslık nedenı farklı olabılıyor demkkı. Bnm vucut su toplamıs cok

Sorma benim hamilelikte şişmeyen ayaklarım doğumdan sonra şişti 1 haftaya gecti

Ooo maşallah hem sana hem de kuzuya, kız bizimkiler 40 gün dışarı çıkılmaz diyor, sen avm ye gitmişsin (hoş her gün doktor kontrol derken dışarıdayız ama gezmeye bizimkilerden onay yok )
Bende ilk 1 hafta doktor için disardaydik dün akşam anneme bırakıp anne baba saati yaptık gezdik bir şeyler yiyip eve geldik 2 saat 2 saat

Benimde eve gelince öyle oldu ayaklarım acıyordu hatta yüksek tuttum fazla tuzlu yemedim geçti, doktorum morarma ve tansiyon yükselirse önemli demişti geçmiş olsun

Kızlar lavobaya girdim. İç çamaşırımın üzerinde ip vardı. Sanırım dikiş ipi olabilir. Doğumumun üzerinden 6 gün geçti. Dikişin bu şekilde düşmesi normal mi yoksa dikişim mi patladı. Çok korktum. Fikri olan var mı

Bende ilk 1 hafta doktor için disardaydik dün akşam anneme bırakıp anne baba saati yaptık gezdik bir şeyler yiyip eve geldik 2 saat 2 saat

Maşallah size ya Anne baba saati mi, o nedir acaba (ben wc ye gidince bile 10 defa arkamdan sesleniyor bizimkiler)
Biz de öyle saatler şimdilik mazide kaldı

Kuzu bana bu sezeryan da varis çorabı giydirildi belki ondandır şişmedi (bizim hastane de tüm sezeryandı olanlara operasyon öncesi giydirildi, 10 gün evde de giyilmemiz istendi de ben sıcaktan evde çok düzenli giyemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…