2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar normal doğum dikişlerimden vajinaya en yakın dikişim açılmış sanırım açık yara şeklinde duruyor ama derin değil. Sizce tekrar dikerler mi? Doğum sonrası çok zorlandım bu yüzden tekrar dikiş atılmasından korkuyorum

Diger vitaminler ne peki canim? Benim hamilelikte kullandigim magnezyum ve d vitamini vardi. İsimleri magosit ve devit3. Bunlari kullanayim mi ki prospektuste doktora danisin yaziyor ama
Magosit ve decavit canım

Canım 2 gündür bende kötüyüm hem ağlıyorum hemde sıfır uyku ama hiç aklıma sütüm etkileniri getirmedim sende düşünme hiç öyle çok sütüm var hep artıyor diye odaklıyorum ben kendimi işe yaradığına da inanıyorum
Hiç bilmiyorum canım bizim de annemle koptu sonunda olaylar. Evden gitti ağlıyorum iki gündür
Bebek de huzursuz
Aynı şeyi düşünüyorum sütüm azaldı mı azalır mı vs

Çok üzüldüm bende o konuda yaralı olunca anlayabiliyorum seni
Allah razı olsun burda herşeyi yapıyor ama millet ne der zoruyla kalıyor eminim ki
Üzüntüden mi bilmiyorum ama doktor artık kanaman olmaz demesine rağmen bende durup durup kan boşalıyor bi doktora sorsam mı acaba olmaz artık demiştik ultrason da bakınca

Benim de sıfır açıklıktı suni başlattıklarında. Hatta dedim ya bebek de yukarıdaydı ebe çok yuksrıda dedi ama belli olmuyor son ana kadar hareketi bırakmazsın sen elimden geleni yaptım dersin ne olacak ki. Rahimde benim de incelme yoktu, bir hafta boyunca her gün bir saat yürüdüm, 3. Günde inceldi doktor tamam artık 5 gün sonra suniye alırız demişti ama yürüdüm son güne kadar en az 1 saat.
Canım epiduralli yap istersen o zaman, acıyı o kadar hissetmemiş olursun, yalan söylemeyeyim suninin ağrısı zor, epiduralle de full ağrısız yapmıyorlar gene yarısını hissediyorsun ki itebilesin. Ama değer yani öyle ölüyorum bitiyorum değil başkaları dayanadıysa sen de dayanırsın öyle düşün.
Hurafe olayına gelince denemesi zararlı değilse denerim ben açıkçası sonuçta en kötü ağzın tatlanmış olur

Nerden anladın canım kaç gün oldu doğum yapalı
İstersen kontrole git doktor muayenesinde sana daha iyi söyler ne yapılması gerektiğini

Nerden anladın canım kaç gün oldu doğum yapalı
İstersen kontrole git doktor muayenesinde sana daha iyi söyler ne yapılması gerektiğini
Krem sürerken gördüm üstünde dikiş yok açık şekilde duruyor kesik şekilde. Perşembe kontrolüm var belki kapanır diye beklemek istiyorum dikişlerim çok ağrı yaptı yeni kendime geldim tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum

İnşallah öyle değildir sana öyle gelmiştir canım

Hiç bilmiyorum canım bizim de annemle koptu sonunda olaylar. Evden gitti ağlıyorum iki gündür
Bebek de huzursuz
Aynı şeyi düşünüyorum sütüm azaldı mı azalır mı vs

Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde ablam annem yakınımda ama inan dün yarım saat ugradı ablam o da akşam yemeği için köfte yogurttum geri kalan yemek kısmını ben hallettim sadece evde 1 çocuk daha var eşim işten gelecek yemek şart, annem ise yaşlı benim allah var bana bakmaya gelir git anne dinlen yat derim yatar 2 gündür çok beklentiye girmemeye karar verdim, kalktım tüm işlerimi kendim yapıyorum yavaş yavaş sende ne olursa olsun hem annen hem de sen üzülmüşsündür bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın yoksa olan sana oluyor sen etkileniyorsun

