- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.521
Benim kocam da yok kuzum ben ne yapayım bebeğim ve ben tekiz yineSana helal olsun. Şurda 9 ayda çoğu kişiye kendi çapımda madalya taktım ndjdjjd ama en büyüğünü sen hakediyorsun arkadaşımtartışsan yollasan anlarım ama kocamla tek kalalım diye yolladıysan yürek yemiş olmalısın
Benim kocam da yok kuzum ben ne yapayım bebeğim ve ben tekiz yine
Bazen o kadar aç oluyor ki ağlama krizine giriyor o zamanlarda bende biberonla veriyorm 60 ml veriyorm öyle yazıyordu her yerde ama 60 ml hepsini içmiyor 40-45 max. Bide sana sorayım dedmCanim 55 ml veriyoruz çünkü kaşık biberonun hacmi o kadar22 günlük oldu, belki daha fazlasina ihtiyac duyuyor olabilir bilmiyorum bide benim oglan geceleri asla ayilamiyor, 55 mlyi bile zor iciriyoruz cogu zaman
Festi ben bugun yolladm herkesi ve sadece bu söylediğin sebepten halddndlkd eşimle tek kalmak için. Asmalı konak gibi yaşamak bana göre değil, eşimle başbaşa hiçbirley yapmadan otursam bile kafiSana helal olsun. Şurda 9 ayda çoğu kişiye kendi çapımda madalya taktım ndjdjjd ama en büyüğünü sen hakediyorsun arkadaşımtartışsan yollasan anlarım ama kocamla tek kalalım diye yolladıysan yürek yemiş olmalısın
Aynılarını yaşamışız nerdeyse arkadaşımEvet arkadaşlar bir haftalık lohusaligimin bitmesi sonucu galiba bende bitme noktasına geldim
Oğlum iki ailenin de ilk torunu giden gelen Faslı çocuğu sürekli oynama sevme Faslı ve evde sürekli birilerinin bulunmasi sonucu oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasim var oğlumla eşimle hiç yalnız kalmamisim insan aynı ev içinde eşi ile iki çift muhabbeti özler mi özler
Sürekli farklı konularda insanların muhabbeti konuşmaktan yoruldum
Bir haftadır çocuğuma en iyi şekilde bakmak istiyorum uykusuzluktan ölüyorum
Sütümu veriyorum şükür ama bugün baktım aç mama takviyesi yapınca çocuk hepsini bitirip uyudu buna çok üzüldüm yetememe korkusu gecicek hepsi biliyorum ama duygularım devre dışı zaten aşırı kanamam var kireç gibiyim halsizim sözde bebeği görmeye gelmişler boş boş sohbet ediyorlar çocukla alakası yok kimsenin sanırım herkesi eve gönderip çocuğa tek bakma karari aldığımı herkese açıklamam gereklidir ama cesaretim var mı bilmiyorum
Ay yeminle benim duygularımFesti ben bugun yolladm herkesi ve sadece bu söylediğin sebepten halddndlkd eşimle tek kalmak için. Asmalı konak gibi yaşamak bana göre değil, eşimle başbaşa hiçbirley yapmadan otursam bile kafibugun krize girdim eski hayatımı istiyorm die o yüzdn herkes go go
Festii bende acı hissediyorum bakmıyorumBugün 22. gün ve sezaryen dikişime ilk defa az önce bakabildim. Hazır değildim hiç. Sanırım birşeyler düzeliyor içimde
Bende öyle 25-45 arası veriyorum kaşık biberon hacminden ama zaten fazlasını yemiyor anne sütü de veriyorum takviye oluyor mama günde dört beş kez veriyorumCanim 55 ml veriyoruz çünkü kaşık biberonun hacmi o kadar22 günlük oldu, belki daha fazlasina ihtiyac duyuyor olabilir bilmiyorum bide benim oglan geceleri asla ayilamiyor, 55 mlyi bile zor iciriyoruz cogu zaman
Bende gönderdm beybiAynı şeyleri hissettiğim için anneleri ilk haftadan gönderdim ben. He yıkılmadım ama ayakta da değilim
Canım benimde senin gibi gece tek bakıyorum süt bende veriyorum sürekli mememde ama doymuyor mama verince uyuyor hemen üzülüyorum ama sütüm artana kadar mecburumAynılarını yaşamışız nerdeyse arkadaşımseni çok iyi anlıyorumm.. ben yolladm. Gelmek isteyen gündüz gelsin eşim evde yokken, akşam bari çekirdek aile kalalım. Bi düzene alısmak istiyorum, yoksa kafayı yiyecektim. Zaten geceleri kerem hep benimle. Mama vermiyorum anne sütü içtiği için devamlı mememde. E o zaman neden kalsınlar ki?
