2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ben de epidural normal istiyorum da korkuyorum bir yandan

Ben 40 haftayı geçmişim. Kordon boynuma dolanmış. Babası 40 ı geçmiş vakumla doğmuş. Dayısı desen 40 ı geçmiş. Oğlum 36+4 te doğdu. Bence bunların hepsi hurafe. Gelmek isteyince geliyorlar.

Umarım gerçekten 40 gündür

Hayır bu 40 gün 40. Haftadan sonra mı acaba jdjdjdj öyleyse benim daha 40 günüm daha bar sayaç yeniden başlayacak aman allahım yüce rabbim. Yeni yeni geliyor bana lohusa kafası dün biraz yokladı. Oğlusun normalde doğacağı vakitler bu günlerdeydi.

Ben dk lı emziriyorum çünkü ona bıraksam bırakmıyor memeyi ve sonrasında kusuyor. Ya o konu çok karışık Endless. Bende böyle dediğin gibi yapıyordum. Sağlık ocağı doktoru, çocuk doktoru ve kumarbaz bir meme sonra diğer meme dedi bende o sisteme döndüm ama inanılmaz yorucu. Eski tek göğüs sistemime dönücem açıkcası. Birde inat etmeye başladı memeden ayırınca tutmuyor bir daha. En iyisi başlamışken bitirtmek jdjd

Reflusu var muhtemelen. Biraz yuksek yatirmayi denedin mi?

Kusma dedigin agzindan sut suzulmesi mi? Puskurme / fiskirma seklinde mi?

Yeni yeni deniyorum ama onda da kusuyor. Süt süzülmesi oluyor onu geçtim bazen pelteli bazen sütlü gibi öğğ yapıp çıkartıyor ama bunu çok emerse yapıyor. Ben yemin ederim ne neden oluyor diye anlamaya çalışmaktan deliricem yakındır.

Oy allahım ablana sabır vermiş. Banada verir inşallah. Boğucak kendisini diye korkuyorum. Ne zaman kusacağı belli olmuyor tek bırakamıyorum bu seferde ben boğuluyorum. Allahtan annemle eşim var ama yek kaldığımda nasıl olacak. 2 hafta sonra kontrolü var reflüsü mü var mutlaka sorucam. En azından önlem alırız.

Bu bebişlerin ne zaman doyduğu belli olmuyor ki ben anlamıyorum daima memiş aradığı için oğluş. Meme ihtiyaçları hat safhada sütten bağımsız olarak. Dün grce bizde de aynı durum oldu. Aç olmasına rağmen kapattı dudakları içiremedim. 3/4 dk emdi emdi bıraktı. Sağ sağlim bir büyütseydik jdjdjjd

Emerek. Yani 5 dakka bakınsa hemn emmek istıyo. Galıba 2 hftalık oldugumuz ıcın daha cok bakınmayı bılmıyo.
Ayagıma koyup karın masajı yapıyotum komusarak ozmn 15 dkka flan susuyo
Sürekli de emzirmek istemiyorum bölük börçük uyku ve yarım beslenme oluyor

Günaydın herkese bebeğinizi uyanık olduğu zamanlarda nasıl oyalıyorsunuz? Babyneste koyuyorum yanıma çabuk ağlıyor. Sürekli kucakta da gezdiremiyorum
Ben oyalayamiyorum dün kucakta bile oyalayamadik hatta öncesinde tüm gün uyuyan çocuğum artik uyumuyor güncelleme geldi

Üşüdügünü gögus ve sırttan anlasılıyor. Burnada serum fızyolojık ıle acık tutmak lazım heo
Bende ordan yola çıkarak hep ılık oluyo sırtı usumuyor alt değiştirmeden baska hemen soğuk görünce başlıyor minnak cigeriyle hapsu demeye yavrum .. burnuna basliycam aynen hırıltıyi duyunca kan alındı bugün guatr için gelmedi iki kolunuda deldiler bitti aglaya aglaya kuzum yha

Ben oyalayamiyorum dün kucakta bile oyalayamadik hatta öncesinde tüm gün uyuyan çocuğum artik uyumuyor güncelleme geldi
Yarın bi başka güncelleme gelir alıştık artık babasında uyuyan cocuk simdj babasında değil sadece bende uyuyor falan değişik hergun baska bir modda çocuk var karşımızda

Evet aynı şekilde sabah olduktan sonra uyumama başladı oyalayamıyorum yatırsam ağlıyor kucağa alsam ben yoruluyorum mümkün değil dakikalarca bu olay nasıl devam edecek

Gerçekten böyle emebiliyor mu? Benimki sakince ağzını açmayı beceremiyor elleriyle çırpınıyor kafayı geriye atıyor. Bir de videodakilerin hep meme ucu büyük. Benim düze yakın. Silikon ucu bıraktırmam lazım. Bu şekil tutma ihtimali yok
Ah emzirmek bile bir dert oldu benim için daha yolun başında

Oyy yazık. Ya suncacıklar zırt pırt kan alıyolar içim goturmuyor artık. Bızımkınınde burnu buyuk ama delıkler ufacık zor temizliyoruz

Selamm kizlar yeni girebildim nasılsınız napiyorsunuz oglum artık yanımda şükürler olsun

Gözünüz aydın canım çok güzel bir haber ☺
Bundan sonrası bol öpmeli koklamalı

Erkek bebekler degil kiz bebekler erken dogarlar. Erkek bebekler genelde 40 haftayi tamamlama egilimindedir.

İki oğlum var biri 37 de geldi
Diğeri 33+6 da geliyordu ilaçlarla durdurduk 38+1 de geldi ilaçları bırakınca

Hepsi sancılar ile olacak canım yumuşama açıklık o kadar sancı çektim gittikten 2 saat sonra doğdu ama gittiğimde de daha açıklık 4 cm di sancı arttıkça açılma yunuşama oluyor

Bu nasıl olur bilmiyorum ama ilk oğlumda hep fazla emer sonra da fazlasını çıkarırdı engel olamazdım vermezdi memeyi inşallah yoluna koyarsın Canım ama bildiğim kadarıyla son sütü alması önemli o yüzden ben tek memeden gidiyorum, birde hep bu şekilde olmuyor bir ara tutuluyorlar bırakmıyorlar hiç sonra düzeliyor yavaş yavaş merak etme herşey yoluna giriyor sen iç sesini dinleyerek davran kesinlikle annelik duygusu yanılmıyor

Allah razı olsun kuzum amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…