- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.561
Benim su iki gune varasa takgidim ped e hala kanlı akıntı geliyordu canim bugün ufak bir parca akmis tamam dahada temiz bezim hala öğeleden beri. Kişiden kişiye değişir dr uc gün kanar der bes hatta on gun kanar onu bilemezsin yapı bünye farklıdır herkesin. Benim yeni bitti 28 temmuzdan bu yana masallah kırka dayayacak herhalde bu akıntı demiştim ama bitti yerin kulağı vardir aman bittiyse de gelmesin dahada ni kurultayım artık bezden normal çamaşır giymeyi özledim yha hep bezli bezli falan
Önce ben kızımda denedim biliyorsunuz tuvalet eğitimi verdim ve kakasını tuttu bir kaç gün bende ayak altına sürdüm çorap giydirdim 15 dk sonra geldi kakasıYorumlar çok iyi. Gerçekten bu kadar iyi mi arkadaşım? Gaz damlası kullanıyoruz biz ama çok üzülüyorum onu kullandığım için. İçinde yok yok hiç temiz değil. Biraz rahatlattı ama yine de üzüyor beni.
Bugün le 19 gun olduk düşün bu gun içerisinde bile büyüdüğünü gördükçe doğduğu İlk günü konuşmaya başlıyoruz geriye dönüp falan her günün anın tadını çıkartalım. Kucağıma aldım mi sesimi duyunca gözüme gözüme bir bakışı var göğsüme yatırıp konusmalarimi bir dinleyisi var bitiyorum orada.Öyle gerçekten zorluyorum kendimi ama bazen patlak veriyor
Hepimiz atlatacaz bugünleri geri gelmeyecek zaman akıyor büyüyorlar çok hızlı ona da üzülüyorum
Belki normal adet olmuşsundur cnmYok canım normal, ama kanamam hala devam doktor artık kanamam olmaz dedi ama dün resmen boşaldı bacaklarımdan aktı bugün de vardı
Aşırı yok çok şükürAşırı ağrı sızı yoksa normal. Sertlik ve ateş olabilir benim daha yeni yeni geçiyor o. 22. gün bugün düşün arkadaşım.
Demi yazmadım onu ayıp olur diye dr yollarında yürüdükçe tahriş etti benide bitirdi yha bebege pişik alirsam bende kullanriim diyordumYemin ediyorum pişik oldum ya artık. Oğluşun kremlerini sürdüm. 9 aydır ped yoktu hayatımızda bide en sıcaklara geldi. Üf hiç özlememişim açıkcası
Hayırlı uğurlu olsun cnm sütüm yok deme öyle beynine kodlama cnm sütüm var diye düşün bak nasıl gelecek sütün , memelerini lavaboda sıcak ılık suyla yıka cnm gelir Allahın izniyleKızlar bende bugün doğum yaptım hâlâ ağrım var birazcık pişman oldum sezeryan olduğum için bide hala sütüm yok çok zorlanıyorum yabebiş çok şükür ki sağlıklı adı Ali Ege oldu
Ayy seninki 1 haftalik ama benimki 3Bazen o kadar aç oluyor ki ağlama krizine giriyor o zamanlarda bende biberonla veriyorm 60 ml veriyorm öyle yazıyordu her yerde ama 60 ml hepsini içmiyor 40-45 max. Bide sana sorayım dedmtesekkr edermm
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünKızlar bende bugün doğum yaptım hâlâ ağrım var birazcık pişman oldum sezeryan olduğum için bide hala sütüm yok çok zorlanıyorum yabebiş çok şükür ki sağlıklı adı Ali Ege oldu
Hayırla sağlıkla büyüsünKızlar bende bugün doğum yaptım hâlâ ağrım var birazcık pişman oldum sezeryan olduğum için bide hala sütüm yok çok zorlanıyorum yabebiş çok şükür ki sağlıklı adı Ali Ege oldu
