- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.461
Evet kuzum gördüm allahım analı babalı büyütsün inşallah canım bizimde var sütümde yok mama veriyorum mecburenİyi olmaya çalışıyoruz canım ben de erken doğum yaptım görmüşsündür belki 34 haftalık doğduk
Bebeğim de iyi gaz problemi mahvediyo tabi bizi de
Siz de var mı gaz problemi ?
3 ay 2 gün kuzum küvetteydi biliyorsun 3 aydır aşırı uyuyor kalkmiyorKaç kg oldu kuzum bebeğin aslında büyümüştür uykulu zamanlarını geçmiştir
Geçmiş olsun canım inşallah çok ilerlemeden çözmüşsündür. Mastit ilerleyince doğumdan bile zor diyorlar yaşayanlar. İlk aylarda bebişler içse bile sağım yapmak lazım sanırım.Bir gece ayağım buz kesti dondum cnm sabah oldu birden o zaman süt çok gelmiyordu emmiyorduda sağım yapmıyordum
Toparladı mı biraz bebek canım kaç kilo şu andaEvet kuzum gördüm allahım analı babalı büyütsün inşallah canım bizimde var sütümde yok mama veriyorum mecburen
Âmin sağ ol canımEvet kuzum gördüm allahım analı babalı büyütsün inşallah canım bizimde var sütümde yok mama veriyorum mecburen
Ayy hadi senin vaktin varmış daha bana benzemez umarımda
Ayy sorma sizleri okuyorum yok süt yok gaz yok bilmem ne diyorum kızların 40 ı çıkacak ben doğurcam çok geri kaldım yaaaa aynı anda yaşayamadık
Teşekkür ederim canım benim vallahi acımı kendim yaşamak istedimAaa seninle ayni gün dogurmusuz 22 gün yaziyor sende devalla sana kocaman bir masallahhh yalniz zor olmali Allahim kolayligini versin kesinlikle yorgun oldugun zamanlarda ya da haftada bir iki kez bu şekilde yapmani öneririm, bu düzenden önceki günler ölü gibiydim, can kan geldi resmen
38. Hafta bir de ben varım
38. Hafta bir de ben varımerken doğum riskim vardı benim ufaklık çok sevdi sanırım yerini gelmiyor şimdi de
Selammm. Yaptım evet. Çok güzeller resmen aşk yaşıyorum desem yeri.sarılık oldular. Birde kilo kayıpları var. Sadece süt vereyim diye düşündüm ama yetmiyor. Mama desteği %100 gerekli.çık şükür memeyidw mamayıda red etmiyolar ikisinide güzel lüpletitiyorlar
Biz nbl probiotic aldik doktorumuz onu alin dedi canim
arkafasima ve bebegine deca tabs verdi doktoru bebek icin renk farkli yetiskin icin fatkli
Tesekkur ederim kızlarPedia-d aldim oglumda da aynisini kullanmistik
Kıyamammm maşallahh inşallah iyi gelir kuzuyaa12 1 gibi evet değişik bi vakit galiba uyumuyorlar emmeydi bezdi gaz di derken hıçkırık tutuyo e birdaha emzir et derken uyukusu açılıyor açıyor gözlerini kıpır kıpır uykusu gelsin diye zorloruyorum resmen ki gündüz uyusu hic yok gibi yarım yamalak hep dalamiyo hic uzun uzadıya gaz sancısı bitirdi yavrumu son günlerde damlanin etkisi oldu sanirm masalah
Selammm. Yaptım evet. Çok güzeller resmen aşk yaşıyorum desem yeri.sarılık oldular. Birde kilo kayıpları var. Sadece süt vereyim diye düşündüm ama yetmiyor. Mama desteği %100 gerekli.çık şükür memeyidw mamayıda red etmiyolar ikisinide güzel lüpletitiyorlar
Kızlar valla ben çok fena lohusa kafasındayımmm, gerçekten önüme gelene 100 tekme atabilirim, nasıl geççek bu zaman yarabbimmm, kimsenin bişeyime karışmasını istemiyorum, herkese dalaşıyorm kv ya da annem farketmiyorbu duygu durumumla napcam bilmiyorm. Eşimle yalnız kalmayı özledim. Evde hep bi asmalı konak havası herkes bende. Hiç allıskım değilim, biz hep eşimle yalnız ikimizdik 2 senedir. Ağlayasım geliyo cogu zaman, kıazz ben depresyona mı giriyorum acaba dün eşimle biraz sahile gittim annem bebeğe baktı, nasıl iyi geldi eşimle yalnız olmak..
Ve çocuğu memeden inmek istemeyen tüm annelere de bu saatte selam olsunkızlarrrrrr gece 12 ila 3 arasında benm bebe cıldırıyor meme diye uaa savastan çıktım sankiii doğdugundsn beri aynııı , şimdi zor bela uyuttukk
Onun olmadığını sanman beni üzer jsdkfkf mesela suan ağlıyorm nedn cnku eşim öğle yemeğinden işe gitti, ve onun gitmesi beni baya üzdü bsldmdkfBöyle lohusa kafasına can kurban
Ağlak sızlak birisi de olabilirdin boşver hdjdj
Onun olmadığını sanman beni üzer jsdkfkf mesela suan ağlıyorm nedn cnku eşim öğle yemeğinden işe gitti, ve onun gitmesi beni baya üzdü bsldmdkfyeni normalime ayak uydurmaya calısıyorım ama 2 gündür kendimi değişik hissediyorm festim.. geçer inşallaj
Haldkdkd amin arkdaşım. Dünden beri biraz içimden geçmedi desem yalan olurBebişim ya o kadar haklısın ki ağlamakta bende pazartesi bu durumu yaşayacağım şimdiden derdindeyim jdjdjd
Geçicek arkadaşım alıştıkça adapte oldukça geçicek ama geçerken içimizden geçmesin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?