2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ucuz ne kaldı ki?
Şöyle 2-3 aylık şeylere de para vermeyi hiç sevmiyorum ama çocikimin sağlığı önemli.
Bakayım ucuz yollu bulabildiğim birşey olursa alayım. Rahatlattı çünkü biraz.

Aynı canım ya uyuyor ya emiyor. Şöyle uyanık kalıp da bir oyun oynasın bir sevelim yapamadık daha.
Lanolin aslında organik bişe olarak yazıyor. Koyun yününden elde edilen organik bir yağ imiş. O yüzden ben güvendim gibi ama sanırım sürekli kullanmam. Meme başları çok acırsa işte. Valla zaten belli bir süre sonra salacağız gibime geliyor ister istemez. Balkon terliği yalarken gördüğümüz an bu günleri hatırlayıp güleriz bak cidden söylüyorum
Hiç öyle deme canım herkesin derdi kendine. Belki bunlar dertlik büyük şeyler değil ama lohusa iken herşeyin dikkatli ölçüp söylenmesi/yapılması gerekiyormuş demek ki. Kimi anneler anaç değil, böyle çekip çevireyim aman herşeyi tam olsun değil de elalem ne der diye bile yapabiliyor yardımı valla. Hiç yanına gelip bişe yapmasa bu sefer o kötü duracak. Valla işte hiç kimseden hiçbişe beklememek en güzeli ohh naparlarsa yapsınlar biz önümüze bakıcaz

Ögg daha fena. Yara yoksa lanolini sürmek mantıklı ama zedelendikten sonra gram faydası yok, bide zam gelmiş hdjdjjd tahin yağının canını seveyim. Yatağı batırdı ama olsun iyi geldi

Yavrum benim balkon demirini bekleyecek gücüm olacağını sanmıyorum. Aldığım tüm temiz içerikli şampuanlardan sonra daline hızlı bir geçiş yapsam mı yapmasam mı modundayım jdjdjjd 19. Gün daha bugün

Ucuz ne kaldı ki?
Şöyle 2-3 aylık şeylere de para vermeyi hiç sevmiyorum ama çocikimin sağlığı önemli.
A101 yada biimden almıştım kızıma reflü yatağını baya ucuzdu şimdi aynı yatağı oğluma kullanıyorum a101 in sitesinde belki vardır cnm bı bak istersen

Kızlar bebekleriniz katı kusuyor mu arada günde bir benimki katı kusuyor ve içinde kan oluyor sizinkilerde mi öyle ? Kaç defa söyledim burda ebelere doktorlara normal dediler ama kafama takılıyor yinede

Aynen öyle canım, ilk çocukta 15 saat çekmiştim suyum önce gelmişti

Maşallah canım inşallah çok güzel bir süreç geçirirsin belki dee doğdun bile
Benim de çuan yatışım yapıldı canım ve yinee suyum geldii sancı mancı yok açıklık da yok öyle bekliyorum

Tamamen aynı şeyleri yaşıyorum annem için hep diğer iki çocuğu damadı ve torunu değerli hep ama hep onları konuşur anlatır
Biz bişey konuşsak muhabbet etsek lafımızı keser dinlemez onlardan birşeyi anlatır yine … eşimde ayar oluyor çok haklı ben bile dayanamıyorum sinir oluyorum ama bana da yansıtıyor tabi sanki ben sorumluyum o davranışlardan ben ne yapabilirim artık evde kendi düzenimde olmak istiyorum
Herkesten nefret moduna girdim eşimle tartıştık az önce tam da bu sebeplerden yine denk geldi sizin konuşmalarda
Zorla lohusa depresyonuna soktular beni

Benim de çuan yatışım yapıldı canım ve yinee suyum geldii sancı mancı yok açıklık da yok öyle bekliyorum

Canım dualarım seninle inşallah çok güzel atlatırsın kolay bir doğumun olur hemencecik hızla sağlıkla kucağına alırsın yavrunu çok bekletmesin seni minik

