- 23 Ağustos 2022
- 120
- 345
- 33
- 24
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.581
Deneyecem umarım geçerCnm bende oldum mastit oldum lahana al yaprağını buzluğa koy 2 saat sonra göğsüne koy birde banyoda sıcak duş altında tarak eski tip göğsüne tara saç tara gibi ben bunların faydasını gördüm 2 günde gecti
Bebişim 3270 g olmuş, 38+0 ız bugün. Son haftalarda bebek çok büyüdüğü için ultrasonun yanılma payı yüksek olur dedi doktorum. Karın çapı yine normal çıktı çok şükür, şekerden etkilendiyse de en az seviyede etkilenmiş, suyu da normal
Artık gelişimini tamamlamış her an gelebilir dedi, plasentam tamamen olgunlaşmış artık ne demekse. Haftaya çarşamba randevum var, o zamana kadar gelmezse direkt hastaneye yönlendirecekmiş daha fazla kilo almadan doğumu başlatmaları için. Vajinal muayene yapmadı, açıklık öğrenemedim, haftaya yapacakmış. Servikal sıyırmayı teklif bile etmedi, beklemeye devam
peki hanfi kriterlere gore dogumun yaklastigini belirliyorlarBenimde yarın kontrolüm var, ben Polonya da yaşıyorum burada nst yapmıyorlar o yüzden sancımı bilmiyorumbakalım belki senin için o gün bugündür
İnşallah cnm dene ben faydasını gördüm hemen farkedip iyileşti üst üste deneDeneyecem umarım geçer
Damla da fayda etmedi mi canım ya ben de tek ümidi damlaya bağlamıştım ama fayda etmiyor gibi gözüküyor kesin benimkine de fayda etmezSabahı zor ettik
Devamlı ıkınıyor, ıkınıcam diye beslenemiyor. Uyku akıyor gözünden ama yok. Göğüslerimi de boşaltamadı taş gibi oldular. Bugün doktora gidiyoruz. Bu ne böyle anlamadım ben. Memede 40-50 dk kalmak isteyen çocuk 3-4 dk emiyor. Sarı gelmeye başladı gözüme gerçekten bir sorun var anlamıyorum.
Bende gönderdm beybibelki zor olcak ama imkansız bile zamanımı alır, hallederim bi şekil. Yeter ki psikolojik olarak iyi olayım.
Vallahi beş yıldır yalnız kalmaya o kadar alışmışız ki darladı beni evde kendi annemin bile oluşuSana helal olsun. Şurda 9 ayda çoğu kişiye kendi çapımda madalya taktım ndjdjjd ama en büyüğünü sen hakediyorsun arkadaşımtartışsan yollasan anlarım ama kocamla tek kalalım diye yolladıysan yürek yemiş olmalısın
Bende kızım emmesine rağmen mastit oldum. Gece 39.2 ateş, ağrı, üşüme ve titremeyle hastaneye gittik. İğne falan yaptılar. Antibiyotiklendim. Yani emziriyorum sağıyorum neye göre oluyor bu anlamıyorum. Bu ikinci.
Cnm sana kaç günde geldi 360 tl dedilerLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Geçmiş olsun çok zor birşey bende ilk kızımda yaşamıştım bol masaj zeytinyağı ile fayda eder duşta suyun altında masaj iyi oluyorBende kızım emmesine rağmen mastit oldum. Gece 39.2 ateş, ağrı, üşüme ve titremeyle hastaneye gittik. İğne falan yaptılar. Antibiyotiklendim. Yani emziriyorum sağıyorum neye göre oluyor bu anlamıyorum. Bu ikinci.