Kızlar bende bugün doğum yaptım hâlâ ağrım var birazcık pişman oldum sezeryan olduğum için bide hala sütüm yok çok zorlanıyorum yabebiş çok şükür ki sağlıklı adı Ali Ege oldu
Hamileliğimin başından beri hap alttan muayene yapıldı artık oradan mı anlıyorlar bilmiyorumNst olmadan onlar nasıl anlıyor
Sıramızı bekleriz biz usluyuz teyzesiDaha 10 günün varmış senin bekleyin azıcık ben bekledim bakönce ben bennn yarına kadar beni geçenler olur illaki ama
Kikelomo tam aynı gidiyoruzBebişim 3270 g olmuş, 38+0 ız bugün. Son haftalarda bebek çok büyüdüğü için ultrasonun yanılma payı yüksek olur dedi doktorum. Karın çapı yine normal çıktı çok şükür, şekerden etkilendiyse de en az seviyede etkilenmiş, suyu da normal
Artık gelişimini tamamlamış her an gelebilir dedi, plasentam tamamen olgunlaşmış artık ne demekse. Haftaya çarşamba randevum var, o zamana kadar gelmezse direkt hastaneye yönlendirecekmiş daha fazla kilo almadan doğumu başlatmaları için. Vajinal muayene yapmadı, açıklık öğrenemedim, haftaya yapacakmış. Servikal sıyırmayı teklif bile etmedi, beklemeye devam
Gözün aydın canımKızlar bende bugün doğum yaptım hâlâ ağrım var birazcık pişman oldum sezeryan olduğum için bide hala sütüm yok çok zorlanıyorum yabebiş çok şükür ki sağlıklı adı Ali Ege oldu
Benim su iki gune varasa takgidim ped e hala kanlı akıntı geliyordu canim bugün ufak bir parca akmis tamam dahada temiz bezim hala öğeleden beri. Kişiden kişiye değişir dr uc gün kanar der bes hatta on gun kanar onu bilemezsin yapı bünye farklıdır herkesin. Benim yeni bitti 28 temmuzdan bu yana masallah kırka dayayacak herhalde bu akıntı demiştim ama bitti yerin kulağı vardir aman bittiyse de gelmesin dahada ni kurultayım artık bezden normal çamaşır giymeyi özledim yha hep bezli bezli falan
Jdjdjjd bende ağladım bugün büyümesin diye. Çok zor şuan cidden mahvoluyorum ama büyümesin istiyorum. Hergün başka birşey öğreniyor. Bakıp bakıp içimde insan büyümüş diyorum. Ay dur gidip ağlayıp bidaha gelicem hdjdjdj
Yaaa insanın içi eriyorBugün le 19 gun olduk düşün bu gun içerisinde bile büyüdüğünü gördükçe doğduğu İlk günü konuşmaya başlıyoruz geriye dönüp falan her günün anın tadını çıkartalım. Kucağıma aldım mi sesimi duyunca gözüme gözüme bir bakışı var göğsüme yatırıp konusmalarimi bir dinleyisi var bitiyorum orada.
Yok canımBelki normal adet olmuşsundur cnm
Aşırı yok çok şükür
Kızlar bende bugün doğum yaptım hâlâ ağrım var birazcık pişman oldum sezeryan olduğum için bide hala sütüm yok çok zorlanıyorum yabebiş çok şükür ki sağlıklı adı Ali Ege oldu
Hamileliğimin başından beri hap alttan muayene yapıldı artık oradan mı anlıyorlar bilmiyorum
Benimki de son haftalarda birden büyüyebilir dedi ama şekerden kaynaklı sanırım. Bir de ben çok minyonum, boyum da kısa, bebek sana göre çok büyümeden doğması lazım dedi. Teşekkür ederim canım inşallah senin de, hepimizin de bebişleri sağlıkla doğsunKikelomo tam aynı gidiyoruzbenim bebek de 3300 ve şekerim de yoktu. Doktorum çok büyümez dedi bundan sonra plasentam yaşlanmaya başlamış . İnşallah sağlıkla gelir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?