- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.361
Ahahahha aynen
G genc1kadin
Kızlar bizim bugün 9. Gün göbeğimiz düştüduş aldık. Alt değiştirirken farkettim göbeği şişmiş normal mi? Böyle olup düzelen var mı? Dr mi göstersem
Bizim doğduğunda böyleydi şiş dün düştü doktor a gösterdik normal geçer dedi
Tamam canım saol bi kaç gün bekleyeyim
Doktor demir verdi sadece aile hekimliği de diğer vitaminlere devam dedi
Kutusunu atmışımOlabilir fındığım terlemiştir annesi
Prospektüse baksana kuşum bebişlere uygun diyorsa kullan
Boyledı bızımde. Saglık ocagında da alkolle kabukları temızledıler
Saolun kızlar inşallah geçer yaBenimki de seninki kadar olmasa da hafif şiş, ilk bebeğimde de göbek fıtığı denmişti yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden geçer denmişti zamanla geçmişti diye hatırlıyorum
Kan dedigin demir ilaci mi canim? Ben birkac demir denedim hamileyken beni kabiz yapmayan tek demir gyno ferro sanol oldu. Biraz deneyip bulmak gerekiyor kendine iyi geleni sanirimKan verdi ama icmicem acayip kabız yaptı kızımda ben çok çektim kronik yırtık oldu icmicem vallaha yerim siyah üzüm pekmez yine de o ilacı icmicem
Decavit kullanabilirsin o yazılıyor reçeteye doğum sonrası da devam ettirin 3 ay diyorlar d vitamin damlası sende kullan bebeğinle birlikte
Bende tek meme emziriyorum. Kendi bırakana kadar emziriyorum. Gaz çıkarmayı deniyorum. Çıkarırsa çıkarıyor.. baktım çıkmayacak yatırıyorum. Özellikle zaten yan yatırıyorum. Ne zaman uyanırsa ozaman diğer meme ... 1 buçuk saat i bulursa uykusu uyandırıyorum...Tek memeye döndüm canım tekrar. Bacım saat başı nasıl emziriyorsun gazı alt değiştşrmedi üst değiştirmesi 1 saat tutar zaten
Canım çok teşekkür ederimYarını bekleyebildiklerine göre acil bir durum yok diye düşünüyorum, hayırlısı ile sağlıcakla eline alırsın inşallahbizi de haberdar et (sezeryan ile ilgili burada çok yazdık ama aklına takılan bir durum olur ise biz buradayız )
Bizde dun esimle tartistik cok agladim sagdigim halde sut akan tas gibi olan memelerim bugun yumusak sut var ama azaldi baya sanirimKızlar az önce beni derinden etkileyen bir olay öğrendim. Üzücü bir şey ama detaya girmek istemiyorum. Olan 2 gram sütümünde kesilmesinden korkuyorum. İçselleştirmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sütün kesildiği nasıl belli olur
Bizde dun esimle tartistik cok agladim sagdigim halde sut akan tas gibi olan memelerim bugun yumusak sut var ama azaldi baya sanirim
Hiç sütüm kesilecek diye düşünme canımKızlar az önce beni derinden etkileyen bir olay öğrendim. Üzücü bir şey ama detaya girmek istemiyorum. Olan 2 gram sütümünde kesilmesinden korkuyorum. İçselleştirmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sütün kesildiği nasıl belli olur
Sabah ilk is dereotu yedim bolcabu kadar çabuk mu etki ediyor ya
Dereotuna bulanalım arkadaşım biz
Ben de aynı böyle yapıyorum. Ama açıkçası 2 saatte 1 emziremiyorum bazen geceleri 3-4 saati buluyor hele ki mama verdiysem uyumadan önce çok zor uyanıyor…Bende tek meme emziriyorum. Kendi bırakana kadar emziriyorum. Gaz çıkarmayı deniyorum. Çıkarırsa çıkarıyor.. baktım çıkmayacak yatırıyorum. Özellikle zaten yan yatırıyorum. Ne zaman uyanırsa ozaman diğer meme ... 1 buçuk saat i bulursa uykusu uyandırıyorum...
Bana çocuk Dr umuz bestlak damla ve marketlerde satılan maltana içeceği önerdi. Sütü artiriyormuşSabah ilk is dereotu yedim bolcavalla bilmiyorum belki de psikolojiktir azalmamistir yani umarim oyledir. Bide adana bolgesinde kaynar diye bisey yapiyolar benim komsum adanali sagolsun gittiginde malzemesini almis bana kaynatmis inanilmaz sut yapiyor aktarlarda bulursan al canim icinde karisik bir suru baharat varmis hergun 1 bardak iciyorum tadi da cok guzel
Kızlar az önce beni derinden etkileyen bir olay öğrendim. Üzücü bir şey ama detaya girmek istemiyorum. Olan 2 gram sütümünde kesilmesinden korkuyorum. İçselleştirmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sütün kesildiği nasıl belli olur
Hiç bilmiyorum canım bizim de annemle koptu sonunda olaylar. Evden gitti ağlıyorum iki gündürKızlar az önce beni derinden etkileyen bir olay öğrendim. Üzücü bir şey ama detaya girmek istemiyorum. Olan 2 gram sütümünde kesilmesinden korkuyorum. İçselleştirmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sütün kesildiği nasıl belli olur
Doğum sancısı değil canım o . Adet sancısı gibi oluyor daha çok. öyle kasılmalarım benim de oldu o kasılmalardan 4 gün sonra falan doğumum başladı sanırım senin de günler kalmışKızlar 37+5 deyim . Annelere bir sorum olacak . Göbek deliğimin üst kısmında kasılma oluyor göbeğim toplanır gibi oluyor çok gergin karnım. Sonra biraz rahatlıyor . Doğum sancısı böyle mi oldu sizde? Yarın kontrolüm var ama biraz gerildim
Doktor bana geceleri 3 saatten önce uyandırma dedi. Sütün verimi için annenin gece o üç saati uyuması çok önemliymişBen de aynı böyle yapıyorum. Ama açıkçası 2 saatte 1 emziremiyorum bazen geceleri 3-4 saati buluyor hele ki mama verdiysem uyumadan önce çok zor uyanıyor…
İnşallah sağlıklıca kavuşacaksınız canımArkadaşlar yarın sabah doğuma girecekmişim bebeğin suyu bitmiş . Dualarınıza talibimRabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Herkes farklı birşey söylüyor burcumsu. Hastanedeki doktor bana da gece 3 saat olabilir emzirme aralıkları dedi. Ama emzirme hemşiresi 2 saatte 1 mutlaka kaldir dedi. Valla kaldırsam da asla uyanmıyor ve verimli emmiyor ben de akışına bıraktım geceleri birkere 3 saati geçtiyse diğerinde 2 saatte emzirmeye çalışıyorum. Napayım ben de ilk kez anne oldum, olduğu kadar… söylediğine katılıyorum bu arada uyuduğum zaman daha iyi sütüm geliyor kesinlikleDoktor bana geceleri 3 saatten önce uyandırma dedi. Sütün verimi için annenin gece o üç saati uyuması çok önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?