- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.141
Sağol canım çok haklısın, herşey yoluna girecek biraz zaman alacak, dut çayı derken yaprağı mı yok sa kendisimi canım aktarlara baktırayım hemen eşimeBacım her çocuk süreci sil baştan tekrar ettiriyor huyları farklı sen eski şefika değilsin. Normal bunlar. Kuzum ben şahsen süt az ise bebişi riske atmaktansa mama verme taraftarıyım. Süt yeterli miltara gelince kesilir. Durum tam olarak ne bilmiyorum bebek kilo alıyor ve kakası çişi uygunsa dert etme arttırıcam diye strese sokma kendini süt üretimi zaten arz talep mevzusuna göre çalışıyor ihtiyaç arttıkça sütte artacak. Ama bunlarda sıkıntı varsa ben senin yerinde olsam veririm azar azar. Nitekim ben veriyorum bir sonraki gidişte bakalım doktorumuz keserse kesicem. Ama şimdilik mama+anne sütü gidiyoruz biz.
Ah arkadaşım çok zorlu olmuş ama çok şükür sen ve bebiş iyisinizöksürmemek veya az öksürmek için yapabileceğin birşeyler vardır elbet ki bir miktar iyi gelir. Ben dut çayı içiyorum hem yaraları iyileştiriyor hem süt yapıyor aklında bulunsun. Dereotu ve dut çayına düştüm ben. Yakında ağaçlarını çıkartacağım
Ben yolu sağım yapmakta buldum. Gelmese bile az gelse bile sağ göğsünü saat başı. Uyarılsın iyice. Bebişi al koynuna bir taraftan sağ oda göğsünde kalsın. Başına şapka takma. Kafasının kokusu oksitosin salgılatıyor anneye en ihtiyacın olan hormon şuan o. Bol bol ciddi anlamda bol su iç, güzel uyumaya çalış. Elbet gelecek. Gelmiyor diye kendini üzme. Benimde çok yoktu mamayla beslendi kuvözdeyken. Yeterki sağlığı iyi olsun. Hiiiç takılma. Bu dönemde strese ihityacın yok zaten canın acımış yeterince. Ama sağım önemli.
Bizi sensiz bırakma, gel arada. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Bizi bizden iyi kim anlar
Zor ya ama doğum yapmayan arkadaşları korkutmak istemiyorum hdjdj herkes doğursun diyeceklerimi o zamana saklıyorum
Adıyla yaşasın miniş
Çok teşekkür ederim amin canım inşallah inciride deneyeceğim hemen. Senin durum nasıl doğum belirtisi var mıÇok zor olmuş ama elhamdülillah bebeğin kucağında canım, inşallah bundan sonrası daha kolay ve güzel olur, her şeyi sıfırla kafandan takma
Süt içinde inşallah en önemlisi stres yapma gelmeyecek diye endişe etme gelir
Bol sıvı tuket, inciri çok olan hatta direk incirden hoşaf yapsınlar sana , arkadaşın da dediği şeyler inşallah süt yapar onlardan da ye,
Keyfini çıkar inşallah annesi artık yanında
Allah acil şifalar versin öksürük hemen geçer inşallah
Sağol canım çok haklısın, herşey yoluna girecek biraz zaman alacak, dut çayı derken yaprağı mı yok sa kendisimi canım aktarlara baktırayım hemen eşime
Tamam canım çok teşekkür ederimİnşallah canım.
Kendisi kuru dut. Marketlerde bile var kapalı kuruyemiş olarak. Çok faydalı
Arada adet ağrısı gibi oluyor ama çok çok az, o yüzden bir belirtim olduğunu sanmıyorumÇok teşekkür ederim amin canım inşallah inciride deneyeceğim hemen. Senin durum nasıl doğum belirtisi var mı
Kullaniyorum cnm şimdi altı temiz karni tok uyumuyordu emizik verdim uyudu atıyor ağzından bir süre sonraKızlar emzik veren kullanan var mi
Ooo hayırlı olsun kuzu, haftaya senin güzel haberin ile başladık darısı zamanı gelip de beklemede olan tüm arkadaşlarımızaKızlar çok şükür ben de doğurdumsonunda bu güzel hikaye başka bir kısıma atladı
Suyum gelerek başladı doğum, o geldikten tam 24 saat sonra doğdu ancak..sancım bir türlü gelmedi gelince de 2 saat içinde doğurdum. Çok şükür yarabbim şuan kucağımda sütümü getirmek için çabalıyor. Kolestrum gelmeye başladı
Çooook mutluyyuuumm
Anladım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kolay bir şekildeArada adet ağrısı gibi oluyor ama çok çok az, o yüzden bir belirtim olduğunu sanmıyorum
Ben doğurduğumdan beri o kadar vukuat yaptı ki bizim kız büyük tuvaletini bile yaptı bir kere her yere fışkırdıOoo hayırlı olsun kuzu, haftaya senin güzel haberin ile başladık darısı zamanı gelip de beklemede olan tüm arkadaşlarımıza
Kızlar bugün ilk vukuatımız gerçekleşti, sabah altını değiştirirken bilirsiniz ayaklarını tam kaldırdım altını silip kremleyecektim benimki bir fışkırttı her yer battı (ilk gebeliğimde de böyleydi, alt değiştirir iken birimiz siper alırdı sanırım bu da öyle olacak)
Ben de perişanım canım kendini ıkınıp sıkmaktan sesi kısıldı burnu tıkandı hırıldıyordu gece hasta oldu sandım ama kendini kasmaktanAy çok kötüyüm.
