- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.221
Napayım anam eli ayağı buz kalıyor bende giydir anam giydir modundayimSeni biliyorum hdjdj üşüyor çocuğum diyince ufak çaplı bir şok geçirdim jdjdj üşümesi için korkutelide olmanız lazım
Hangi sehirdesin cnm ben öyle yapsam klimada bile pişer sadece gece uzun ince çıtçıtlı badi ince bir şey ortuyorum gündüz yarım Kollu çıtçıtlı altına bir şey yokBenimki de hıçkırıyor ve evet benim oğlumda uzun kollu patikli takım giydiriyoruz ve battaniye örtüyorum.. off yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Bizede damla verdi günde altı damla damlat dedi canım bende bugun götürdüm çünkü hep ağlıyor kaka yapacakkenS Sefika053 @redappleee
Doktora götürdüm kızlar ben. Damla verdi sadece. Yapacak birşey yok diyor. Sizin doktorlar birşey derse bana da söyleyin nolur ben mahvoldum artık psikolojimi mahvetti
Pedia D canımCanım hangisinş tavsiye etti buraya da atar mısın?
Bizimki de probiyotik e gerek yok normal doğum dedi pedia D verdiNbl probiotic kullaniyoruz biz günde 6 damla. Doktorumuz onu verdi
Aynen bizimki de o, normal doğum p yüzden probiyotikliye gerek yok dediBiz başladık günde 3 damla 1 yaşa kadar. Pedia-D ismi ama probiyotiklileri varmış. Bu bitince onu isticem. Belki bağırsaklarına iyi gelir.
Pedia D verdi canım festi de ondan kullanıyormuşNe verdi sana cnm bize bunu verdi
Benimki de hıçkırıyor ve evet benim oğlumda uzun kollu patikli takım giydiriyoruz ve battaniye örtüyorum.. off yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Pedia D canım
Bizimki de probiyotik e gerek yok normal doğum dedi pedia D verdi
Aynen bizimki de o, normal doğum p yüzden probiyotikliye gerek yok dedi
Pedia D verdi canım festi de ondan kullanıyormuş
Ayyyy ciddi mi terlemiyor mu? Nerde yaşıyorsunuz hava serin mi
Kızlar selam, ben bebeğime hep zıbınla tutuyorum gece gündüz ama üşüttü galiba kuşumherkes bize soğuk hasta etmez sıcak hasta eder dedi hep böyle tuttuk o yüzden ama iki gündür isal gibi bir şey oldu gazıda çok minnoşumun bugün alt kıyafet giydirmeye başladım çorap falan da normalde giydirmiyordum dediğim gibi. Yani nerede olursanız olun ister Antalya ister Zonguldak yeni doğanlar üşüyormuş ya giydirin vallahi biz takipdeyiz şu an eğer ishali devam ederse doktora gideceğiz
Bugün takipteyiz kuzum inşallah hemen toparlar. Yatırırken uzun kollu ve alt pijama getireceğim ince bir tane, şimdi zıbınla ve çorapla ama Müslin örtü ile de sarıyorum açtıkça üstünü ya da işte emzirirken falan.Gece üşüdüğüne bende inanıyorum. Birde hafif yel olsa hemen etkileniyorlar gibi geliyor. Olsun annesi hemen toparlar giydir güzelce.
Bugün takipteyiz kuzum inşallah hemen toparlar. Yatırırken uzun kollu ve alt pijama getireceğim ince bir tane, şimdi zıbınla ve çorapla ama Müslin örtü ile de sarıyorum açtıkça üstünü ya da işte emzirirken falan.
Bulut kuşum gaz problemi inşallah kolik değildir annesi duş aldırmak iyi geliyor mu? Mesela ağladığında banyoya aldığında sakinliyor mu?
Kızlar selam, ben bebeğime hep zıbınla tutuyorum gece gündüz ama üşüttü galiba kuşumherkes bize soğuk hasta etmez sıcak hasta eder dedi hep böyle tuttuk o yüzden ama iki gündür isal gibi bir şey oldu gazıda çok minnoşumun bugün alt kıyafet giydirmeye başladım çorap falan da normalde giydirmiyordum dediğim gibi. Yani nerede olursanız olun ister Antalya ister Zonguldak yeni doğanlar üşüyormuş ya giydirin vallahi biz takipdeyiz şu an eğer ishali devam ederse doktora gideceğiz
Evet duymuştum onu. Normal doğumlarda bebişler kanaldan inerken birsürü faydalı şey alıyorlarmış. Ama bizim oğluş sezaryen olduğu için ben probiyotikli isticem hdjdj doktor okey derse kullanırım.
Kuzum eğer banyoda sakinliyorsa kolik olma ihtimali var, inşallah öyle değildir ama öyle bile olsa üç aya geçmiş olacak şimdi bile 20 gün geçti baksanaÇ
İyi yapıyosun kuşum her bebek üşümez ama üşüyedebilir en iyi annesi bilir. Sen öyle hissettiysen kalınlaştırmakla iyi yapmışsın
İnşallah Fiyonas. Kolikse beni burdan kazırsınız psikolojim kaldırmaz gibi geliyor. Onu öyle görünce içim acıyor. Ağlarken banyoya almadım kuzum hiç. Bilmiyorum şuan. Ama suyu seviyor.
