- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.061
Ya ben altını açsam hıçkırıyor. Üşüyor diye düşünüyorum.. napsam bilemiyorumVallahi ben giydiriyorum 4 gün dikkat ettim şimdi kısa kollu çıtçıtlı badi 1 tane atlet o kadar gece yatarken in e uzun kollu çıtçıtlı badi o kadar klima li ortamda
Ya ben altını açsam hıçkırıyor. Üşüyor diye düşünüyorum.. napsam bilemiyorum
20.07.2023 MasalChloece @leialila37 @orapunzel @Umutdolu1903 @Hayat su @Sarisinmelekk @asyemurfa
Kızlar tabloyu güncelliyorum. Eğer paylaşmak isterseniz bebişlerin isimlerini yazabilir misiniz? Ekleyeyim tablomuz güzel olsun
Bizimde bugün 7. Gün yarısı ayrılmış ama orta kısım böyle ıslak hafif yara gibi, dizinde mi öyleydi? Göbek düşünce orta kısıma herangi bir şey yapmak lazım mı kihemen duş aldırılmaz heralde
Kızlar benim düşme günü tam kontrol gününe denk gelmişti, hatta doktor yanında soyarken düştüğünü fark ettimBenimde 7. Gün yarısı ayrılmış yarına düşer heralde, ama ortası yine yara gibi enfeksiyon mu kaptı endişeliyim, yarın dr kontrolümüz var onu da göstereceğim
Ooo maşallah Allah analı babalı büyütsün, biz doğum yapınca çoğunluk gibi olduk ama hala ağustos anasının ortasındayız daha çok kişi dopurmamıltır ama yazmıyorlar diye düşünmüştüm sen yazdınTüm doğum yapan anneleri tebrik ederim ❤Allah analı babalı büyütsünDoğum zamanını bekleyen annelere de kolaylıklar diliyorum, tez zamanda hayırlısı ile bebklerinize kavuşursunuz Bende Ali Egeme 10 ağustos perşembe günü kavuştum.Çok güzel bir duyguymuş Şuan için herşey yolunda birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Sezeyan olduğumdan ilk 2 gün ağrım oldu ama şimdi şükür iyiyim.Bebek için alt üst takımlar ve patikli olanlar elverişlı bende uzun kollu giydiriyorum.2 saatte bir emme yapıyorum.Sezeryanda yürüme önemli bence.Aklima gelenler bu şekilde
Yok canım birşey sürmene gerek yok sadece ıslak kalmasın yeter dedi, hatta sezarysn yerimizi de sormuştum ben hemen duş alabilirsin, sadece kendini yani dikiş yerini lifleme banyo sonrası pat pat şeklinde kurula ıslak kalmaması çok önemli dediYıkadıktan sonra herhangi birşey sürmem gerekiyormu canım? Bende bugun yıkıcam ama bi bilgim yok
Maşallah canımBenim dün düştü canım, 4 günlükkenbugun yıkayacağız inşallah
İnşallah düşer ve bişey yoktur canım
İnşallah canım
Yok beybim nasıl desem böle koyu kırmızı kan kurusu gibiydiMaşallah canımortası ıslakmıydı düşünce
Tesekkur ederm canımmKızlar benim düşme günü tam kontrol gününe denk gelmişti, hatta doktor yanında soyarken düştüğünü fark ettim
Doktor baktı birşey sürmene gerek yok 1 gün sonra artık yıkayabilirsiniz dedi (bana öncesinde de sonrasında da kesinlikle birşey sürmene gerek yok dedi doktor o nedenle ben hiçbir şeykullanmadım orası için)
Ooo maşallah Allah analı babalı büyütsün, biz doğum yapınca çoğunluk gibi olduk ama hala ağustos anasının ortasındayız daha çok kişi dopurmamıltır ama yazmıyorlar diye düşünmüştüm sen yazdın
Yok canım birşey sürmene gerek yok sadece ıslak kalmasın yeter dedi, hatta sezarysn yerimizi de sormuştum ben hemen duş alabilirsin, sadece kendini yani dikiş yerini lifleme banyo sonrası pat pat şeklinde kurula ıslak kalmaması çok önemli dedi
Kurumuş kan oluyor. O da yıkadıkça geçiyor zatenMaşallah canımortası ıslakmıydı düşünce
Yorgunluktanmis bendeki şuan iyiyim Allah'a şükür uyksuuz sabahtanda hareketli başlayınca o etkiledi beni bünye olarak yorgun düştüm sanirimy benim hasta olma lüksüm yok zaten bebek ti cocukalardi derken.. sanırım salatalık cook yediler canim o soğuklatti çünkü bizimle aynı şeyleri yediler içtiler birde kizim pazardan hemen yikamadan bir tane kapmış yemiş biz orda bakinirken büyük ihtimalle o düşüncemiz ama suan iyiler Allah'a şükür iki gun yemek yemedigikleri icin bünyeleri bitgin tarhana yaptım icti kızım masllah oglanda kahvaltıda yedi iki lokma onla topladı şimdilik inşallah geçer gider kendimiz olsak dert etmem de bebiş korkum benimOyş yerim onu küçük abla, allahım nazarlardan saklasınaile birliğiniz daim olsun
Allah bin kere razı olsun arkadaşım, allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın sizi
Kesinlikle. Kim derdi ki böyle olacağız ama olunuyormuş
Çocukların nesi var acaba ya? İlerlemeden geçer inşallah. Bacım sen yoruluyorsundur normal senin halsizlikte hissetmen bide hafif şifayı kaptıysan normal. Dikkat et en çol kendine. Şuan hepsine sen lazımsın.
Bebeğim sling mi alsan? Hem koynunda olur hem de seni bunaltmaz her işini halledersin?
