2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bebek kanala inmiş sancılarım da çıkıyor diyorsun umudunu kaybetme bence, inşallah suniye gerek kalmadan bebeğin gönlü olur da bi sürpriz yapar sana

Ya benim kizin son 2 nst'sinde kalp atisi 120-150 arasi surekli degisme halinde. Ablasi boyle degildi o yuzden bi tedirginim acikcasi

Anladım kuzum her doktor farklı demek ki benim ki kordon dolanıp dolanmadığını gördüğünü söylüyor mesela ultrasonda inşallah en güzel şekilde geçer doğumun

Kizlar su nst'de "bebek stresliymis, kakasini yapmis" tam olarak nedir anlatir misiniz?
Grupta bir arkadaş ta olmuştu canım kim olduğunu hatırlamıyorum doğum günü gelmeden aniden sezaryene aldılar nst de kalp atışlarından dolayı çocuk strese girmiş denilmiş sezaryende de çocuğun kakasını yaptığı ortaya çıkmıştı

Salon Kadini Bebek hareket ettiği sırada kalp atışı yükseliyor nst de, zaten düşük olsa doktorun söyler mutlaka. Benim ki de 120 oluyordu hareketlenince 140 a çıkıyordu

Hareket edince kalp atisi yukseliyor biliyorum. Ilk kizimin nstlerinde fark bu kadar acik olmuyordu.
Sakinken atiyorum 140 ise hareket edince 150 oluyordu.

Bunun sakinken 120-110 gibi olurken, hareketlenince 150-160 oluyor. Araligin bu kadar acik olmasi sebebiyle acaba dedim stres boyle birsey mi?

Yani mesela bu anne keske bize gelip anlatsa...

Sizin için en doğru yol bu demek ki arkadaşım en güzel şekilde sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah

Ay kıyamam sana arkadaşım ya. Allahım şifa versin hemencik iyileşsin. 1 taneydi arttı mı
Evet canım diğer göğsümde de çıktı bazen gidiyor ertesi gün geri geliyor sanırım bebişin memeyi yanlış kavramasından oluyor ağlaya ağlaya emziriyorum bazen

Evet canım diğer göğsümde de çıktı bazen gidiyor ertesi gün geri geliyor sanırım bebişin memeyi yanlış kavramasından oluyor ağlaya ağlaya emziriyorum bazen

Bende öyleyim ama sol göğsüm de sorun, hastanede sol elimde serum vardı deri altına gitmiş davul gibi şişti kullanamadım emzirirken de zorlanınca zedelendi ucu hassas nefesim kesiliyor emerken

Bende sağ göğsümü zedelettim. Doğru tutarsa acımıyor bak bu videodaki gibi yapıyorum belki sana da iyi gelir. Birde tahin yağı bana çok iyi geldi. Devamlı yapabilsem kesin düzeltir. Senin olay farklı gerçi ama bence denemekte fayda var. En güzel şey emzirmek aslında ama burnumuzdan gelince tadını alamıyoruz. Solda çok keyif alıyorum sağa geçince oflayıp pufluyorum.

Doğru Emzirme Eğitimi

Ben videoyu izledim çok güzelmiş canım ama sürekli ağladım hormonlarım tavan herhalde onlar emdikçe ben mutlu oluyorum

Bana batikon vermedi hiç bişey sürmeden kurutuyorum hafiften ama sıcaktan bikini bölgesi pişti az önce ağrıdan ağladım biraz daha sürer canım iyi olması ama kendini germe
Batikonu bir lt suya karıştırdım her tuvalete gittiğimde onunla yıkadım ama kurutmam gerekli mi değil mi bilemediğim için ıslak bıraktım, en son günler kurulamaya başlayınca acısı da azalmaya başladı. Zaten hala bezliyim yavaş yavaş geçiyor gibi
Kızlar emzik veren kullanan var mi
Ben kulkanıyorum ama altını değiştirirken oyalansın diye arada. Yoksa ağzından atıyor asla tutmuyor emzik
Camım damlayı değişsen? Bizde işe yaradı gibi baya çünkü damlaları
Ay benimki de kaka yapmıyor. Mama da veriyorum ekstra sağıp da veriyorum nereye gidiyor anlamadım. Bugün gene yapmadı
Kızlar mantar oldu bende çok vahim durumdayım ilk defa yaşıyorum bu durumu
Sıcaklarda depend yaptı sanırım o kadar da dikkat ettim
Canım fitille geçer merak etme ama ben yoğurt sürerek geçirmiştim en etkili yöntem o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…