- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.961
Canım gaz damlası işe yaramadı mı? Bizde baya fark etti anında bağırsakları hareketlendi. Acaba markadan falan mı. Tıbbi bir durumda belki sadece dıştan müdahaleyle çıkmayabilir bilemedim. Ben de ne kadar denesem çünkü bir iki pırttan sonra çıkmıyordu aslaAğlayasım var.
Bu gece tek kalktım. Alt değiştirdim, güzelce emzirdim ( kusmasın diye kısa kestim ona kalsa sabaha kadar memede kalabilir.) en nefret ettiğim gaz çıkartma aşamasına geldik. Yok asla çıkartamıyorum. Biraz denedim hem uykusu açıldı hem çıkmadı. Ağlıyor şimdi. Ya uykusunu açmadan bunu halletmenin bir yolu yok mu? Hadi uykusunu geçtim ben neden çıkartamıyorum. O kadar yöntem öğrendim hiçbirini uygulayamıyorum, uygulasam da beceremiyorum. Annem geldi şimdi o çıkartacak. Ben neden yapamıyorum ya
Gaz damlası mi?o nasil bisey? Dr mi yaziyor kendin alabiliyormusun?Canım gaz damlası işe yaramadı mı? Bizde baya fark etti anında bağırsakları hareketlendi. Acaba markadan falan mı. Tıbbi bir durumda belki sadece dıştan müdahaleyle çıkmayabilir bilemedim. Ben de ne kadar denesem çünkü bir iki pırttan sonra çıkmıyordu asla
Ağlayasım var.
Bu gece tek kalktım. Alt değiştirdim, güzelce emzirdim ( kusmasın diye kısa kestim ona kalsa sabaha kadar memede kalabilir.) en nefret ettiğim gaz çıkartma aşamasına geldik. Yok asla çıkartamıyorum. Biraz denedim hem uykusu açıldı hem çıkmadı. Ağlıyor şimdi. Ya uykusunu açmadan bunu halletmenin bir yolu yok mu? Hadi uykusunu geçtim ben neden çıkartamıyorum. O kadar yöntem öğrendim hiçbirini uygulayamıyorum, uygulasam da beceremiyorum. Annem geldi şimdi o çıkartacak. Ben neden yapamıyorum ya
hangisini kullanıosnz?Canım gaz damlası işe yaramadı mı? Bizde baya fark etti anında bağırsakları hareketlendi. Acaba markadan falan mı. Tıbbi bir durumda belki sadece dıştan müdahaleyle çıkmayabilir bilemedim. Ben de ne kadar denesem çünkü bir iki pırttan sonra çıkmıyordu asla
Anneniz olduğunu unutmayın lohusalık zor bir dönem elbette ama yıllarca size emek vermiş insanlar sabırlı olmakta fayda var sizde bunalmışsınız olmadı bebeği biraz eşinize bırakıp Bi dışarı çıkın Bi kahve çay için ne bilim Biraz nefes alın derim belliki herkes gerilmişKızlar ya al bir de benden lohusalık derdi. Ben de şuan annemle tartıştım. Her şeye karışıyor. Şunu şöyle yapın bunu bu kadar yiyin. Şişe su alacağız ona bile engel oluyor hayır şöyle alın vs. Çok bunaldım 4-5 günde. Az önce annem yemek yaparken ben de ona yorum yaptım, yemek yaparken atıştırmayı seviyorsun diye espri yaptım gülüp geçeceğine bana yediğimi sayıyorsun demeye başladı, sonra daha önce de böyle laflar ettiğimi söyledi. Ben de gülüp geçeceğine mağdur oldun hemen dedim resmen tartıştık. Kardeşime bahsettim, o da sen yapmışsındır dedi??? Evime sığdırmamışım annemi? Kardeşim de hatta üstüne yazık kadına dedi, alın veledinizi de kocanla baş başa naparsanız yapın dedi. Şimdi ağlıyorum, annem giderse de rezillik, eşim duymadı kavgayı ne dicem onu da bilemedim. Durduk yere ikisi de üstüme geldi hiç kötü niyetim yoktu. Geçtim banyoya ağlıyorum umarım sütüm kesilmez. Kardeşime de çok sinir oldum. Bana diyor ki zaten size geleceğimizde yok haber ver bilmemne diyorsun haber vermeden gelene laf ediyorsun evine sığmıyor kimse vs vs onu da bir daha koyasım yok eve . Eşime de rezil olmak istemiyorum ne kadar düşüncesiz ailesi var diye. Bir de annem demiş ki ben bilet bakıyorum şu an gideceğim. Valla çok sinirlerim bozuk kusura bakmayın sadece buraya dökebildim içimi
Bu 14 gunluk surede gunluk kiyafet ne kadar lazim oldu kac parca degisti acabaMerhaba arkadaşlar .. biz oğluşumla 14 günlük olduk... Doğum sezaryen oldu.. çok iyiyiz çok şükür.. 28 Temmuz 11.09 da oğluşum kucağımdaydı.. gecesinde tüm ağrılarım vs bitmişti.. tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılayıp oğlumada baktım çok şükür.. biraz sarılık bizi korkuttu.. 3. Gün tam olarak sütüm geldi ilk iki gün şeffaf geliyordu.. şimdi sütümde yeterli kilo almaya başladık sarılığıda atlattık.
