- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.321
Benim böyle emzirebilmem için memelerimin orta boy ve sert olması lazım ama benim büyük ve yumuşak. O yüzden bu kadar rijit tutamıyorum. Bu kadınların orta boy ve sert memeleri var. Fakat %100 aynısı olmasa bile yapabildiğim kadarı yeterli geliyor. Buna yakın tutturabilirsen meme ucunun bir önemi kalmaz. Böyle keyfi yerindeyken vs deneyebilirsin istersen. Valla arkadaşım dert olmayan neyi var ki şuan? Cidden zor. En zor kısmı da yorgunluk vs değil de ne normal ne değil bilemiyor olmak.Gerçekten böyle emebiliyor mu? Benimki sakince ağzını açmayı beceremiyor elleriyle çırpınıyor kafayı geriye atıyor. Bir de videodakilerin hep meme ucu büyük. Benim düze yakın. Silikon ucu bıraktırmam lazım. Bu şekil tutma ihtimali yok
Ah emzirmek bile bir dert oldu benim için daha yolun başında
Gözünüz aydın canım çok güzel bir haber ☺
Bundan sonrası bol öpmeli koklamalı
İki oğlum var biri 37 de geldi
Diğeri 33+6 da geliyordu ilaçlarla durdurduk 38+1 de geldi ilaçları bırakınca
Hepsi sancılar ile olacak canım yumuşama açıklık o kadar sancı çektim gittikten 2 saat sonra doğdu ama gittiğimde de daha açıklık 4 cm di sancı arttıkça açılma yunuşama oluyor
Bu nasıl olur bilmiyorum ama ilk oğlumda hep fazla emer sonra da fazlasını çıkarırdıengel olamazdım vermezdi memeyi inşallah yoluna koyarsın Canım ama bildiğim kadarıyla son sütü alması önemli o yüzden ben tek memeden gidiyorum, birde hep bu şekilde olmuyor bir ara tutuluyorlar bırakmıyorlar hiç sonra düzeliyor yavaş yavaş merak etme herşey yoluna giriyor sen iç sesini dinleyerek davran kesinlikle annelik duygusu yanılmıyor
Evet bizim bugünkü güncellememiz arkadaşlar
Gerçekten her gün yeni birşey çıkıyor isilik sanırım bu
Aynen öyle canım gelip gidip buraya soruyorum işte ne olsa emmeden uykuya kadar . Halbuki temel şeylerBenim böyle emzirebilmem için memelerimin orta boy ve sert olması lazım ama benim büyük ve yumuşak. O yüzden bu kadar rijit tutamıyorum. Bu kadınların orta boy ve sert memeleri var. Fakat %100 aynısı olmasa bile yapabildiğim kadarı yeterli geliyor. Buna yakın tutturabilirsen meme ucunun bir önemi kalmaz. Böyle keyfi yerindeyken vs deneyebilirsin istersen. Valla arkadaşım dert olmayan neyi var ki şuan? Cidden zor. En zor kısmı da yorgunluk vs değil de ne normal ne değil bilemiyor olmak.
Soktum canım duşa ama krem olarak ne süreyim bilmiyorum hiç eşim de göreve gitti batmanaAh çocuğum. İsilik gibi olmuş. Duşa sokup ilerlemeden kremle bacım. Bizimkininde saç diplerinde ve boynunda var biraz kırmızılıklar. İkiz mi kız acaba bunlar jdjdjdjj güncellemeleri bir geliyor bunlara
Aynen öyle canım gelip gidip buraya soruyorum işte ne olsa emmeden uykuya kadar . Halbuki temel şeyler
Soktum canım duşa ama krem olarak ne süreyim bilmiyorum hiç eşim de göreve gitti batmana
Doktora götüremeyeceğim o yüzden
Valla kız bunlar ikiz gibiallahtan seninki benim gibi erken doğmadı
Aslında çok sıcak da giydirmiyorum neden böyle oldu anlamadım
Sanırım dışarı çıktığımızda kalın geldi battaniye ondan oldu.Hametan var mı canım? Ben olsam hametan sürerim. Djjdjd seninki kadar olmasa da benim oğluşta erkenliğini ve aceleciliğini konuşturdubence ikiz olmuş bunlar
Yavrum terlemiştir farketmeden yataktan bile terler. Çok ilerlememiş neyseki hemen düzelir.
Sanırım dışarı çıktığımızda kalın geldi battaniye ondan oldu.
