2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bnmki memedeen sonra gaz cıkarmıyor ya uatten cok ugrastık yok. Yatırıyoruz tekrar emıyor sonra cıkarıyor.

Selamlar benim doğumuma henüz çok var Allah nasip ederse 33. Haftada izne ayrılacağım ve yine 33. Haftada uçakta olacağım. Size danışmak istediğim erkek bebekler biraz daha aceleci oluyor deniyor hep genelde erkek anneleri kaçıncı hafta sonrası bebeğine kavuştu acaba, Doğumla ilgili tecrübenizi kısaca paylaşır mısınız rica etsem?

Erkek bebekler degil kiz bebekler erken dogarlar. Erkek bebekler genelde 40 haftayi tamamlama egilimindedir.

Benim oglum mecburi erken dogdu canim sezaryenle, ama ben kizlar erken gelir diye biliyorum. Erkekler genelde 40 haftayi zorluyor

Erkek bebekler degil kiz bebekler erken dogarlar. Erkek bebekler genelde 40 haftayi tamamlama egilimindedir.
Benim oglum mecburi erken dogdu canim sezaryenle, ama ben kizlar erken gelir diye biliyorum. Erkekler genelde 40 haftayi zorluyor
Tebrik ederim bebişi ve sizi Ay inşallah söylediğiniz gibi olur bizim ailede kardeşim erkek 6,5aylık doğmuş ben 9aylık olunca hep öyle bir izlenim var kafamda ya

Ne güzel haber bu yaa, maşallah Umut bebeğimiz buradaki herkesin abisi oldu ve hepimize umut oldu, Rabbim bir daha böyle zor sınavlar ile sınamasın sizleri şaka maka ne kadarlık oldu umut bebek?
Amin canım amin inşallah teyzesi 3 aylık oldu

Denemek kesinlikle istiyorum normal için bu kadar bekledim sadece sıfır açıklıkla daha zor olur mu diye düşünüyorum genelde ilk doğumlarda rahim yumuşaması açılması zor oluyormuş o yüzden herkes üzülme açıkşık yok diye dedi sancıyla açılır diyorlar yoksa bebek kanalda ama rahimde incelme filan yok bakalım deneyeceğiz yinede ☺

Bence bu tamamen efsanevi bir sey. Benim bebeğim erkek 39. Haftaya girdik kanala bile inmemiş daha tam tersi erkek bebek gec gelir diye söylüyorlar ama ben inanmıyorum. Kimi erken kimi gec doğuruyor neye göre değişiyor bilinmez

40 hafta 2 gun luk dogduk

Günaydın herkese bebeğinizi uyanık olduğu zamanlarda nasıl oyalıyorsunuz? Babyneste koyuyorum yanıma çabuk ağlıyor. Sürekli kucakta da gezdiremiyorum
Emerek. Yani 5 dakka bakınsa hemn emmek istıyo. Galıba 2 hftalık oldugumuz ıcın daha cok bakınmayı bılmıyo.
Ayagıma koyup karın masajı yapıyotum komusarak ozmn 15 dkka flan susuyo

hangi video o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…