- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.881
Bende aynı. Çok bunaldım. Bebişini çok seviyorum ama tüm gün alt değiştir emzir uyut aynı. Başka bir hayatım yok. Evdeki herkese sinir oluyorum. Eski hayatımı çok özledim.Kızlar lohusa depresyonu ara ara vuruyor beni. Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?
Bir de bebeğim çok uzun emmeye başladı ben çekmesem bir saati geçiyor emmesi çok yoruldum
Benim de salı sabah olacakBiz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdivar mi son düzlükte oneriniz
Doktorun max ne zamana kadar beklemeyi önerei? Benim doktorum hem kilosu artıyor hemde kaka yapma ihtimali vs den dolayı 40 ı geçmek istemiyor. Anne çok ısrar ederse bekliyormuş ama tavsiye etmem dedi. Bi kaç gün daha bekleyip gelmezse sezaryen için gün alıcaz biz40+2 yim
Aynı şekildeyim eski hayatımı özledim ve biliyprum ki en kolay zamanları yedir uyut. birkaç ay sonra daha da zorlaşacakBende aynı. Çok bunaldım. Bebişini çok seviyorum ama tüm gün alt değiştir emzir uyut aynı. Başka bir hayatım yok. Evdeki herkese sinir oluyorum. Eski hayatımı çok özledim.
38+3. Ayy hadi bakalım inşallah saglikla kucağımıza alirizBenim de salı sabah olacakkaç günlük hamile oluyorsunuz o gün?
38+5 benim de38+3. Ayy hadi bakalım inşallah saglikla kucağımıza aliriz
41 e kadar gelmezse yatış verecek benimkinde çok kilo gibi bir durum yok suyu filanda iyi herhangi bir sıkıntı yok beklemek için ama 41 ı geçirmeyecek evet o kaka ihtimali var ne yazık ki 38 de doğupta kakasını yapan olabiliyormuş inşallah olmaz tabiDoktorun max ne zamana kadar beklemeyi önerei? Benim doktorum hem kilosu artıyor hemde kaka yapma ihtimali vs den dolayı 40 ı geçmek istemiyor. Anne çok ısrar ederse bekliyormuş ama tavsiye etmem dedi. Bi kaç gün daha bekleyip gelmezse sezaryen için gün alıcaz biz
Ben de iki gün önce bi sorguladim. Cok istedigim bir bebekti, planlayarak yaptik. Ama evde bebekli hayat bir kısır döngü, sorumluluğu da cabasi. İnsanlar neden kendine bunu yapiyor, neden herkes cocuk istiyor, cocuk yapiyor ki deyip duruyorum bir suredirAynı şekildeyim eski hayatımı özledim ve biliyprum ki en kolay zamanları yedir uyut. birkaç ay sonra daha da zorlaşacak
Sorguluyorum resmen kendimi
Dış dikişmiydi cnm senin lazer değil miKızlar lavobaya girdim. İç çamaşırımın üzerinde ip vardı. Sanırım dikiş ipi olabilir. Doğumumun üzerinden 6 gün geçti. Dikişin bu şekilde düşmesi normal mi yoksa dikişim mi patladı. Çok korktum. Fikri olan var mı
Aynen isteyerek planlı hamile kaldım. Ama şimdi çok düşünmeden tozpembe hayallerle atlamışım bu işe bana göre değilmiş gibi geliyor eski hayatımı, eşimle eski ilişkimi özlüyorum arada bir pişmanlık vuruyo geri dönüşü olmayan bir pişmanlık. Sonra da böyle düşündüğğm için vicdan azabı çekiyorumBen de iki gün önce bi sorguladim. Cok istedigim bir bebekti, planlayarak yaptik. Ama evde bebekli hayat bir kısır döngü, sorumluluğu da cabasi. İnsanlar neden kendine bunu yapiyor, neden herkes cocuk istiyor, cocuk yapiyor ki deyip duruyorum bir suredir
Kalcama kadar butun bacaklarim şiş ama benimki ertesi gun oldu dogumdan sonraCuma doğum yapmıştım pazartesi kontrol e diye gittik saliya kadar yatış verildi sarılık Tan ve o pazartesi günü hep ayakta durdugumdan bacağım davul oldu ayakkabı ayağıma olmadı okcesine bastim terlik gibi giydim ertesi güne indi şişliği ayaklarımı yüksek tutunca ödem kapladı bacağım komple pantolon paçası falan hep sıktı
Nedenini soylemedi banada ama gecer gecmezse kontrolu öne aliriz erken gel dediBana ıgne vermedı kendı gecer dedı. Her sııslık nedenı farklı olabılıyor demkkı. Bnm vucut su toplamıs cok
