2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın prenses nasıl redappleee
İyi olmaya çalışıyoruz canım ben de erken doğum yaptım görmüşsündür belki 34 haftalık doğduk
Bebeğim de iyi gaz problemi mahvediyo tabi bizi de
Siz de var mı gaz problemi ?

Ben gece uyumadan önce sağarak bosaltiyorum tamamen göğüslerimi canım. 3 saatte bir besliyoruz ya oğlumu, geceki ilk beslenme seansına ben kalkmiyorum, annem sagdigim sütü veriyor.
6. saatte göğüslerim yine taş gibi doluyor, bebis emiyor gün icinde genelde bosaltiyor.
Biz gece uykusu süt verimi icin ve benim icin önemli diye böyle bir düzen tutturduk. Bebegin gündüz güzel emiyorsa bosaltir muhtemelen sagmaya gerek kalmaz

Bu şekilde sürekli hale getiremem sanırım ama çok yorgun olduğum bir gece ben de böyle yapacağım eşim beslesin kızımı biz evde tekiz anneleri gönderdim ben ilk haftadan

arkafasima ve bebegine deca tabs verdi doktoru bebek icin renk farkli yetiskin icin fatkli

Pedia-d aldim oglumda da aynisini kullanmistik

12 1 gibi evet değişik bi vakit galiba uyumuyorlar emmeydi bezdi gaz di derken hıçkırık tutuyo e birdaha emzir et derken uyukusu açılıyor açıyor gözlerini kıpır kıpır uykusu gelsin diye zorloruyorum resmen ki gündüz uyusu hic yok gibi yarım yamalak hep dalamiyo hic uzun uzadıya gaz sancısı bitirdi yavrumu son günlerde damlanin etkisi oldu sanirm masalah

Kizlar gunlerdir kanamam olmuyordu hic ama bugun bir anda basimin donmesiyle bosalircasina kan geldi dusa girdim dustada ayni sekilde geldi boyle olan var mi? Dunden beri biraz temizlik falan yaptim ondan mi acaba 10 gun oldu dogum yapali

Bu şekilde sürekli hale getiremem sanırım ama çok yorgun olduğum bir gece ben de böyle yapacağım eşim beslesin kızımı biz evde tekiz anneleri gönderdim ben ilk haftadan
Aaa seninle ayni gün dogurmusuz 22 gün yaziyor sende de valla sana kocaman bir masallahhh yalniz zor olmali Allahim kolayligini versin kesinlikle yorgun oldugun zamanlarda ya da haftada bir iki kez bu şekilde yapmani öneririm, bu düzenden önceki günler ölü gibiydim, can kan geldi resmen

@Miss ela canım hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür huzurla sağlıkla yaşayın.

Canım birşey sormak istiyorum. Bu mastit birden mi oluyor? Birde sen emzirdikten sonra sağım yapıyor muydun?
Bir gece ayağım buz kesti dondum cnm sabah oldu birden o zaman süt çok gelmiyordu emmiyorduda sağım yapmıyordum

Kizlar gunlerdir kanamam olmuyordu hic ama bugun bir anda basimin donmesiyle bosalircasina kan geldi dusa girdim dustada ayni sekilde geldi boyle olan var mi? Dunden beri biraz temizlik falan yaptim ondan mi acaba 10 gun oldu dogum yapali
Kan gelmesi cok iyi olmus canim senin icin sevindim. Benim asla kanamam olmadi ilk iki hafta, icimde kan birikmis meger ve agri yapiyordu artik, ilaclarla bosaltmaya calistik. O kanin gelmesi olmasi gereken bir sey

Kan gelmesi cok iyi olmus canim senin icin sevindim. Benim asla kanamam olmadi ilk iki hafta, icimde kan birikmis meger ve agri yapiyordu artik, ilaclarla bosaltmaya calistik. O kanin gelmesi olmasi gereken bir sey
Bir anda gelince korktum bacaklarimdan akti bide bas donmesiyle gelince.. Aslinda evet pis kanin bosalmasi iyi birsey

Bir anda gelince korktum bacaklarimdan akti bide bas donmesiyle gelince.. Aslinda evet pis kanin bosalmasi iyi birsey
Doktor bana dogumda sanci baslatan kasilma yapan hap verdi de öyle bosalttik rahmimi, valla zordu. Ve ayni senin dedigin gidi cesmeyi acmissin da akiyormus gibi şırıl şırıl aktı. Baş dönmesini bilemedim istersen yine bi doktoruna danış canım ama bana olağan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…