- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.081
Bizimki normalde hickiriyor mersin o kadar sıcak ki çocuk pişer hele erkek bebekler sıcak sevmezler doktor bile çıtçıtlı ile götürdüm senin giydiginin 1 tik kalini dedi askili giyersem kısa kol iyi bence doktor onay verdi zaten benim içim parçalandı uzun görünce arkadas geldi temmuzda oda dogum yapmış annemler beni corap kalın kıyafet giydirdiler diyor 40 gun vallahi giymem sıcak patlarım psikolojim bozuluyor önemli olan benim psikolojim ona göre davraniyom Yenidoğan bebeklerde hıçkırık sıklıkla oluşan bir durumdur. Bu konuda endişe etmenizi gerektirecek bir durum yoktur. Hıçkırığın nedeni genellikle midenin büyümeye başlaması ve hıçkırığa yol açabilecek olan sinirin uyarılmasıdır. Bu ise bebeklerde sindirim sisteminin işleyişinin yolunda olduğunu gösterir.Ya ben altını açsam hıçkırıyor. Üşüyor diye düşünüyorum.. napsam bilemiyorum
Birlikte gideceksinizBebeği bırakıp yan odaya bile gidemiyorum kızlarne parkı düşünün
Kısa kollu vs giydiremiyorum ben üşüyecekmiş gibi geliyor.. altını nezaman degissem hıçkırıyor . Millet üşüyor diyor daha çok vicdan yapıyorum.. Allah ımmm annelik ne zor
Biz de hep yarim kollu body giydirdik. İki uc gündür havalar biraz serinledi uzun kollu da giydirdik arada ama, genelde annemle kavga ede ede giydirdim kisa kollulariev genelde 30 derece gösteriyor, hata mi ettim ki acaba herkes uzun kollu giydiriyorum yazmis
Ayyy ben de gelirdim ama o sırada ben de doğuruyordumsonrasinda senin de benim gibi acil sezaryene alindigini görünce şok olmuştum hatta hey gidiii ne kadar uzak bir zaman gibi
Annelerrr merhabalarcok zorlu geçen günler ve gecelerin ardından bildiriyorum 5. Günüm analıkta yarabl alemin bide hamilelik cok zor derdim
Kerem bey devamlı emmek istiyor, asla 2 saatte 1 olmıyor bizim devvammlı istiyor, emziriyorum gaz cıkarıp yataga bırakıyorum ve kakasını yapıyor sonra tekrar acıktıgı için ağlıyor tekrar aynı döngünolur geçiyor deyin. Ciciklerim artk benim değil möö’lücem az kaldı.
Valla kuzum isim konusunda çok kararsız kaldık biz son dk karar verecez büyük ihtimalle
Hesap.etmeye baslayim bari. Hic dogurcakmis gibi de hissetmiyorum gerci.
Yok beybim nasıl desem böle koyu kırmızı kan kurusu gibiydi
Yorgunluktanmis bendeki şuan iyiyim Allah'a şükür uyksuuz sabahtanda hareketli başlayınca o etkiledi beni bünye olarak yorgun düştüm sanirimy benim hasta olma lüksüm yok zaten bebek ti cocukalardi derken.. sanırım salatalık cook yediler canim o soğuklatti çünkü bizimle aynı şeyleri yediler içtiler birde kizim pazardan hemen yikamadan bir tane kapmış yemiş biz orda bakinirken büyük ihtimalle o düşüncemiz ama suan iyiler Allah'a şükür iki gun yemek yemedigikleri icin bünyeleri bitgin tarhana yaptım icti kızım masllah oglanda kahvaltıda yedi iki lokma onla topladı şimdilik inşallah geçer gider kendimiz olsak dert etmem de bebiş korkum benim
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Biz bugün eşim bebek ben dışarı çıktık o kadar bunalmıştım ki artık dedim çıkalım kahvaltı yaptık beraber boğazda sonra da e bebek e falan gittik alışveriş yaptık o kadar iyi geldi ki
En son bu cümleyi söyledikten 12 saat sonra doğurdum hdjdjj kızlar sakin olur hiç doğuracağımı zannetmiyorum diyodumsen yine de takip et kuzum.
Yarin kontrolum var, kesin sanci cikmayacak bende ahshs
İşte yapamıyorum ki artık zaten yemek bulaşık olsun yetti süt sıkıntısı çekiyorum dünden beri ezcanenin kapısına dayamamak için arabayı Zor tutuyorum kendimi degilse ilk fırsatta koşmak almak isterim ama biraz zorluyorum devamli emiyo yeni yeni adetler çıkartıyor değişik model dediklerim kadar varSen ne bakıyosun millete? Millete kalsa oo.
