- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.941
Bence reflu yatagi al cnm çok rahat ben farketmemisim 2 kere kustugunu direk yatirsam Allah korusun reflu yatağında hiçbir şey olmadı şükür ve daha rahat yatıyor pahalıda almana gerek yok banada arkadas verdi 3 ay kullanıyorlar zaten
Aynı canım ya uyuyor ya emiyor. Şöyle uyanık kalıp da bir oyun oynasın bir sevelim yapamadık daha.Kızlar bebeğim 1 haftalık oldu hep uyuyor sadece meme emmek için kalkıyor sonrasında hep uyuyor kakasını da uyurken yapıyor bu normal mi aklıma başka şeyler geliyor
Uyanıklık süresi yok gibi birşey
Sarılık vs yok
Lanolin aslında organik bişe olarak yazıyor. Koyun yününden elde edilen organik bir yağ imiş. O yüzden ben güvendim gibi ama sanırım sürekli kullanmam. Meme başları çok acırsa işte. Valla zaten belli bir süre sonra salacağız gibime geliyor ister istemez. Balkon terliği yalarken gördüğümüz an bu günleri hatırlayıp güleriz bak cidden söylüyorumBen lanoline güvenmiyorum. Ne kadarda olsa bir kimyasal bileşen. Yıkanmadan emzirilmez bence
Diyelim ki iyi gerçekten, Geçen gün ağzında beyazlık gördüm 1-2 tane doktora sordum meğer kusmukmuş ben pamukçuk sandım. Adamda bana karbonatlı suyla sil memeyi temizlemeden emdir dedi. Başka bir doktora gittik dün ben karbonatlı suyla silip emziriyorum dedim. Yapma öyle damak tadını değiştirme dedi. Çok haklı değil mi? Karışıyor süte yazık bide o lanolin iğrenç kokusu ve dokusu olan bir krem.
Yavrum mama şart ise hiç öyle düşünme. Aç kalırsa sonuçlar daha vahim olur. Mama kullanan bir sürü bebiş var. Bende veriyorum içim rahat. Bir süre sonra sadece anne sütüne döneceğiz inşallah. Anne sütü onları hep siler.
Hiç öyle deme canım herkesin derdi kendine. Belki bunlar dertlik büyük şeyler değil ama lohusa iken herşeyin dikkatli ölçüp söylenmesi/yapılması gerekiyormuş demek ki. Kimi anneler anaç değil, böyle çekip çevireyim aman herşeyi tam olsun değil de elalem ne der diye bile yapabiliyor yardımı valla. Hiç yanına gelip bişe yapmasa bu sefer o kötü duracak. Valla işte hiç kimseden hiçbişe beklememek en güzeli ohh naparlarsa yapsınlar biz önümüze bakıcazKuzum senin olay gibi değil ama benim de annem sözde bana bakmaya geldi, her zaman yapmaz ama kahvaltı bulaşığını bile toplamadan gitti, anne olunca insan bazı şeyleri hoş görebiliyor ama bunu kv yapsa idi bu kadar normal tepkim olabilir miydi bilmiyorum (bu arada annem 60 yaşında, genç de değil sonuçta)
Lanolin aslında organik bişe olarak yazıyor. Koyun yününden elde edilen organik bir yağ imiş. O yüzden ben güvendim gibi ama sanırım sürekli kullanmam. Meme başları çok acırsa işte. Valla zaten belli bir süre sonra salacağız gibime geliyor ister istemez. Balkon terliği yalarken gördüğümüz an bu günleri hatırlayıp güleriz bak cidden söylüyorum
A101 yada biimden almıştım kızıma reflü yatağını baya ucuzdu şimdi aynı yatağı oğluma kullanıyorum a101 in sitesinde belki vardır cnm bı bak istersenUcuz ne kaldı ki?
Şöyle 2-3 aylık şeylere de para vermeyi hiç sevmiyorum ama çocikimin sağlığı önemli.
Bakayım ucuz yollu bulabildiğim birşey olursa alayım. Rahatlattı çünkü biraz.
Benim de çuan yatışım yapıldı canım ve yinee suyum geldii sancı mancı yok açıklık da yok öyle bekliyorumAynen öyle canım, ilk çocukta 15 saat çekmiştim suyum önce gelmişti
Maşallah canım inşallah çok güzel bir süreç geçirirsin belki dee doğdun bile
Yaşadığımız şey o kadar benzerki birde bu süreçte ben şunu fark ettim annem ablamın ve abimin çocuklarına verdiği değeri benmkine vermiyor. Ben bunu kabullendim en azından yardım ediyor acemiyim ağzımı açacak durumda değilim. Ama eşim fark etmiş artık ve yüzüme vuruyor annenin bizim bebeğimize verdiği değer abinin ablanınkine verdiği değer diye-başka sorunları da var annemle- o kadar yaralandım ki. En basitinden abimin iki oğlunu da kış demeden ısıtıcılarla uğraşarak her gün yıkamış. Bnmkini iki güne bir yıkamaya bile mızmızlanıyor bu kadar sık gerek yok diye. Çoğunlukla severken yanlışlıkla abimin oğlunun adıyla seviyor, sürekli onlara gitmesine kaç gün kaldı diye sayıyor.
