- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.161
100 derece fırında 10 dk ısıtıyorum canım.Ondan bendede var kemerden de nasıl isitiliyor almıştım kızımda gerek kalmadi diye kullanmadım ama bu anlattıklarının aynısını şuan benim ufaklik çok yaşıyor bende geçmezse dr a götürme taraftarıyım çünkü onu öyle gördükce bende üzülüyorum kıvranıyor gözümün önünde bazen kolay oluyo çıkartması bazen zor üstten yapıyor ama illaki Altan yapmak baska rahatlatıyor bebeğimi
Eşim görevden gelince götüreceğiz artık biz de ne yapsam olmuyor denemediğim şey kalmadı çok yoruldum ben de artık@Sefika053redappleee
Doktora götürdüm kızlar ben. Damla verdi sadece. Yapacak birşey yok diyor. Sizin doktorlar birşey derse bana da söyleyin nolur ben mahvoldum artık psikolojimi mahvetti
Eşim görevden gelince götüreceğiz artık biz de ne yapsam olmuyor denemediğim şey kalmadı çok yoruldum ben de artıkDamla kullanma taraftarı değildim bu zamana kadar ama yapacak birşey yok.
Burda bir arkadaş kimyon çayı vermişti bir çay kaşığı bebeğine o fayda etti mi acaba ? Korkuyorum ben de bebek verilmez diye düşünüyorum ama kuzenim de vermiş anca öyle çözüm bulmuş bu gaz sorununa.
İnşallah öyledir benim arkadaş yeni atlattım dedi çocuk 1 yaşında cnmUmarım gerçekten 40 gündür
Ben hem kimyon hem rezene verdim 1 çay kaşığı günde 1 kere su da veriyorum mama ile çoğunlukla beslendiği için anne sütü alanlara gerek yok şuana kadar bir şey olmadıEşim görevden gelince götüreceğiz artık biz de ne yapsam olmuyor denemediğim şey kalmadı çok yoruldum ben de artıkDamla kullanma taraftarı değildim bu zamana kadar ama yapacak birşey yok.
Burda bir arkadaş kimyon çayı vermişti bir çay kaşığı bebeğine o fayda etti mi acaba ? Korkuyorum ben de bebek verilmez diye düşünüyorum ama kuzenim de vermiş anca öyle çözüm bulmuş bu gaz sorununa.
Hergun bununla masaj yaptimKızlar bu gaz durumları tam olarak ne zaman başladı Biz daha 10 günlüğüz Bir de bir şey soracaktım bebeklerinizin derisi soyuldu mu Ne yaptınız yani liflediniz mi yoksa öylece bıraktınız mı Ya da nemlendirdiniz mi yavaş yavaş soyulmaya başladı karnı elleri boğazının altı
Hapsurma nedenı tuy tozmus bebeklerde. Bırde burun tıkanırmiş hemn sut bıle kacsa.Her alt değişimin de ve üst bas soymada benim kızda hapsiriyor kıyafetlerini giydirene kadar sıcağı seviyor basinda sapka patikli don ve çorap zıbın ve uzun kollu ustunede battaniye böyle alışti boylede gidecek gibi
Bzıımki damla bıle önermıyor. Karın masajı yapın ufak hareketler yaptırın dıyor@Sefika053redappleee
Doktora götürdüm kızlar ben. Damla verdi sadece. Yapacak birşey yok diyor. Sizin doktorlar birşey derse bana da söyleyin nolur ben mahvoldum artık psikolojimi mahvetti
Bende veriyorum açıkçası çok iyi oluyor doktor da verebilirsin dediBn basladım kullanmaya. Benımkı ust alt degısımınde bıle meme istıyor ıyı oldu. Sadece cok sıkısınca verıyorum. Sakınlıyor. Ozellıkle benyodan sonra gıydırırken alt alırken yada emıp uykuya dalamadı mı verıyorum bıraz rahat ettım
Ben vermiştim 2 cay kasıgı.gercekten faydasını gordum. Yanında bırde acı elma yagıyla masaj yaptım. Damladan daha az katkılıEşim görevden gelince götüreceğiz artık biz de ne yapsam olmuyor denemediğim şey kalmadı çok yoruldum ben de artıkDamla kullanma taraftarı değildim bu zamana kadar ama yapacak birşey yok.
Benimde öyle uykuya dalana kadar istiyorKullaniyorum cnm şimdi altı temiz karni tok uyumuyordu emizik verdim uyudu atıyor ağzından bir süre sonra
Ani bebek ölümlerinde de önlemmiş aslında emzik kullanımı. Abartmadan emmeye engwl olmadan verıyorum. Yoksa hıc nefes alamıycazBende veriyorum açıkçası çok iyi oluyor doktor da verebilirsin dedi
Bebe yagıyla masaj yaparak nemlendırıyorum. Butun bebeklerde oluyor. Özellıkle yokandıktan sonraKızlar bu gaz durumları tam olarak ne zaman başladı Biz daha 10 günlüğüz Bir de bir şey soracaktım bebeklerinizin derisi soyuldu mu Ne yaptınız yani liflediniz mi yoksa öylece bıraktınız mı Ya da nemlendirdiniz mi yavaş yavaş soyulmaya başladı karnı elleri boğazının altı
Bzıımki damla bıle önermıyor. Karın masajı yapın ufak hareketler yaptırın dıyor
Net bır cözüm gercekten yok. Kolıkse eger senınkı gercekten o daha zor. Ilk cocuksa ve erkekse kolık ıhtımalı daha cok dıye okumuatum bır yerdeO işe yaramıyor ki
Net bır cözüm gercekten yok. Kolıkse eger senınkı gercekten o daha zor. Ilk cocuksa ve erkekse kolık ıhtımalı daha cok dıye okumuatum bır yerde
Gaz olsa nasıl olacaktı?14 gunluk olduk bız. Gozlemlerıme kalırsa bızde gaz yoktq tam kaka geldıgı zaman hzuursuzlanıyor. 1,2 hatta 3 saat onceden baslıyor agrısı. Kaka yaptıktan sonra rahatlıyor. Tam bıttı derken yenı dalga baslıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?