2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bizde mutlaka az da olsa tuz koyarız, birde annem bugün altın dedi ama hızla hareket ederken unuttuk (hatta ben dedim biz banyo suyu ile giderden dökeriz altını )

Kızlar bu arada bu sezeryan da daha çok erken biliyorum ama göbek aynı duruyor sayılır, hatta kızım dedi ki anne bir tane daha mı kardeşim olacak koca göbeklisin hala, bu arada neredeyse sürekli yemek yiyorum, ona rağmen hızlı kilo veriyorum ama göbek fena feci

Aa evet altında koyuyoruz tek olsam koymam kesin dökerim de annenle kocamda olduğu için cesaret ediyorum jdjjdj

Yavrum işte korse lazım ona. Toparlıyormuş çünkü.

Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, nasılsın bebeğin nasıl?
İnşallah her şey kolay ve suhuletli olmuştur
Çok teşekkür ederim canım yazamadım buraya hiç kolay olmadı çok berbat kötü bir doğum oldu hala çok kötüyüm en azından bebek iyi şükür

Göbek bende de var maalesef ama korse hayatta takmam, cuma kontrole gittim rahmim daha göbek deligimin tam altındaydı bunun küçülmesi var normal bence gobegimizin olması

Mama deyince hep Aptamil geli aklima da zorda kalırsam alicam gibi yarı yarıya veririm artık alırsam ama almamak icin zorluyorum kendimi aksam yemeğim o kadar saçmaydı ki görmeniz lazım tepside kendime özel yemekten baska herşey vardı süt yapsın diye ne varsa koydum benimkiler yemek yiyor nen sutlendirici lerden işlerden cok kendime zaman ayiricam su aralar anlaşılan yemek bulaşık olsun yeter gibiyim o moda giriyorum bende yavas yavaş gibi ne zaman deliksiz iki saat uyursa ancak Ozaman dort sene oldu ama unutmuşum gibi çocuk bakmayı yha

ffestinalente
Sen mi iyi hissetmiyorsun canım? Allahım şifa versin. Güney balının iyi olmasına sevindim
Çok teşekkür ederim canım. Normal doğum olarak doktor çok uğraştı benim acı eşiğim aşırı yüksek olunca sancı hissetmedim bebek kanaldan bi çıkıp bi girdi ıkınma vs hissi gelmedi açılma 5.6 cm idi daha fazla ilerlemedi doktor çok uğraştı olmadı en son bebek kanalda sıkışıp kalmasın nefessiz diye acil sezeryana alındım. Üstelik novalgin panalgin penisilin gibi bazı ilaçlara alerjim vardı o yüzden genel anestezi sezeryan oldum bugun 3.gün çok kötüyüm öncesinde hastaydım ya öksürük vardı sezeryanla öksürük çok kötü tam iyi oluyorum öksürük artıyor sezeryan yerim nasıl acıyor. Zaten alerjik astımım vardı öksürük baya geçmez kızlar anne olmak çok zormuş o kadar heveslendim normal için herşey çok güzeldi nasip olmadı hayırlısı buymus en azından Güneyim maşallah sağlıklı 38+5 3400 doğdu şükür. Sezeryan olacaklar genel anestezi sakın düşünmesin Allah yardımcısı olsun dogum yapacak Arkdaslara doguma giderken her türlü şeye hazır olun ben normal diye çok emindim olmadı yeterki bebeğiniz sağlıkla dogsun ona odaklanın. Üstelik genel anestezi olunca sütüm gelmedi ne yapabilirim kızlar süt gelmesi için

Asıl miras altın denilen bir mevzu varmış. Mesela ben veya eşim bebekken takılan bir altın olsaymış onun çok enerjisi yüksek oluyormuş. Varsa öyle bir altınınız mutlaka koyun zarar gelmez sonuçta
Ay yerinde yeller esiyordur onun anneme sorsam güler kesin normal bir altın koyarım bende sağol canım

Bacım her çocuk süreci sil baştan tekrar ettiriyor huyları farklı sen eski şefika değilsin. Normal bunlar. Kuzum ben şahsen süt az ise bebişi riske atmaktansa mama verme taraftarıyım. Süt yeterli miltara gelince kesilir. Durum tam olarak ne bilmiyorum bebek kilo alıyor ve kakası çişi uygunsa dert etme arttırıcam diye strese sokma kendini süt üretimi zaten arz talep mevzusuna göre çalışıyor ihtiyaç arttıkça sütte artacak. Ama bunlarda sıkıntı varsa ben senin yerinde olsam veririm azar azar. Nitekim ben veriyorum bir sonraki gidişte bakalım doktorumuz keserse kesicem. Ama şimdilik mama+anne sütü gidiyoruz biz.

Ah arkadaşım çok zorlu olmuş ama çok şükür sen ve bebiş iyisiniz öksürmemek veya az öksürmek için yapabileceğin birşeyler vardır elbet ki bir miktar iyi gelir. Ben dut çayı içiyorum hem yaraları iyileştiriyor hem süt yapıyor aklında bulunsun. Dereotu ve dut çayına düştüm ben. Yakında ağaçlarını çıkartacağım

Ben yolu sağım yapmakta buldum. Gelmese bile az gelse bile sağ göğsünü saat başı. Uyarılsın iyice. Bebişi al koynuna bir taraftan sağ oda göğsünde kalsın. Başına şapka takma. Kafasının kokusu oksitosin salgılatıyor anneye en ihtiyacın olan hormon şuan o. Bol bol ciddi anlamda bol su iç, güzel uyumaya çalış. Elbet gelecek. Gelmiyor diye kendini üzme. Benimde çok yoktu mamayla beslendi kuvözdeyken. Yeterki sağlığı iyi olsun. Hiiiç takılma. Bu dönemde strese ihityacın yok zaten canın acımış yeterince. Ama sağım önemli.

Bizi sensiz bırakma, gel arada. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Bizi bizden iyi kim anlar

Zor ya ama doğum yapmayan arkadaşları korkutmak istemiyorum hdjdj herkes doğursun diyeceklerimi o zamana saklıyorum

Adıyla yaşasın miniş

Sistem öyle gösteriyor daha doğurmadım bekliyorum neden öyle gösteriyor bilmiyorum 40 dolunca doğurmuş sayıyor herhalde
Canımcığım belirttiğin doğum gününü geçtiği için dediğin gibi doğum yapmış olarak sayıyor.
Bekliyorum seni dört gözle inst ettin tadilat işine girişmedin ki jdjjd bekliyoz işte şimdi

Ahahha valla yapamam tadilat filan gelmezse alacaklar zaten keyfi bilir yavrumun öyle böyle alacaklar bırakmayacaklar artık umudumu yitirdim belki şu temmuz annelerinden doğuramayan biri vardı ama sonu güzel olmuştu dikişsiz doğurmuştu ona hevesleniyorum benimde öyle olur diye Miss ela doğurdun galiba ses ver iyi mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…