2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Seni biliyorum hdjdj üşüyor çocuğum diyince ufak çaplı bir şok geçirdim jdjdj üşümesi için korkutelide olmanız lazım
Napayım anam eli ayağı buz kalıyor bende giydir anam giydir modundayim battanide kundak seklinde böyle kafada şapka öyle uyuyo sarılıp uyumaya alıştı açıkta yatamıyoruz alistirdim öyle kaldi ama küçük doğdu teyzesi üşür korkusundan alistirdik biz millet şaşırıyor terler diye ama hic de terlemiyo bugun hastende battaniyesi ne sarılı uyudu hep acikta durmadı yıktı

Benimki de hıçkırıyor ve evet benim oğlumda uzun kollu patikli takım giydiriyoruz ve battaniye örtüyorum.. off yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Hangi sehirdesin cnm ben öyle yapsam klimada bile pişer sadece gece uzun ince çıtçıtlı badi ince bir şey ortuyorum gündüz yarım Kollu çıtçıtlı altına bir şey yok

S Sefika053 @redappleee
Doktora götürdüm kızlar ben. Damla verdi sadece. Yapacak birşey yok diyor. Sizin doktorlar birşey derse bana da söyleyin nolur ben mahvoldum artık psikolojimi mahvetti
Bizede damla verdi günde altı damla damlat dedi canım bende bugun götürdüm çünkü hep ağlıyor kaka yapacakken

Canım hangisinş tavsiye etti buraya da atar mısın?
Pedia D canım
Nbl probiotic kullaniyoruz biz günde 6 damla. Doktorumuz onu verdi
Bizimki de probiyotik e gerek yok normal doğum dedi pedia D verdi
Biz başladık günde 3 damla 1 yaşa kadar. Pedia-D ismi ama probiyotiklileri varmış. Bu bitince onu isticem. Belki bağırsaklarına iyi gelir.
Aynen bizimki de o, normal doğum p yüzden probiyotikliye gerek yok dedi

Ne verdi sana cnm bize bunu verdi
Pedia D verdi canım festi de ondan kullanıyormuş

Benimki de hıçkırıyor ve evet benim oğlumda uzun kollu patikli takım giydiriyoruz ve battaniye örtüyorum.. off yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

Ayyyy ciddi mi terlemiyor mu? Nerde yaşıyorsunuz hava serin mi

Kızlar selam, ben bebeğime hep zıbınla tutuyorum gece gündüz ama üşüttü galiba kuşum herkes bize soğuk hasta etmez sıcak hasta eder dedi hep böyle tuttuk o yüzden ama iki gündür isal gibi bir şey oldu gazıda çok minnoşumun bugün alt kıyafet giydirmeye başladım çorap falan da normalde giydirmiyordum dediğim gibi. Yani nerede olursanız olun ister Antalya ister Zonguldak yeni doğanlar üşüyormuş ya giydirin vallahi biz takipdeyiz şu an eğer ishali devam ederse doktora gideceğiz

Evet duymuştum onu. Normal doğumlarda bebişler kanaldan inerken birsürü faydalı şey alıyorlarmış. Ama bizim oğluş sezaryen olduğu için ben probiyotikli isticem hdjdj doktor okey derse kullanırım.

Gece üşüdüğüne bende inanıyorum. Birde hafif yel olsa hemen etkileniyorlar gibi geliyor. Olsun annesi hemen toparlar giydir güzelce.

Gece üşüdüğüne bende inanıyorum. Birde hafif yel olsa hemen etkileniyorlar gibi geliyor. Olsun annesi hemen toparlar giydir güzelce.
Bugün takipteyiz kuzum inşallah hemen toparlar. Yatırırken uzun kollu ve alt pijama getireceğim ince bir tane, şimdi zıbınla ve çorapla ama Müslin örtü ile de sarıyorum açtıkça üstünü ya da işte emzirirken falan.
Bulut kuşum gaz problemi inşallah kolik değildir annesi duş aldırmak iyi geliyor mu? Mesela ağladığında banyoya aldığında sakinliyor mu?

Ç

İyi yapıyosun kuşum her bebek üşümez ama üşüyedebilir en iyi annesi bilir. Sen öyle hissettiysen kalınlaştırmakla iyi yapmışsın

İnşallah Fiyonas. Kolikse beni burdan kazırsınız psikolojim kaldırmaz gibi geliyor. Onu öyle görünce içim acıyor. Ağlarken banyoya almadım kuzum hiç. Bilmiyorum şuan. Ama suyu seviyor.

Gece üşümüştür belki çabuk toparlar annesi gece biraz daha fazla giydiriyorum ben bide bizim ev çok serin

Evet duymuştum onu. Normal doğumlarda bebişler kanaldan inerken birsürü faydalı şey alıyorlarmış. Ama bizim oğluş sezaryen olduğu için ben probiyotikli isticem hdjdj doktor okey derse kullanırım.

Aynen öyle dedi sizinki de verir bence ilk de onu verirdi ama belki dalgınlığına gelmiştir

Kuzum eğer banyoda sakinliyorsa kolik olma ihtimali var, inşallah öyle değildir ama öyle bile olsa üç aya geçmiş olacak şimdi bile 20 gün geçti baksana

Gece üşümüştür belki çabuk toparlar annesi gece biraz daha fazla giydiriyorum ben bide bizim ev çok serin

Aynen öyle dedi sizinki de verir bence ilk de onu verirdi ama belki dalgınlığına gelmiştir
Hastanede yatarken ben üşüdüm halde gelip gelip klimayı daha düşürüyorlardı bebek terleyip sıvı kaybetmesin diye ben o yüzden hep rahat davrandım ama üşüttüm işte çocuğu ben İstanbul’da yaşıyorum birkaç gecedir burasıda serin ben de zıbınla yatırınca böyle oldu sanırım

Canım belini de sar. Karnını sıcak tut hemen toparlanır

Bende doğumu bebek belirlesin kafasındaydım canım iki doğum yöntemine de çok açıktım. Ama şimdi bebeğin müsade ettiği ölçüde Annenin içine nasıl siniyorsa öyle ilerlemek lazım diye düşünüyorum. Doktorum beklemek istiyorum desem ona da okeydi ama kaka yapılması ve kordon dolanmasının tespit edilemediğini söyledi bana. Zaten gelişimini tamamladı için beklemek istemedik. Çatım dar olmasaydı bebeğin kilosundan bağımsız yine 40. Haftayı geçmek istemezdim. Normal doğum bekleyen arkadaşların aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum, içime böylesi sindi diyelim

İnşallah değildir siz kalbinizi ferah tutun
Allah şifalar versin diğer çocuklarınıza da,

Ahh kızlar ben hala doğuramadım nst sancılarom çıktı bebek kanalda ama sıfır açıklık yani o kadar aşağıya baskı ve batmalar yaşadım açılma vardır diye düşünüyordum ama hiç olmamış 2 günüm kaldı yoksa suni deneyeceğiz ayy morale ihtiyacım var ya açılma olur mu ne olur

Kizlar su nst'de "bebek stresliymis, kakasini yapmis" tam olarak nedir anlatir misiniz?
Canım benim bildim kadarıyla bebek strese girince kakasını yapıyor diye bi söylem var, bebeğin günü çok geçerse yaşanma ihtimali artıyor tabi. Kakasını yapmasının üzerinden vakit geçerse büyük tehlike arz ediyor. Kalp atışı yavaşlarsa nts de o şekilde bişeylerin ters gittiği anlaşılır ama doğum olmadan doktorlar anlayamıyormuş bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…