2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
100 derece fırında 10 dk ısıtıyorum canım.
Üzülmez mi üzülüyor insan

@Sefika053 redappleee
Doktora götürdüm kızlar ben. Damla verdi sadece. Yapacak birşey yok diyor. Sizin doktorlar birşey derse bana da söyleyin nolur ben mahvoldum artık psikolojimi mahvetti
Eşim görevden gelince götüreceğiz artık biz de ne yapsam olmuyor denemediğim şey kalmadı çok yoruldum ben de artık Damla kullanma taraftarı değildim bu zamana kadar ama yapacak birşey yok.
Burda bir arkadaş kimyon çayı vermişti bir çay kaşığı bebeğine o fayda etti mi acaba ? Korkuyorum ben de bebek verilmez diye düşünüyorum ama kuzenim de vermiş anca öyle çözüm bulmuş bu gaz sorununa.

Bende değildim ama o kusmaları gaz ıkınması daha kötü. İyi geldi ama hafif dün kötüydü tekrar. Valla iyi gelecekse kimyon bile veririö ben kendim içiyorum ama ona da içiririm vallahi yıldım

Kızlar bu gaz durumları tam olarak ne zaman başladı Biz daha 10 günlüğüz Bir de bir şey soracaktım bebeklerinizin derisi soyuldu mu Ne yaptınız yani liflediniz mi yoksa öylece bıraktınız mı Ya da nemlendirdiniz mi yavaş yavaş soyulmaya başladı karnı elleri boğazının altı

Ben hem kimyon hem rezene verdim 1 çay kaşığı günde 1 kere su da veriyorum mama ile çoğunlukla beslendiği için anne sütü alanlara gerek yok şuana kadar bir şey olmadı

Hergun bununla masaj yaptim

Eklentiler

• images.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 36
Hapsurma nedenı tuy tozmus bebeklerde. Bırde burun tıkanırmiş hemn sut bıle kacsa.

@Sefika053 redappleee
Doktora götürdüm kızlar ben. Damla verdi sadece. Yapacak birşey yok diyor. Sizin doktorlar birşey derse bana da söyleyin nolur ben mahvoldum artık psikolojimi mahvetti
Bzıımki damla bıle önermıyor. Karın masajı yapın ufak hareketler yaptırın dıyor

Bende veriyorum açıkçası çok iyi oluyor doktor da verebilirsin dedi

Ben vermiştim 2 cay kasıgı.gercekten faydasını gordum. Yanında bırde acı elma yagıyla masaj yaptım. Damladan daha az katkılı

Bebe yagıyla masaj yaparak nemlendırıyorum. Butun bebeklerde oluyor. Özellıkle yokandıktan sonra

14 gunluk olduk bız. Gozlemlerıme kalırsa bızde gaz yoktq tam kaka geldıgı zaman hzuursuzlanıyor. 1,2 hatta 3 saat onceden baslıyor agrısı. Kaka yaptıktan sonra rahatlıyor. Tam bıttı derken yenı dalga baslıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…