2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Sağ ol canım daha iyi gibiyim
düzelttik eşimle de ev kalabalığı malum herkesin çilesi bizimki de ondan bende ondan daralıyorum alışmışız 8 senedir tek olmaya kimsenin karışmasına katlanamıyoruz
Ağrılarım kanamam ve mantar da düzelirse artık yavaştan yoluna girecek herşey
Kelimeleri bile toparlayamıyorum darmadağınık yazdım

Bebişim 3270 g olmuş, 38+0 ız bugün. Son haftalarda bebek çok büyüdüğü için ultrasonun yanılma payı yüksek olur dedi doktorum. Karın çapı yine normal çıktı çok şükür, şekerden etkilendiyse de en az seviyede etkilenmiş, suyu da normal
Artık gelişimini tamamlamış her an gelebilir dedi, plasentam tamamen olgunlaşmış artık ne demekse. Haftaya çarşamba randevum var, o zamana kadar gelmezse direkt hastaneye yönlendirecekmiş daha fazla kilo almadan doğumu başlatmaları için. Vajinal muayene yapmadı, açıklık öğrenemedim, haftaya yapacakmış. Servikal sıyırmayı teklif bile etmedi, beklemeye devam

Cnm sne sezeryan mi oldun kanaman devam mı ediyor

Kızlar merhabalar, bebeğinize kimyon çayı veriyor musunuz acaba 19 günlük oldu
Ben gazı için ayak altına sürülen bir yağ kullanıyorum beyaz ağaç yağı çok memnunum (Türkiye'de yok Endonezya da türk bir youtuber bayan var ondan sipariş ettim)

Benim kocam da yok kuzum ben ne yapayım bebeğim ve ben tekiz yine

İnşallah kurşuncu vardır tanıdığın

ece boğa burcu olmadığına eöin miyiz

Al bir sling bacım koy yavrunu koynuna herşeyi yaparsın evel allah. Bu kadar öıtsuz oluyorsan o cesareti bulman lazım. Şohusa depresyonu zor birşey böyle böyle giriliyor. 40 ımız çıksın bir kahve içeriz senle Karanla Bulutu alıp kafa dinleriz sık dişini bacımmm

Festii bende acı hissediyorum bakmıyorum

Canım hazır olmadan bakma benim 22 gün sürdü hazır olmam. Etkilermiş önceden baksaydım.

Canım benimde senin gibi gece tek bakıyorum süt bende veriyorum sürekli mememde ama doymuyor mama verince uyuyor hemen üzülüyorum ama sütüm artana kadar mecburum

Canımcığım hiç takılma gerçekten bunda birşey yok. Yeter ki sağlığı yerinde olsun gerisi cidden fasa fiso. Anne sütüyle destekliyorsun sonuçta sadece mama da değil ki olsaydı da bence cidden problem değildi. Lohusa kafası seni üzüyor ve sıkıştırıyor anlıyorum seni ama yok sağlığı önemli. Sütün de artıcak zaten bebiş iyi gelicek. Dereotu ve dut çayı iyi geliyormuş. Bende yiyorum ve içiyorum bence faydası var kuzum.

Hepimizin aynı düşüncede olması

Eee ya huyundan ya suyundan neredeyse kasımdan beri biraradayız

Bende bir sıkıntı var sanırım ilk günden kaldırıp baktım göremedim resmini çektirdim, başkasında olsa bakamam bayılma noktasına gelirim

Neden merak ettin ki arkadaşım?

