- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.001
Geldi hanımefendi gözüme kocaman görünüyor bir sarıldım oh mis Allahım kimseyi yavrusu dan ayırmasınKız o dayanamaz ki gördüğü gibi koynundabize de anlat. Meteyi görünce ne yapacak acaba bende çok merak ediyorum
Aaa hemen nasıl olmuş yavru kuş ya. Ben hametan sürdüm geçende iyi geldi.
A Acemianne42 kızım biz gazzede analarız. Bizim neyimize kısa kollu? Vizecinin dediği gibi gaz topluyor. Ben belini bile sarıyor eyy gidi. Soğuğa dirençli çocuk büyütecektim bide hdjdjjdjdjdj yemedi
Yhaaa.. kuzum senin ve bebişin sağlığı daha önemliydi evden yanında olduğumuzu en güzel öyle anlatabilirdim ki gerçekten de yakin olsak komşun falan her türlü her zaman tam destek diÜzülme arkadaşım dertlenirsen bize anlat burda. Ben şahsen kızkardeşim gibi görüyorum sizleri oturur dinlerim elimden gelen birşey olursa yaparım.
Hiç unutmuyorum. N NcctVizeci06 ve S Sefika053 ben doğumdayken gelebilecek olsak gelir destek olurduk işlerine demişti. Kalbimde hala kelebek uçurur hatırladığımda
Burası çok güzel bir platform hepimizin benzer şeyleri yaşayıp birbirimizi anlayabilmemiz mucize gönül bağı görmedenÜzülme arkadaşım dertlenirsen bize anlat burda. Ben şahsen kızkardeşim gibi görüyorum sizleri oturur dinlerim elimden gelen birşey olursa yaparım.
Hiç unutmuyorum. N NcctVizeci06 ve S Sefika053 ben doğumdayken gelebilecek olsak gelir destek olurduk işlerine demişti. Kalbimde hala kelebek uçurur hatırladığımda
Ben sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artarÇişli bez sayısına bak cnm birde sürekli aranıyor mu huysuz mu yeterlidir sütun geliyorsa hiç öyle düşünüp de kendini şartlama
Kesinlikle öyle canım maalesefAnne çocuk ilişkileri tersine dönmüş sanki, bizi koruyup kollayacak bizi bu evrede en iyi anlayacak kişiler annelerimiz ama hepsi ayrı kafada anladığım kadarıyla
Geçen bende eşime sardım, adam lohusa depresyonuna girdi sanki ben bebek ile bir odadayım(sağolsunlar dönüşümlü bir annem, bir ablam falan gündüz gelip yokluyor beni) benim koca da diğer odada sürekli uyku modunda, diyorum utanmasan lohusa topuzu yapıp lohusa pijaması giyip bakım bekleyeceksin bu ne hal toparlan
Üzülme arkadaşım dertlenirsen bize anlat burda. Ben şahsen kızkardeşim gibi görüyorum sizleri oturur dinlerim elimden gelen birşey olursa yaparım.
