- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.021
Evet canım gaz için damla. Baya bağırsakları çalıştırdı dün. Bir de ayrı probiyotikli damla verdi o da bağırsak florası için sanırım düzenlensin diye ve gene rahatlatsın diye.Gaz damlası mi?o nasil bisey? Dr mi yaziyor kendin alabiliyormusun?
Canım bakıp yazayımhangisini kullanıosnz?
Evet canım anlıyorım haklısın ama benim yargılamam şöyle, bunu kaynanam yapsa napardım? Ya da başka birisi yapsa? Hani annen olduğu için alttan zaten alıyorsun yüz yüze bakacaksın ama sende oluşturduğu duygular üzücü. İstiyorsun ki en azından bu dönemde insanlar yanlışın olsa da en azından anlayışlı olsun hep bana hep bana olmasın.Anneniz olduğunu unutmayın lohusalık zor bir dönem elbette ama yıllarca size emek vermiş insanlar sabırlı olmakta fayda var sizde bunalmışsınız olmadı bebeği biraz eşinize bırakıp Bi dışarı çıkın Bi kahve çay için ne bilim Biraz nefes alın derim belliki herkes gerilmiş
Annem sert değil canım ya nasıl diyeyim çocuk gibi hiç düşünmeyebiliyor bişeye sinirlenince. Ben kocasıymışım gibi istiyor ki trip atsın ben de gidip gönlünü alayım. Ama hepsinin ortak özelliği genel olarak hissettirdikleri değer. Dünden beri aman kardeşine bişe deme kavga etmeyin modunda. Kız bana laf söylemiş sinirlendirmiş ve gene ben alttan alayım istiyor. Ya bi söylesene kıza desene sen yanlış laf söyledin.En güzeli bir şey beklememek tabi ama anne hayatta ve sağlıklı olunca ben de bu kadar acemi oluncane olurdu sanki yüküm alınsa ablam gibi avim gibi ben de rahat büyütsem nasıl büyüdü anlamasam diyorum. Ama yok bana gelince ya hayatıma müdahale etmeye çalışır edemeyince triplenir kırılır. Senin annen daha da sertmişş
Ay işte eşin fark etme durumu da beni sinir stres etti. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yetmiyor gibi eşim şimdi bana dedi ki annen neden her dışarı çıktığımda nereye gidiyorsun diye soruyor. Haklı yani. Ona bile burnunu sokuyor sanki kocası. Abartıyor muyum diyorum, belki. Çok zor aynı eve farklı karakterlerin sığması.Ay canim benim.. sana yemin ederim bunlarin aynisini ben yasadim ilk dogumumdan sonra. Annem gelmisti yurtdisina yanima yardima, cok yardimi dokundu allah razi olsun, hic biseye de karismadi ama döndükten sonra duydum ki kardesimden ona anlatmis herseyi, yedigime ictigine laf söylüyomusum bilmem
Ne bi ton laf etmis ki geldiginde 3 ay kaldi dönerken 8 kg vererek döndü. Artik nasil bi alinmissa neye kafayi takmissa.. sanki o lohusa.. ben de bu doguma onu cagirmadim kardesimi cagirdim. Ve isin kötü yani esim de herseyi fark etti.. rezil de oldum , esimin anneme karsi davranislari da degisti hakli olarak.. ne yalan söyleyim unutamiyorum yaptiklarini icimde yara kaldi gecmiyor.. ama sana tek tavsiyem kafana takmayip bebegine odaklanman sadece gerisini salla. Isteyen küssün isteyen kirilsin yapcak bisey yok..
Dün kardeşimi arayıp bütün söylediklerimi konuştuklarımızı sanki ben kötü karaktermişim gibi anlattı. Baya karalıyordu, ben de duyuyorum yan odada. Sabah da kalkmış hiçbişe olmamış gibi diyor ki sen neden kardeşine anlattın ki evin içinde olan olayları bak mesele büyüdü. Dicektim ki dalga mı geçiyorsun acaba ama hmmm evet haklısın dedim geçti inan şu ilk günler geçsin kalacağı kadar kalıp gitsin rahat edicem zaten ondan sonra çok sık böyle bir arada olmayız. Uzak ve mesafeli olmak en güzeli.