- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.421
Miniğin sağlıkla doğmuş hayirli olsun canimKızlar selammmmmmValla doğumdan sonra böyle pat diye gelip haber vermenin hayalini kuruyordum ama kısmet bugüne imiş çünkü annelik çok çok farklı bir duygu çok farklı bir adaptasyon süreciymiş Günlerdir telefonu elime alamıyorum bile sürece alışmaya çalışmaktan Bebeğimi cumartesi günü aldım kucağıma çok şükür Ama bebeğimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden sarılık değeri sınırda Aranızda var mı bu durumda olan? Doğumdan sonra 4-5 günde 300 gram vermiş doktor çok fazla dedi moralimi bozdu ek olarak mamaya başladım Aptamil aldım.Sütümle de desteklemeye çalışıyorum bakalım 300 gram çok mu gerçekten
Canım bol bol emzir benimde kan uyuşmazlığı dan değil de sarılık vardı şükür tehlike geçti sakın ol buraya yaz ben gram vb bilmem ama bizde Aptamil aldık 30-50 ml arsası veriyorum 300 Gr bilemedimKızlar selammmmmmValla doğumdan sonra böyle pat diye gelip haber vermenin hayalini kuruyordum ama kısmet bugüne imiş çünkü annelik çok çok farklı bir duygu çok farklı bir adaptasyon süreciymiş Günlerdir telefonu elime alamıyorum bile sürece alışmaya çalışmaktan Bebeğimi cumartesi günü aldım kucağıma çok şükür Ama bebeğimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden sarılık değeri sınırda Aranızda var mı bu durumda olan? Doğumdan sonra 4-5 günde 300 gram vermiş doktor çok fazla dedi moralimi bozdu ek olarak mamaya başladım Aptamil aldım.Sütümle de desteklemeye çalışıyorum bakalım 300 gram çok mu gerçekten
Bende 7,5 yaş erkek var olgunluk beklerken bir bebeğim daha olduBende kendime çok gülüyorum yakında huni takacam siz siz olun peş peşe dogurmayin kimseyi dinlemeyin
Bizim AB0 uyuşmazlığımız vardı. Sarılık çok yüksekti. 6 gün yoğunbakımda yattı ve devamlı Fototerapi aldı. Bol bol emzirmek lazım. Emdikçe atıyor sarılığı. Bende meme/mama Allah ne verdiyse savaştım. 25 günlük hala 8,5 değeri ona bile sevindik. Ama geçiyor biraz inatçı oluyormuş bu uyuşmazlık sonucu olan sarılık. Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar selammmmmmValla doğumdan sonra böyle pat diye gelip haber vermenin hayalini kuruyordum ama kısmet bugüne imiş çünkü annelik çok çok farklı bir duygu çok farklı bir adaptasyon süreciymiş Günlerdir telefonu elime alamıyorum bile sürece alışmaya çalışmaktan Bebeğimi cumartesi günü aldım kucağıma çok şükür Ama bebeğimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden sarılık değeri sınırda Aranızda var mı bu durumda olan? Doğumdan sonra 4-5 günde 300 gram vermiş doktor çok fazla dedi moralimi bozdu ek olarak mamaya başladım Aptamil aldım.Sütümle de desteklemeye çalışıyorum bakalım 300 gram çok mu gerçekten
Ve çocuğu memeden inmek istemeyen tüm annelere de bu saatte selam olsunŞu an emziren, emzirirken uyuklayan, sonra da çocuğu düşürecem korkusuyla hemen toparlanan canım anneler hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarımkolay gelsin
On gün sonra mecbur alınacak inşallah ondan sonrasına gerek kalmaz o günkü sonuç iyi çıksın Tek duam da Genetik sanırım yhA bizdeki
Canımm gözün aydınKızlar selammmmmmValla doğumdan sonra böyle pat diye gelip haber vermenin hayalini kuruyordum ama kısmet bugüne imiş çünkü annelik çok çok farklı bir duygu çok farklı bir adaptasyon süreciymiş Günlerdir telefonu elime alamıyorum bile sürece alışmaya çalışmaktan Bebeğimi cumartesi günü aldım kucağıma çok şükür Ama bebeğimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden sarılık değeri sınırda Aranızda var mı bu durumda olan? Doğumdan sonra 4-5 günde 300 gram vermiş doktor çok fazla dedi moralimi bozdu ek olarak mamaya başladım Aptamil aldım.Sütümle de desteklemeye çalışıyorum bakalım 300 gram çok mu gerçekten
Kızlar hayırlı geceler, elhamdülillah bebeğim doğdu.
Solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma alındı
Bebeği yanında olanlar için binler şükürler gerek
Benim de çok şükür doğduğu için çok şükretmem gerek.
Fırsat bulmuşken bende bebeğime kavuşmuş olmamın müjdesini vereyimşükürler olsun şuan için herşey yolunda. Birbirimize o kadar çabuk alıştık ki kucağa alınca analık yükleniyormuş birden gerçekten. Sezaryen olmama rağmen odaya çıkar çıkmaz sütüm geldi o kadar mutluyum ki tek odağım bu şuan. 2 refakatçı var başımızda şimdilik çok rahatım eve gidene kadar keyfini çıkarayım
Fırsat bulmuşken bende bebeğime kavuşmuş olmamın müjdesini vereyimşükürler olsun şuan için herşey yolunda. Birbirimize o kadar çabuk alıştık ki kucağa alınca analık yükleniyormuş birden gerçekten. Sezaryen olmama rağmen odaya çıkar çıkmaz sütüm geldi o kadar mutluyum ki tek odağım bu şuan. 2 refakatçı var başımızda şimdilik çok rahatım eve gidene kadar keyfini çıkarayım
Cnm bende oldum mastit oldum lahana al yaprağını buzluğa koy 2 saat sonra göğsüne koy birde banyoda sıcak duş altında tarak eski tip göğsüne tara saç tara gibi ben bunların faydasını gördüm 2 günde gectiKızlar süt damarlarımın bazıları tıkalı ne yaparsam yapayım açılmıyor.Sıcak uyguluyorum emziriyorum sabunla yıkıyorum pompayla çekiyorum olmuyor ne yapacam bilmiyorum.Sütüm az olduğu için ek olarak mama veriyorum mamaya alışsın istemiyorum ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
Cnm bende oldum mastit oldum lahana al yaprağını buzluğa koy 2 saat sonra göğsüne koy birde banyoda sıcak duş altında tarak eski tip göğsüne tara saç tara gibi ben bunların faydasını gördüm 2 günde gecti
Kuzum benimki de öyle özellikle geceleri. Burnunu sıkıp bırakıyorum yüzünü islak bir Pamuk’la rahatsız olana kadar siliyorum ayak topuklarını da vurun diyorlar ama o ben de işe yaramıyorKızlar birşey soracam bebeğim çok uyuyor uyandiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?