Ndkdkkd zaten içimizden geçenleri yapsak sonumuz karakolda biter benceama neyseki aklı selim insanlarız kızsak bile öfkemize yenilmiyoruz.
Kuzum annen çok memnundur eminim ki zaten sana desteğe gelmiş onuda düşünüp kendine dert etme. Bak geçen gün doktorda dedi bana. Bol su içeceksin, kafanı rahat tutacaksın, bebeğini memene alacaksın yetmeme gibi bir durumu olamaz dedi. Bende tedirgindim inan ki. Küçücük doğdu zaten. Ne ele ne avuca geliyordu. Ama almış kilosunu.
Bak bunu sebze yemeği ile hamburger yemeye benzet. Sebze yemeği yiyince insan doyuyor ama aranmaya devam ediyor o süt işte. Hamburgerde de doyuyosun ama şişiriyor. Oda mama.
Sen çişli kakalı bezine bak. Birde için rahat etsin istiyorsan bir sağlık ocağına uğrayıp tarttır veya evde ki tartıya önce sen çık sonra onunla çık göreceksin ki kilo almıştır.
Kafanı rahat tut arkadaşım o derinlerde boğulma. Sütün yeterlidir çok ekstrem birşey olması lazım. Bak 4. Günde maşallah ne güzel sütün geliyorbaşlamış ve artacak artık. Kız onun midesinden nolcak kuş kadar.
Ne kadar güzel anlatmışsınız
Aklıma geldide emzirirken sütun aktığı bez var onu koy olmazsa göğsüne dedim de suan pek zorlandığı icin ben baktım da geri gun büyük ihtimalle öyle yapicam süt kokulu olan bir sırtımı vercemÇok geçmiş olsun canım hastalık zor
Senin tshört ile birlikte ver babasına az da olsa idare ederler
Bu arada çok sağol canım inşallah geçer gider hem yaz hastalığı hemde çocuklar birde bebek var ondan zor yani korkum o geçsin gitsin umarımÇok geçmiş olsun canım hastalık zor
Senin tshört ile birlikte ver babasına az da olsa idare ederler
Canım ben sadece kolsuz ya da yarım kollu zıbın giydiriyorumBiz de hep yarim kollu body giydirdik. İki uc gündür havalar biraz serinledi uzun kollu da giydirdik arada ama, genelde annemle kavga ede ede giydirdim kisa kollulariev genelde 30 derece gösteriyor, hata mi ettim ki acaba herkes uzun kollu giydiriyorum yazmis
İyiyiz canım alışmaya çalışıyor herkes. İyi yapmışsın ohhh kaç gün geçmişti doğumun üstüne?İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Biz bugün eşim bebek ben dışarı çıktık o kadar bunalmıştım ki artık dedim çıkalım kahvaltı yaptık beraber boğazda sonra da e bebek e falan gittik alışveriş yaptık o kadar iyi geldi ki
Sen sonra da gezmeye çıkabilirsin aslında yürüyüşe vs? İlla çok uzağa gitmene gerek yok şöyle bir turlayıp gelmek bile çok iyi gelir34 günlük bugün canım
Gerçekten çok iyi geldi aylardır evden hiç çıkmamıştım doğumdan beri zaten hiç çıkmadım
Kafayı yemek üzereydim kendimi psikolojik ve bedenen o kadar yorgun hissediyorum ki.
Eşim de yarın göreve gidecek şehir dışına
Ne yapıcam bilmiyorum yine tek kaldık.
En azından bugün çıktım biraz kafam dağıldı
40 mız çıkınca canım zaten eşim yanımda değildi belki yanımda olsa öncesinde olurdu, doktor tavsiyesi ile ayıptır söylemesi ama herşeyi konuşuyoruz diye söylüyorum ilk kontrol de kayganlaşyırıcı vs kullanabilirsniz demişti ama işte benimki ne yapsak da acırmış ki ağrı da olmuştu maalesefNe zaman başlamıştın canım doğum sonrası ilişkiye? Benim asıl korkum dikiş açılması vs olur mu ya da aşırı işkence gibi mi olacak vs
Bence rahatça oturmaya başladığında düzelmiş demektir sonuçta oturma baskısı acıtmıyorsa başka bişeden korkmam ben sanırım
Aklıma geldide emzirirken sütun aktığı bez var onu koy olmazsa göğsüne dedim de suan pek zorlandığı icin ben baktım da geri gun büyük ihtimalle öyle yapicam süt kokulu olan bir sırtımı vercem
Bu arada çok sağol canım inşallah geçer gider hem yaz hastalığı hemde çocuklar birde bebek var ondan zor yani korkum o geçsin gitsin umarım
Çevrede park vs varsa az da olsa yürüyüşe çıkabilirsin canım bir iki çıkmada alışırsın34 günlük bugün canım
Gerçekten çok iyi geldi aylardır evden hiç çıkmamıştım doğumdan beri zaten hiç çıkmadım
Kafayı yemek üzereydim kendimi psikolojik ve bedenen o kadar yorgun hissediyorum ki.
Eşim de yarın göreve gidecek şehir dışına
Ne yapıcam bilmiyorum yine tek kaldık.
En azından bugün çıktım biraz kafam dağıldı
Bebeği bırakıp yan odaya bile gidemiyorum kızlarÇevrede park vs varsa az da olsa yürüyüşe çıkabilirsin canım bir iki çıkmada alışırsın
Sen sonra da gezmeye çıkabilirsin aslında yürüyüşe vs? İlla çok uzağa gitmene gerek yok şöyle bir turlayıp gelmek bile çok iyi gelir
Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, nasılsın bebeğin nasıl?Çok sağol canım şükür kavuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?