2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Şuan nasılsın sancılar düzenli aralıklarla be 45sn 1 dk mı sürüyor? Açılma değilde doğum sancısı diyebiliriz açılmayı ben hissedemedim ikisinde de

İlkinde çok zordu kesi atıldığı için ve ilişkide de çok sorun yaşamıştım hatta devamında da yaşadım aksi bir yerden kesmiş doktor onuda bu doğumda öğrendim, bunda hiç müdahele olmadan doğum oldu kesi vs yok ama 2 dikiş var hafif yırtılma kendisi yırtıldığı için üstelik aynı yer olmasına rağmen ilk andan beri hiç zorlamadı ağrımadı devamında ne nasıl olur bilmiyorum ama bende merak ediyorum bide aynı yer olunca şimdi tuhaf da bi görüntü var nasıl iyileşecek tedirginim

Moralini bozmak istemem. Dikis agrisi toplam 12-14 gun surdu bende ama ilk iliski ah iste o ilk iliski ben vajinusmus oldugumu dusunmeye baslamistim. 5-6 ayi buldu ilk rahat iliskimiz

@xname sen dogurmus gozukuyosun????
Evet benimde öyle çok zordu ama sonrasında da çoğu zaman ağrım oluyordu eşim de bazen bozulurdu ben istemiyorum sanıyordu doktor onun yanında bugüne kadar bu dikiş yüzünden çok ağrılı olmuştur deyince şok oldu

Benim 1 hafta oldu hala çok acıyor canım

Valla direkt acidan dokundurmuyordum kendime belki son 1-2 ay ben fazla korkmus olabilirim :/ ama gecti en sonunda yani onemli olan da bu, illa ki geçiyor:)

Endless canim, tesekkurler. Ya benim ilk cocuk suni sanci diye ne beklemem gerektigi konusunda acikcasi cok cahil hissediyorum

Tam olarak asiri idrara sikisma agrisi ve bicak saplanma seklinde karnima da belime de vuruyordu, uzun sure dinlendim, banyoya girdim. Banyo sanki rahatlatti gibi.

Sancinin kendisi 1 dk kadar suruyor, aralıklarıni hesaplayamadim, belki yalanci sancidir?

Bu 14 gunluk surede gunluk kiyafet ne kadar lazim oldu kac parca degisti acaba
Hergün değişiyorum üzerini.. göbek bağı düşünce zaten hergün yıkanıyor.. müslin ortüler kullanışlı oluyor. 3 tane var benim yeterli oluyor.. 1 tane 10 lu hastane çıkışı 4 tanede hastane çıkışında olduğu gibi alt üst takım var .. 10 tane çıt çıtlı body yenidoğan aldım ( bu fazla olmuş mesela 5 tane anca kullandım sürekli üst değişip yıkandığı için 3 aylıktan daha fazla alabilirmişim.) Tulum 5 tanede tulumu var 2 sini ancak giydik .. patikli alt yada tulumlar kullanışsız çabuk büyür deniyor ama çorap vs ayağından çok sık çıkıyor patikli altlar daha kullanışlı bence.. eldiven çok gereksiz hiç elde durmuyor . Çorap giydiriyorum elinede hem daha sıcak tutuyor hemde çıkmıyor. Aklıma gelenler bunlar

Sayaçlar var hesaplamak için kaç dk aralıklı kaç sn sürüyor ordan takip etmen daha kolay olur yoksa aklımda tutamamıştım ben

Happy mom da kasılma sayarını kullanmıştım

Kısa kollu vs giydiremiyorum ben üşüyecekmiş gibi geliyor.. altını nezaman degissem hıçkırıyor . Millet üşüyor diyor daha çok vicdan yapıyorum.. Allah ımmm annelik ne zor

Biz de hep yarim kollu body giydirdik. İki uc gündür havalar biraz serinledi uzun kollu da giydirdik arada ama, genelde annemle kavga ede ede giydirdim kisa kollulari ev genelde 30 derece gösteriyor, hata mi ettim ki acaba herkes uzun kollu giydiriyorum yazmis

Ayyy ben de gelirdim ama o sırada ben de doğuruyordum sonrasinda senin de benim gibi acil sezaryene alindigini görünce şok olmuştum hatta hey gidiii ne kadar uzak bir zaman gibi

Annelerrr merhabalar cok zorlu geçen günler ve gecelerin ardından bildiriyorum 5. Günüm analıkta yarabl alemin bide hamilelik cok zor derdim
Kerem bey devamlı emmek istiyor, asla 2 saatte 1 olmıyor bizim devvammlı istiyor, emziriyorum gaz cıkarıp yataga bırakıyorum ve kakasını yapıyor sonra tekrar acıktıgı için ağlıyor tekrar aynı döngü nolur geçiyor deyin. Ciciklerim artk benim değil möö’lücem az kaldı.

Tüm doğum yapan anneleri tebrik ederim ❤Allah analı babalı büyütsün Doğum zamanını bekleyen annelere de kolaylıklar diliyorum, tez zamanda hayırlısı ile bebklerinize kavuşursunuz Bende Ali Egeme 10 ağustos perşembe günü kavuştum.Çok güzel bir duyguymuşŞuan için herşey yolunda birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Sezeyan olduğumdan ilk 2 gün ağrım oldu ama şimdi şükür iyiyim.Bebek için alt üst takımlar ve patikli olanlar elverişlı bende uzun kollu giydiriyorum.2 saatte bir emme yapıyorum.Sezeryanda yürüme önemli bence.Aklima gelenler bu şekilde

Ne zaman başlamıştın canım doğum sonrası ilişkiye? Benim asıl korkum dikiş açılması vs olur mu ya da aşırı işkence gibi mi olacak vs
Bence rahatça oturmaya başladığında düzelmiş demektir sonuçta oturma baskısı acıtmıyorsa başka bişeden korkmam ben sanırım

Kısa kollu vs giydiremiyorum ben üşüyecekmiş gibi geliyor.. altını nezaman degissem hıçkırıyor . Millet üşüyor diyor daha çok vicdan yapıyorum.. Allah ımmm annelik ne zor
Vallahi ben giydiriyorum 4 gün dikkat ettim şimdi kısa kollu çıtçıtlı badi 1 tane atlet o kadar gece yatarken in e uzun kollu çıtçıtlı badi o kadar klima li ortamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…