Aynen demir ilacı cnm benimde gebelikte oroferon kabız etmiyordu bı düzelsin bağırsaklarım onu deneyim
Devir 3 kullanıyorum cnm 7-8 damla günde bebişe de 3 damla

inanırmısın normal bir ameliyat olsa ve evde bekleyen başka bir çocuk olmasa 2 hafta yatarım, sadece 2 gün yattım Allah veriyor gücünü kuvvetini gerçekten bende bugün kızımı (2yasinda) yıkadım pazar gününden beri ayağımda sallıyorum babaannede durdu yeni huylar öğrendi ayakta sallayarak uyumazdı şimdi ayağa alışmış kardeşini kucağımda gördükçe daha da nazlanıyor

En çok ben etkilendm zaten

Bu arada oğlum ilk dayağını da yedi zor tutuyorum kızı geliyor gidiyor yapıştırıyor ben nasıl çözeceğim bu işi

Yaaa kıyamam alışır yeni düzene orda idare etmek için herşeye evet demişlerdir mecbur sen yoksun kendisi hasta

Ay Allah yardımcın olsun bi ayarını tutturursanız da çok güzel severler birbirini birlikte bişeyler yapın bebekle ilgili ona görevler ver işte bezini getirsin çorabını getirsin gibi
Birde hediye getirdi sana deyip sevdiği seveceği bir oyuncağı verebilirsiniz
Zamanla alışacaklar ama biraz dikkat etmen lazım oda küçük senin tutumun da önemli tepki vermemeye çalış
Bununla ilgili yazılar vardır onları oku

Annesini aldı gibi geliyor şimdi ona yazık ya kıyamam, canım bu konuyla ilgili makaleler videolar vardır mutlaka

Mutlaka araştırıp okuyacağım kızlar
Baya bir hediye aldık ama banamısın demiyor
Alışıcaz inşallah kızımında benimde alışmam gerekiyor

Kızlar merhaba pazartesi günü kan verdim ve beta hcg 21,5 çıktı 3 hafta 4 gunluk hamileyim sizce değer normal mi az mı ?

Hayırlı olsun inşallah
Bence iyi 2 gün sonra yine verince artışı önemli

Mutlaka araştırıp okuyacağım kızlar
Baya bir hediye aldık ama banamısın demiyor
Alışıcaz inşallah kızımında benimde alışmam gerekiyor

Evet canım zaman lazım
Benimki de kıskanıyor ama belli etmiyor
Sürekli gelip gidip beni öpmesinden anlıyorum

Kızlar yaa on sene önce ben böyle şeylerin var olduğunu hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti benim gibi daha önce görmeyen varsa diye paylaşayim dedim. Çıtçıtlı body uzatma parçası çıkmış ben aldım en azından bodyleri kızım daha uzun süre giyer diye düşünüyorum. E bebek badylerine oluyor

Eklentiler

• IMG_20230815_220528.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230815_220811.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 67
Deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz açıkçası. Ben geceleri 3 saate bir kaldırdım kilo alımı iyi çıktı dedim ben de dinleneyim bari bu şekilde devam ettim. Şimdi zaten istesem de 3 saat uyumuyor gece

Oyy yazık. Ya suncacıklar zırt pırt kan alıyolar içim goturmuyor artık. Bızımkınınde burnu buyuk ama delıkler ufacık zor temizliyoruz
Deldiler kan gelmedi damarın icinde iğneyi her yerinde oynattı bir damla anca geldi sonda onca uğraş sonucu yine gelmedi öteki kolunu deldirler bu sefer ondada zor buldu damarı ağlamaktan sesi solu kesildi kuzumun sonuç sa evet guatri 5 altında olmasını isteriz dedi 6.3 çıkmış değeri takipe alicaz dedi 10 gün sonraya yine kan alınacak yavrumdan sonrada yind artarsa tedavi baslancakmis artmazsa takipte kalıncak ve tedavi edilmez ise zeka geriliği yapar dedi önemli hastalık dedi. Ablamda benim büyük oğlanin bes yaşına kadar değeri öyleydi sonra yükseldi dedj ve o hormonu bir hapla karşılama şansı varmış her gün almak şartıyla ömür boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…