- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.541
Elimden geleni yapıyorum kuzum. Ama bugün daha iyiyim. Umursamıyorum olan olmuş ne yapayım. Oğlum bari etkilenmesin.
Herkesin ağzında bir sütün kesilir muhabbeti olunca dedim herhalde kolay kesilen birşey. Bunu duymak iyi geldi gerçekten. Amin kuzum çocuğumun rızkı kesilirse ben üzüldüm diye daha çok üzülürüm kendimi kısır döngüye sokarım
Daha iyi misin Burcumsu?
İnsan inandığını ve düşündüğünü yaşıyor bende çok inanıyorum. O yüzden uzaklaştırdım kötü düşünceleri
Sen daha iyi oldun mu?
Cnm sne sezeryan mi oldun kanaman devam mı ediyorSağ ol canım daha iyi gibiyim
düzelttik eşimle de ev kalabalığı malum herkesin çilesi bizimki de ondan bende ondan daralıyorum alışmışız 8 senedir tek olmaya kimsenin karışmasına katlanamıyoruz
Ağrılarım kanamam ve mantar da düzelirse artık yavaştan yoluna girecek herşey
Kelimeleri bile toparlayamıyorum darmadağınık yazdım
Ben gazı için ayak altına sürülen bir yağ kullanıyorum beyaz ağaç yağı çok memnunum (Türkiye'de yok Endonezya da türk bir youtuber bayan var ondan sipariş ettim)Kızlar merhabalar, bebeğinize kimyon çayı veriyor musunuz acaba 19 günlük oldu
Benim kocam da yok kuzum ben ne yapayım bebeğim ve ben tekiz yine
Festi ben bugun yolladm herkesi ve sadece bu söylediğin sebepten halddndlkd eşimle tek kalmak için. Asmalı konak gibi yaşamak bana göre değil, eşimle başbaşa hiçbirley yapmadan otursam bile kafibugun krize girdim eski hayatımı istiyorm die o yüzdn herkes go go
Evet arkadaşlar bir haftalık lohusaligimin bitmesi sonucu galiba bende bitme noktasına geldim
Oğlum iki ailenin de ilk torunu giden gelen Faslı çocuğu sürekli oynama sevme Faslı ve evde sürekli birilerinin bulunmasi sonucu oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasim var oğlumla eşimle hiç yalnız kalmamisim insan aynı ev içinde eşi ile iki çift muhabbeti özler mi özler
Sürekli farklı konularda insanların muhabbeti konuşmaktan yoruldum
Bir haftadır çocuğuma en iyi şekilde bakmak istiyorum uykusuzluktan ölüyorum
Sütümu veriyorum şükür ama bugün baktım aç mama takviyesi yapınca çocuk hepsini bitirip uyudu buna çok üzüldüm yetememe korkusu gecicek hepsi biliyorum ama duygularım devre dışı zaten aşırı kanamam var kireç gibiyim halsizim sözde bebeği görmeye gelmişler boş boş sohbet ediyorlar çocukla alakası yok kimsenin sanırım herkesi eve gönderip çocuğa tek bakma karari aldığımı herkese açıklamam gereklidir ama cesaretim var mı bilmiyorum
Festii bende acı hissediyorum bakmıyorum
Canım benimde senin gibi gece tek bakıyorum süt bende veriyorum sürekli mememde ama doymuyor mama verince uyuyor hemen üzülüyorum ama sütüm artana kadar mecburum
Hepimizin aynı düşüncede olması
Bende bir sıkıntı var sanırım ilk günden kaldırıp baktım göremedim resmini çektirdim, başkasında olsa bakamam bayılma noktasına gelirim
Ağustos anaları olarak var bi bildiğimiz demekki beybi
Ben gazı için ayak altına sürülen bir yağ kullanıyorum beyaz ağaç yağı çok memnunum (Türkiye'de yok Endonezya da türk bir youtuber bayan var ondan sipariş ettim)
Benimki emerken kendini sıkıp ağlamaya başlıyor sanırım gaz zorluyor yha her yerimize süt akiyor iki damla sut varsasa memede çocuğa tutturacam diyet tekrardan üstüne boynuna akıyor sonrasa bırakıyor emdiği uc bes yudumla onuda bugün kustu yavrum. Emerken ağlamak nedir yhaBende tek meme emziriyorum. Kendi bırakana kadar emziriyorum. Gaz çıkarmayı deniyorum. Çıkarırsa çıkarıyor.. baktım çıkmayacak yatırıyorum. Özellikle zaten yan yatırıyorum. Ne zaman uyanırsa ozaman diğer meme ... 1 buçuk saat i bulursa uykusu uyandırıyorum...