Inşallah benimde gecer artikSorma benim hamilelikte şişmeyen ayaklarım doğumdan sonra şişti 1 haftaya gecti
Bi ara morarma derecesine geldi ama şükür simdilik fazla rahatsiz etmiyorBenimde eve gelince öyle oldu ayaklarım acıyordu hatta yüksek tuttum fazla tuzlu yemedim geçti, doktorum morarma ve tansiyon yükselirse önemli demişti geçmiş olsun
Evet bir kac kisi oyle dedi ama banada giydirmedilerKuzu bana bu sezeryan da varis çorabı giydirildi belki ondandır şişmedi (bizim hastane de tüm sezeryandı olanlara operasyon öncesi giydirildi, 10 gün evde de giyilmemiz istendi de ben sıcaktan evde çok düzenli giyemedim)
Hic cocuksuz hayat da nasil olurdu hayatimizin sonuna kadar onu da bilmiyorum, insan hayatta bir gayesi olsun, ugruna yasayacagi bir sebep olsun da istiyor. Cocuklarimiz bu eksik yanı dolduracak.Aynen isteyerek planlı hamile kaldım. Ama şimdi çok düşünmeden tozpembe hayallerle atlamışım bu işe bana göre değilmiş gibi geliyor eski hayatımı, eşimle eski ilişkimi özlüyorum arada bir pişmanlık vuruyo geri dönüşü olmayan bir pişmanlık. Sonra da böyle düşündüğğm için vicdan azabı çekiyorum
İğneyi bende görmedim bebeğim görsem hosuma gitmezdi benceMüthiş anlatmışsın Ecoş. Birebir katılıyorum. Damar yolu daha çok acıyor jdjdj bana anestezici öyle demiştigerçekten de dediği gibi oldu. İğneyi görmedim büyük mü küçük mü bilmiyorum ama adam anlattı etti rahatladım. Kesinlikle sağlık sorunu yoksa genel anestezi çok ağır. Bebişi göremiyorsun, tentene temasın 2 saat içinde yapamayabilirsin. Ha bunlar olmazsa olmaz mı? 9 ay boyunca tentene temas diyip durdum nasip olmadı mesela olmadan da oluyormuş. Ama olabiliyorsa kaçırmamak lazım. @Hayat su
Kızlar doktor hafif sarılık var dedi bebeğimde mama ile destekliyorum şükür sütüm geliyor ve bebeğim emiyor ama sütüm yarıyor mu emin olmadığım için ve sarılık korkusundan mama da veriyorum sık sık emzirmeye yedirmeye çalışıyorum yüzüne bakıyorum Sarı değil gibi gözünü pek açmadığı için göremiyorum ama açtığında göz içi Sarı değil gibi tek değilim benim gibi bu durumu yaşayan var biliyorum ama ne biliyim süt un yarayıp yaramadığını nasıl anlayabilirim
Çişli bez sayısına bak cnm birde sürekli aranıyor mu huysuz mu yeterlidir sütun geliyorsa hiç öyle düşünüp de kendini şartlamaKızlar doktor hafif sarılık var dedi bebeğimde mama ile destekliyorum şükür sütüm geliyor ve bebeğim emiyor ama sütüm yarıyor mu emin olmadığım için ve sarılık korkusundan mama da veriyorum sık sık emzirmeye yedirmeye çalışıyorum yüzüne bakıyorum Sarı değil gibi gözünü pek açmadığı için göremiyorum ama açtığında göz içi Sarı değil gibi tek değilim benim gibi bu durumu yaşayan var biliyorum ama ne biliyim süt un yarayıp yaramadığını nasıl anlayabilirim
Bugün itibariyle öyle yapacağım öğleden beri sadece süt veriyorumÇişli bez sayısına bak cnm birde sürekli aranıyor mu huysuz mu yeterlidir sütun geliyorsa hiç öyle düşünüp de kendini şartlama
Çene garanti. Yoruldukları için çeneye destek şart.
Ay bi de ağzını açarken memeyi verince tam ağzına almadan meme ucunu bastırması kadar acı veren bişe yokOf bebeklerin emme refleksini hafife almışım. Cahillikten Bulutun ağzındanken birkaç kere çekme gafletinde bulundumorda bir zedelendi şimdi düzelmiyor. Kalkana geçeyim iyi hatırlattın
Evrt canım benim gebeyken hiç şişmemişti doğumdan sonra şişti kocaman olduKizlar dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün gelemedim 3gündür uykusuzluk agri hafif düzeyde sarilik falan
Bide doğum yapan anneler ayaklariniz şişti mi ya resmen az daha şişse patlayacak o derece doktor normal dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?