2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol canım çok haklısın, herşey yoluna girecek biraz zaman alacak, dut çayı derken yaprağı mı yok sa kendisimi canım aktarlara baktırayım hemen eşime

Çok teşekkür ederim amin canım inşallah inciride deneyeceğim hemen. Senin durum nasıl doğum belirtisi var mı

Ooo hayırlı olsun kuzu, haftaya senin güzel haberin ile başladık darısı zamanı gelip de beklemede olan tüm arkadaşlarımıza

Kızlar bugün ilk vukuatımız gerçekleşti, sabah altını değiştirirken bilirsiniz ayaklarını tam kaldırdım altını silip kremleyecektim benimki bir fışkırttı her yer battı (ilk gebeliğimde de böyleydi, alt değiştirir iken birimiz siper alırdı sanırım bu da öyle olacak )

Ay çok kötüyüm.
Gaz bizi mahvetti. Damlaya rağmen gece hiç uyumadı. Ayaklarına masajlar karnına masajlar neler neler yaptım. Devamlı ıkınıyor. Bıraksam içse kusuyor. Bırakmasam kessem içim rahat etmiyor doymadı mı diye. Ay neydi başıma gelen. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Uykuymuş yorgunlukmuş değil derdim de onu böyle görünce çok üzülüyorum. Dün süt ürünlerini azar azar açmıştım hemen mahvetti sanırım yemeyeceğim artık hiç. Yaşayan bilen varsa bana yol göstersin nolur ben hiç iyi değilim

Ben doğurduğumdan beri o kadar vukuat yaptı ki bizim kız büyük tuvaletini bile yaptı bir kere her yere fışkırdı artık akıllandım her seferinde altına alt açma örtüsü seriyorum

Ben de perişanım canım kendini ıkınıp sıkmaktan sesi kısıldı burnu tıkandı hırıldıyordu gece hasta oldu sandım ama kendini kasmaktan
Kiraz çekirdeği kemerini ısıtıp karnına koydum sabah şimdi rahat uyuyor bi al dene zaten denemediğimiz şey kalmadı
Ben daha doktora götüremedim bugün de eşim göreve gidiyor üç dört gün sonra anca gelecek sanırım.
O zamana kadar bir ilerleme olmazsa artık doktora götüreceğim mecbur

Geçmiş olsun cnm doktor neden anne memesine yakın olan değil normal dedi acaba herkes anne memesine yakın alin diyor biberoni açıklama yaptimi
Emıyordu benı bırakmasın dıye. Oradakı amac sut artana kadar 2,3 gunluk takvıyedı. Anne memesıne yakın olursa mamada anne sutunden daha verimli gelıcek bırakabılır dedı. Normal tek delıklı bıberon aldık bızde.

Bızım doktor damla onermıyor. Gazı sokse kabızlık huysuzluk gıbı yan erkı yapıyolar dıyor. Masaj onerıyo bol bol. Bırde sabır

Kısa kollu vs giydiremiyorum ben üşüyecekmiş gibi geliyor.. altını nezaman degissem hıçkırıyor . Millet üşüyor diyor daha çok vicdan yapıyorum.. Allah ımmm annelik ne zor
Her alt değişimin de ve üst bas soymada benim kızda hapsiriyor kıyafetlerini giydirene kadar sıcağı seviyor basinda sapka patikli don ve çorap zıbın ve uzun kollu ustunede battaniye böyle alışti boylede gidecek gibi

Ondan bendede var kemerden de nasıl isitiliyor almıştım kızımda gerek kalmadi diye kullanmadım ama bu anlattıklarının aynısını şuan benim ufaklik çok yaşıyor bende geçmezse dr a götürme taraftarıyım çünkü onu öyle gördükce bende üzülüyorum kıvranıyor gözümün önünde bazen kolay oluyo çıkartması bazen zor üstten yapıyor ama illaki Altan yapmak baska rahatlatıyor bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…