Hastanede yatarken ben üşüdüm halde gelip gelip klimayı daha düşürüyorlardı bebek terleyip sıvı kaybetmesin diye ben o yüzden hep rahat davrandım ama üşüttüm işte çocuğuGece üşümüştür belki çabuk toparlar annesi gece biraz daha fazla giydiriyorum ben bide bizim ev çok serin
Aynen öyle dedi sizinki de verir bence ilk de onu verirdi ama belki dalgınlığına gelmiştir
Hastanede yatarken ben üşüdüm halde gelip gelip klimayı daha düşürüyorlardı bebek terleyip sıvı kaybetmesin diye ben o yüzden hep rahat davrandım ama üşüttüm işte çocuğuben İstanbul’da yaşıyorum birkaç gecedir burasıda serin ben de zıbınla yatırınca böyle oldu sanırım
Kuzum eğer banyoda sakinliyorsa kolik olma ihtimali var, inşallah öyle değildir ama öyle bile olsa üç aya geçmiş olacak şimdi bile 20 gün geçti baksana
Bende hep bebek belirliycek nasıl doğması gerektiğini kafasındayım canım burda o kadar çok doğum çeşidi gördük ki hepsinde bebekler karar verdi bende o yüzden ikisinede tamamım benim dr da şuan 4 kiloyu alamam sezaryene gel dese mecbur giderim ama bana kolaya kaçıyormuş hissiyatı verdi su gelmemiş sancı yok Nst de sıkıntı yok herşey düzenliyken denememesi ilginç burda çünkü fitille yumuşatma yapan suyu müdahaleyle patlatan doktorlar okuduk doğumu hızlandırmak için. Kaka konusunda da ben 4,800 doğmuşum annemin 5, çocuğuyum geç doğmuşum kakamı yapmışım ama bir iki kez iğneye götürmüşler beni birşey olmamış o da nst de çıkıyor şuanda çocuk strese girmiş diyip alıyorlar sezaryene orda anlaşılıyor mesela kakasını yaptığı. İnşallah istediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım ama ben yerinde olsam bir doktora daha giderdim 3,5 üstünü doğurabilir miyim diye aklımda kalmaması adına
İnşallah değildir siz kalbinizi ferah tutunÇocuklarda bağırsak enfeksiyonu denildi bugün dayanamadım götürdüm oglanla kıza serum takıldı migde bulantısı Dursun diye dil altı ilaç verildi. Hazir gitmisken kızın göbeği kanıyordu düştükten sonra onun için k vitamini iğne yazdı ve burun için izotonik su verdi kimdi isim hatırlayamadım hatırlasam gerci eklemeyi öğrenemedim daha buruna şırınga ile su sıkılıyordu ondan yazdi şırınga ile çekip buruna sıkıp aspiratörle çekicem yeni aspiratör aldım eczaneden ve şöyle birşey gelişti biz serumeicin yatis yaptık beklerken sağlık ocağındaki eve aradı ve kızın topuk kanında bir sıkıntı oldu dedi guatr yüksek çıkmış son dk söylediği icin mesai bitimiydi zaten oğlanla kızın kan sonucu icin gidilckti ve gitmişken kizdan kan aldircaz yine ve yine hastane almazsa topuk kani alincakmis tekrar oda 5 6 günü bulur dedi hastene alsa öğlen sonuna çıkar sonuc deyince oraya aldircaz dua edin kızlar yüksek cikmasin genetik ama sanırım ablam da ve cocukalrinda varmış ve hep ilaç kullanması lazım mis onların inşallah bizdede öyle değildir yada yanlis çıkmıştır ebede iki kişide daha çıktı falan dedi de belki hata olmus olsun tek duam değilse baya sıkıntılı bir hastalikmjs oda belki bendede var bu zayıflık falan ondan benim bilemiyorum varya her hafta hastane hastane yorucu yha bu süreçler
Geçer geçer inşallah hepimizin işi dualarda vallahi. Ben de meme ucundaki kabarcıklar ile uğraşıyorum öyle canım yanıyor ki anlatamam bana da dua edin geçsinAllahım yüce rabbim allah korusun o çok zordur 3 ay nasıl geçer bilmemdualara kaldı işim sanırım
Canım benim bildim kadarıyla bebek strese girince kakasını yapıyor diye bi söylem var, bebeğin günü çok geçerse yaşanma ihtimali artıyor tabi. Kakasını yapmasının üzerinden vakit geçerse büyük tehlike arz ediyor. Kalp atışı yavaşlarsa nts de o şekilde bişeylerin ters gittiği anlaşılır ama doğum olmadan doktorlar anlayamıyormuş bunu.Kizlar su nst'de "bebek stresliymis, kakasini yapmis" tam olarak nedir anlatir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?