- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.501
Ay herkes öyle diyorOyy ne güzel alttan tetiklemiştir sancıların başlayabilir hadi hayırlısı
Yaa, mide bulantısı da doğum belirtisi olabilir diye okudum o yüzden heyecan yaptım şimdi biraz, benim de kontrolüm var bu akşam bakalım açıklık var diyecek miBenim 2 gündür hafif bulantım var , ama doğuma bağlamadım bu ara şiddetli reflü çekiyorum. Açıklık içinde ben belirti hissetmedim bugün çatı muayenesinde söyledi doktorum . Biraz akıntım arttı son günlerde belki bununla ilişkilidir
Kikom beklemekte zor bende olsam sinek uçsa ahada doğuruyorum sanarımYaa, mide bulantısı da doğum belirtisi olabilir diye okudum o yüzden heyecan yaptım şimdi biraz, benim de kontrolüm var bu akşam bakalım açıklık var diyecek miben her şeyi doğuma bağlıyorum bu günlerde gerçi
Of çok zor gerçekten festim, doğurdum mu doğuruyom mu diye diye her belirtiyi manyak gibi takip ediyorumKikom beklemekte zor bende olsam sinek uçsa ahada doğuruyorum sanarım
Güzel haberlerle gel kuşum inşallah
Bugun bebeğim dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Ama emmiyor, kusuyor neler yapabilirim. Mama vermekte istemiyorum
Of çok zor gerçekten festim, doğurdum mu doğuruyom mu diye diye her belirtiyi manyak gibi takip ediyorum
Amin inşallah
Benimde yarın kontrolüm var, ben Polonya da yaşıyorum burada nst yapmıyorlar o yüzden sancımı bilmiyorumBugün kontrolüm vardı . Doktorum 2 cm açıklık var dedi . Nst de 80-90 civarı kasılma vardı 1 tane. Bir de doğumu tetikleyebilecek bir uygulama yaptı aşağıdan çok ağrılıydı ama doğacaksa her şey olur banabugün bol yürü dedi acaba o gün bugün müdür
Ya canım normalde ben 41 e kadar beklerdim huzurla biliyosun ama şu kilosunun önden gitmesi ve kafa çapı beni korkuttu, doğumum çok zorlaşmasın diye bir an önce gelsin istiyorum. Kim bilir kaç kilo oldu korkarak bekliyorum randevumuBazen diyorum allahım yüce rabbim huyumu bilmişte ben acil doğuma alınmışım. Alınmasaydım şahsen ne zaman ne zaman diye düşünmekten avanak olup tansiyonumu çıkartıp yine kendimi acil doğuma aldırabilirmişim o potansiyelim var benim
O yüzden o kadar normal geliyor ki bana herşeyi belirtiye bağlaman
Evet hem açıklık olunca hemde sancı da ne hissettin ? Sancı, Karnımızın sertleşmesi değil anladığım kadarıyla
Ya canım normalde ben 41 e kadar beklerdim huzurla biliyosun ama şu kilosunun önden gitmesi ve kafa çapı beni korkuttu, doğumum çok zorlaşmasın diye bir an önce gelsin istiyorum. Kim bilir kaç kilo oldu korkarak bekliyorum randevumu
Canim 55 ml veriyoruz çünkü kaşık biberonun hacmi o kadar
Evet canım risk artıyor maalesef bi de gebelik şekeri olunca daha da artıyormuş, valla şu son haftalarda o kadar gerginim ki bir şey olacak diye, içimde öyle bi korku var. Bir an önce sağ salim kavuşsak diyorum.Kuzum zaten riskler artıyor yoksa dediğin gibi beklenir ama birde o kavuşma anı cidden çok güzel kikom. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Onun heyecanıyla da insan gelsin istiyor. Benim doğumun travmatik oldu 2 sn ancak gördüm direkt kuvöze girdi ama ona rağmen o anı sıcaklığını kokusunu unutamıyorum. Düşününce kalbim eriyor
İnşallah en doğru zamanda sağlıkla kolaylıkla bebişine kavuş canımcığım. Strese sokma kendini ama. Sen birde yurtdışındasın onlar gamsız görünüyor ama ciddi noktalarda anında müdahale ediyor o yüzden şuan bize risk olarak gelen bu şeyler muhtemelen normaldir
Ooo hayırlı olsun, emmiyor mu kusuyor mu? Tam olarak sorun ne anlamadım?Bugun bebeğim dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Ama emmiyor, kusuyor neler yapabilirim. Mama vermekte istemiyorum
Aynı şeyleri hissettiğim için anneleri ilk haftadan gönderdim ben. He yıkılmadım ama ayakta da değilimKızlar valla ben çok fena lohusa kafasındayımmm, gerçekten önüme gelene 100 tekme atabilirim, nasıl geççek bu zaman yarabbimmm, kimsenin bişeyime karışmasını istemiyorum, herkese dalaşıyorm kv ya da annem farketmiyorbu duygu durumumla napcam bilmiyorm. Eşimle yalnız kalmayı özledim. Evde hep bi asmalı konak havası herkes bende. Hiç allıskım değilim, biz hep eşimle yalnız ikimizdik 2 senedir. Ağlayasım geliyo cogu zaman, kıazz ben depresyona mı giriyorum acaba dün eşimle biraz sahile gittim annem bebeğe baktı, nasıl iyi geldi eşimle yalnız olmak..
Evet canım risk artıyor maalesef bi de gebelik şekeri olunca daha da artıyormuş, valla şu son haftalarda o kadar gerginim ki bir şey olacak diye, içimde öyle bi korku var. Bir an önce sağ salim kavuşsak diyorum.
Sen yine de güzel yönettin bu süreci bence, en azından ben böyle hissettim, hiç kendini bırakmadın hep pozitif kalmaya çalıştın, o yüzden de o anı öyle hatırlıyorsun canım, ne kadar güzelben kendimden de korkuyorum, travmatik bir doğum yaşarsam kolay kolay toparlanamam sanırım bilmiyorum, zaten çok karamsar biriyim iyice bırakırım kendimi gibi geliyo…
Şu an yeni doktorla devam ettiğim için içim daha rahat, servikal sıyırma falan teklif ederse sanırım kabul edicem bebeğin kilosuna bağlı. Yani bugüne kadar bi şey demediler kiloya bağlı doğumla ilgili bi yorum yapmadılar ama işte benim içim içimi yiyo. Sonuçta bi tek ben değil bebek de hırpalanacak doğum sırasında, omzu takılsa bi şey olsa aman kafamda binbir türlü ihtimal geziyo, tırlattım iyice.
Benimde yarın kontrolüm var, ben Polonya da yaşıyorum burada nst yapmıyorlar o yüzden sancımı bilmiyorumbakalım belki senin için o gün bugündür
Aynı şeyleri hissettiğim için anneleri ilk haftadan gönderdim ben. He yıkılmadım ama ayakta da değilim
Doktora verilecek ücret de dahil mi bu fiyata ?? Hangi hastane?Kızlar benim doğum ücreti de 11 olmuş normal doğum olursa tabi.
Yine de İstanbul şartlarına göre çok iyi fiyatı hastanede güzel temiz konforlu.
Hastane çantam da bir aydır hazır duruyor köşede
Evim de temiz yani ben hazırıminşallah bu hazırlık psikolojisi ile bebek erken doğmaz
Evet dahil ama sezeryan olmak zorunda kaldığım için ücret değişti 18 bin tl ödedim medipol mega hastanesi.Doktora verilecek ücret de dahil mi bu fiyata ?? Hangi hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?