- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.921
çok güZel anlatmışsın canım. Ben de böyle düşünüyorum durup mantığımı çalıştırınca
Ama lohusalık hormonları sanırım beynim oyun oynuyor benimle
Yaşadığımız şey o kadar benzerki birde bu süreçte ben şunu fark ettim annem ablamın ve abimin çocuklarına verdiği değeri benmkine vermiyor. Ben bunu kabullendim en azından yardım ediyor acemiyim ağzımı açacak durumda değilim. Ama eşim fark etmiş artık ve yüzüme vuruyor annenin bizim bebeğimize verdiği değer abinin ablanınkine verdiği değer diye-başka sorunları da var annemle- o kadar yaralandım ki. En basitinden abimin iki oğlunu da kış demeden ısıtıcılarla uğraşarak her gün yıkamış. Bnmkini iki güne bir yıkamaya bile mızmızlanıyor bu kadar sık gerek yok diye. Çoğunlukla severken yanlışlıkla abimin oğlunun adıyla seviyor, sürekli onlara gitmesine kaç gün kaldı diye sayıyor.
Uykusunda emziriyorum bende çok uykucuİlk haftalar öyle oluyor uyanmıyor canım biz 20 günlük olduk şu an bazen hiç uyutamıyorm bazen uyandıramıyorum
Önce sütümü emdi artı 60 cc mama verdin. Doktor öyle söyledi. Ağlayınca didekt biberon değil de önce memeyi verip emzirme bitince biberon ver ki meme reddi olmasın dedi. Buraya da yazmış olayım ki bir faydası olsun. Uyandırayım o zaman aynen, ne kadar daha hala mamayo kusuyor olsa da.
Bu arada doktor bize gaz için iki ayrı damla verdi. Biri sadece gaz için diğeri probiyotikli. Sizin de vardı bu problem, kaçırdım ben, sen kullanmaya başladın mı damla vs?
Ay kız tabii ki de. Erkek kardeşle hasetlik olur musksjsksksk
Ya normalde çok bol gönüllü vs dir ama ölçüsüz ve fazla saygısız olabiliyor. Ben zaten herkese mesafeliyim yeterince. Hep derler biz aramasak aramazsın sormazsın. Severim evet ama sınır koymayınca yüz göz olunuyor örnekteki gibi
Çocuk ayrımı o kadar acı birşey ki. İnanmak istemesen de çoğu anne baba yapıyor. İlla ki bir favorileri vardır ve bunu herkes bilir. Bence en en güzeli kimseden bişe beklememek. Bırak kardeşim naparsa yapsın amaaaan uzak olsun boşuna başını ağrıtacağına hiç olmasın daha iyi ya.Yaşadığımız şey o kadar benzerki birde bu süreçte ben şunu fark ettim annem ablamın ve abimin çocuklarına verdiği değeri benmkine vermiyor. Ben bunu kabullendim en azından yardım ediyor acemiyim ağzımı açacak durumda değilim. Ama eşim fark etmiş artık ve yüzüme vuruyor annenin bizim bebeğimize verdiği değer abinin ablanınkine verdiği değer diye-başka sorunları da var annemle- o kadar yaralandım ki. En basitinden abimin iki oğlunu da kış demeden ısıtıcılarla uğraşarak her gün yıkamış. Bnmkini iki güne bir yıkamaya bile mızmızlanıyor bu kadar sık gerek yok diye. Çoğunlukla severken yanlışlıkla abimin oğlunun adıyla seviyor, sürekli onlara gitmesine kaç gün kaldı diye sayıyor.