Benim de çuan yatışım yapıldı canım ve yinee suyum geldii sancı mancı yok açıklık da yok öyle bekliyorum
Amin canim insallah cok tesekkür ederimTamamen aynı şeyleri yaşıyorum annem için hep diğer iki çocuğu damadı ve torunu değerli hep ama hep onları konuşur anlatır
Biz bişey konuşsak muhabbet etsek lafımızı keser dinlemez onlardan birşeyi anlatır yine … eşimde ayar oluyor çok haklı ben bile dayanamıyorum sinir oluyorum ama bana da yansıtıyor tabi sanki ben sorumluyum o davranışlardan ben ne yapabilirim artık evde kendi düzenimde olmak istiyorum
Herkesten nefret moduna girdim eşimle tartıştık az önce tam da bu sebeplerden yine denk geldi sizin konuşmalarda
Zorla lohusa depresyonuna soktular beni
Canım dualarım seninle inşallah çok güzel atlatırsın kolay bir doğumun olur hemencecik hızla sağlıkla kucağına alırsın yavrunuçok bekletmesin seni minik
Allah yardımcınız olsun, bir nefeste bir avazda nasip olur doğurmak sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallahBenim de çuan yatışım yapıldı canım ve yinee suyum geldii sancı mancı yok açıklık da yok öyle bekliyorum
Ağlayasım var.
Bu gece tek kalktım. Alt değiştirdim, güzelce emzirdim ( kusmasın diye kısa kestim ona kalsa sabaha kadar memede kalabilir.) en nefret ettiğim gaz çıkartma aşamasına geldik. Yok asla çıkartamıyorum. Biraz denedim hem uykusu açıldı hem çıkmadı. Ağlıyor şimdi. Ya uykusunu açmadan bunu halletmenin bir yolu yok mu? Hadi uykusunu geçtim ben neden çıkartamıyorum. O kadar yöntem öğrendim hiçbirini uygulayamıyorum, uygulasam da beceremiyorum. Annem geldi şimdi o çıkartacak. Ben neden yapamıyorum ya
Gecmis olsun,ağlama canım aynı durumdayım,2gündür nöbet tutuyorum dun sabah 5te yattım,bu aksam 9dan 1e kadar yatıramadım simdidevbirazdan uyandiricam emzirmek icin bakalim neler bekliyor biziAğlayasım var.
Bu gece tek kalktım. Alt değiştirdim, güzelce emzirdim ( kusmasın diye kısa kestim ona kalsa sabaha kadar memede kalabilir.) en nefret ettiğim gaz çıkartma aşamasına geldik. Yok asla çıkartamıyorum. Biraz denedim hem uykusu açıldı hem çıkmadı. Ağlıyor şimdi. Ya uykusunu açmadan bunu halletmenin bir yolu yok mu? Hadi uykusunu geçtim ben neden çıkartamıyorum. O kadar yöntem öğrendim hiçbirini uygulayamıyorum, uygulasam da beceremiyorum. Annem geldi şimdi o çıkartacak. Ben neden yapamıyorum ya
Merhaba arkadaslarBaya bir zamandır giremedim,bakamadım takip edemedim kızım ile uğraşırken tlfnu elime almaya fırsat bulamiyorum sanırım artık hemen hemen herkes doğum yapmış dogum yapan tum arkadaşları tebrik ediyorum,gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,inşallah tum anneler ve bebisler iyi
Daha doğumu bekleyen arkadaşlar da inşallah kolay bir doğumunuz olur,bir avazda kurtarırsınız
mertugce35 hadi canım,kızına kavuşmana az kaldı guzel haberlerle gel
Canımmm ya kendini bu kadar hırpalama alışma öğrenme evresindeyiz herşey için zamana ihtiyaç var
Gecmis olsun,ağlama canım aynı durumdayım,2gündür nöbet tutuyorum dun sabah 5te yattım,bu aksam 9dan 1e kadar yatıramadım simdidevbirazdan uyandiricam emzirmek icin bakalim neler bekliyor bizi
Al cnm pişman olmazsın evet çok pahalı ama bence gerekli bir kıyafet parasi lcw wn kötü bir takıma 350 tl bunlarında 500 olan 1000 olan var uygun yollu e bebek falan ya da internetten bulabilirsin benimki bundan arkadas verdiğiUcuz ne kaldı ki?
Şöyle 2-3 aylık şeylere de para vermeyi hiç sevmiyorum ama çocikimin sağlığı önemli.
Bakayım ucuz yollu bulabildiğim birşey olursa alayım. Rahatlattı çünkü biraz.
Mira koyduk canımNasıl gidiyor canımcığım anlat biraz yahu
Bu arada bebişin ismini ne koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?