2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haldkdkd amin arkdaşım. Dünden beri biraz içimden geçmedi desem yalan olur bide ben oğlan analarının şahı olarak bilinsemde aşırı kocamköylüyümdğr ahsldkdldk

Erkek analarının şahlarının ortak özelliği olmasın kız bu jdjdjjd bende bir envi buldumcuğumdur jdjdjdj gözümün önünde olsun isterim hdjdj

Sağlıkla doğsun da , yeri rahat demekki seninkinin

42 mibenim de 41 de olmuştu diğer ikisi oda suni ile bekletmemek için Dr suni sancı verdi

Bana da erken doğum olabilir dediler şimdi hiç belirtim yok bakalım ne zaman gelecek , ben kendimi 40a hazırladım
Bugün kontrolüm vardı . Doktorum 2 cm açıklık var dedi . Nst de 80-90 civarı kasılma vardı 1 tane. Bir de doğumu tetikleyebilecek bir uygulama yaptı aşağıdan çok ağrılıydı ama doğacaksa her şey olur bana bugün bol yürü dedi acaba o gün bugün müdür

38.haftadan merhaba grubu okudukça galiba bi ben bi de X xname kaldı diyordum
Kızlar bi de ben varım 38 haftadan

O otzi1993 mide bulantın oldu mu hiç merak ediyorum, bi kaç gündür çok bulantım var geçen hafta da rahim yumuşamış demişti doktor ama açıklık konusunda bir şey demedi, açıklık olunca bir belirti hissettin mi

Erkek analarının şahlarının ortak özelliği olmasın kız bu jdjdjjd bende bir envi buldumcuğumdur jdjdjdj gözümün önünde olsun isterim hdjdj
Senle ben aynı kişi olabilirmiyiz festim haslnsdlke valla bende ya devamlı olsum hayır demem. Bazen diyorm çiçek satan romanlar gibi yaşasak , işlerimizden cıkıp kafamıza göre beraber calıssak die sjdldkdld

Senle ben aynı kişi olabilirmiyiz festim haslnsdlke valla bende ya devamlı olsum hayır demem. Bazen diyorm çiçek satan romanlar gibi yaşasak , işlerimizden cıkıp kafamıza göre beraber calıssak die sjdldkdld

Boşuna mı kankayızz ecoş hdjdjd

Hdhdhd bizim işyerimiz aynı kuşum görmüyoruz birbirimizi ama olsun birlikte gidiyoruz birlikte geliyoruz hiç sıkılmıyorum herkes ay bu ne diyor ama biz çok memnunuz jdjjd mesleklerimiz aynı üniversitede tanıştık

Offf ne güzelll keske bizmdee öyle olsa festtiii bu beyefendilere olan sevgiyle napcaz bilmemmm

Oyy ne güzel alttan tetiklemiştir sancıların başlayabilir hadi hayırlısı

Benim 2 gündür hafif bulantım var , ama doğuma bağlamadım bu ara şiddetli reflü çekiyorum. Açıklık içinde ben belirti hissetmedim bugün çatı muayenesinde söyledi doktorum . Biraz akıntım arttı son günlerde belki bununla ilişkilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…