Amin canim insallah cok tesekkür ederim

Ağlayasım var.
Bu gece tek kalktım. Alt değiştirdim, güzelce emzirdim ( kusmasın diye kısa kestim ona kalsa sabaha kadar memede kalabilir.) en nefret ettiğim gaz çıkartma aşamasına geldik. Yok asla çıkartamıyorum. Biraz denedim hem uykusu açıldı hem çıkmadı. Ağlıyor şimdi. Ya uykusunu açmadan bunu halletmenin bir yolu yok mu? Hadi uykusunu geçtim ben neden çıkartamıyorum. O kadar yöntem öğrendim hiçbirini uygulayamıyorum, uygulasam da beceremiyorum. Annem geldi şimdi o çıkartacak. Ben neden yapamıyorum ya

Merhaba arkadaslar Baya bir zamandır giremedim,bakamadım takip edemedim kızım ile uğraşırken tlfnu elime almaya fırsat bulamiyorumsanırım artık hemen hemen herkes doğum yapmışdogum yapan tum arkadaşları tebrik ediyorum,gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,inşallah tum anneler ve bebisler iyi

Daha doğumu bekleyen arkadaşlar da inşallah kolay bir doğumunuz olur,bir avazda kurtarırsınız

mertugce35 hadi canım,kızına kavuşmana az kaldı guzel haberlerle gel

Canımmm ya kendini bu kadar hırpalama alışma öğrenme evresindeyiz herşey için zamana ihtiyaç var

Gecmis olsun,ağlama canım aynı durumdayım,2gündür nöbet tutuyorum dun sabah 5te yattım,bu aksam 9dan 1e kadar yatıramadım simdidevbirazdan uyandiricam emzirmek icin bakalim neler bekliyor bizi

Nasıl gidiyor canımcığım anlat biraz yahu
Bu arada bebişin ismini ne koydunuz

Canımmm ya kendini bu kadar hırpalama alışma öğrenme evresindeyiz herşey için zamana ihtiyaç var

Yavrum öyle de ne bileyim bunu beceremiyorum ya yeteri kadar sabırlı değilim ya da başka birşey var anlamıyorum. Gazını çıkartmazsak ciddi manada kıvranıyor. Çıkartınca da kıvranıyor gerçi de neyse
Gaz sorunu beni mahvediyor ya. Şimdi ağlaması durdu ama ben uyuyamayacağım çünkü ya kusarsa diye. Her türlü o gazı çıkartması lazım ama yok olmuyor

Gecmis olsun,ağlama canım aynı durumdayım,2gündür nöbet tutuyorum dun sabah 5te yattım,bu aksam 9dan 1e kadar yatıramadım simdidevbirazdan uyandiricam emzirmek icin bakalim neler bekliyor bizi

Melis gaz mahvediyor bizi ya. Onu ayrı beni ayrı. Napsam olmadı. Yarın ne var ne yok araştırıp tek tek deneyeceğim. Çok sıkılıyorum bu durumdan. Açıldı uykusu çipil çipil bakıyor şimdi. Yorgunum da uyumak istiyorum ama onu da yapamıyorum. İnşallah kolaylıkla halledersiniz kuşum. Gece uyandırmak cidden çok zor bir karar ama mecburiyette var hdjdj ay bu analık. 18 günde benim içimden geçti şahsen. Zormuş.

Ucuz ne kaldı ki?
Al cnm pişman olmazsın evet çok pahalı ama bence gerekli bir kıyafet parasi lcw wn kötü bir takıma 350 tl bunlarında 500 olan 1000 olan var uygun yollu e bebek falan ya da internetten bulabilirsin benimki bundan arkadas verdiği

Eklentiler

• Screenshot_20230813_040525_Chrome.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 47
Nasıl gidiyor canımcığım anlat biraz yahu
Bu arada bebişin ismini ne koydunuz
Mira koyduk canım Valla kuzum biraz sarılık ile uğraştık,dün kontrolümüz vardi sarılık geçti,bu sefer cok az kg almış diye dr canımı sıktı biraz,yok gunde 30gr almasi gerekiyormuş benim kizim 12gunu daha doğdu kiloya ulaşamadı sadece 60gr almışfazla mama takviye vermeme söylemiş,ama benim sütüm var ve kizim gayet guzel emiyor,bezleri guzel dolduruyor,uyanıkken huzursuz değil,kitapçığa,internete bakiyorum herseyle sağlıklı görünüyor,karnını doyuyor görünüyor,ama neden kg almadı bilemiyorum persembe yine kontrolumuz var,o güne kadar en az 200gr almasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…