2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet ben de öyle okudum ama kayganlaştırıcı iç kısım için gerek bence hormonlardan dolayı eskisi gibi ıslaklık olmadığından vs. Dıştaki dikişe etki eder mi bilmem

Canım kötü düşünme kötüyü çağırma. Dikiş niye açılsın 40 gün zaten iyice kaynacak o daha iyi olmuş olacaksın.

Sab Simplex ve BioGaia şimdi baktım
Teşekkür ederim canım bu arada bnde ilk dogumda alt dikişden cok cektim içe dogru yırtlmam vardı oturamıodum dışdan az ama içten cok dikiş var demsti doktor. Cok zordu suan da ondan korkuyorum dikişsz olmasnı cok istiyorum ama sanmam. Ama 20 gün snra iyice iyileşmişti dikiş ipleri düştü tek tek. Eski halime dönmem artık diodum ama tamamen eskisi gbi oluo o konuda mrk etme yani.

Hejjdjs artık nasıl rahat ettirdiysen bebeciği gelesi gelmiyor annesi ya

Evet ya maşallah inşallah öyle olursun geç olsun da güç olmasın.

Bence de doğurdu umarım herşey yolundadır.

Evet ben de öyle okudum ama kayganlaştırıcı iç kısım için gerek bence hormonlardan dolayı eskisi gibi ıslaklık olmadığından vs. Dıştaki dikişe etki eder mi bilmem

İşe yaramıştı bizde yani hiç yoktan iyidir
Dış dikiş de yeri önemli belki hiç rahatsız etmeyecek seni

Canım kötü düşünme kötüyü çağırma. Dikiş niye açılsın 40 gün zaten iyice kaynacak o daha iyi olmuş olacaksın.
Değil mi ya o kadar kadından hiç duymadım. Ne bileyim aynayla alttan bakma hatasına düştüm de o kesinin iki ayrı ucunu görünce bunlar nasıl birleşecek diye düşünmeye başladım ondandır
Rica ederim. Bans da içe de dikiş attı baya bir ama dedi ki seni şimdi daraltıyorum estetik yapıyorum ki doğum sonrası gevşek olma dar ol içi baya bir dikti gözlerimle gördüm baya da sürdü ama dışta güya iki tane varmış ama upuzun bir kesi bar anlamadım. Ben sadece iki dikiş attım dedi acaba kelime oyunu mu yaptı gerisi srnin kendi yırtılman gibisinden
İşe yaramıştı bizde yani hiç yoktan iyidir
Dış dikiş de yeri önemli belki hiç rahatsız etmeyecek seni
Ya işte şuan şiş ve asla üstüne oturtmuyor, unutup bir anda kalksam yerimden, ciyak ciyak bağırtıyor. Bir hafta geçti bakalım bir hafta daha geçsin belli olur gibi. En azından şu otururken ağrısı gitse. Bir de ben kuru mu tutmam gerekiyodu bilemedim zaten alttan kanamam var artı her tuvaletten batikonlu suyla yıkıyorum ve o şekilde bırakıyorum. Acaba ıslak diye mi biraz daha hassas ve geç iyileşiyor

Bana batikon vermedi hiç bişey sürmeden kurutuyorum hafiften ama sıcaktan bikini bölgesi pişti az önce ağrıdan ağladım biraz daha sürer canım iyi olması ama kendini germe

Kızlar çok şükür ben de doğurdum sonunda bu güzel hikaye başka bir kısıma atladı
Suyum gelerek başladı doğum, o geldikten tam 24 saat sonra doğdu ancak..sancım bir türlü gelmedi gelince de 2 saat içinde doğurdum. Çok şükür yarabbim şuan kucağımda sütümü getirmek için çabalıyor. Kolestrum gelmeye başladı
Çooook mutluyyuuumm

Ayyy maşallah canım
Şimdiii bol bol koklaşma zamanı
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Çok teşekkür ederim canım yazamadım buraya hiç kolay olmadı çok berbat kötü bir doğum oldu hala çok kötüyüm en azından bebek iyi şükür

Çok zor olmuş ama elhamdülillah bebeğin kucağında canım, inşallah bundan sonrası daha kolay ve güzel olur, her şeyi sıfırla kafandan takma
Süt içinde inşallah en önemlisi stres yapma gelmeyecek diye endişe etme gelir
Bol sıvı tuket, inciri çok olan hatta direk incirden hoşaf yapsınlar sana , arkadaşın da dediği şeyler inşallah süt yapar onlardan da ye,
Keyfini çıkar inşallah annesi artık yanında
Allah acil şifalar versin öksürük hemen geçer inşallah

Maşallah çok güzel bir haber, Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Ben sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artar
Doktorumuz bıze harveys mom ma surup yazdı gunde 3 10 ml içtım anında cogaldı

Kızlar emzik veren kullanan var mi
Bn basladım kullanmaya. Benımkı ust alt degısımınde bıle meme istıyor ıyı oldu. Sadece cok sıkısınca verıyorum. Sakınlıyor. Ozellıkle benyodan sonra gıydırırken alt alırken yada emıp uykuya dalamadı mı verıyorum bıraz rahat ettım

Bende bugün randevumuz var sorayım çünkü çoğalması için takviye vb lazım peki mama kullaniyor muydun önceden sütun artığını nasıl gozlemledin
Dogdu 2.gun sıvı kaybı olustı sut yetmedı. Doktorumuz mama takvıyesı basladı cunku aıvı kaybı ates yaptı bebıste.
Her ıkı meme 15 er dakıka en az emzırılıp mama verılcektı. Cok içmedı 20 cc anca içti ama toparladı. Surubuda cocuk doktoru yazdı zaten. Bıtkısel ve onu içince mamayı red ettı bebek doktorumuzda onu demıstı. Bıde bıberonu anne memesıne yakın olanlardan degıl normal bıberon alın dedı

Benimde 7. Gün yarısı ayrılmış yarına düşer heralde, ama ortası yine yara gibi enfeksiyon mu kaptı endişeliyim, yarın dr kontrolümüz var onu da göstereceğim
Islaklık oluyo ılk dusunce. Doktorumuz alkolle kabuklarını falan temızledı bızımde 6.gunde dusmus tu

Maşallah kilo almıştı en son bu hf gidemedik ama kakası cisi yapıyor her bezde mutlaka kaka var heo çiş desende öyle bez yüklü oluyor alırken öyle bende ona şaşırdım kaka çiş yapan çocuk doyar bildiğim ama. Gece sıfır sıkıntı gece uyudu emdi düzeninde gitti hep ama gündüz oluncae bozuyor düzeni işte bunları yaptığı icin mamayae gönlüm razı değil emdikçe geliyor süt ben sıkınca da var kendimi de biliyorum ama bebiş gündüzleri bana bağımlı gibi ondan yapıyor bunu anlamdım

Geçmiş olsun cnm doktor neden anne memesine yakın olan değil normal dedi acaba herkes anne memesine yakın alin diyor biberoni açıklama yaptimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…