Coşmuş fiyat ben 190 TL aldım ama kışın almıştım hafta sonu sipariş etmiştim hafta içi geldi burda annesi var Diyarbakır'da elinde stok varsa hemen gönderiyorlar cnmCnm sana kaç günde geldi 360 tl dediler
Günaydın herkese kızlar, baya geç yazdığımın farkındayım fakat çok zor bi süreç geçirdik. Kızımı 40+0’da doğurdum çok şükür, 03.08.23’te sabaha karşı kanamayla hastaneye gittik, bebek gündüz 15’te doğdu. Suni sancı+epidural+epizyotomi ile doğumum gerçekleşti. Bebeğim doğduktan sonra 3 saat yoğun bakımda kaldı su yuttuğu için. Ertesi gün de eve geldikten sonra ani ateşlenmeyle hastaneye götürdük ve maalesef doğum esnasında enfeksiyon kapmış, yaklaşık 1 hafta hastanede kaldık çok ama çok zor günlerdi bir yandan bebeğimin durumu bir yandan da benim dikişler mahvetti beni. Neyseki şu anda iyiyiz, ikimiz de daha iyiye gidiyoruzbu süre zarfında yazmaya fırsat bulamadım, doğum yapanlar olmuş tebrik ediyorum, Allah bekleyenlere de nasip etsin bir an önce
Bu arada bebişim 4400 doğdu, biraz da bu yüzden zor bi doğumduama doğumda. Sonra yarım kilo kaybetti şu anda eski kilosuna erdirmeye çalışıyorum fakat hanımefendiyi doyurmak zor oluyor biraz, sürekli emmek istiyor. İnanılmaz güzel bir duyguymuş gerçekten, Allah isteyen herkese nasip etsin
Ooo baya artmış faydası olsunda cnm verecezCoşmuş fiyat ben 190 TL aldım ama kışın almıştım hafta sonu sipariş etmiştim hafta içi geldi burda annesi var Diyarbakır'da elinde stok varsa hemen gönderiyorlar cnm
Ah canım yaaa kimbilir ne kadar sanci yapiyor gazlar, o yüzden ememiyor annesiSabahı zor ettik
Devamlı ıkınıyor, ıkınıcam diye beslenemiyor. Uyku akıyor gözünden ama yok. Göğüslerimi de boşaltamadı taş gibi oldular. Bugün doktora gidiyoruz. Bu ne böyle anlamadım ben. Memede 40-50 dk kalmak isteyen çocuk 3-4 dk emiyor. Sarı gelmeye başladı gözüme gerçekten bir sorun var anlamıyorum.
İnşallah olur bana fayda ettiOoo baya artmış faydası olsunda cnm verecez
Sağdiginda göğsünü tamamen bosaltiyor musun peki canım? Ben kenarlarini bastira bastira, her yerini sikarak bosaltiyorum. Makineyi kendi haline biraksam bosalmiyor çünküBende kızım emmesine rağmen mastit oldum. Gece 39.2 ateş, ağrı, üşüme ve titremeyle hastaneye gittik. İğne falan yaptılar. Antibiyotiklendim. Yani emziriyorum sağıyorum neye göre oluyor bu anlamıyorum. Bu ikinci.
Ters emzirmede yapmaya çalışıyorum. Ama fındık hanım memede hep uyuyor yaa. Tam boşaltmıyor maalesef. Bol bol duş ve masaj yapıyorum. Bakalım düzelicez antibiyotik kullanmam şart. Yürüyemiyordum bile o kadar etlerim/kemiklerim ağrıyordu.Farkettiğim birşey var sağım yaparken. Bebek ne kadar da içse tüm kanalları boşaltamıyor. Sabit yatışta. Ağrıyan yerlerin oluşan tıkanıklıklar muhtemelen memenin yan veya alt yüzeyindedir. Mastit için mesela ters emziriş yapın derler sebebi de budur bebek normalde yanları çekemez kolay kolay biraz büyümeli. Sağım yaparken mememi kaldırıyorum mesela pozisyon değiştirmezsem süt gelmiyor boş sansam bıraksam yanları es geçeceğim ama pozisyon değiştirince geliyor. Sen sağım yapmana rağmen mastit oluyorsan onu bilmiyorum ama arkadaşım
Geçmiş olsun çok zor birşey bende ilk kızımda yaşamıştım bol masaj zeytinyağı ile fayda eder duşta suyun altında masaj iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?