2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Miniğin sağlıkla doğmuş hayirli olsun canimAllah kucagindan ayirmasin yavrunu Benim bebegim de 2730 gram dogmustu ve 270 gram vermişti o yüzden mamaya baslamistik hemen. Cok üzülmüş kafaya takmistim ama hepsi geciyor gidiyor canım, hic kafana takma. Yüzde 10 kilo kaybi normal diyorlar, bebeginin dogum kilosu 3 kg uzeriyse sıkıntı yok bence bu arada 15 günlükken sarilik degerimiz hala yuksekti ve cok kilo alamamistik, simdi 3 haftalik olduk yarin yine gidicez doktora bakalim kac cikacak. Su an sariligi da kilo alamamasini da o kadar normal karsiliyorum ki, duyarsizlasiyor insan en hassas günlerindesin, sana tavsiyem hic takma bebegini bol bol emzir, mamasini ver, günlerine mutlu mesut devam et

Canım bol bol emzir benimde kan uyuşmazlığı dan değil de sarılık vardı şükür tehlike geçti sakın ol buraya yaz ben gram vb bilmem ama bizde Aptamil aldık 30-50 ml arsası veriyorum 300 Gr bilemedim

Bende kendime çok gülüyorum yakında huni takacam siz siz olun peş peşe dogurmayin kimseyi dinlemeyin
Bende 7,5 yaş erkek var olgunluk beklerken bir bebeğim daha oldu çok zorlanıyorum gerçekten okullar açılsın artık. Sinirlerim yıprandı. Kırmak istemedikçe beni zorluyor. Sonuç ben çok üzülüyorum. Onun bu davranışları beni mahvediyor. Ama normal diyip anlayışlı olmaya çalışıyorum.
Bizim AB0 uyuşmazlığımız vardı. Sarılık çok yüksekti. 6 gün yoğunbakımda yattı ve devamlı Fototerapi aldı. Bol bol emzirmek lazım. Emdikçe atıyor sarılığı. Bende meme/mama Allah ne verdiyse savaştım. 25 günlük hala 8,5 değeri ona bile sevindik. Ama geçiyor biraz inatçı oluyormuş bu uyuşmazlık sonucu olan sarılık. Sağlıkla büyüsün inşallah

Şu an emziren, emzirirken uyuklayan, sonra da çocuğu düşürecem korkusuyla hemen toparlanan canım anneler hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım kolay gelsin
Ve çocuğu memeden inmek istemeyen tüm annelere de bu saatte selam olsun kızlarrrrrr gece 12 ila 3 arasında benm bebe cıldırıyor meme diye uaa savastan çıktım sankiii doğdugundsn beri aynııı , şimdi zor bela uyuttukk

Bir öneri verip kaçacağım. Süt pompası ben başta hastane çantama koymamıştım, hastanede lazım olacağını düşünmediğim ve kolosturumun elle sağılması gerektiği için. Ancak oğluşumla emzirme konusunda zorlandığımız noktalar oldu. O çekince hemen gelmediği için pes ediyordu ben ağrıdan ona düzgün pozisyon veremiyordum derken bugün (2. Günümüz hastanede) evden pompamı getirttim şimdilik enjektörle versem de psikolojik olarak rahatladım çünkü sütüm oğlum çekemediği için artmıyordu. Hastane çantasına koymasanız da elinizin altında elektirikli pompa olması güzel bir şeymiş :)

Kızlar süt damarlarımın bazıları tıkalı ne yaparsam yapayım açılmıyor.Sıcak uyguluyorum emziriyorum sabunla yıkıyorum pompayla çekiyorum olmuyor ne yapacam bilmiyorum.Sütüm az olduğu için ek olarak mama veriyorum mamaya alışsın istemiyorum ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı

Fırsat bulmuşken bende bebeğime kavuşmuş olmamın müjdesini vereyim şükürler olsun şuan için herşey yolunda. Birbirimize o kadar çabuk alıştık ki kucağa alınca analık yükleniyormuş birden gerçekten. Sezaryen olmama rağmen odaya çıkar çıkmaz sütüm geldi o kadar mutluyum ki tek odağım bu şuan. 2 refakatçı var başımızda şimdilik çok rahatım eve gidene kadar keyfini çıkarayım

Kızlar iyi geceler hepinize yara yerim akıyor bugün oldu ne olduysa daha pazar doktora gitmiştim çok ağrılarım wardı idrarda dışkıda yaparken ama idrar yolu enfeksiyonu oda +1yüksek çıkmış çok değil demişti doktorum bu sabah hafif bi akıntı nokta kadardı tekrar gittik bandajlıydı yara normalinde cuma gününe çıkacaktı bugün açtı doktor pansuman yaptı sıktı ama bişey gelmedi açılma yok ama karın yağ dokusunun fazlalığından dolayı dikiş erime yapıyor dedi ıslak kalmicak işte batikon tekrar antibiyotik verdi şundan iki kutu antibiyotik kullanıyorum ama akma arttı ağrı sızı ateş koku yok Allahım biran önce iyileşirim inşallah tekrar açarlarmı yarayı nasıl gider süreç bilen varsa çok sevinirim

On gün sonra mecbur alınacak inşallah ondan sonrasına gerek kalmaz o günkü sonuç iyi çıksın Tek duam da Genetik sanırım yhA bizdeki

Ahh minik kuzuu Rabbim şifa versin inşallah

Canımm gözün aydın
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim
Doğumun nasıldı şimdi nasılsınız

Gözün aydın canım ranbim sağlıkla büyütmayi nasip etsin

Gözün aydın canım
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun kuzum çok mutlu oldum oh mis gibi çıkart tabii 9 ayının hediyesii

Ooo hayırlı olsun kuzu, sende bebekte iyisniz ya herşey gelip geçti çok şükür
(haftasını doldurupta bekleyenlerden kim kaldı geriye, bizim oymak annelerimiz sanki hep doğurdu)

Cnm bende oldum mastit oldum lahana al yaprağını buzluğa koy 2 saat sonra göğsüne koy birde banyoda sıcak duş altında tarak eski tip göğsüne tara saç tara gibi ben bunların faydasını gördüm 2 günde gecti

Kızlar günaydın birşey soracağım. Kereme d vitamini başlıcam ama bu sağlık ocağının verdiğinin içinde bha diye bi madde var iyi değil diyolar. Siz onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel baska bi vitamin mi aldınız?

Miss ela canım hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür huzurla sağlıkla yaşayın.

Canım birşey sormak istiyorum. Bu mastit birden mi oluyor? Birde sen emzirdikten sonra sağım yapıyor muydun?

Malum göğüsten yana şimdiden çok çektiğim için ben de mastitden korkuyorum, geceleri uyuduğumda göğüslerin çok doluyor ben sadece geceleri sağım yapıyorrum bebeğim emdikten sonra. Gün içindekiler anca yetiyormuş gibi geliyor zaten bebeğime. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…