Çocuk ayrımı o kadar acı birşey ki. İnanmak istemesen de çoğu anne baba yapıyor. İlla ki bir favorileri vardır ve bunu herkes bilir. Bence en en güzeli kimseden bişe beklememek. Bırak kardeşim naparsa yapsın amaaaan uzak olsun boşuna başını ağrıtacağına hiç olmasın daha iyi ya.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Eşim bana annen çocuğumuza yeteri kadar değer vermiyor dese o kadar yaralanırım ki. Sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bak şimdi o kadar şeyin üstüne bebek uyanmıyor uzun süredir diye eşim dedi ki anneni bir çağır diğer odadan o kaldırır. Gittim anne bebek uyanmıyor dedim. Teldrn kafasını bile kaldırmadam doktoru ara dedi. Eşim de noldu diyor olayları bilmediği için. Ee demeyecek mi bu kadın ne biçim büyük. Off valla bu yaşlıların çoğu baş belası cidden. İnan kimi de kendi ailesi diye görmezden geliyor mecburen bazı şeyleri. Kaynanası yapsa ortalığı ayağa kaldırır ama kendi annesi vs olunca işin içine başka şeyler de giriyor mecburen sus oluyorsun ben de dahil
Ben dayanamadım doktora yazdım şimdi. Emzirmeden sonra mama fazla geldiği için kusmuş olabilir dedi. 60 ml yerine 45 ml ver dedi mamayı. Ben dr öylr deneyeyim bakayım kesilirse kusma söylerim.Veriyorum dün geceden beri. Baya rahatladı ya. Vermek istemiyordum içinde ne olduğu belirsiz diye ama yok yazık küçücük bedeni ıkınırken zorlanıyordu. İçim acıdı artık.
Uyandır uyandır. Bulutta beslendikten sonra hep kusuyor. Bugün söyle bir yol denedim ve daha kusmadı ki çok dolu dolu beslendi. Emzirdim hemen gazını almadım. Reflü yatağı almamıştım ihtiyaç olursa alırım diye. Bugün yastık üzerine koydum öyle kaldı bir müddet. Kusma musma birşey olmadı. Gazını da sonra çıkarttım. Sanırım yatağı alıcam birkaç gün kontrol ettikten sonra gerçekten iyi gelirse kusmalarına.
Uyandı şimdi sıpa doktora yazınca. Diyeceklerim bu kadar.
Ayaklarını mıncıkla o olmuyorsa burnunu tut bırak. Bu ikisi işe yaramıyorsa kıyafetini değiştir veya bezini. Hareket etmesini sağla elbet uyanır.
Ben dayanamadım doktora yazdım şimdi. Emzirmeden sonra mama fazla geldiği için kusmuş olabilir dedi. 60 ml yerine 45 ml ver dedi mamayı. Ben dr öylr deneyeyim bakayım kesilirse kusma söylerim.
Ben de meme başı kremi için endişeliyim ya. Silmenize gerek yok diyor kullanmadan önce ama endişe ediyorum gene de lanokin içeriği me kadar zararlı acaba diye. Gaz damlalarını inan hiç düşünmedim, mama veresim hiç yoktu, onu verdikten sonra bunlar az kaldı gözümde
Uyandı şimdi sıpa doktora yazıncainan bak yazmasam uyanmazdı. Ben de çok çekinirim böyle bu saatte insan rahatsız etmekten
Çocuk ayrımı o kadar acı birşey ki. İnanmak istemesen de çoğu anne baba yapıyor. İlla ki bir favorileri vardır ve bunu herkes bilir. Bence en en güzeli kimseden bişe beklememek. Bırak kardeşim naparsa yapsın amaaaan uzak olsun boşuna başını ağrıtacağına hiç olmasın daha iyi ya.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Eşim bana annen çocuğumuza yeteri kadar değer vermiyor dese o kadar yaralanırım ki. Sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bak şimdi o kadar şeyin üstüne bebek uyanmıyor uzun süredir diye eşim dedi ki anneni bir çağır diğer odadan o kaldırır. Gittim anne bebek uyanmıyor dedim. Teldrn kafasını bile kaldırmadam doktoru ara dedi. Eşim de noldu diyor olayları bilmediği için. Ee demeyecek mi bu kadın ne biçim büyük. Off valla bu yaşlıların çoğu baş belası cidden. İnan kimi de kendi ailesi diye görmezden geliyor mecburen bazı şeyleri. Kaynanası yapsa ortalığı ayağa kaldırır ama kendi annesi vs olunca işin içine başka şeyler de giriyor mecburen sus oluyorsun ben de dahil
