2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kan dedigin demir ilaci mi canim? Ben birkac demir denedim hamileyken beni kabiz yapmayan tek demir gyno ferro sanol oldu. Biraz deneyip bulmak gerekiyor kendine iyi geleni sanirim devit3 var bende o kullanilir mi bi arastirayim olmazsa decavit alicam sagolasin

Tek memeye döndüm canım tekrar. Bacım saat başı nasıl emziriyorsun gazı alt değiştşrmedi üst değiştirmesi 1 saat tutar zaten
Bende tek meme emziriyorum. Kendi bırakana kadar emziriyorum. Gaz çıkarmayı deniyorum. Çıkarırsa çıkarıyor.. baktım çıkmayacak yatırıyorum. Özellikle zaten yan yatırıyorum. Ne zaman uyanırsa ozaman diğer meme ... 1 buçuk saat i bulursa uykusu uyandırıyorum...

Kızlar az önce beni derinden etkileyen bir olay öğrendim. Üzücü bir şey ama detaya girmek istemiyorum. Olan 2 gram sütümünde kesilmesinden korkuyorum. İçselleştirmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sütün kesildiği nasıl belli olur

Bizde dun esimle tartistik cok agladim sagdigim halde sut akan tas gibi olan memelerim bugun yumusak sut var ama azaldi baya sanirim

Hiç sütüm kesilecek diye düşünme canım
Hepimiz üzücü şeyler yaşadık yaşıyoruz da herkesin hayatında var bir nebze.
Çocuğun için iyi düşün kesilmesini aklına bile getirme
Benim de çok üzüldüğüm ağladığım şeyler oldu.

bu kadar çabuk mu etki ediyor ya
Dereotuna bulanalım arkadaşım biz
Sabah ilk is dereotu yedim bolca valla bilmiyorum belki de psikolojiktir azalmamistir yani umarim oyledir. Bide adana bolgesinde kaynar diye bisey yapiyolar benim komsum adanali sagolsun gittiginde malzemesini almis bana kaynatmis inanilmaz sut yapiyor aktarlarda bulursan al canim icinde karisik bir suru baharat varmis hergun 1 bardak iciyorum tadi da cok guzel

Ben de aynı böyle yapıyorum. Ama açıkçası 2 saatte 1 emziremiyorum bazen geceleri 3-4 saati buluyor hele ki mama verdiysem uyumadan önce çok zor uyanıyor…

Bana çocuk Dr umuz bestlak damla ve marketlerde satılan maltana içeceği önerdi. Sütü artiriyormuş

Festimm süt öyle kolay kesilmiyor emin ol, sadece iş beyinde bitiyor sen kendini kesilecek diye modlarsan inan o zaman azalır yada kesilir, şimdi Bulutunu eline al emzir, emzirirken de mutlaka yüzüne bak o onun rızkı Rabbim kesilmesine izin vermez

Kızlar 37+5 deyim . Annelere bir sorum olacak . Göbek deliğimin üst kısmında kasılma oluyor göbeğim toplanır gibi oluyor çok gergin karnım. Sonra biraz rahatlıyor . Doğum sancısı böyle mi oldu sizde? Yarın kontrolüm var ama biraz gerildim

Hiç bilmiyorum canım bizim de annemle koptu sonunda olaylar. Evden gitti ağlıyorum iki gündür
Bebek de huzursuz
Aynı şeyi düşünüyorum sütüm azaldı mı azalır mı vs

Doğum sancısı değil canım o . Adet sancısı gibi oluyor daha çok. öyle kasılmalarım benim de oldu o kasılmalardan 4 gün sonra falan doğumum başladı sanırım senin de günler kalmış

Ben de aynı böyle yapıyorum. Ama açıkçası 2 saatte 1 emziremiyorum bazen geceleri 3-4 saati buluyor hele ki mama verdiysem uyumadan önce çok zor uyanıyor…
Doktor bana geceleri 3 saatten önce uyandırma dedi. Sütün verimi için annenin gece o üç saati uyuması çok önemliymiş

Doktor bana geceleri 3 saatten önce uyandırma dedi. Sütün verimi için annenin gece o üç saati uyuması çok önemliymiş
Herkes farklı birşey söylüyor burcumsu. Hastanedeki doktor bana da gece 3 saat olabilir emzirme aralıkları dedi. Ama emzirme hemşiresi 2 saatte 1 mutlaka kaldir dedi. Valla kaldırsam da asla uyanmıyor ve verimli emmiyor ben de akışına bıraktım geceleri birkere 3 saati geçtiyse diğerinde 2 saatte emzirmeye çalışıyorum. Napayım ben de ilk kez anne oldum, olduğu kadar… söylediğine katılıyorum bu arada uyuduğum zaman daha iyi sütüm geliyor kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…