- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.281
Üşüdügünü gögus ve sırttan anlasılıyor. Burnada serum fızyolojık ıle acık tutmak lazım heoBurnu zaten hırıltıli birde tikansa zor olur gibide üşüyor yha benim sıpa
Bnmki memedeen sonra gaz cıkarmıyor ya uatten cok ugrastık yok. Yatırıyoruz tekrar emıyor sonra cıkarıyor.Canım ben öyle yapmıyorum yani iki memeyi birkaç öyle sırayla yaptım çünkü bölünüyor uykusu zaten yiyeceği miktarı kendisi ayarlıyor tek memede yiyeceği kadar besliyorum ve gazını çıkarıyorum eğer ona rağmen açsa diğer memeye geçiyorum o geçişte gaz çıkarmıyorum beslenme bitmediği için ben iki saatte bir beslenme modunu yapıyordum doktorum diyor ki ne kendinize ne bebeğinize bu eziyeti yapmayın tabiki belirli aralikla besleyin ama şu saat su dakika siz huzursuz olursunuz dedi haklıydı ben mesela saate bakmaktan takip etmekten yorulmuştum
Selamlar benim doğumuma henüz çok var Allah nasip ederse 33. Haftada izne ayrılacağım ve yine 33. Haftada uçakta olacağım. Size danışmak istediğim erkek bebekler biraz daha aceleci oluyor deniyor hep genelde erkek anneleri kaçıncı hafta sonrası bebeğine kavuştu acaba, Doğumla ilgili tecrübenizi kısaca paylaşır mısınız rica etsem?
Canım benim çok sevindim çok güzel günleriniz olsun inşallahSelamm kizlar yeni girebildim nasılsınız napiyorsunuz oglum artık yanımda şükürler olsun☺
Kuzum benim allah razı olsun inşallah aminCanım benim çok sevindim çok güzel günleriniz olsun inşallah
Yaa masallahhSelamm kizlar yeni girebildim nasılsınız napiyorsunuz oglum artık yanımda şükürler olsun☺
Benim oglum mecburi erken dogdu canim sezaryenle, ama ben kizlar erken gelir diye biliyorum. Erkekler genelde 40 haftayi zorluyorSelamlar benim doğumuma henüz çok var Allah nasip ederse 33. Haftada izne ayrılacağım ve yine 33. Haftada uçakta olacağım. Size danışmak istediğim erkek bebekler biraz daha aceleci oluyor deniyor hep genelde erkek anneleri kaçıncı hafta sonrası bebeğine kavuştu acaba, Doğumla ilgili tecrübenizi kısaca paylaşır mısınız rica etsem?
Erkek bebekler degil kiz bebekler erken dogarlar. Erkek bebekler genelde 40 haftayi tamamlama egilimindedir.
Tebrik ederim bebişi ve siziBenim oglum mecburi erken dogdu canim sezaryenle, ama ben kizlar erken gelir diye biliyorum. Erkekler genelde 40 haftayi zorluyor
Allah razı olsun kuzum amin amin inşallah çok kötü günlerdiYaa masallahhcok zor bir sinavdan gectin canim benimm rabbim bidaha yasatmasin oglunla cok mutlu, huzurlu, sağlıklı yillariniz olsun
Kuzum benim allah razı olsun inşallah amin
Amin canım amin inşallah teyzesi 3 aylık olduNe güzel haber bu yaa, maşallah Umut bebeğimiz buradaki herkesin abisi oldu ve hepimize umut oldu, Rabbim bir daha böyle zor sınavlar ile sınamasın sizlerişaka maka ne kadarlık oldu umut bebek?
Denemek kesinlikle istiyorum normal için bu kadar bekledim sadece sıfır açıklıkla daha zor olur mu diye düşünüyorum genelde ilk doğumlarda rahim yumuşaması açılması zor oluyormuş o yüzden herkes üzülme açıkşık yok diye dedi sancıyla açılır diyorlar yoksa bebek kanalda ama rahimde incelme filan yok bakalım deneyeceğiz yinede ☺Canım neden suni denemiyorsun? Benim suni sancıyla başladı. Bir ara doktora dayanamayıp benş sezaryene alın dedim ama almadı iyi ki de almamış. Doktorunla iyi konuş me istediğinş kesin bir dille belirt. 4 kilonun altındaysa ve çatın da normalse denemeye değer.