Sezaryen olupta dikiş yerinde sertlik olan var mı tek kafamı kurcalayan bu dikiş yerimde bariz sertlik var sizdede var mı?
Bu gece gaz sancısını bizde tattık dondurma yedim ondan oldu diye düşünüyorum çok uykusuzumEee dün gece meteor yağmuru varmış ya hiçte haber vermiyorsunuzBen gazı çıkartamıyorum diye ağlarken tam o saatlerde sanırım millet meteorları mı izliyormuş vay be. Ne desem bilemedim
Kizlar bugun alisveris yapmam gerekiyor ilk bir ay icin yeni dogan alt ust tulum ve zibin kac afet almaliyim ayakli tulumlari oneriyorusunuz aysksiz pijama alti mi daha kullanisli ve olmazsa olmaz dediginiz ne almaliyim yazar misiniz
Bu gece gaz sancısını bizde tattık dondurma yedim ondan oldu diye düşünüyorum çok uykusuzum
Bugün benim için büyük gün çünkü kızım evine geliyor ilk defa kardeşiyle karşılaşacak ay çok sabırsızm
Bu gece gaz sancısını bizde tattık dondurma yedim ondan oldu diye düşünüyorum çok uykusuzum
Bugün benim için büyük gün çünkü kızım evine geliyor ilk defa kardeşiyle karşılaşacak ay çok sabırsızm
Ayaklı da ayaksız da ihtiyaç oluyor canım. Günde 1-2 kez değiştiriyorum ben. 5-10 takım olsa yeterli bence. Maddi durumuna göre karar verebilirsin. Sık yıkarım dersen 5 yeni doğan yeterli bence. Ben yeni doğan az alıp büyük beden de almıştım. Ama şuan yeni doğan bile büyük kızımaKizlar bugun alisveris yapmam gerekiyor ilk bir ay icin yeni dogan alt ust tulum ve zibin kac afet almaliyim ayakli tulumlari oneriyorusunuz aysksiz pijama alti mi daha kullanisli ve olmazsa olmaz dediginiz ne almaliyim yazar misiniz
HarikaBu gece gaz sancısını bizde tattık dondurma yedim ondan oldu diye düşünüyorum çok uykusuzum
Annemle iki muhabbet edemez olduk ne ara bu durıma geldik bilmiyorum hiç böyle biri değildiTamamen aynı şeyleri yaşıyorum annem için hep diğer iki çocuğu damadı ve torunu değerli hep ama hep onları konuşur anlatır
Biz bişey konuşsak muhabbet etsek lafımızı keser dinlemez onlardan birşeyi anlatır yine … eşimde ayar oluyor çok haklı ben bile dayanamıyorum sinir oluyorum ama bana da yansıtıyor tabi sanki ben sorumluyum o davranışlardan ben ne yapabilirim artık evde kendi düzenimde olmak istiyorum
Herkesten nefret moduna girdim eşimle tartıştık az önce tam da bu sebeplerden yine denk geldi sizin konuşmalarda
Zorla lohusa depresyonuna soktular beni
Canım dualarım seninle inşallah çok güzel atlatırsın kolay bir doğumun olur hemencecik hızla sağlıkla kucağına alırsın yavrunuçok bekletmesin seni minik
Aynı duygulardayım bazen öyle zorluyor ki umarım lohusalıktandır 40 ı çıkınca geçer diyorumBende aynı durumdayım. Bazen Belkide henüz çocuk olmamalıydı diyorum ama vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için
En güzeli bir şey beklememek tabi ama anne hayatta ve sağlıklı olunca ben de bu kadar acemi oluncane olurdu sanki yüküm alınsa ablam gibi avim gibi ben de rahat büyütsem nasıl büyüdü anlamasam diyorum. Ama yok bana gelince ya hayatıma müdahale etmeye çalışır edemeyince triplenir kırılır. Senin annen daha da sertmişşÇocuk ayrımı o kadar acı birşey ki. İnanmak istemesen de çoğu anne baba yapıyor. İlla ki bir favorileri vardır ve bunu herkes bilir. Bence en en güzeli kimseden bişe beklememek. Bırak kardeşim naparsa yapsın amaaaan uzak olsun boşuna başını ağrıtacağına hiç olmasın daha iyi ya.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Eşim bana annen çocuğumuza yeteri kadar değer vermiyor dese o kadar yaralanırım ki. Sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bak şimdi o kadar şeyin üstüne bebek uyanmıyor uzun süredir diye eşim dedi ki anneni bir çağır diğer odadan o kaldırır. Gittim anne bebek uyanmıyor dedim. Teldrn kafasını bile kaldırmadam doktoru ara dedi. Eşim de noldu diyor olayları bilmediği için. Ee demeyecek mi bu kadın ne biçim büyük. Off valla bu yaşlıların çoğu baş belası cidden. İnan kimi de kendi ailesi diye görmezden geliyor mecburen bazı şeyleri. Kaynanası yapsa ortalığı ayağa kaldırır ama kendi annesi vs olunca işin içine başka şeyler de giriyor mecburen sus oluyorsun ben de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?