Gaz bizi mahvetti. Damlaya rağmen gece hiç uyumadı. Ayaklarına masajlar karnına masajlar neler neler yaptım. Devamlı ıkınıyor. Bıraksam içse kusuyor. Bırakmasam kessem içim rahat etmiyor doymadı mı diye. Ay neydi başıma gelen. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Uykuymuş yorgunlukmuş değil derdim de onu böyle görünce çok üzülüyorum. Dün süt ürünlerini azar azar açmıştım hemen mahvetti sanırım yemeyeceğim artık hiç. Yaşayan bilen varsa bana yol göstersin nolur ben hiç iyi değilim
Emıyordu benı bırakmasın dıye. Oradakı amac sut artana kadar 2,3 gunluk takvıyedı. Anne memesıne yakın olursa mamada anne sutunden daha verimli gelıcek bırakabılır dedı. Normal tek delıklı bıberon aldık bızde.Geçmiş olsun cnm doktor neden anne memesine yakın olan değil normal dedi acaba herkes anne memesine yakın alin diyor biberoni açıklama yaptimi
Bızım doktor damla onermıyor. Gazı sokse kabızlık huysuzluk gıbı yan erkı yapıyolar dıyor. Masaj onerıyo bol bol. Bırde sabırAy çok kötüyüm.
Gaz bizi mahvetti. Damlaya rağmen gece hiç uyumadı. Ayaklarına masajlar karnına masajlar neler neler yaptım. Devamlı ıkınıyor. Bıraksam içse kusuyor. Bırakmasam kessem içim rahat etmiyor doymadı mı diye. Ay neydi başıma gelen. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Uykuymuş yorgunlukmuş değil derdim de onu böyle görünce çok üzülüyorum. Dün süt ürünlerini azar azar açmıştım hemen mahvetti sanırım yemeyeceğim artık hiç. Yaşayan bilen varsa bana yol göstersin nolur ben hiç iyi değilim
Lohusalık son 5son günlerde lohusalık ne lanet birşeymiş demeye başladım bit artıkkkk
Hayırlısı ile ben çıldırmadanBitecek mi gerçekten
Umarım gerçekten 40 gündürBitecek mi gerçekten
Her alt değişimin de ve üst bas soymada benim kızda hapsiriyor kıyafetlerini giydirene kadar sıcağı seviyor basinda sapka patikli don ve çorap zıbın ve uzun kollu ustunede battaniye böyle alışti boylede gidecek gibiKısa kollu vs giydiremiyorum ben üşüyecekmiş gibi geliyor.. altını nezaman degissem hıçkırıyor . Millet üşüyor diyor daha çok vicdan yapıyorum.. Allah ımmm annelik ne zor
Ondan bendede var kemerden de nasıl isitiliyor almıştım kızımda gerek kalmadi diye kullanmadım ama bu anlattıklarının aynısını şuan benim ufaklik çok yaşıyor bende geçmezse dr a götürme taraftarıyım çünkü onu öyle gördükce bende üzülüyorum kıvranıyor gözümün önünde bazen kolay oluyo çıkartması bazen zor üstten yapıyor ama illaki Altan yapmak baska rahatlatıyor bebeğimiBen de perişanım canım kendini ıkınıp sıkmaktan sesi kısıldı burnu tıkandı hırıldıyordu gece hasta oldu sandım ama kendini kasmaktan
Kiraz çekirdeği kemerini ısıtıp karnına koydum sabah şimdi rahat uyuyor bi al dene zaten denemediğimiz şey kalmadı
Ben daha doktora götüremedim bugün de eşim göreve gidiyor üç dört gün sonra anca gelecek sanırım.
O zamana kadar bir ilerleme olmazsa artık doktora götüreceğim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?