2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İyi olmaya çalışıyoruz canım ben de erken doğum yaptım görmüşsündür belki 34 haftalık doğduk
Bebeğim de iyi gaz problemi mahvediyo tabi bizi de
Siz de var mı gaz problemi ?
Evet kuzum gördüm allahım analı babalı büyütsün inşallah canım bizimde var sütümde yok mama veriyorum mecburen

Bir gece ayağım buz kesti dondum cnm sabah oldu birden o zaman süt çok gelmiyordu emmiyorduda sağım yapmıyordum
Geçmiş olsun canım inşallah çok ilerlemeden çözmüşsündür. Mastit ilerleyince doğumdan bile zor diyorlar yaşayanlar. İlk aylarda bebişler içse bile sağım yapmak lazım sanırım.

38.haftadan merhaba grubu okudukça galiba bi ben bi de X xname kaldı diyordum
Ayy hadi senin vaktin varmış daha bana benzemez umarımda valla insanın sinirleri bozuluyor hele 40 tan sonraki hafta hergün bekliyorsun bir işaret lakin gelmiyorlar yarın 42 ye giriş yapıcam neyseki doktor müdahale edecek

Teşekkür ederim canım benim vallahi acımı kendim yaşamak istedim eşim destek oluyor sağ olsun o izinde ikimiz hallediyoruz şimdi. Asıl Survivor eşim işe başlayınca ben de normalde biberonla süt veriyorum mama da veriyorum hatta ama neden bir kere uyumayı düşünmedim eşim versin demedim onu bilmiyorum kafam çalışmadı herhalde

e_rock74 günaydındoğum yaptınız mı bebekler nasıl
Selammm. Yaptım evet. Çok güzeller resmen aşk yaşıyorum desem yeri.sarılık oldular. Birde kilo kayıpları var. Sadece süt vereyim diye düşündüm ama yetmiyor. Mama desteği %100 gerekli.çık şükür memeyidw mamayıda red etmiyolar ikisinide güzel lüpletitiyorlar

Biz nbl probiotic aldik doktorumuz onu alin dedi canim

arkafasima ve bebegine deca tabs verdi doktoru bebek icin renk farkli yetiskin icin fatkli

Pedia-d aldim oglumda da aynisini kullanmistik
Tesekkur ederim kızlar henüz net bi doktorumuz yok arayış halindeyim o yüzden bilemedim. Sağlık ocağıda dün verdi araştırınca içeriğini begenmedm bi size sorayım dedm
Kıyamammm maşallahh inşallah iyi gelir kuzuyaa kerem ben hamileykende hep geceleri hareketliydi, doğuncada aynı oldu pek şaşırmadm aslında ama ben ki uykuya aşırı düşkün biriyimdir bununla cebelleşmek birwz zorluyor arkadaşım gözlerm kapanıyor emzirirken , 3 saat belli aralıklarla devmlı emiyor. J josei89 aslımda senin yöntem iimiş kuzum ben akşamdan sağıyorm ama onu panil ve sinirli halinde memeyi tutmadıgında vermek için yapıyordum. Annemler bugun gidiyor, e eşimde çalışıyor, o yüzden bana haram geceler devam

Kızlar valla ben çok fena lohusa kafasındayımmm, gerçekten önüme gelene 100 tekme atabilirim, nasıl geççek bu zaman yarabbimmm, kimsenin bişeyime karışmasını istemiyorum, herkese dalaşıyorm kv ya da annem farketmiyor bu duygu durumumla napcam bilmiyorm. Eşimle yalnız kalmayı özledim. Evde hep bi asmalı konak havası herkes bende. Hiç allıskım değilim, biz hep eşimle yalnız ikimizdik 2 senedir. Ağlayasım geliyo cogu zaman, kıazz ben depresyona mı giriyorum acabadün eşimle biraz sahile gittim annem bebeğe baktı, nasıl iyi geldi eşimle yalnız olmak..

Ohh maşallah
İkiz anası olmakta başka birşey ya allahım yar ve yardımcın olsun ama çok güzeldir eminim ki

Ay bu sarılık bela cidden ya. Sağlıkları yerinde olsun da mama desteğinden birşey olmaz bende gerekli olduğunu düşünüyorum. İyice sütler artıp emin olana kadar bende veriyorum ne zaman ki emin olurum doktorda kes der keserim

Böyle lohusa kafasına can kurban
Ağlak sızlak birisi de olabilirdin boşver hdjdj

Gülesim geliyor ya
Sinirim bozuluyor bir yandanda hoşuma gidiyor karmaşık duygular içerisindeyim

Ecoş biz yanlış yapmışız bacım. Her uyandırdığında geceleri kalkıp evi turlamalıymışız

Böyle lohusa kafasına can kurban
Ağlak sızlak birisi de olabilirdin boşver hdjdj
Onun olmadığını sanman beni üzer jsdkfkf mesela suan ağlıyorm nedn cnku eşim öğle yemeğinden işe gitti, ve onun gitmesi beni baya üzdü bsldmdkf yeni normalime ayak uydurmaya calısıyorım ama 2 gündür kendimi değişik hissediyorm festim.. geçer inşallaj

Bebişim ya o kadar haklısın ki ağlamakta bende pazartesi bu durumu yaşayacağım şimdiden derdindeyim jdjdjd

Geçicek arkadaşım alıştıkça adapte oldukça geçicek ama geçerken içimizden geçmesin inşallah amin

Haldkdkd amin arkdaşım. Dünden beri biraz içimden geçmedi desem yalan olur bide ben oğlan analarının şahı olarak bilinsemde aşırı kocamköylüyümdğr ahsldkdldk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…