Geldi hanımefendi gözüme kocaman görünüyor bir sarıldım oh mis Allahım kimseyi yavrusu dan ayırmasın
İçeri girdi Mete uyuyor "Mete kardeşim uyuyor "dedi eridim orda biraz kucağına almak istiyorum sıkıyor sanki kolunubakalım ne olacak sonrası
Gözleri hala sarımsı gibi ama ilk günlerdeki gibi değiliz Allah'tan bugün süt krizi içindeyiz bitirdi beni o degil oglum ve kızım da hastalandı kusma oglanda hafif ishal bendede bi haksızlık varKalcama kadar butun bacaklarim şiş ama benimki ertesi gun oldu dogumdan sonra
Sariliginiz nasil iyileştimi
Nedenini soylemedi banada ama gecer gecmezse kontrolu öne aliriz erken gel dedi
Inşallah benimde gecer artik
Bi ara morarma derecesine geldi ama şükür simdilik fazla rahatsiz etmiyor
Evet bir kac kisi oyle dedi ama banada giydirmediler
Bide kizlar bana oksapar verdi 10tane önceki sezaryende vermemisti kovid sonrasi yeni uygulamami acaba sizlerde kullaniyormusunuz
Ben sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artar
Gözleri hala sarımsı gibi ama ilk günlerdeki gibi değiliz Allah'tan bugün süt krizi içindeyiz bitirdi beni o degil oglum ve kızım da hastalandı kusma oglanda hafif ishal bendede bi haksızlık varçıldırdım bugün nedense esimdede durmuyo bebiş benim kokumda kucakta uyuyor mama vermek istemiyorum bez den anlıyorum doğduğunu ama devamlı yapışık olmak istiyor ve hep beni istiyor gibi degisik degisik gün gün huyları bu modelleri farklı oluyormuş demek yha vücut olarak yenice çöktüm diyebilirim acil kendime gelmem lazim degilae ev ve cocuklar ayaklanip gidecekler
Bilmiyorum lohusalık psikolojisi de var döndücu gündeyimm şuana kadar sinirlerimi kontrol ediyorum ama nereye kadar bilmiyorum tek değilim sizlerin yazdıklarını da okuyorum ama ben bekarken de hep hassas davrandım hamile lohusa biri değil herkese karşı insanlar düşüncesizKuzu tam olarak sütün yetmemesi durumundan da değil o durum, anne sütü hafif oldugu mamalar yoğun oldugu için bebek mama alınca tam doydugunu anlıyor. Hepimiz bol bol emzireceğiz, bende gece yatarken daha iyi uyusun diye 30cc mama veriyordum ama o da kabızlık gaz sıkıntısı yağıyor diye artık daha erken saatte veriyorum ki anca krizi atlattık tekrardan uyuttum derken saat geç oluyor
ffestinalente tartışma şeklinde olmasın diye ben senin eşinin kendini toparlaman için bu konuşmayı yapıyorum, senin kötülüğünü istemiyim falan filan tarzında devam ettim ama acayip bakıyor bu halleri anlatamam (185lik adama zıplayıp bir çakasım var )
Benm ev yanıyor piştik özellikle emzirirken. Sıfır kollu çıt çıtlıyla duruorKızlar bu arada ben daha hiç kısa kollu giydirmedim Miray kuşuma, sizler de durum nasıl, acaba çok mu korumacı yaklaşıyorum diye düşünüyorum ama havalar şansımıza çok güzel gidiyor bu havalar da uzun kollu zıbın iyidir diye düşünüyorum
Ben haziran 27 de doğum yaptım seninle aynı şeyleri düşünüyordum hatta mama verdim ilk 2 hafta günde iki kere falan sonra günde bir verdim sonra kestim. Doktor kestirdi daha doğrusu. Ağlar bu bebek sonuçta dedi sütün yetiyor inan bana kilosu çok iyi dedi haftada 250 gr alsın bana yeterli dedi sütle devam etmeye başladık nası ağlıyordu ben ağlıyorum onu gördükçe aç diyorum doktor anlamadı beni diyorum falan annemle eşim mama verdirmedi onlarla kavga ettim falan lohusa kafasıBen sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artar
Ben sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artar
Maşallah güzel emiyor cuk diye ses geliyor boğazında yutkunma oluyor kendim göğsumu sıkıyorum ellerimle süt akıyor zaten doluluk ta oluyor sürekli emmek istiyor emzik versem ne olur ki verince alıyorYavrum, nasıl emiyor acaba çekemiyor ve bunu mu anlamıyorsun? Cuk cuk sesi ve yutkunma var mı?
Pompan var mı? Bir sağ bir bak bakalım ne kadar süt?
