2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım gaz damlası işe yaramadı mı? Bizde baya fark etti anında bağırsakları hareketlendi. Acaba markadan falan mı. Tıbbi bir durumda belki sadece dıştan müdahaleyle çıkmayabilir bilemedim. Ben de ne kadar denesem çünkü bir iki pırttan sonra çıkmıyordu asla

Gaz damlası mi?o nasil bisey? Dr mi yaziyor kendin alabiliyormusun?

Festii benimki de anne sütü içince çok nadir gaz çıkartıyor ama mama verdiğim zamanlar kolayca rahatça çıkıyor (sende de öyle oluyor olmasın) birde gaz mutlaka ağızdan mı çıkar acaba, bazen emzirirken falan yada gaz çıkarırken alttan pırtlar, çevremdekiler gazı çıktı diyor

hangisini kullanıosnz?

Anneniz olduğunu unutmayın lohusalık zor bir dönem elbette ama yıllarca size emek vermiş insanlar sabırlı olmakta fayda var sizde bunalmışsınız olmadı bebeği biraz eşinize bırakıp Bi dışarı çıkın Bi kahve çay için ne bilim Biraz nefes alın derim belliki herkes gerilmiş

Bu 14 gunluk surede gunluk kiyafet ne kadar lazim oldu kac parca degisti acaba

Kizlar bugun alisveris yapmam gerekiyor ilk bir ay icin yeni dogan alt ust tulum ve zibin kac afet almaliyim ayakli tulumlari oneriyorusunuz aysksiz pijama alti mi daha kullanisli ve olmazsa olmaz dediginiz ne almaliyim yazar misiniz

Eee dün gece meteor yağmuru varmış ya hiçte haber vermiyorsunuz Ben gazı çıkartamıyorum diye ağlarken tam o saatlerde sanırım millet meteorları mı izliyormuş vay be. Ne desem bilemedim
Bu gece gaz sancısını bizde tattık dondurma yedim ondan oldu diye düşünüyorum çok uykusuzum
Bugün benim için büyük gün çünkü kızım evine geliyor ilk defa kardeşiyle karşılaşacak ay çok sabırsızm

Kizlar bugun alisveris yapmam gerekiyor ilk bir ay icin yeni dogan alt ust tulum ve zibin kac afet almaliyim ayakli tulumlari oneriyorusunuz aysksiz pijama alti mi daha kullanisli ve olmazsa olmaz dediginiz ne almaliyim yazar misiniz

Bu tamamen senin isteklerin ve beklentilerinle alakalı. Biraz büyük olsun sorun değil diyorsan yenidoğan çok alma. Ama yok ben tam olsun istiyorum diyorsan al. Benim oğlum 2750 doğdu kıyafetleri bol oldu, güvenlik zaafiyeti oluşmasın diye ben gidip birkaç yendioğan alt vs aldım. Tulumlar tamamen bebeğin kilosuna göre karar verilecek şeyler. Bebek minikse boyun yeri ne kadar korunaklı da olsa fermuarı vs batıyor. Ben giydiremiyorum. Ben uzun kollu 9-10 tane zıbın almıştım onlar ve ayaklı altlar giydiriyorum. Bu zıbınlar 3-6 aydı. Çok bol olmuyor iş görüyor. Kısa kollu daha hiç giydiremedim.

Bence olmazsa olmaz tek şey sayıca fazla olması. Bir gecede 5 kıyafet değiştirdiğimi biliyorum. Her emişten sonra da değiştiriyoruz hem terliyor hem de kusuyor çünkü. İlk zamanlar elimde dahil heryere kakasını yaptı mesela çişini saymıyorum. O yüzden sayıca çok olsun. Yenidoğan hızlı büyüyor benim sonradan aldıklarım maks 1 hafta olur sonra olmaz.

Beğenmediğim tek şey ayrı alt üst takımlar. Beli açılıyor altında katlanıyor vs gıcık oluyorum onları giydirmiyorum. Tulumda da çıtçıtlı tercih etme fermuarlı ve ikili fermuarlı olsun. O kriz anınca çıtçıt yüzünden lanet okumanı istemem. Biraz karışık oldu ama sen sor ben söyleyeyim hdjdj

Of müthiş en güzel gün defne balı nasıl? Bak ne güzel geçti sıkıntılı günler oh çok şükür bin şükür

Bu arada yeme kuzum yeme jdjdjdj değmez 2 cup dondurma yicen diye o çileye değmez hdjd ben peynirsiz ayransız yapamam derdim şak diye kestim. Hiç gerek yok

Ayaklı da ayaksız da ihtiyaç oluyor canım. Günde 1-2 kez değiştiriyorum ben. 5-10 takım olsa yeterli bence. Maddi durumuna göre karar verebilirsin. Sık yıkarım dersen 5 yeni doğan yeterli bence. Ben yeni doğan az alıp büyük beden de almıştım. Ama şuan yeni doğan bile büyük kızıma sık sık yıkayıp giydiriyorum

Annemle iki muhabbet edemez olduk ne ara bu durıma geldik bilmiyorum hiç böyle biri değildi

En güzeli bir şey beklememek tabi ama anne hayatta ve sağlıklı olunca ben de bu kadar acemi oluncane olurdu sanki yüküm alınsa ablam gibi avim gibi ben de rahat büyütsem nasıl büyüdü anlamasam diyorum. Ama yok bana gelince ya hayatıma müdahale etmeye çalışır edemeyince triplenir kırılır. Senin annen daha da sertmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…