Ben şahsen Bulut balı minik ondan kıyamıyorum birde gazı olduğu için hafif sıcak tutmak istiyorum. O yüzden incecik uzun kullular giydiriyorum. Son 1-2 gündür kısakollulara başladım. Amacım direkt kısakolluydu açıkcası soğuktan hasta olmaz ki havalar eyyamı bahurdu hdjdjdj ama kuvözden çıkınca peşine de gaz problemi olunca ben riske atmak istemedim. Kuvöze girmemiş olsaydı askılıları hazırdı evladımın hdjdj
Sen en güzelini yapıyosun bence. Bak çok şükür ne hasta ne cildi tahrişbenimki aşırı korumacılıktan birde gaz sorunundan. Ama yavaştan dönüyorum kısakollulara. Nasipse yarından itibaren dışarı çıkışlara da başlıyoruz ana oğul ohh.
Ndjdjdj yavrum seninle aramızda 1 saat var ya nasıl oldu hala anlamış değilim hdjdjjd seni doktoru dinle diye ikna ederken kendim doğuma alındım ndjdndn gerçekten ya bir o kadar uzak ama bşr o kadarsa yakın. 19 gün olmuş be Josei hangi ara oldu allah aşkına.
Hdjdjdj memintolar özgürlüğünü ilan etti. Anam kınadığım ne kadar şey varsa yaptım jdjdj yakındır dışarı çıkınca orda burda emziririmde ben kesin. Kendime hiç güvenmiyorum
Ya o kısır döngü ne zaman düzelecek bende merakla bekliyorum bilen biri aydınlatsın
En güzeli görünce veriliyor. Bizde Bulut netti ama kuvözden çıktı eve geldi görünce Görkem i eklediken güzel ismi bulacağınıza eminim
En son bu cümleyi söyledikten 12 saat sonra doğurdum hdjdjj kızlar sakin olur hiç doğuracağımı zannetmiyorum diyodumsen yine de takip et kuzum.
Canımcığım göbek deliği mi bu? Başını kaçırdım. Bizim oğluşta sızıntı var doğumda yapılan k vit yeterli olmamış. 1 doz daha yaptırdık 3 gün önce. Ona rağmen o sızıntı devam ederse farklı şeyler olacakmış. İnşallah şifa olmuştur 2. Doz k viti. Doktora gidince sende mutlaka sor baksın detaylıca. Önemli o baya. Bizdede kurumuş kan gibiydi ama kabukmuş o meğersem kurudu gibi duruyordu ama altınca birikmiş.
Ay tarhana çok severim tam bir şifa çorbasıiyi yapmışsın şifa olsun hepinize. Arkadaşım normal senin yorgunluktan olduğu 95 m öteden belli oluyor. 2 çocuk 1 bebek kolay mı başka hiçbirşey yapmasan bile yeter insana. Ama biraz durulmaya çalış yavrum minimumda yap öbür şeyleri. Onlara sen lazımsın yapılan işler değil
O kadar iyi yapmışsın ki. Al Sare balını canım çok yürüyüş yap. 20 dk bile havanı değiştirir. Sen cidden çok kapandın eve iyi bile dayandın maşallah
36+3'um su an, ben de 38'den once beklemiyorum. Su cehennem sicaklarinda benim biraz daha azap cekmem lazim sonucta :)Hissetmiyor musun sen?
Dur bakalım 38+3 te bekliyorum seni ben ndjdjd
İşte yapamıyorum ki artık zaten yemek bulaşık olsun yetti süt sıkıntısı çekiyorum dünden beri ezcanenin kapısına dayamamak için arabayı Zor tutuyorum kendimi degilse ilk fırsatta koşmak almak isterim ama biraz zorluyorum devamli emiyo yeni yeni adetler çıkartıyor değişik model dediklerim kadar var
36+3'um su an, ben de 38'den once beklemiyorum. Su cehennem sicaklarinda benim biraz daha azap cekmem lazim sonucta :)
Ay dördüncü günden sesleniyorum bana bile iyi gelir ama şuan ona cesaretim yokİyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Biz bugün eşim bebek ben dışarı çıktık o kadar bunalmıştım ki artık dedim çıkalım kahvaltı yaptık beraber boğazda sonra da e bebek e falan gittik alışveriş yaptık o kadar iyi geldi ki
Canım herşey hayırlısı ile olsun inşallahBen her şeyi doğuma yoruyorum bu ara, bir haftadır kabızlık çekiyorum bugün ishal oldum bi heyecanlandım, halbuki ne nişan ne su ne sancı hak getire… Kızlar dua edin de 39dan önce doğurayım, bebeğim çok hızlı kilo alıyor korkuyorum
Sen lohusalıkta da devam ettiğini unutma sıcaklığın36+3'um su an, ben de 38'den once beklemiyorum. Su cehennem sicaklarinda benim biraz daha azap cekmem lazim sonucta :)
Ne alıcan kız Şefika ben anlamadım bacım
Kdjdjjs ya öyle deme annesi. Kalabildiği kadar kalsın. Sen ki eyyamı bahur da hamilelik sürdürmüş insansın şurda 1-2 hafta daha nolcak hdjdj bundan sonra ferahlar.
