2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vallahi ben giydiriyorum 4 gün dikkat ettim şimdi kısa kollu çıtçıtlı badi 1 tane atlet o kadar gece yatarken in e uzun kollu çıtçıtlı badi o kadar klima li ortamda
Ya ben altını açsam hıçkırıyor. Üşüyor diye düşünüyorum.. napsam bilemiyorum

Benimde 7. Gün yarısı ayrılmış yarına düşer heralde, ama ortası yine yara gibi enfeksiyon mu kaptı endişeliyim, yarın dr kontrolümüz var onu da göstereceğim
Kızlar benim düşme günü tam kontrol gününe denk gelmişti, hatta doktor yanında soyarken düştüğünü fark ettim
Doktor baktı birşey sürmene gerek yok 1 gün sonra artık yıkayabilirsiniz dedi (bana öncesinde de sonrasında da kesinlikle birşey sürmene gerek yok dedi doktor o nedenle ben hiçbir şeykullanmadım orası için)
Ooo maşallah Allah analı babalı büyütsün, biz doğum yapınca çoğunluk gibi olduk ama hala ağustos anasının ortasındayız daha çok kişi dopurmamıltır ama yazmıyorlar diye düşünmüştüm sen yazdın
Yıkadıktan sonra herhangi birşey sürmem gerekiyormu canım? Bende bugun yıkıcam ama bi bilgim yok
Yok canım birşey sürmene gerek yok sadece ıslak kalmasın yeter dedi, hatta sezarysn yerimizi de sormuştum ben hemen duş alabilirsin, sadece kendini yani dikiş yerini lifleme banyo sonrası pat pat şeklinde kurula ıslak kalmaması çok önemli dedi

Tesekkur ederm canımm

Yorgunluktanmis bendeki şuan iyiyim Allah'a şükür uyksuuz sabahtanda hareketli başlayınca o etkiledi beni bünye olarak yorgun düştüm sanirimy benim hasta olma lüksüm yok zaten bebek ti cocukalardi derken.. sanırım salatalık cook yediler canim o soğuklatti çünkü bizimle aynı şeyleri yediler içtiler birde kizim pazardan hemen yikamadan bir tane kapmış yemiş biz orda bakinirken büyük ihtimalle o düşüncemiz ama suan iyiler Allah'a şükür iki gun yemek yemedigikleri icin bünyeleri bitgin tarhana yaptım icti kızım masllah oglanda kahvaltıda yedi iki lokma onla topladı şimdilik inşallah geçer gider kendimiz olsak dert etmem de bebiş korkum benim

Çok geçmiş olsun canım hastalık zor
Senin tshört ile birlikte ver babasına az da olsa idare ederler
Aklıma geldide emzirirken sütun aktığı bez var onu koy olmazsa göğsüne dedim de suan pek zorlandığı icin ben baktım da geri gun büyük ihtimalle öyle yapicam süt kokulu olan bir sırtımı vercem

Çok geçmiş olsun canım hastalık zor
Senin tshört ile birlikte ver babasına az da olsa idare ederler
Bu arada çok sağol canım inşallah geçer gider hem yaz hastalığı hemde çocuklar birde bebek var ondan zor yani korkum o geçsin gitsin umarım

Canım ben sadece kolsuz ya da yarım kollu zıbın giydiriyorum ayağına da çorap ama uyurken, bu kadar. Uzun kollu patikli vs giydirince çocuğun tüm vücudu kızardı pişik gibi oluyordu nerdeyse. Soyduk benli bezle silip kremledik ve kolsuz altaız giydirdik şimdi çok rahatladı. Klima çalışıyor 25 derecede ve dışarısı 32-34 civarı
İyiyiz canım alışmaya çalışıyor herkes. İyi yapmışsın ohhh kaç gün geçmişti doğumun üstüne?

34 günlük bugün canım
Gerçekten çok iyi geldi aylardır evden hiç çıkmamıştım doğumdan beri zaten hiç çıkmadım
Kafayı yemek üzereydim kendimi psikolojik ve bedenen o kadar yorgun hissediyorum ki.
Eşim de yarın göreve gidecek şehir dışına
Ne yapıcam bilmiyorum yine tek kaldık.
En azından bugün çıktım biraz kafam dağıldı

Sen sonra da gezmeye çıkabilirsin aslında yürüyüşe vs? İlla çok uzağa gitmene gerek yok şöyle bir turlayıp gelmek bile çok iyi gelir

40 mız çıkınca canım zaten eşim yanımda değildi belki yanımda olsa öncesinde olurdu, doktor tavsiyesi ile ayıptır söylemesi ama herşeyi konuşuyoruz diye söylüyorum ilk kontrol de kayganlaşyırıcı vs kullanabilirsniz demişti ama işte benimki ne yapsak da acırmış ki ağrı da olmuştu maalesef

Aklıma geldide emzirirken sütun aktığı bez var onu koy olmazsa göğsüne dedim de suan pek zorlandığı icin ben baktım da geri gun büyük ihtimalle öyle yapicam süt kokulu olan bir sırtımı vercem

Bu arada çok sağol canım inşallah geçer gider hem yaz hastalığı hemde çocuklar birde bebek var ondan zor yani korkum o geçsin gitsin umarım

Tez zamanda atlatırsınız inşallah canım sen özellikle kendine dinlenme alanı yarat sen toparlarsan herkes iyi olur

Çevrede park vs varsa az da olsa yürüyüşe çıkabilirsin canım bir iki çıkmada alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…