Bizim probiyotik ayrı verdi doktor hem gaz için hem probiyotikli. Ay bu probiyotiği de ne buldularsa içine koymuşlar galiba. Kiminin d vitamininde kiminin gaz damlasında
Benim dediğim gibi suniyle başladı tekrar yazayım. Açıklığım 0dı. Bebek baya yıkarıdaydı. Suyumu da onlar patlattı bence denemek istiyorsan değer. Zaten allah korusun son dk bişe olursa sezaryene dönersin.
Benim de normal ama probiyotik verdi doktoru, kafam karıştı bak şimdi. Zaten hiç veresim gelmiyor probiyotik falan, gazı için de işe yaramasa kullanmam valla. Bir de baya pahalı meret.
Merak etme benim de aynı senin gibiydi hiç açıklığım yoktu ve kafası yukarıdaydı baya. Günde bir saat yürüyüş, 6 tane hurma, yapabilirsen ilişki dene. Suniye girersen de bol bol pilates topu üzerinde zıpla, yatarak bekleme yürü otur kalk iyice yumuşatmaya çalış doğuma girene kadar yarım saat yürü zıpla yarım saat dinlen bak görürsün işe yarayacak
Ben de öyle ya. İlk başta saate falan bakıyordum, memede 45 dk geçirince bıraktırıyordum falan, şimdi saldım 3 saat emiyordoysun uyusun da başka bişe istemiyorum.
Evet bendim. Şimdi de doktor enfeksiyon kapmayayım diye antibiyotik verdi, antibiyotik de ben de hep mantar yapar. Tetikte bekliyorum mantar olursa direkt yoğurt fırlatıcam içeri
Bence bu tamamen efsanevi bir sey. Benim bebeğim erkek 39. Haftaya girdik kanala bile inmemiş daha tam tersi erkek bebek gec gelir diye söylüyorlar ama ben inanmıyorum. Kimi erken kimi gec doğuruyor neye göre değişiyor bilinmezSelamlar benim doğumuma henüz çok var Allah nasip ederse 33. Haftada izne ayrılacağım ve yine 33. Haftada uçakta olacağım. Size danışmak istediğim erkek bebekler biraz daha aceleci oluyor deniyor hep genelde erkek anneleri kaçıncı hafta sonrası bebeğine kavuştu acaba, Doğumla ilgili tecrübenizi kısaca paylaşır mısınız rica etsem?
40 hafta 2 gun luk dogdukSelamlar benim doğumuma henüz çok var Allah nasip ederse 33. Haftada izne ayrılacağım ve yine 33. Haftada uçakta olacağım. Size danışmak istediğim erkek bebekler biraz daha aceleci oluyor deniyor hep genelde erkek anneleri kaçıncı hafta sonrası bebeğine kavuştu acaba, Doğumla ilgili tecrübenizi kısaca paylaşır mısınız rica etsem?
Emerek. Yani 5 dakka bakınsa hemn emmek istıyo. Galıba 2 hftalık oldugumuz ıcın daha cok bakınmayı bılmıyo.Günaydın herkesebebeğinizi uyanık olduğu zamanlarda nasıl oyalıyorsunuz? Babyneste koyuyorum yanıma çabuk ağlıyor. Sürekli kucakta da gezdiremiyorum
hangi video oÇok faydalı. Sen daha doğum yapmadın, yaptığında direkt böyle başla inanılmaz faydasını göreceksin. Ben burdaki gibi emziriyorum çok şükür sol tarafta ne yara ne sızı hiçbirşey yok. Sağ taraf kendi salaklığım oldu. Unutmaki bir yenidoğan memeye kene gibi yapışır öyle kolay çekemezsin ağzından ndndjdn altın niteliğinde bir bilgi keşke biriside bana söyleseydi
37. Haftan olmuş tabii hormonlar tavandır sende şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?