- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.401
İsilik te olabilir egzamada olabilir bugün bir kadın kızını bez bölgesi böyleydi isilik oldu dedi ama dr bu egzama dedi bende şaşırdım aynı isilik böyle egzama ilacı başlattı kuru ve açık tut slepy kullanıyormuş bezinide değiştir dedi dr a bi goturursun canım geçmezseEvet bizim bugünkü güncellememiz arkadaşlar
Gerçekten her gün yeni birşey çıkıyor isilik sanırım bu
Çişli beze bakıyorlar cnm bence gayet iyi mamayı kes kilo alımı iyi ise çünkü alışınca memeyi istemiyorlar ilk 4 gün anlamıyorlarmış bende ilk 4 gün verdim doktor kontrolünde sonra tamamen memeye döndüm ama hastane işim olunca 60 ml mama alıyorum yanıma dışarda bazen emzirmek çok zor oluyor hem karnı tok sessizce dursun diyeKızlar bebeğim yarın 7 günlük ve mama ile destekliyorum agirlik sütumu veriyorum mama yi azalttım kaka da azaldı mesela mama çok verirken dört beş kez şuan sadece iki kez kaka yapıyor ama çiş oranı çok bu sutumun yetersiz olduğunu mu gösterir ya da normal mi bilemedim
Günde üç ya da dört kez veriyorum şükür sevmiyor çok meme arıyor ama bu hafta kontrolümuz var onun sonucuna göre keseceğim nasipseÇişli beze bakıyorlar cnm bence gayet iyi mamayı kes kilo alımı iyi ise çünkü alışınca memeyi istemiyorlar ilk 4 gün anlamıyorlarmış bende ilk 4 gün verdim doktor kontrolünde sonra tamamen memeye döndüm ama hastane işim olunca 60 ml mama alıyorum yanıma dışarda bazen emzirmek çok zor oluyor hem karnı tok sessizce dursun diye
Doğum kilosu nasıl cnmGünde üç ya da dört kez veriyorum şükür sevmiyor çok meme arıyor ama bu hafta kontrolümuz var onun sonucuna göre keseceğim nasipse
3500 ama en son 200 Gr kaybetmistiDoğum kilosu nasıl cnm
Maşallah almıştır annesi dert etme3500 ama en son 200 Gr kaybetmisti
Deldiler kan gelmedi damarın icinde iğneyi her yerinde oynattı bir damla anca geldi sonda onca uğraş sonucu yine gelmedi öteki kolunu deldirler bu sefer ondada zor buldu damarı ağlamaktan sesi solu kesildi kuzumun sonuç sa evet guatri 5 altında olmasını isteriz dedi 6.3 çıkmış değeri takipe alicaz dedi 10 gün sonraya yine kan alınacak yavrumdan sonrada yind artarsa tedavi baslancakmis artmazsa takipte kalıncak ve tedavi edilmez ise zeka geriliği yapar dedi önemli hastalık dedi. Ablamda benim büyük oğlanin bes yaşına kadar değeri öyleydi sonra yükseldi dedj ve o hormonu bir hapla karşılama şansı varmış her gün almak şartıyla ömür boyu
Kızlar dolaba koyduğunuz sütü bebeğiniz içebiliyor mu? Bizim ki sevmedi içmiyor sagdigim sütü bende boşa sağmak istemiyorum zorlamadikca sagmicam
Çocuk psikiyatrisinden arkadaşım şu kitabı önermişti kardeş kıskançlığı İçin :) belki yardımcı olurBu arada oğlum ilk dayağını da yedizor tutuyorum kızı geliyor gidiyor yapıştırıyor ben nasıl çözeceğim bu işi
Çok teşekkür ederim hemen inceleyimÇocuk psikiyatrisinden arkadaşım şu kitabı önermişti kardeş kıskançlığı İçin :) belki yardımcı olur
Bu Bebeği Hemen Geri Götürün! - Bengi Semerci Kitabı Fiyatları & Satın Al
Bu Bebeği Hemen Geri Götürün! ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Çocuk Eğitim/Etkinlik ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
On gün sonra mecbur alınacak inşallah ondan sonrasına gerek kalmaz o günkü sonuç iyi çıksın Tek duam da Genetik sanırım yhA bizdekiYaaa minicik o kıyamam
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar gerek kalmaz sonucu iyi çıkar
Bende banyo ettirdim bdn biraz çarşı dr işleri yüzüne gec yaptırdım bugün ama gelde bebeği bi gör kilima 29 da bebek kışlık uzun kollu uzun patikli üstüne corap eline corap ve şapka birde hastane setindeki battaniye kundak şeklinde içinde öyle uyuyor suan bencede banyodan sonrası biraz usur ama o anlık gibi ki benim bebeğim ne terliyor nede vücut ısısı artıyor sıcaklık istiyor benim bebeğim gazıda daha rahat çıkıyor sıcakken ve uyuma seklide ona göre oluyoKızlar biz bugün duş aldik gece uyurken büyükler uzun giydir diyor ama evim 27-28, derece askılı zıbın giydirip üstüne muslin atıyorum hasta olur diyorlar doğrusu benim yaptığım ama yine de kafamı karıştırıyorlar aile büyükleri
Bebeğinin dilini cozduysen sen kendin daha ii bilirsin canım bebeğine göre hareket edersin. Yaptığım yanlis olsa kac ker Dr gördü bebeğimi o şekilde neden böyle giydiriyorsun derdi gibi me geliyorKızlar biz bugün duş aldik gece uyurken büyükler uzun giydir diyor ama evim 27-28, derece askılı zıbın giydirip üstüne muslin atıyorum hasta olur diyorlar doğrusu benim yaptığım ama yine de kafamı karıştırıyorlar aile büyükleri
Canım biz de aynı klima çalışıyor hep 25derecede. Askılı zıbın giydiriyorum üstüne de ince müslin yeter yoksa çocuğun tüm vücudu pişik oldu uzun giydirirken. Daha yeni yeni geçiyor o kızarıklıklar, bence çok giydirmek daha büyük işkenceKızlar biz bugün duş aldik gece uyurken büyükler uzun giydir diyor ama evim 27-28, derece askılı zıbın giydirip üstüne muslin atıyorum hasta olur diyorlar doğrusu benim yaptığım ama yine de kafamı karıştırıyorlar aile büyükleri
Benimki simdilik sorunsuz iciyor canım. Ama daha dün annem okumuştu internette buna dair bir sey, dolaba atilan sütte bir koku oluyormus, bazi bebekler bunu sevmeyip icmeyebiliyormus. Süt stoklamadan önce bi bebeginizde deneyin yaziyordu. Bulabilirsem atarim buraya.Kızlar dolaba koyduğunuz sütü bebeğiniz içebiliyor mu? Bizim ki sevmedi içmiyor sagdigim sütü bende boşa sağmak istemiyorum zorlamadikca sagmicam
Genelde yikadiktan sonra elleri ayaklari buz gibi oluyor benimkinin. O yüzden uzun kol uzun bacak giydiriyorum ben. Bide uyurken üstünü örtsem de kollarini örtmeye cesaretim yok, Allah korusun cok hareket ediyor, örtü burnunu kapatir nefes alamaz diye korkuyorum. O yüzden uzun kol iyidir benceKızlar biz bugün duş aldik gece uyurken büyükler uzun giydir diyor ama evim 27-28, derece askılı zıbın giydirip üstüne muslin atıyorum hasta olur diyorlar doğrusu benim yaptığım ama yine de kafamı karıştırıyorlar aile büyükleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?