2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gaz damlası mi?o nasil bisey? Dr mi yaziyor kendin alabiliyormusun?
Evet canım gaz için damla. Baya bağırsakları çalıştırdı dün. Bir de ayrı probiyotikli damla verdi o da bağırsak florası için sanırım düzenlensin diye ve gene rahatlatsın diye.
hangisini kullanıosnz?
Canım bakıp yazayım
Evet canım anlıyorım haklısın ama benim yargılamam şöyle, bunu kaynanam yapsa napardım? Ya da başka birisi yapsa? Hani annen olduğu için alttan zaten alıyorsun yüz yüze bakacaksın ama sende oluşturduğu duygular üzücü. İstiyorsun ki en azından bu dönemde insanlar yanlışın olsa da en azından anlayışlı olsun hep bana hep bana olmasın.
Annem sert değil canım ya nasıl diyeyim çocuk gibi hiç düşünmeyebiliyor bişeye sinirlenince. Ben kocasıymışım gibi istiyor ki trip atsın ben de gidip gönlünü alayım. Ama hepsinin ortak özelliği genel olarak hissettirdikleri değer. Dünden beri aman kardeşine bişe deme kavga etmeyin modunda. Kız bana laf söylemiş sinirlendirmiş ve gene ben alttan alayım istiyor. Ya bi söylesene kıza desene sen yanlış laf söyledin.
Ay işte eşin fark etme durumu da beni sinir stres etti. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yetmiyor gibi eşim şimdi bana dedi ki annen neden her dışarı çıktığımda nereye gidiyorsun diye soruyor. Haklı yani. Ona bile burnunu sokuyor sanki kocası. Abartıyor muyum diyorum, belki. Çok zor aynı eve farklı karakterlerin sığması.
Dün kardeşimi arayıp bütün söylediklerimi konuştuklarımızı sanki ben kötü karaktermişim gibi anlattı. Baya karalıyordu, ben de duyuyorum yan odada. Sabah da kalkmış hiçbişe olmamış gibi diyor ki sen neden kardeşine anlattın ki evin içinde olan olayları bak mesele büyüdü. Dicektim ki dalga mı geçiyorsun acaba ama hmmm evet haklısın dedim geçti inan şu ilk günler geçsin kalacağı kadar kalıp gitsin rahat edicem zaten ondan sonra çok sık böyle bir arada olmayız. Uzak ve mesafeli olmak en güzeli.

Kızlar normal doğum yapıp alttan dikişleri olanlar, dikişler ne kadar süre acıyor? Ben hala çok zor oturuyorum, öne eğilince işkence gibi acaba ters bir durum mu var yoksa normal mi. Ve ne kadar sürecek bu böyle. Bir de baktım dikişim maksta doğru değil de yana doğru. Yani ordaki kesi kenara doğru. Of sanki hiç kaynamayacak gibi ve korkuyorum nasıl olacak ilişki, çok uzun sürer mi ki kaynaması en azından rahat oturabileyim.
Burda birisi bir ayda kaynıyor demişti ama bir ay sonra tamamen hiç kesilmemiş gibi mi oluyor acaba, diğer türlü nasıl normale dönecek?

O açılma ağrısı mı oluyormuş ben açılma ağrısı diye birşey hiç duymadım ama dediğini dün akşam çok yaşadım yerimden zıplatan çok şiddetli anı ağrılar girdi aklıma geldi acaba açılma mı oluyor diye ama bilemiyorum çünkü hiç okumadım böyle birşey bilen varsa aydınlatsın valla

Iste bende bilmiyorum bu ne agrisi, bayılacagim artik sabahtan beri, bir de ev asiri sicak ustune bu agri eklendi, cildirmak uzereyim.

Acilma acisi/agrisi/sancisi gibi biseyse ona gore kendimi hazirlayim .

Normal doğum yapıp dikişi olan bi arkadaşım hemoroid yastığı kullanıyor canım, ortası delikli olanlardan, o şekilde rahat oturabiliyormuş belki sana da iyi gelir. Kesi konusunda bilgim yok maalesef.

Benim ki agzinda boş boş tutmuyor emiyor mesela üç emiyor iki duruyor ama çekiyor uzun süre kalıyor ağzında çekince ağlıyor

Iste bende bilmiyorum bu ne agrisi, bayılacagim artik sabahtan beri, bir de ev asiri sicak ustune bu agri eklendi, cildirmak uzereyim.

Acilma acisi/agrisi/sancisi gibi biseyse ona gore kendimi hazirlayim .
Valla ben 40+3 teyim vajinaya acaip batma lar yaşadım dün akşam bugünde ara ara oluyor bebeğim kanalda ama öyleyse de pat diye olmaz yani korkma ben sonda olmama rağmen birşey olduğu yok

Moralini bozmak istemem. Dikis agrisi toplam 12-14 gun surdu bende ama ilk iliski ah iste o ilk iliski ben vajinusmus oldugumu dusunmeye baslamistim. 5-6 ayi buldu ilk rahat iliskimiz

X xname sen dogurmus gozukuyosun????

Moralini bozmak istemem. Dikis agrisi toplam 12-14 gun surdu bende ama ilk iliski ah iste o ilk iliski ben vajinusmus oldugumu dusunmeye baslamistim. 5-6 ayi buldu ilk rahat iliskimiz

Sistem öyle gösteriyor daha doğurmadım bekliyorum neden öyle gösteriyor bilmiyorum 40 dolunca doğurmuş sayıyor herhalde

Yok canım bileyim en azından yanlış beklenti içinde olmam.
Neden 5-6 ay sürdü? Sen mi korktun çekindin yoksa çok ağrı mı oluyordu? Çok ağrımazsa benim için sorun olmaz ben 6 hafta doktor tamam derse başlarım ama acıyıp acımaması beni düşündürüyor

4.gün de düştü, o zamana kadar hiç yıkamadım düştükten sonra duş aldırdım, şimdi 2 güne bir yıkıyorum
Bizimde bugün 7. Gün yarısı ayrılmış ama orta kısım böyle ıslak hafif yara gibi, dizinde mi öyleydi? Göbek düşünce orta kısıma herangi bir şey yapmak lazım mı ki hemen duş aldırılmaz heralde

Benim de 4.gun kuruma var ama düşmedi yikamadim da daha bugün düşse de yıkasak çocuk kendine gelir
Benimde 7. Gün yarısı ayrılmış yarına düşer heralde, ama ortası yine yara gibi enfeksiyon mu kaptı endişeliyim, yarın dr kontrolümüz var onu da göstereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…