2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Yemin ediyorum pişik oldum ya artık. Oğluşun kremlerini sürdüm. 9 aydır ped yoktu hayatımızda bide en sıcaklara geldi. Üf hiç özlememişim açıkcası

Önce ben kızımda denedim biliyorsunuz tuvalet eğitimi verdim ve kakasını tuttu bir kaç gün bende ayak altına sürdüm çorap giydirdim 15 dk sonra geldi kakası
Oğlum da da hergun aynı saatte katılıyor çocuk kıpkırmızı oluyor 3-4 gündür bende sürüyorum birer damla ayak altına masaj yapıp hemen çorap giydirdim baya etki etti rahatladı

Öyle gerçekten zorluyorum kendimi ama bazen patlak veriyor
Hepimiz atlatacaz bugünleri geri gelmeyecek zaman akıyor büyüyorlar çok hızlı ona da üzülüyorum
Bugün le 19 gun olduk düşün bu gun içerisinde bile büyüdüğünü gördükçe doğduğu İlk günü konuşmaya başlıyoruz geriye dönüp falan her günün anın tadını çıkartalım. Kucağıma aldım mi sesimi duyunca gözüme gözüme bir bakışı var göğsüme yatırıp konusmalarimi bir dinleyisi var bitiyorum orada.

Yemin ediyorum pişik oldum ya artık. Oğluşun kremlerini sürdüm. 9 aydır ped yoktu hayatımızda bide en sıcaklara geldi. Üf hiç özlememişim açıkcası
Demi yazmadım onu ayıp olur diye dr yollarında yürüdükçe tahriş etti benide bitirdi yha bebege pişik alirsam bende kullanriim diyordum ne sıcaklar hemde yha koktuk gerçekten kanın di terdi derken ayyy ayyyyy bitsin harbinden artık su lohusalık yha bunaldım

Hayırlı uğurlu olsun cnm sütüm yok deme öyle beynine kodlama cnm sütüm var diye düşün bak nasıl gelecek sütün , memelerini lavaboda sıcak ılık suyla yıka cnm gelir Allahın izniyle

Bazen o kadar aç oluyor ki ağlama krizine giriyor o zamanlarda bende biberonla veriyorm 60 ml veriyorm öyle yazıyordu her yerde ama 60 ml hepsini içmiyor 40-45 max. Bide sana sorayım dedm tesekkr edermm
Ayy seninki 1 haftalik ama benimki 3 ben ne kadar vermeliyim ki acaba benimle akran olanlar ne kadar veriyor bi yazabilir mi?

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün sütün gelir merak etme daha ne kadar olmuş ki doğum yapalı

Hayırlı olsun canım benim, öncelikle Bebiş de sende iyisin ya hepsi zamanla geçecek inşallah sütüm yok diye hiç düşünme benim 2.dogum olmasına ragmen hemen gelmedi ama ısrarla emzirdim, bebeğinin agzı nefesi göğsüne değdikçe emin ol birkaç güne kalmaz seninde gelecek (ilk günler benim gelmedi diye hastane kendi teklif etti bende kabul ettim karton bardağın dibinde 2 parmak kadar mama verdim kan şekeri düşmesin diye sende hastane verelim derse sakın vermem deme, mamayı da ver bol bol da emzir, sezeryan oldugun için 2 güne anca bedenen toparlanırsın o zamana inşallah sütün de gelmiş olur, )

Kikelomo tam aynı gidiyoruz benim bebek de 3300 ve şekerim de yoktu. Doktorum çok büyümez dedi bundan sonra plasentam yaşlanmaya başlamış . İnşallah sağlıkla gelir bebeğin

Gelsin güzel temizleniyor ama bakıp görüyorlar ya ultrason da artık kanaman olmaz dedi ama devam etmesi aklımı kurcalıyor

Evett çok zor duygular her anın doya doya tadını çıkarmak lazım

Yaaa insanın içi eriyor

Belki normal adet olmuşsundur cnm

Aşırı yok çok şükür
Yok canım

Maşallah adıyla yaşasın
Gözünüz aydın canım
Sen hiç yok deme gelir o var

Hamileliğimin başından beri hap alttan muayene yapıldı artık oradan mı anlıyorlar bilmiyorum

Evet altan muayene de sancıyı kasılmayı anlıyorlar canım

Günaydın kızlar bugün bir şey öğrendim belki bilmeyen vardır bir işe yarar diyerek yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Göğüs ucu yara olduktan sonra lanolin kullanmanın anlamı olmuyormuş.Anne bebek koçu sevim kuruçay çam'ın emzirme eğitiminde duydum. Tedavi edici olarak madecassol, bepanten, epitelizen krem önerdi. Bir araştırır bakarsınız.

Sabahı zor ettik
Devamlı ıkınıyor, ıkınıcam diye beslenemiyor. Uyku akıyor gözünden ama yok. Göğüslerimi de boşaltamadı taş gibi oldular. Bugün doktora gidiyoruz. Bu ne böyle anlamadım ben. Memede 40-50 dk kalmak isteyen çocuk 3-4 dk emiyor. Sarı gelmeye başladı gözüme gerçekten bir sorun var anlamıyorum.

Kikelomo tam aynı gidiyoruz benim bebek de 3300 ve şekerim de yoktu. Doktorum çok büyümez dedi bundan sonra plasentam yaşlanmaya başlamış . İnşallah sağlıkla gelir bebeğin
Benimki de son haftalarda birden büyüyebilir dedi ama şekerden kaynaklı sanırım. Bir de ben çok minyonum, boyum da kısa, bebek sana göre çok büyümeden doğması lazım dedi. Teşekkür ederim canım inşallah senin de, hepimizin de bebişleri sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…