Ağustos anaları olarak var bi bildiğimiz demekki beybi

Bakma şimdi böyle diyorum da kayınvalidemi vınnn turizm yapmış insanım ayol ruhum buram buram ağustos anası

Ben gazı için ayak altına sürülen bir yağ kullanıyorum beyaz ağaç yağı çok memnunum (Türkiye'de yok Endonezya da türk bir youtuber bayan var ondan sipariş ettim)

Linkle bacım bizi. Afedersiniz tavuk şeyi deseler onu bile bir düşünürüm şuan ndndjd

Benimki emerken kendini sıkıp ağlamaya başlıyor sanırım gaz zorluyor yha her yerimize süt akiyor iki damla sut varsasa memede çocuğa tutturacam diyet tekrardan üstüne boynuna akıyor sonrasa bırakıyor emdiği uc bes yudumla onuda bugün kustu yavrum. Emerken ağlamak nedir yha

Ay canım çocuğu gelip uyandi mi diye soruyorlar böyle en zirvedeyim acaba bu gece nasıl sabrederim diye düşünüyorum ama çok kararlıyım tek başıma bakacagim

Kim ya bunlar nasıl sinir oldum? Seninde dinlenmeye ihtiyacın var bebeğin de bunu düşünemiyorlar mı? Süt için en önemli 3 şey su, huzur, uyku. Bu 3 ü olmadıktan sonra olmuyor cidden artmıyor. Çok gıcık oldum ya. Gönder sen cidden kerameti bir yemek yaparsın eşinde destek oluyormuş oda temizlik yapar her türlü halledersiniz.

Aynı yerden mi kesmişler diye aynı yerden kesmişler bu sefer ameliyat baya uzun sürdü bebek çıktıktan sonra 1 saat 10 dk sürdü kızımda doğduktan 20 dk sonra çıkmıştım belki 30

İyi ol kuzum. Mutlu anne mutlu bebek
Ya bide karışılınan konu çok hassas. Bazen afedersin her halta giriyor insanlar had bilmiyor. Giricek tabii. Sağlıkla evladına kavuştun gerisi hep hallolur

Kızlar ben dikiş yerine yakın yerleri elliyorum acıyor daha normal mi ben mi çok zorluyorum kendimi
Bence normaldir canım yha kolay değil kesilip biçilip dikiliyor falan normal bir bicakt kesiği bile acıtıyor bu dikişler zorlayıcı olabilir ama etrafına bak iltihablanma sulu akıntı falan varmı diye varsa onlardan da olabilir belki ağrı ama bence normal gibi yani

İyi ol kuzum. Mutlu anne mutlu bebek
Ya bide karışılınan konu çok hassas. Bazen afedersin her halta giriyor insanlar had bilmiyor. Giricek tabii. Sağlıkla evladına kavuştun gerisi hep hallolur

Öyle gerçekten zorluyorum kendimi ama bazen patlak veriyor
Hepimiz atlatacaz bugünleri geri gelmeyecek zaman akıyor büyüyorlar çok hızlı ona da üzülüyorum

Yorumlar çok iyi. Gerçekten bu kadar iyi mi arkadaşım? Gaz damlası kullanıyoruz biz ama çok üzülüyorum onu kullandığım için. İçinde yok yok hiç temiz değil. Biraz rahatlattı ama yine de üzüyor beni.

Yok canım normal, ama kanamam hala devam doktor artık kanamam olmaz dedi ama dün resmen boşaldı bacaklarımdan aktı bugün de vardı
Benim su iki gune varasa takgidim ped e hala kanlı akıntı geliyordu canim bugün ufak bir parca akmis tamam dahada temiz bezim hala öğeleden beri. Kişiden kişiye değişir dr uc gün kanar der bes hatta on gun kanar onu bilemezsin yapı bünye farklıdır herkesin. Benim yeni bitti 28 temmuzdan bu yana masallah kırka dayayacak herhalde bu akıntı demiştim ama bitti yerin kulağı vardir aman bittiyse de gelmesin dahada ni kurultayım artık bezden normal çamaşır giymeyi özledim yha hep bezli bezli falan

Öyle gerçekten zorluyorum kendimi ama bazen patlak veriyor
Hepimiz atlatacaz bugünleri geri gelmeyecek zaman akıyor büyüyorlar çok hızlı ona da üzülüyorum

Jdjdjjd bende ağladım bugün büyümesin diye. Çok zor şuan cidden mahvoluyorum ama büyümesin istiyorum. Hergün başka birşey öğreniyor. Bakıp bakıp içimde insan büyümüş diyorum. Ay dur gidip ağlayıp bidaha gelicem hdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…