2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Doğduğundan beri soyuluyor bizimki bişey yapmadım ben bugün ilk defa lifledim, 6. Günümüz göbeği de yeni düştü

Gaz cıktı mı rahatlıyor kaka cıkmakta bılmıyor. Bırıkene kadar içerde bızı mahvettı. Sorununu bır turlu anlamadım.
Mercımek kadarlar ama işlevleri buyuk

Bu dediğin gaz problemi değil mi
Bizde de öyle kakasını yapmakta zorlanıyor ama gazından dolayı. Ne zaman ki kakasını yaparsa rahatlıyor ama devamlı kakası var

Valla bende anlamadım ki arkadaşım ama ben bitiyorum az kaldı lohusa kafasıda geliyor iyice bastırdı bugün beni

Bende dıyorum gaz. Doktoe inatla dıyor daha 2 haftalık bebekte gaz olmaz bagırsak hareketı
Havuz problemınden daha karısık bir problem.
Kasık kadar totiş var derdi buyuk

Ben sütümun yeterli gelmediği ne eminim artık çünkü yarım saat emziriyorum ve uyumuyor aç 30 ml mama veriyorum hemen uyuyor ne yapıcam ben üzülüyorum sütümun kalitesi nasıl artar
Ben ebebekten promalt aldim, süt artırdığına dair cok yorum var. İnternet sitesinden alabilirsin magazalarda bulamamistik biz. Bugun geldi kargo, hemen ictim bir tane bakalim bugunku süt miktarima göre yazarim sana canım. Bebegim 2-3 saat emmediginde 50-60 ml civarı sagiyordum. Bugun ve yarin da bi sagip etkili olmus mu denicem.
Onun dışında bestlak damla aldik, Bide hurma, helva, boza tüketmeye çalışıyorum süt için.

Sütüm yeterli mi bilmiyorum aslında. Bebegimin gecen haftaya kadar kilo alimi cok azdı, ama sebebi küçük dogdugu icin ememiyor olmasi da olabilir. Çünkü emzirsem de göğüslerim taş gibi sert kaliyordu, sagip rahatliyordum. Cok şükür son zamanlarda emip bosaltiyor bunu fark ediyorum.
Seninki emebiliyor mu ki, hic sagdin mi gogsunu?

Bende dıyorum gaz. Doktoe inatla dıyor daha 2 haftalık bebekte gaz olmaz bagırsak hareketı
Havuz problemınden daha karısık bir problem.
Kasık kadar totiş var derdi buyuk

Bağırsak hareketiyse geçecektir di mi?
Gaz bu kadar erken olmaz diyorlar tamam da ne bu? Ay allahım dediğin gibi çok karışık. Napıcaz böyle bilmiyorum

Bağırsak hareketiyse geçecektir di mi?
Gaz bu kadar erken olmaz diyorlar tamam da ne bu? Ay allahım dediğin gibi çok karışık. Napıcaz böyle bilmiyorum
Gecıcektır inanıyorum baska carem yok
Gaz degılse ne cocuk ıkına sıkıla bagırıyo. Memeyı bıle bırakıyo sancı gırınce vala cozrmedım

Bizim beyefendi de uyanık olduğunda dk başı kaka yapıyor ya her gaz çıkışında birşeyler atıyor uyuyana kadar en az 3 kere alt değiştiriyorum bekleyince de hemen pişik oluyor bu döngüye alışamadım

Kızlarcım 39+1 den bildiriyorum 3800 olmuşuz. Sancı bel ağrısı açılma hiç bir belirti yok bu arada. 40. Haftanın dolmasını beklersek bebek 4 kiloyu geçecek benim çatı kemiğimde geniş olmadığı için şartlar bizi sezaryene itecek. O yüzden bebişi riske atmayalım dedik ve yarın sabah için sezaryen randevusu aldık.

Hemen ertesi gün çok ani oldu benim için dr un odasında duygulandım boğazım düğümlendi 40ın dolmasını beklesek mi acaba diye sordum (normal doğum için yeterince bekledime dair ikna edilmek istiyordum sanırım) benim kemik yapıma sahip olup normal denemek isteyip 5-6 cm açılmadan sonra sezaryene alınan çok kişi oldunu söyledi. Bende gözgöre göre iki doğum yönteminin de sıkıntısını yaşamak istemedim.
İnşallah bebişim ultrason kilosunda doğarda doğru kararı verdim diyebilirim gönül rahatlığıyla. Yarına kadar avokado muz hurma dayıcam yine yavruma son kilolarını alsın bizi yalancı çıkarmasın minik tosunum

Sağlıkla gelsin minik kuzu
ikiniz içinde iyi olan ne ise o olsun önemli olan sağlıklı doğması seninde onun da iyi olması

Hakkınızda en hayırlısı olsun, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…