Hametan yok bepanthol var canım olur mu acaba
Canım 2 saate bir uzun emzirmeyi değilde saat başı tek meme emzirmeyi dene. Ben şuan ona döndüm saat başı 10 dk emziriyorum. Geceleri üşendiğimden 2 saate birBen birşeyi yanlış yapıyorum dostlar. Allah aşkına siz nasıl yapıyosunuz beni bir aydınlatın. Oğluşu 10-15 dk bir memede emziriyorum. Öbür memeye geçerken ara gazını alıyoruz sonra onuda 10-15 dk emziriyorum. Sonra bidaha gaz alma seansı. Çıktıysa arada çok zorlamıyorum çıkarsa modunda yaklaşıyorum. Sonra yatırıyorum. Çocukim başlıyor kusmayakustuğu için acıkıyor acıktığı için ağlıyor ve ben boğuluyorum. Ne yapmalıyım?
Bizimki 9cu gun düştühergün pamukla sildim kızımı,düştükten sonra banyo yaptirmaya başladım
Ben normal dogum yaptım bugun 15gun oldu ama cok dikisim yok 2tane sadece,normalde bir agrim yok arada bir batmalar falan oldu okadar
Seninki guzel emiyor canım maşallah, benimki hizli bir sekilde bazen boğularak 5-10dk sürüyor,ikinci memeye geçmeden uykuya dalıyor,ve galiba doyuyor cunku istemeyince dudaklari sıkıyor ve hic bir sekilde hic bisey veremiyoruz ne meme ne biberon,ama seside cikmiyor sonradan
Ben varimonce suni sanci vermişler öleceğim sandim sonra 5cm açılmam olunca epidural vurmuşlar,o %80 ağrıları azaltıyor,beni durmadan tembihlediler epiduraldan sonra sakın kendini bırakıp sancıları takip etmemezlik yapma,bebeği hissetmeyi çalış ve ıkın dediler
Tek memeye döndüm canım tekrar. Bacım saat başı nasıl emziriyorsun gazı alt değiştşrmedi üst değiştirmesi 1 saat tutar zatenCanım 2 saate bir uzun emzirmeyi değilde saat başı tek meme emzirmeyi dene. Ben şuan ona döndüm saat başı 10 dk emziriyorum. Geceleri üşendiğimden 2 saate bir
Benim bebeyi anlatiyorsun sandımGerçekten böyle emebiliyor mu? Benimki sakince ağzını açmayı beceremiyor elleriyle çırpınıyor kafayı geriye atıyor. Bir de videodakilerin hep meme ucu büyük. Benim düze yakın. Silikon ucu bıraktırmam lazım. Bu şekil tutma ihtimali yok
Ah emzirmek bile bir dert oldu benim için daha yolun başında
Benim bebeyi anlatiyorsun sandımpiranha gibi saldiriyor memeyi agzinin icine koysam da bulamiyor bide iki eliyle farkinda olmadan itiyor, o kendini geri itiyor, ben onu memeye itiyorum. Valla emmeye başlamak cok zor
Aynısı ya memeyi büküp ağzına veriyorum yine çıkarıyoBenim bebeyi anlatiyorsun sandımpiranha gibi saldiriyor memeyi agzinin icine koysam da bulamiyor bide iki eliyle farkinda olmadan itiyor, o kendini geri itiyor, ben onu memeye itiyorum. Valla emmeye başlamak cok zor
Aynısı ya memeyi büküp ağzına veriyorum yine çıkarıyo
Dısarısı 35 derece cıktık bugun tek kısa tulum gıydı. Battanıye ortmedık içinde cıtcıtlı badı de yoktu. Ona ragmen su gıbıydı. Cok sıcak havalar gıydırmeye gelmıyor. Bıızmde boynumuzda oldu kantoron yagı surdum. Hameton aldım şimdi onu surucemSanırım dışarı çıktığımızda kalın geldi battaniye ondan oldu.
Hametan yok bepanthol var canım olur mu acaba
Evet bizim bugünkü güncellememiz arkadaşlar
Gerçekten her gün yeni birşey çıkıyor isilik sanırım bu
İnşallah içgüdülerim doğrudur hdjdj
Bende öyle biliyorum yağlı süt sona kalan süt. Ay bilemedim Endless bunaldım ne neden oluyor va diye düşünmekten. Gelişine yaşamak istiyorum.
Kızlar sling alan var mı aramızda?
Arkadaşlar yarın sabah doğuma girecekmişim bebeğin suyu bitmiş . Dualarınıza talibimRabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Memede uyuyor
Allahım istemediğim herşey olmsk zorunda mı acaba. Hayat ayakta sallamayı da göstermez inşallah
Benim bebeyi anlatiyorsun sandımpiranha gibi saldiriyor memeyi agzinin icine koysam da bulamiyor bide iki eliyle farkinda olmadan itiyor, o kendini geri itiyor, ben onu memeye itiyorum. Valla emmeye başlamak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?