Aynen yaptık kaçamak ama az çok bizimkinin huyunu biliyoruz bugün gelen hediyeler vardi babaannesine bıraktık geliyoz dedik onları değiştirip bir şeyler yedik acele ama iyi geldi gündüz tek başıma uğraşıyorum annem var ama çok ilgilenemiyor zor ilerleyen zaman ne gosterecekMaşallah size ya Anne baba saati mi, o nedir acaba(ben wc ye gidince bile 10 defa arkamdan sesleniyor bizimkiler)
Biz de öyle saatler şimdilik mazide kaldı
Bilmiyorumki canım dr dışta 2 tane var dedi içerde de varmış dikişlerDış dikişmiydi cnm senin lazer değil mi
Bende aynen yapiyorum ise yaradı zorlada olsa meme sonra mama ama bizimki kriz geciyor acıkınca 2 saat oda bazen mamadan ağzına veriyorum sonra çekip meme veriyorum meme biraz mama damlayiyorum baya emiyor sonra mamaya devam ediyorumÖnce sütümü emdi artı 60 cc mama verdin. Doktor öyle söyledi. Ağlayınca didekt biberon değil de önce memeyi verip emzirme bitince biberon ver ki meme reddi olmasın dedi. Buraya da yazmış olayım ki bir faydası olsun. Uyandırayım o zaman aynen, ne kadar daha hala mamayo kusuyor olsa da.
Bu arada doktor bize gaz için iki ayrı damla verdi. Biri sadece gaz için diğeri probiyotikli. Sizin de vardı bu problem, kaçırdım ben, sen kullanmaya başladın mı damla vs?
Bizde aynıyız canım emiyor ve sürekli uyuyor, ama normal bence. Yeni doğan sonuçta ne yapabilirkiKızlar bebeğim 1 haftalık oldu hep uyuyor sadece meme emmek için kalkıyor sonrasında hep uyuyor kakasını da uyurken yapıyor bu normal mi aklıma başka şeyler geliyor
Uyanıklık süresi yok gibi birşey
Sarılık vs yok
Bence reflu yatagi al cnm çok rahat ben farketmemisim 2 kere kustugunu direk yatirsam Allah korusun reflu yatağında hiçbir şey olmadı şükür ve daha rahat yatıyor pahalıda almana gerek yok banada arkadas verdi 3 ay kullanıyorlar zatenVeriyorum dün geceden beri. Baya rahatladı ya. Vermek istemiyordum içinde ne olduğu belirsiz diye ama yok yazık küçücük bedeni ıkınırken zorlanıyordu. İçim acıdı artık.
Uyandır uyandır. Bulutta beslendikten sonra hep kusuyor. Bugün söyle bir yol denedim ve daha kusmadı ki çok dolu dolu beslendi. Emzirdim hemen gazını almadım. Reflü yatağı almamıştım ihtiyaç olursa alırım diye. Bugün yastık üzerine koydum öyle kaldı bir müddet. Kusma musma birşey olmadı. Gazını da sonra çıkarttım. Sanırım yatağı alıcam birkaç gün kontrol ettikten sonra gerçekten iyi gelirse kusmalarına.
Bende aynı durumdayım. Bazen Belkide henüz çocuk olmamalıydı diyorum ama vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm içinAynen isteyerek planlı hamile kaldım. Ama şimdi çok düşünmeden tozpembe hayallerle atlamışım bu işe bana göre değilmiş gibi geliyor eski hayatımı, eşimle eski ilişkimi özlüyorum arada bir pişmanlık vuruyo geri dönüşü olmayan bir pişmanlık. Sonra da böyle düşündüğğm için vicdan azabı çekiyorum
Bizimki 21 günlük oldu aynı emmek ve mama icin bile uyanmıyor beyefendi gözlerini açmadan iciyor ya da emiyorKızlar bebeğim 1 haftalık oldu hep uyuyor sadece meme emmek için kalkıyor sonrasında hep uyuyor kakasını da uyurken yapıyor bu normal mi aklıma başka şeyler geliyor
Uyanıklık süresi yok gibi birşey
Sarılık vs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?