2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar yarın sabah doğuma girecekmişim bebeğin suyu bitmiş . Dualarınıza talibim Rabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Yarını bekleyebildiklerine göre acil bir durum yok diye düşünüyorum, hayırlısı ile sağlıcakla eline alırsın inşallah bizi de haberdar et (sezeryan ile ilgili burada çok yazdık ama aklına takılan bir durum olur ise biz buradayız )

Ayy kizlar iyi ki varsiniz çünkü ben beceremiyorum bu isi deyip duruyordum meger bebeler beceremiyormus

Tek memeye döndüm canım tekrar. Bacım saat başı nasıl emziriyorsun gazı alt değiştşrmedi üst değiştirmesi 1 saat tutar zaten
Evet ama ne yapıyım dr saat başı emzir dedi, ben önce altını değiştiriyorum sonra emziriyorum memede uyuyor zaten yorulup, yerine koyduktan 1 saat sonra tekrar uyandırmaca

Kızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştü duş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem

Eklentiler

• IMG_4974.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar doktorunuz takviye verdi mi demirden baska? Benim doktorum demir verdi, yaninda ekstra kalsiyum ve takviye yazdi hamilelikteki gibi. Sigortanin karşılamadigi seyler.
Sizin doktorunuz ne verdi? sigorta karsiliyorsa aile hekimine gidip yazdirayim ben de. İlac fiyatlari cok ucmus

Kızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştü duş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem
Kafam allak bullak yemin ederim şuan ki durumuma gülüyorum sen resmi atınca bende açayım bakayım dedim ama yanlış bebeğe bakıyorum kızımı ayağımda sallıyorum açtım bakıyorum ama neye

Bana sadece demir verdi canım

Kan verdi ama icmicem acayip kabız yaptı kızımda ben çok çektim kronik yırtık oldu icmicem vallaha yerim siyah üzüm pekmez yine de o ilacı icmicem
Decavit kullanabilirsin o yazılıyor reçeteye doğum sonrası da devam ettirin 3 ay diyorlar d vitamin damlası sende kullan bebeğinle birlikte

Çok saol bilgilendirme için canım ben zaten bebekte bende bir sıkıntı olmadığı sürece normal i bekliyorum istiyorum suniden korkuyorum açıkçası açılma olmayanlar oluyor suniyle saatlerce sancı çekip sonra sezaryene giriyorlar falan ama oldu ki bir sorun var sezaryene de komple Karşı değilim. Birde hurmaya ahududu çağına hep hurafe dedi doktorum sadece yürüyüş ve squat yap dedi ilişkiyide sordum ona da önermiyorum kesinlikle son aylarda kanama olabilir dedi

40 hafta 2 gun luk dogduk
Oy maşallah ya. ne güzel telaşlarSağlıkla gelsinlerde herşeyin vakti zamanı var galiba her bebek farklı farklı bunu kabul edip doktoruma güvenmem lazım bu süreçte inşallah planlarımızı aksatmayacak bizde bebeğide zora sokmayacak bir süreç vardır önümüzde

Benimki de seninki kadar olmasa da hafif şiş, ilk bebeğimde de göbek fıtığı denmişti yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden geçer denmişti zamanla geçmişti diye hatırlıyorum

Ayy kizlar iyi ki varsiniz çünkü ben beceremiyorum bu isi deyip duruyordum meger bebeler beceremiyormus

Ahahahha aynen

G genc1kadin

Bizim doğduğunda böyleydi şiş dün düştü doktor a gösterdik normal geçer dedi

Doktor demir verdi sadece aile hekimliği de diğer vitaminlere devam dedi

Diger vitaminler ne peki canim? Benim hamilelikte kullandigim magnezyum ve d vitamini vardi. İsimleri magosit ve devit3. Bunlari kullanayim mi ki prospektuste doktora danisin yaziyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…