Yani inan değişik düşüncelere girdim emzirme danismanina mi gitsem diye hızlı emiyor göğüslerim ağrıyor yetişemiyorum mimik bey e zaten anca alışıyor göğsüm tabiki de yol gösterdi gostermez miBen haziran 27 de doğum yaptım seninle aynı şeyleri düşünüyordum hatta mama verdim ilk 2 hafta günde iki kere falan sonra günde bir verdim sonra kestim. Doktor kestirdi daha doğrusu. Ağlar bu bebek sonuçta dedi sütün yetiyor inan bana kilosu çok iyi dedi haftada 250 gr alsın bana yeterli dedi sütle devam etmeye başladık nası ağlıyordu ben ağlıyorum onu gördükçe aç diyorum doktor anlamadı beni diyorum falan annemle eşim mama verdirmedi onlarla kavga ettim falan lohusa kafasıBir hafta sadece memeyle devam ettik 450 gr almış. Yani aç değilmiş. Ondan sonraki haftada yarım kilo aldı yine sadece memeyle sabah akşam anne çayı içiyorum öğlen ara öğünümde 1 bardak kefir 3 hurma yiyorum buldukça da dereotu yiyorum bir demeti 4 günde bitiriyorum. Dereotu çok iyi geliyor ve su. Terlediğiimiz iiçin sıcaktan daha da fazla su içmemiz lazım ben 3 lt den fazla su içiyorum. 1,5 saate emiyor hala ağlamadan uyumuyor gaz sancısı da var ama aç değil artık biliyorum. Sende takip et bence. eminim zihinini rahatlatırsan sütünün yettiğini göreceksin. Birde yumuşak diye bitti sanma yumuşak memeden süt gelmeye devam ediyor çekme ağzından. Dijital ebenin elle süt sağma videosunda meme masajı var onu izle ben onu izledim yaptım sağdım bebek emdikten sonra hep sağdım 3 gün. Bazen 3 damla geldi bazen hiç ama 5 dk sağdım hep. Az olduğunu hissedersem hemen bir iki kere yine yapıyorum gün içinde. Umarım yol göstericisi olur bu yaşadıklarım
Geldi hanımefendi gözüme kocaman görünüyor bir sarıldım oh mis Allahım kimseyi yavrusu dan ayırmasın
İçeri girdi Mete uyuyor "Mete kardeşim uyuyor "dedi eridim orda biraz kucağına almak istiyorum sıkıyor sanki kolunubakalım ne olacak sonrası
Yhaaa.. kuzum senin ve bebişin sağlığı daha önemliydi evden yanında olduğumuzu en güzel öyle anlatabilirdim ki gerçekten de yakin olsak komşun falan her türlü her zaman tam destek di
Burası çok güzel bir platform hepimizin benzer şeyleri yaşayıp birbirimizi anlayabilmemiz mucize gönül bağı görmeden
Gözleri hala sarımsı gibi ama ilk günlerdeki gibi değiliz Allah'tan bugün süt krizi içindeyiz bitirdi beni o degil oglum ve kızım da hastalandı kusma oglanda hafif ishal bendede bi haksızlık varçıldırdım bugün nedense esimdede durmuyo bebiş benim kokumda kucakta uyuyor mama vermek istemiyorum bez den anlıyorum doğduğunu ama devamlı yapışık olmak istiyor ve hep beni istiyor gibi degisik degisik gün gün huyları bu modelleri farklı oluyormuş demek yha vücut olarak yenice çöktüm diyebilirim acil kendime gelmem lazim degilae ev ve cocuklar ayaklanip gidecekler
Kuzu tam olarak sütün yetmemesi durumundan da değil o durum, anne sütü hafif oldugu mamalar yoğun oldugu için bebek mama alınca tam doydugunu anlıyor. Hepimiz bol bol emzireceğiz, bende gece yatarken daha iyi uyusun diye 30cc mama veriyordum ama o da kabızlık gaz sıkıntısı yağıyor diye artık daha erken saatte veriyorum ki anca krizi atlattık tekrardan uyuttum derken saat geç oluyor
ffestinalente tartışma şeklinde olmasın diye ben senin eşinin kendini toparlaman için bu konuşmayı yapıyorum, senin kötülüğünü istemiyim falan filan tarzında devam ettim ama acayip bakıyor bu halleri anlatamam (185lik adama zıplayıp bir çakasım var )