Eyyam-i bahur bitti mi yahu? Bizim ev 31 derecebuzdolabinda meyveler sogumuyor, sular buzlukta buz tutmuyor. Buyuk kiz bezler geziyor sadece ve yine de ter icinde cocugum. Bir de ogrenmis cani sikildikca kendini dusa atiyor, hayir daha 22 ayliksin sen... suyu acip altina girmek ne demek ajsjjsjwjw
Bitti tabi sıra basra sıcaklarında jdjdj
Kız yerim onu ya. Ne sandın bacım bizim gibi annesinin gözünü mü gözleyecek kendi kararlarını kendisi verebiliyor jdjdjd
Su ortadogudan hayirli birsey gelmeyecek mi arkadas bu ulkeye ya ahhahshahah
Festi ya senin 20 gün oldu nerdeyse doğuralı daha geçmedimi sizinde bu durumlar akdkdkf mafettin beni suan, galiba 1 ay bu bebişlerle başımız dertteSen ne bakıyosun millete? Millete kalsa oo.
Ben şahsen Bulut balı minik ondan kıyamıyorum birde gazı olduğu için hafif sıcak tutmak istiyorum. O yüzden incecik uzun kullular giydiriyorum. Son 1-2 gündür kısakollulara başladım. Amacım direkt kısakolluydu açıkcası soğuktan hasta olmaz ki havalar eyyamı bahurdu hdjdjdj ama kuvözden çıkınca peşine de gaz problemi olunca ben riske atmak istemedim. Kuvöze girmemiş olsaydı askılıları hazırdı evladımın hdjdj
Sen en güzelini yapıyosun bence. Bak çok şükür ne hasta ne cildi tahrişbenimki aşırı korumacılıktan birde gaz sorunundan. Ama yavaştan dönüyorum kısakollulara. Nasipse yarından itibaren dışarı çıkışlara da başlıyoruz ana oğul ohh.
Ndjdjdj yavrum seninle aramızda 1 saat var ya nasıl oldu hala anlamış değilim hdjdjjd seni doktoru dinle diye ikna ederken kendim doğuma alındım ndjdndn gerçekten ya bir o kadar uzak ama bşr o kadarsa yakın. 19 gün olmuş be Josei hangi ara oldu allah aşkına.
Hdjdjdj memintolar özgürlüğünü ilan etti. Anam kınadığım ne kadar şey varsa yaptım jdjdj yakındır dışarı çıkınca orda burda emziririmde ben kesin. Kendime hiç güvenmiyorum
Ya o kısır döngü ne zaman düzelecek bende merakla bekliyorum bilen biri aydınlatsın
En güzeli görünce veriliyor. Bizde Bulut netti ama kuvözden çıktı eve geldi görünce Görkem i eklediken güzel ismi bulacağınıza eminim
Canımcığım göbek deliği mi bu? Başını kaçırdım. Bizim oğluşta sızıntı var doğumda yapılan k vit yeterli olmamış. 1 doz daha yaptırdık 3 gün önce. Ona rağmen o sızıntı devam ederse farklı şeyler olacakmış. İnşallah şifa olmuştur 2. Doz k viti. Doktora gidince sende mutlaka sor baksın detaylıca. Önemli o baya. Bizdede kurumuş kan gibiydi ama kabukmuş o meğersem kurudu gibi duruyordu ama altınca birikmiş.
Ay tarhana çok severim tam bir şifa çorbasıiyi yapmışsın şifa olsun hepinize. Arkadaşım normal senin yorgunluktan olduğu 95 m öteden belli oluyor. 2 çocuk 1 bebek kolay mı başka hiçbirşey yapmasan bile yeter insana. Ama biraz durulmaya çalış yavrum minimumda yap öbür şeyleri. Onlara sen lazımsın yapılan işler değil
O kadar iyi yapmışsın ki. Al Sare balını canım çok yürüyüş yap. 20 dk bile havanı değiştirir. Sen cidden çok kapandın eve iyi bile dayandın maşallah
Festi ya senin 20 gün oldu nerdeyse doğuralı daha geçmedimi sizinde bu durumlar akdkdkf mafettin beni suan, galiba 1 ay bu bebişlerle başımız dertte
Evet bebegm göbek deliği. Yarın doktora gidicem zaten bi sorayımmm acaba bizimdemi az geldi k vit
Ay ben doktora gitmeden yıkıcam bu çocuğu bişi olmz herhalde dimi, kafamda deli sorular oldı sıanBebeğim sen beni baz alma
Ben vakti zamanında birleşip kurşun döktürelim demiştim size beni sallamadınıznazarlara geldik yemin olsun kim derdi ki benim fındık oğlum gazlı ve huysuz bir bebiş olacak hdjdjjdj
Kuzum onu en iyi doktor anlar. Kurumuştu bize kalırsa mesela doktor çekti baktı kurumamış dedi. Ayol anlamadım ki. İnşallah 1 aydır kız
Saol canımKurumuş kan oluyor. O da yıkadıkça geçiyor zaten
Anladım canım saolYok beybim nasıl desem böle koyu kırmızı kan kurusu gibiydi
Ay ben doktora gitmeden yıkıcam bu çocuğu bişi olmz herhalde dimi, kafamda deli sorular oldı sıan
Ay valla nazarlara geldik yaa , gerçi ben anne karnından az çok keremi böle tahmin etmiştim ama shslsjdldmd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?