- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.181
Gaz cıktı mı rahatlıyor kaka cıkmakta bılmıyor. Bırıkene kadar içerde bızı mahvettı. Sorununu bır turlu anlamadım.Gaz olsa nasıl olacaktı?
Kızlar bu gaz durumları tam olarak ne zaman başladı Biz daha 10 günlüğüz Bir de bir şey soracaktım bebeklerinizin derisi soyuldu mu Ne yaptınız yani liflediniz mi yoksa öylece bıraktınız mı Ya da nemlendirdiniz mi yavaş yavaş soyulmaya başladı karnı elleri boğazının altı
Gaz cıktı mı rahatlıyor kaka cıkmakta bılmıyor. Bırıkene kadar içerde bızı mahvettı. Sorununu bır turlu anlamadım.
Mercımek kadarlar ama işlevleri buyuk
Bende dıyorum gaz. Doktoe inatla dıyor daha 2 haftalık bebekte gaz olmaz bagırsak hareketıBu dediğin gaz problemi değil mi
Bizde de öyle kakasını yapmakta zorlanıyor ama gazından dolayı. Ne zaman ki kakasını yaparsa rahatlıyor ama devamlı kakası var
Valla bende anlamadım ki arkadaşım ama ben bitiyorum az kaldı lohusa kafasıda geliyor iyice bastırdı bugün beni
Ben ebebekten promalt aldim, süt artırdığına dair cok yorum var. İnternet sitesinden alabilirsin magazalarda bulamamistik biz. Bugun geldi kargo, hemen ictim bir tane bakalim bugunku süt miktarima göre yazarim sana canım. Bebegim 2-3 saat emmediginde 50-60 ml civarı sagiyordum. Bugun ve yarin da bi sagip etkili olmus mu denicem.Ben sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artar
Bende dıyorum gaz. Doktoe inatla dıyor daha 2 haftalık bebekte gaz olmaz bagırsak hareketı
Havuz problemınden daha karısık bir problem.
Kasık kadar totiş var derdi buyuk
Gecıcektır inanıyorum baska carem yokBağırsak hareketiyse geçecektir di mi?
Gaz bu kadar erken olmaz diyorlar tamam da ne bu? Ay allahım dediğin gibi çok karışık. Napıcaz böyle bilmiyorum
Anladım canım teşekkürlerIslaklık oluyo ılk dusunce. Doktorumuz alkolle kabuklarını falan temızledı bızımde 6.gunde dusmus tu
Kızlarcım 39+1 den bildiriyorum 3800 olmuşuz. Sancı bel ağrısı açılma hiç bir belirti yok bu arada. 40. Haftanın dolmasını beklersek bebek 4 kiloyu geçecek benim çatı kemiğimde geniş olmadığı için şartlar bizi sezaryene itecek. O yüzden bebişi riske atmayalım dedik ve yarın sabah için sezaryen randevusu aldık.
Hemen ertesi gün çok ani oldu benim için dr un odasında duygulandım boğazım düğümlendi 40ın dolmasını beklesek mi acaba diye sordum (normal doğum için yeterince bekledime dair ikna edilmek istiyordum sanırım) benim kemik yapıma sahip olup normal denemek isteyip 5-6 cm açılmadan sonra sezaryene alınan çok kişi oldunu söyledi. Bende gözgöre göre iki doğum yönteminin de sıkıntısını yaşamak istemedim.
İnşallah bebişim ultrason kilosunda doğarda doğru kararı verdim diyebilirim gönül rahatlığıyla. Yarına kadar avokado muz hurma dayıcam yine yavruma son kilolarını alsın bizi yalancı çıkarmasın minik tosunum
Hakkınızda en hayırlısı olsun, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah bebeğinizeKızlarcım 39+1 den bildiriyorum 3800 olmuşuz. Sancı bel ağrısı açılma hiç bir belirti yok bu arada. 40. Haftanın dolmasını beklersek bebek 4 kiloyu geçecek benim çatı kemiğimde geniş olmadığı için şartlar bizi sezaryene itecek. O yüzden bebişi riske atmayalım dedik ve yarın sabah için sezaryen randevusu aldık.
Hemen ertesi gün çok ani oldu benim için dr un odasında duygulandım boğazım düğümlendi 40ın dolmasını beklesek mi acaba diye sordum (normal doğum için yeterince bekledime dair ikna edilmek istiyordum sanırım) benim kemik yapıma sahip olup normal denemek isteyip 5-6 cm açılmadan sonra sezaryene alınan çok kişi oldunu söyledi. Bende gözgöre göre iki doğum yönteminin de sıkıntısını yaşamak istemedim.
İnşallah bebişim ultrason kilosunda doğarda doğru kararı verdim diyebilirim gönül rahatlığıyla. Yarına kadar avokado muz hurma dayıcam yine yavruma son kilolarını alsın bizi yalancı çıkarmasın minik tosunum
Allah şifalar versin geçmiş olsunKızlar mantar oldu bende çok vahim durumdayım ilk defa yaşıyorum bu durumu
Sıcaklarda depend yaptı sanırımo kadar da dikkat ettim
Sağ ol canımAllah şifalar versin geçmiş olsun
Evet cnm aile hekimliği hemen verdi 5 gün gitmistik doktorumuz 15.gun sonra basla dedi günde 3 damla aile hekiminin verdigini kullaniyoruzD vitaminine başladınız mı ?
Evet bizimkide öyleErkek bebis anneleri dikkat ettiniz mi bazen ayakları titriyor netten arastirdigimda işerken titrermis böyle olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?