Hepimizin aynı düşüncede olmasıBende gönderdm beybibelki zor olcak ama imkansız bile zamanımı alır, hallederim bi şekil. Yeter ki psikolojik olarak iyi olayım.
Bende bir sıkıntı var sanırım ilk günden kaldırıp baktım göremedim resmini çektirdim, başkasında olsa bakamam bayılma noktasına gelirimBugün 22. gün ve sezaryen dikişime ilk defa az önce bakabildim. Hazır değildim hiç. Sanırım birşeyler düzeliyor içimde
Yaaa sormaa tadindan yenmiyorözellikle geceleri hic cekilmiyor
Annem dizlerine koyup salliyordu dün, agzimi acip tek kelime etmedim, edemedim
Evet ama ne yapıyımdr saat başı emzir dedi, ben önce altını değiştiriyorum sonra emziriyorum memede uyuyor zaten yorulup, yerine koyduktan 1 saat sonra tekrar uyandırmaca
Kıyamam sana, hiç böyle bi hisse girip içselleştirme içinde. Sen onun biriciği annesisin, senden baska kimse yetemez ona, babası bileCanım benimde senin gibi gece tek bakıyorum süt bende veriyorum sürekli mememde ama doymuyor mama verince uyuyor hemen üzülüyorum ama sütüm artana kadar mecburum
Ağustos anaları olarak var bi bildiğimiz demekki beybiHepimizin aynı düşüncede olması
Hiç sütüm kesilecek diye düşünme canım
Hepimiz üzücü şeyler yaşadık yaşıyoruz da herkesin hayatında var bir nebze.
Çocuğun için iyi düşün kesilmesini aklına bile getirme
Benim de çok üzüldüğüm ağladığım şeyler oldu.
Festimm süt öyle kolay kesilmiyor emin ol, sadece iş beyinde bitiyor sen kendini kesilecek diye modlarsan inan o zaman azalır yada kesilir, şimdi Bulutunu eline al emzir, emzirirken de mutlaka yüzüne bak o onun rızkı Rabbim kesilmesine izin vermez
Hiç bilmiyorum canım bizim de annemle koptu sonunda olaylar. Evden gitti ağlıyorum iki gündür
Bebek de huzursuz
Aynı şeyi düşünüyorum sütüm azaldı mı azalır mı vs
Canım 2 gündür bende kötüyüm hem ağlıyorum hemde sıfır uyku ama hiç aklıma sütüm etkileniri getirmedim sende düşünme hiç öyle çok sütüm var hep artıyor diye odaklıyorum ben kendimi işe yaradığına da inanıyorum
Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallahBenimde 41+0 da alacak da işte 42 ye girmiş oluyorum bakalım suni verecek banada yarın yatış var heycanlıyım ne kadar sürecek bilmiyorum
Çok doğru söylüyorsun bende bugün annem geldi tekrardan bugün değil ama yarın diyeceğim bu kararımı çünkü sıkıldım eşimi özledim çocuğum kocam ben tek kalmayı eşim Allah razı olsun yardım eder bana ama şuan hıçkıra hıçkıra ağlayasim var ev tikabasa dolu insanlaKıyamam sana, hiç böyle bi hisse girip içselleştirme içinde. Sen onun biriciği annesisin, senden baska kimse yetemez ona, babası bilebelki evdeki kaos, girdiğin düşünceler stres herşey etkilemiş olabilir. Ben mesela ilk günler keremi tutmayı bilmediğimden katılıyordu cocuk kv annem hepsi kafamda cocugın kafasını mememe uapıştırmaua calısıyordu daja da kötü oluyordu. Bi gece kimseye ses etmeden kendim kalktım ve tek başıma demedm hemen tutmasa bile stresssiz bi emzirme olmuştu. Bebeğimin bana , benimde bebeğime ve eşimin sevgisine ihtiyacım var, başka hiçbirleye değil. Bi kap yemeğe değil, ev temizliğinw değil, misafire değil yani
Eşini alıp odaya kapansan?Çok doğru söylüyorsun bende bugün annem geldi tekrardan bugün değil ama yarın diyeceğim bu kararımı çünkü sıkıldım eşimi özledim çocuğum kocam ben tek kalmayı eşim Allah razı olsun yardım eder bana ama şuan hıçkıra hıçkıra ağlayasim var ev tikabasa dolu insanla
Ay canım çocuğu gelip uyandi mi diye soruyorlar böyle en zirvedeyim acaba bu gece nasıl sabrederim diye düşünüyorum ama çok kararlıyım tek başıma bakacagimEşini alıp odaya kapansan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?