- 3 Ocak 2020
- 6.295
- 34.108
- 548
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.861
Hamıleykende şişti. Dogumdan sonra ıkı katı oldu. Bol su iç dedı doktor ama resmen içimde baraj vardı artık. Bır hafta sonra yavas yavas indi.Kizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
Bide doğum yapan anneler ayaklariniz şişti mi ya resmen az daha şişse patlayacak o derece doktor normal dedi ama
Normalde bana da dediler ama doktor kontrolüne gittik dönüşte e bebeğe uğradık oraya gitmişken avm de gezdimOoo maşallah hem sana hem de kuzuya, kız bizimkiler 40 gün dışarı çıkılmaz diyor, sen avm ye gitmişsin(hoş her gün doktor kontrol derken dışarıdayız ama gezmeye bizimkilerden onay yok )
Evet hamilelikte hiç ödemim yoktu doğumdan sonra aşırı ödemim oldu 10 gün boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldumKizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
Bide doğum yapan anneler ayaklariniz şişti mi ya resmen az daha şişse patlayacak o derece doktor normal dedi ama
40+2 yimkaçincı haftadasınız?
Sorma canim hamilelikte yoktu ama aşırı şişti doğumun ertesi günü bazen aciyor hatta geçiyorsa iyi bari inşallah gecerHamıleykende şişti. Dogumdan sonra ıkı katı oldu. Bol su iç dedı doktor ama resmen içimde baraj vardı artık. Bır hafta sonra yavas yavas indi.
Banada verdi vuruluyorum onun icinmi veriyor soramamistim ben neden diyeEvet hamilelikte hiç ödemim yoktu doğumdan sonra aşırı ödemim oldu 10 gün boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldum
Aynen kuzum ya çok şükür bin şükür bugünlereKızların tüm dediklerine tek tek katılıyorum, sakızı da kendi gazını çıkarmak için çiğnememiz gerekiyormuş, senin riskli süreçler derken Bebişini eline almaya az kaldı canım, herşey güzel olacak inşallah
Cuma doğum yapmıştım pazartesi kontrol e diye gittik saliya kadar yatış verildi sarılık Tan ve o pazartesi günü hep ayakta durdugumdan bacağım davul oldu ayakkabı ayağıma olmadı okcesine bastim terlik gibi giydim ertesi güne indi şişliği ayaklarımı yüksek tutunca ödem kapladı bacağım komple pantolon paçası falan hep sıktıKizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
Bana ıgne vermedı kendı gecer dedı. Her sııslık nedenı farklı olabılıyor demkkı. Bnm vucut su toplamıs cokSorma canim hamilelikte yoktu ama aşırı şişti doğumun ertesi günü bazen aciyor hatta geçiyorsa iyi bari inşallah gecer
Banada verdi vuruluyorum onun icinmi veriyor soramamistim ben neden diye
Sorma benim hamilelikte şişmeyen ayaklarım doğumdan sonra şişti 1 haftaya gectiKizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
Bende ilk 1 hafta doktor için disardaydik dün akşam anneme bırakıp anne baba saati yaptık gezdik bir şeyler yiyip eve geldik 2 saat 2 saatOoo maşallah hem sana hem de kuzuya, kız bizimkiler 40 gün dışarı çıkılmaz diyor, sen avm ye gitmişsin(hoş her gün doktor kontrol derken dışarıdayız ama gezmeye bizimkilerden onay yok )
Ay benim ayaklar şimdi patlayacak gibi pazartesi doğacak bebişim. Umarım iner artık.Sorma benim hamilelikte şişmeyen ayaklarım doğumdan sonra şişti 1 haftaya gecti
Benimde eve gelince öyle oldu ayaklarım acıyordu hatta yüksek tuttum fazla tuzlu yemedim geçti, doktorum morarma ve tansiyon yükselirse önemli demişti geçmiş olsunKizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
İnşallah geçer doğumdan sonra şişti bol su içtim arada tuzlu suda beklettimAy benim ayaklar şimdi patlayacak gibi pazartesi doğacak bebişim. Umarım iner artık.
Bende ilk 1 hafta doktor için disardaydik dün akşam anneme bırakıp anne baba saati yaptık gezdik bir şeyler yiyip eve geldik 2 saat 2 saat
Kizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?