- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.481
Haldkdkd amin arkdaşım. Dünden beri biraz içimden geçmedi desem yalan olurbide ben oğlan analarının şahı olarak bilinsemde aşırı kocamköylüyümdğr ahsldkdldk
Sagol cnm aynen farkettim hemen zeytinyag yagladim onuda kullanabilirsinizGeçmiş olsun canım inşallah çok ilerlemeden çözmüşsündür. Mastit ilerleyince doğumdan bile zor diyorlar yaşayanlar. İlk aylarda bebişler içse bile sağım yapmak lazım sanırım.
Sağlıkla doğsun da , yeri rahat demekki seninkininAyy hadi senin vaktin varmış daha bana benzemez umarımdavalla insanın sinirleri bozuluyor hele 40 tan sonraki hafta hergün bekliyorsun bir işaret lakin gelmiyorlar yarın 42 ye giriş yapıcam neyseki doktor müdahale edecek
Bana da erken doğum olabilir dediler şimdi hiç belirtim yok bakalım ne zaman gelecek , ben kendimi 40a hazırladım38. Hafta bir de ben varımerken doğum riskim vardı benim ufaklık çok sevdi sanırım yerini gelmiyor şimdi de
Bende doğurmadım dahaDoğuranları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün kızlar ☺
Doğuramayan bir ben kaldım dimi
42 miAyy hadi senin vaktin varmış daha bana benzemez umarımdavalla insanın sinirleri bozuluyor hele 40 tan sonraki hafta hergün bekliyorsun bir işaret lakin gelmiyorlar yarın 42 ye giriş yapıcam neyseki doktor müdahale edecek
Bugün kontrolüm vardı . Doktorum 2 cm açıklık var dedi . Nst de 80-90 civarı kasılma vardı 1 tane. Bir de doğumu tetikleyebilecek bir uygulama yaptı aşağıdan çok ağrılıydı ama doğacaksa her şey olur banaBana da erken doğum olabilir dediler şimdi hiç belirtim yok bakalım ne zaman gelecek , ben kendimi 40a hazırladım
Kızlar bi de ben varım 38 haftadanBugün kontrolüm vardı . Doktorum 2 cm açıklık var dedi . Nst de 80-90 civarı kasılma vardı 1 tane. Bir de doğumu tetikleyebilecek bir uygulama yaptı aşağıdan çok ağrılıydı ama doğacaksa her şey olur banabugün bol yürü dedi acaba o gün bugün müdür
Senle ben aynı kişi olabilirmiyiz festim haslnsdlkeErkek analarının şahlarının ortak özelliği olmasın kız bu jdjdjjd bende bir envi buldumcuğumdur jdjdjdj gözümün önünde olsun isterim hdjdj
Senle ben aynı kişi olabilirmiyiz festim haslnsdlkevalla bende ya devamlı olsum hayır demem. Bazen diyorm çiçek satan romanlar gibi yaşasak , işlerimizden cıkıp kafamıza göre beraber calıssak die sjdldkdld
Offf ne güzelll keske bizmdee öyle olsa festtiiiBoşuna mı kankayızz ecoş hdjdjd
Hdhdhd bizim işyerimiz aynı kuşum görmüyoruz birbirimizi ama olsunbirlikte gidiyoruz birlikte geliyoruz hiç sıkılmıyorum herkes ay bu ne diyor ama biz çok memnunuz jdjjd mesleklerimiz aynı üniversitede tanıştık
Benimde 41+0 da alacak da işte 42 ye girmiş oluyorum bakalım suni verecek banada yarın yatış var heycanlıyım ne kadar sürecek bilmiyorum42 mibenim de 41 de olmuştu diğer ikisi oda suni ile bekletmemek için Dr suni sancı verdi
Oyy ne güzel alttan tetiklemiştir sancıların başlayabilir hadi hayırlısıBugün kontrolüm vardı . Doktorum 2 cm açıklık var dedi . Nst de 80-90 civarı kasılma vardı 1 tane. Bir de doğumu tetikleyebilecek bir uygulama yaptı aşağıdan çok ağrılıydı ama doğacaksa her şey olur banabugün bol yürü dedi acaba o gün bugün müdür
Daha 10 günün varmış senin bekleyin azıcık ben bekledim bakBende doğurmadım daha
Benim 2 gündür hafif bulantım var , ama doğuma bağlamadım bu ara şiddetli reflü çekiyorum. Açıklık içinde ben belirti hissetmedim bugün çatı muayenesinde söyledi doktorum . Biraz akıntım arttı son günlerde belki bununla ilişkilidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?