- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.441
Kaç kg oldu kuzum bebeğin aslında büyümüştür uykulu zamanlarını geçmiştirKızlar birşey soracam bebeğim çok uyuyor uyandiramiyorum
İyi olmaya çalışıyoruz canım ben de erken doğum yaptım görmüşsündür belki 34 haftalık doğdukAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın prenses nasılredappleee
Biz nbl probiotic aldik doktorumuz onu alin dedi canimKızlar günaydın birşey soracağım. Kereme d vitamini başlıcam ama bu sağlık ocağının verdiğinin içinde bha diye bi madde var iyi değil diyolar. Siz onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel baska bi vitamin mi aldınız?
Biz nbl probiotic aldik doktorumuz onu alin dedi canim
Ben gece uyumadan önce sağarak bosaltiyorum tamamen göğüslerimi canım. 3 saatte bir besliyoruz ya oğlumu, geceki ilk beslenme seansına ben kalkmiyorum, annem sagdigim sütü veriyor.Malum göğüsten yana şimdiden çok çektiğim için ben de mastitden korkuyorum, geceleri uyuduğumda göğüslerin çok doluyor ben sadece geceleri sağım yapıyorrum bebeğim emdikten sonra. Gün içindekiler anca yetiyormuş gibi geliyor zaten bebeğime. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bugun sonuç 31,2 çıktı neden az yükselirHayırlı olsun inşallah
Bence iyi 2 gün sonra yine verince artışı önemli
Evet canım zaman lazım
Benimki de kıskanıyor ama belli etmiyor
Sürekli gelip gidip beni öpmesinden anlıyorum
Günde 6 damla veriyoruz canımGünde kaç damla olarak kullanıyorsun canım?
Bu şekilde sürekli hale getiremem sanırım ama çok yorgun olduğum bir gece ben de böyle yapacağım eşim beslesin kızımı biz evde tekiz anneleri gönderdim ben ilk haftadanBen gece uyumadan önce sağarak bosaltiyorum tamamen göğüslerimi canım. 3 saatte bir besliyoruz ya oğlumu, geceki ilk beslenme seansına ben kalkmiyorum, annem sagdigim sütü veriyor.
6. saatte göğüslerim yine taş gibi doluyor, bebis emiyor gün icinde genelde bosaltiyor.
Biz gece uykusu süt verimi icin ve benim icin önemli diye böyle bir düzen tutturduk. Bebegin gündüz güzel emiyorsa bosaltir muhtemelen sagmaya gerek kalmaz
arkafasima ve bebegine deca tabs verdi doktoru bebek icin renk farkli yetiskin icin fatkliKızlar günaydın birşey soracağım. Kereme d vitamini başlıcam ama bu sağlık ocağının verdiğinin içinde bha diye bi madde var iyi değil diyolar. Siz onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel baska bi vitamin mi aldınız?
Pedia-d aldim oglumda da aynisini kullanmistikKızlar günaydın birşey soracağım. Kereme d vitamini başlıcam ama bu sağlık ocağının verdiğinin içinde bha diye bi madde var iyi değil diyolar. Siz onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel baska bi vitamin mi aldınız?
12 1 gibi evet değişik bi vakit galiba uyumuyorlar emmeydi bezdi gaz di derken hıçkırık tutuyo e birdaha emzir et derken uyukusu açılıyor açıyor gözlerini kıpır kıpır uykusu gelsin diye zorloruyorum resmen ki gündüz uyusu hic yok gibi yarım yamalak hep dalamiyo hic uzun uzadıya gaz sancısı bitirdi yavrumu son günlerde damlanin etkisi oldu sanirm masalahVe çocuğu memeden inmek istemeyen tüm annelere de bu saatte selam olsunkızlarrrrrr gece 12 ila 3 arasında benm bebe cıldırıyor meme diye uaa savastan çıktım sankiii doğdugundsn beri aynııı , şimdi zor bela uyuttukk
Aaa seninle ayni gün dogurmusuz 22 gün yaziyor sende deBu şekilde sürekli hale getiremem sanırım ama çok yorgun olduğum bir gece ben de böyle yapacağım eşim beslesin kızımı biz evde tekiz anneleri gönderdim ben ilk haftadan
Bir gece ayağım buz kesti dondum cnm sabah oldu birden o zaman süt çok gelmiyordu emmiyorduda sağım yapmıyordum@Miss ela canım hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür huzurla sağlıkla yaşayın.
Canım birşey sormak istiyorum. Bu mastit birden mi oluyor? Birde sen emzirdikten sonra sağım yapıyor muydun?
Kan gelmesi cok iyi olmus canim senin icin sevindim. Benim asla kanamam olmadi ilk iki hafta, icimde kan birikmis meger ve agri yapiyordu artik, ilaclarla bosaltmaya calistik. O kanin gelmesi olmasi gereken bir seyKizlar gunlerdir kanamam olmuyordu hic ama bugun bir anda basimin donmesiyle bosalircasina kan geldi dusa girdim dustada ayni sekilde geldi boyle olan var mi? Dunden beri biraz temizlik falan yaptim ondan mi acaba 10 gun oldu dogum yapali
Bir anda gelince korktum bacaklarimdan akti bide bas donmesiyle gelince.. Aslinda evet pis kanin bosalmasi iyi birseyKan gelmesi cok iyi olmus canim senin icin sevindim. Benim asla kanamam olmadi ilk iki hafta, icimde kan birikmis meger ve agri yapiyordu artik, ilaclarla bosaltmaya calistik. O kanin gelmesi olmasi gereken bir sey
Doktor bana dogumda sanci baslatan kasilma yapan hap verdi de öyle bosalttik rahmimi, valla zordu. Ve ayni senin dedigin gidi cesmeyi acmissin da akiyormus gibi şırıl şırıl aktı. Baş dönmesini bilemedim istersen yine bi doktoruna danış canım ama bana olağan geldiBir anda gelince korktum bacaklarimdan akti bide bas donmesiyle gelince.. Aslinda evet pis kanin bosalmasi iyi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?