Ay canım çocuğu gelip uyandi mi diye soruyorlar böyle en zirvedeyim acaba bu gece nasıl sabrederim diye düşünüyorum ama çok kararlıyım tek başıma bakacagim
Aynı yerden mi kesmişler diyeİnşallah kurşuncu vardır tanıdığın
ece boğa burcu olmadığına eöin miyiz
Al bir sling bacım koy yavrunu koynuna herşeyi yaparsın evel allah. Bu kadar öıtsuz oluyorsan o cesareti bulman lazım. Şohusa depresyonu zor birşey böyle böyle giriliyor. 40 ımız çıksın bir kahve içeriz senle Karanla Bulutu alıp kafa dinleriz sık dişini bacımmm
Canım hazır olmadan bakma benim 22 gün sürdü hazır olmam. Etkilermiş önceden baksaydım.
Canımcığım hiç takılma gerçekten bunda birşey yok. Yeter ki sağlığı yerinde olsun gerisi cidden fasa fiso. Anne sütüyle destekliyorsun sonuçta sadece mama da değil ki olsaydı da bence cidden problem değildi. Lohusa kafası seni üzüyor ve sıkıştırıyor anlıyorum seni ama yok sağlığı önemli. Sütün de artıcak zaten bebiş iyi gelicek. Dereotu ve dut çayı iyi geliyormuş. Bende yiyorum ve içiyorum bence faydası var kuzum.
Eee ya huyundan ya suyundan neredeyse kasımdan beri biraradayız
Neden merak ettin ki arkadaşım?
Bakma şimdi böyle diyorum da kayınvalidemi vınnn turizm yapmış insanım ayol ruhum buram buram ağustos anası
Linkle bacım bizi. Afedersiniz tavuk şeyi deseler onu bile bir düşünürüm şuan ndndjd
Sağ ol canım daha iyi gibiyim
düzelttik eşimle de ev kalabalığı malum herkesin çilesi bizimki de ondan bende ondan daralıyorum alışmışız 8 senedir tek olmaya kimsenin karışmasına katlanamıyoruz
Ağrılarım kanamam ve mantar da düzelirse artık yavaştan yoluna girecek herşey
Kelimeleri bile toparlayamıyorum darmadağınık yazdım
Cnm sne sezeryan mi oldun kanaman devam mı ediyor
Aşırı ağrı sızı yoksa normal. Sertlik ve ateş olabilir benim daha yeni yeni geçiyor o. 22. gün bugün düşün arkadaşım.Kızlar ben dikiş yerine yakın yerleri elliyorum acıyor daha normal mi ben mi çok zorluyorum kendimi
Bence normaldir canım yha kolay değil kesilip biçilip dikiliyor falan normal bir bicakt kesiği bile acıtıyor bu dikişler zorlayıcı olabilir ama etrafına bak iltihablanma sulu akıntı falan varmı diye varsa onlardan da olabilir belki ağrı ama bence normal gibi yaniKızlar ben dikiş yerine yakın yerleri elliyorum acıyor daha normal mi ben mi çok zorluyorum kendimi
İyi ol kuzum. Mutlu anne mutlu bebek
Ya bide karışılınan konu çok hassas. Bazen afedersin her halta giriyor insanlar had bilmiyor. Giricek tabii. Sağlıkla evladına kavuştun gerisi hep hallolur
Yorumlar çok iyi. Gerçekten bu kadar iyi mi arkadaşım? Gaz damlası kullanıyoruz biz ama çok üzülüyorum onu kullandığım için. İçinde yok yok hiç temiz değil. Biraz rahatlattı ama yine de üzüyor beni.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Benim su iki gune varasa takgidim ped e hala kanlı akıntı geliyordu canim bugün ufak bir parca akmis tamam dahada temiz bezim hala öğeleden beri. Kişiden kişiye değişir dr uc gün kanar der bes hatta on gun kanar onu bilemezsin yapı bünye farklıdır herkesin. Benim yeni bitti 28 temmuzdan bu yana masallah kırka dayayacak herhalde bu akıntı demiştim ama bitti yerin kulağı vardir aman bittiyse de gelmesin dahada ni kurultayım artık bezden normal çamaşır giymeyi özledim yha hep bezli bezli falanYok canım normal, ama kanamam hala devam doktor artık kanamam olmaz dedi ama dün resmen boşaldı bacaklarımdan aktı bugün de vardı
Öyle gerçekten zorluyorum kendimi ama bazen patlak veriyor
Hepimiz atlatacaz bugünleri geri gelmeyecek zaman akıyor büyüyorlar çok hızlı ona da üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?