Bilmiyorum lohusalık psikolojisi de var döndücu gündeyimm şuana kadar sinirlerimi kontrol ediyorum ama nereye kadar bilmiyorum tek değilim sizlerin yazdıklarını da okuyorum ama ben bekarken de hep hassas davrandım hamile lohusa biri değil herkese karşı insanlar düşüncesiz
Sütüm var şükür ama yetmeme durumu beni üzüyor bir saate yakın memeyi emiyor oynuyor ama aranıyor aç yani çocuğum üstüne herşeye annem koşuyor üzülüyorum
Ben haziran 27 de doğum yaptım seninle aynı şeyleri düşünüyordum hatta mama verdim ilk 2 hafta günde iki kere falan sonra günde bir verdim sonra kestim. Doktor kestirdi daha doğrusu. Ağlar bu bebek sonuçta dedi sütün yetiyor inan bana kilosu çok iyi dedi haftada 250 gr alsın bana yeterli dedi sütle devam etmeye başladık nası ağlıyordu ben ağlıyorum onu gördükçe aç diyorum doktor anlamadı beni diyorum falan annemle eşim mama verdirmedi onlarla kavga ettim falan lohusa kafasıBir hafta sadece memeyle devam ettik 450 gr almış. Yani aç değilmiş. Ondan sonraki haftada yarım kilo aldı yine sadece memeyle sabah akşam anne çayı içiyorum öğlen ara öğünümde 1 bardak kefir 3 hurma yiyorum buldukça da dereotu yiyorum bir demeti 4 günde bitiriyorum. Dereotu çok iyi geliyor ve su. Terlediğiimiz iiçin sıcaktan daha da fazla su içmemiz lazım ben 3 lt den fazla su içiyorum. 1,5 saate emiyor hala ağlamadan uyumuyor gaz sancısı da var ama aç değil artık biliyorum. Sende takip et bence. eminim zihinini rahatlatırsan sütünün yettiğini göreceksin. Birde yumuşak diye bitti sanma yumuşak memeden süt gelmeye devam ediyor çekme ağzından. Dijital ebenin elle süt sağma videosunda meme masajı var onu izle ben onu izledim yaptım sağdım bebek emdikten sonra hep sağdım 3 gün. Bazen 3 damla geldi bazen hiç ama 5 dk sağdım hep. Az olduğunu hissedersem hemen bir iki kere yine yapıyorum gün içinde. Umarım yol göstericisi olur bu yaşadıklarım
Maşallah güzel emiyor cuk diye ses geliyor boğazında yutkunma oluyor kendim göğsumu sıkıyorum ellerimle süt akıyor zaten doluluk ta oluyor sürekli emmek istiyor emzik versem ne olur ki verince alıyor
Bak o kadar duygularımı yansitiyorsun ki tam olarak bu sütümun yettiğini bende düşünüyorum ama o şüphe mamaya itiyor beniBacım o zaman hiç korkma. O aranma bizde de var. Ama arandığı aslında kokun. Benim oğluşta emzik versem tutacak. Ağzını cuk cuk hareket ettiriyor çünkü istiyor belli ama gazı var arttırır diye korkup veremiyorum. Dilek emsela sadece geceleri veriyormuş. İstiyorsan ver. Ben şuan direniyorum ama geciyor biliyor musun o aranma hali. Emzirme sıklığını arttır. O ağlamadan emzir. Hem kucağında da kalsın biraz. Sana da doysun. Lohusa kafası seni ele geçiriyor arkadaşım şuan. Yetiyor sütün. O kadar eminim ki.
Takmaz olur mu bebeğim daha neler takıcazBak o kadar duygularımı yansitiyorsun ki tam olarak bu sütümun yettiğini bende düşünüyorum ama o şüphe mamaya itiyor beni
Bir de göğsum ağrıyor krem de sürüyorum ama oglus bildiğin bir saat meme ile keyif yapıyor uyuyor yine uyanıyor yine keyif yapıyor
Daha çok kısa zaman önce doğumu konuşurken şimdi neler konuşuyoruz biliyorum bunlarda gecicek başka konular gündeme gelecek ama olsun insan yine de kafasına takıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?