- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.341
Hepsi aynı model bunlarınBenımkıde kızıp memeyle kavga rdıyo. Ben verıyorum o kolumu emıyo kızıyo sonra
Yaaa sormaa tadindan yenmiyorHdjdjsjs yaa çok tatlı değil mi hdjdjdjjjs allahım severim onu
Annem dizlerine koyup salliyordu dün, agzimi acip tek kelime etmedim, edemedimMemede uyuyor
Allahım istemediğim herşey olmsk zorunda mı acaba. Hayat ayakta sallamayı da göstermez inşallah
Arkadaşlar yarın sabah doğuma girecekmişim bebeğin suyu bitmiş . Dualarınıza talibimRabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Ayy kizlar iyi ki varsiniz çünkü ben beceremiyorum bu isi deyip duruyordumAyy yemin ediyorum kahkaha attım yazışmalarınıza
Bizimki de öyle aç kurt gibi
Ağzını açıp hızlı hızlı aranıyor veriyorum almıyor sokuşturuyorum tutmuyor eliyle itiyor sonrada bana kızıyor ahahaha
Evet ama ne yapıyımTek memeye döndüm canım tekrar. Bacım saat başı nasıl emziriyorsun gazı alt değiştşrmedi üst değiştirmesi 1 saat tutar zaten
Kafam allak bullak yemin ederim şuan ki durumuma gülüyorumKızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştüduş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem
Bana sadece demir verdi canımKizlar doktorunuz takviye verdi mi demirden baska? Benim doktorum demir verdi, yaninda ekstra kalsiyum ve takviye yazdi hamilelikteki gibi. Sigortanin karşılamadigi seyler.
Sizin doktorunuz ne verdi? sigorta karsiliyorsa aile hekimine gidip yazdirayim ben de. İlac fiyatlari cok ucmus
İlahi çok güldümKafam allak bullak yemin ederim şuan ki durumuma gülüyorumsen resmi atınca bende açayım bakayım dedim ama yanlış bebeğe bakıyorum kızımı ayağımda sallıyorum açtım bakıyorum ama neye
Kan verdi ama icmicem acayip kabız yaptı kızımda ben çok çektim kronik yırtık oldu icmicem vallaha yerim siyah üzüm pekmez yine de o ilacı icmicemKizlar doktorunuz takviye verdi mi demirden baska? Benim doktorum demir verdi, yaninda ekstra kalsiyum ve takviye yazdi hamilelikteki gibi. Sigortanin karşılamadigi seyler.
Sizin doktorunuz ne verdi? sigorta karsiliyorsa aile hekimine gidip yazdirayim ben de. İlac fiyatlari cok ucmus
Bende kendime çok gülüyorum yakında huni takacam siz siz olun peş peşe dogurmayin kimseyi dinlemeyinİlahi çok güldüm
Boyledı bızımde. Saglık ocagında da alkolle kabukları temızledılerKızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştüduş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem
Çok saol bilgilendirme için canım ben zaten bebekte bende bir sıkıntı olmadığı sürece normal i bekliyorum istiyorum suniden korkuyorum açıkçası açılma olmayanlar oluyor suniyle saatlerce sancı çekip sonra sezaryene giriyorlar falan ama oldu ki bir sorun var sezaryene de komple Karşı değilim. Birde hurmaya ahududu çağına hep hurafe dedi doktorum sadece yürüyüş ve squat yap dedi ilişkiyide sordum ona da önermiyorum kesinlikle son aylarda kanama olabilir dediCanım neden suni denemiyorsun? Benim suni sancıyla başladı. Bir ara doktora dayanamayıp benş sezaryene alın dedim ama almadı iyi ki de almamış. Doktorunla iyi konuş me istediğinş kesin bir dille belirt. 4 kilonun altındaysa ve çatın da normalse denemeye değer.
Bizim probiyotik ayrı verdi doktor hem gaz için hem probiyotikli. Ay bu probiyotiği de ne buldularsa içine koymuşlar galiba. Kiminin d vitamininde kiminin gaz damlasında
Benim dediğim gibi suniyle başladı tekrar yazayım. Açıklığım 0dı. Bebek baya yıkarıdaydı. Suyumu da onlar patlattı bence denemek istiyorsan değer. Zaten allah korusun son dk bişe olursa sezaryene dönersin.
Benim de normal ama probiyotik verdi doktoru, kafam karıştı bak şimdi. Zaten hiç veresim gelmiyor probiyotik falan, gazı için de işe yaramasa kullanmam valla. Bir de baya pahalı meret.
Merak etme benim de aynı senin gibiydi hiç açıklığım yoktu ve kafası yukarıdaydı baya. Günde bir saat yürüyüş, 6 tane hurma, yapabilirsen ilişki dene. Suniye girersen de bol bol pilates topu üzerinde zıpla, yatarak bekleme yürü otur kalk iyice yumuşatmaya çalış doğuma girene kadar yarım saat yürü zıpla yarım saat dinlen bak görürsün işe yarayacak
Ben de öyle ya. İlk başta saate falan bakıyordum, memede 45 dk geçirince bıraktırıyordum falan, şimdi saldım 3 saat emiyordoysun uyusun da başka bişe istemiyorum.
Evet bendim. Şimdi de doktor enfeksiyon kapmayayım diye antibiyotik verdi, antibiyotik de ben de hep mantar yapar. Tetikte bekliyorum mantar olursa direkt yoğurt fırlatıcam içeri
Bence bu tamamen efsanevi bir sey. Benim bebeğim erkek 39. Haftaya girdik kanala bile inmemiş daha tam tersi erkek bebek gec gelir diye söylüyorlar ama ben inanmıyorum. Kimi erken kimi gec doğuruyor neye göre değişiyor bilinmez
Oy maşallah ya.40 hafta 2 gun luk dogduk
Kızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştüduş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem
Ayy kizlar iyi ki varsiniz çünkü ben beceremiyorum bu isi deyip duruyordummeger bebeler beceremiyormus
Kizlar doktorunuz takviye verdi mi demirden baska? Benim doktorum demir verdi, yaninda ekstra kalsiyum ve takviye yazdi hamilelikteki gibi. Sigortanin karşılamadigi seyler.
Diger vitaminler ne peki canim? Benim hamilelikte kullandigim magnezyum ve d vitamini vardi. İsimleri magosit ve devit3. Bunlari kullanayim mi ki prospektuste doktora danisin yaziyor amaAhahahha aynen
G genc1kadin
Kızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştüduş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem
Bizim doğduğunda böyleydi şiş dün düştü doktor a gösterdik normal geçer dedi
Doktor demir verdi sadece aile hekimliği de diğer vitaminlere devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?