- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.601
Ah canım yaaa kimbilir ne kadar sanci yapiyor gazlar, o yüzden ememiyor annesiMete de öyle gazi olduğunda dogru düzgün tutamiyor bile memeyi, tutsa da agzinda geveliyor. Mecbur sagip vereceksin
Biz dün kontrole gittik doktora, sariliktan ziyade kilo alimina bakariz artik dedi, kilo alimi iyiyse sari olmasinin pek hükmü yokmus bu haftalardan sonra
Artık ne bulursam yıyorum. Onu yeme bunu yeme hersey gaz yapıyo. Hıc fark eden bısey yokÇıktık teyzesi. Doktor Buluta diyor ki seni kötü diye getirdiler sen bunlardan daha iyi görünüyorsun ndjdjjd lohusa topuzumla Bursa sokaklarında arzı endam ediyorum kdjfjdjdkd
Böğürtlen yedim dün yeme dedi. Anam babam usülüne dön diyor ne yicem bilmiyorum kdjdkdk biri beni aydınlatsın ya
Sütünden damlat. Oyle derlerdi yaotım antıbıyotık etkısı verıyo resmen temızlenıyoKızlar göz capaklanmasina ne iyi gelir çay pansuman yapıyorum başka fikri olan gece gözünü actim sarı akinti geldi geçti
Artık ne bulursam yıyorum. Onu yeme bunu yeme hersey gaz yapıyo. Hıc fark eden bısey yok
Ben yiyemiyorum bacım. Bak ben süt ürünlerini kesmiştim. Bulgur vs de yemiyordum. 2 gündür başladım çocuk füze gibi oldu. Doktor önceki kontrolde süt ürünlerini ve gaz yapan yiyecekleri yavaştna aç demişti bugün direkt kapatıyorsun dedi. Ne güzel sende eğer arttırmıyorsa ye tabiki. Neyse iyi yanından bakalım 3 aya 65 e düşerim hdjdjdj
Ah canım yaaa kimbilir ne kadar sanci yapiyor gazlar, o yüzden ememiyor annesiMete de öyle gazi olduğunda dogru düzgün tutamiyor bile memeyi, tutsa da agzinda geveliyor. Mecbur sagip vereceksin
Biz dün kontrole gittik doktora, sariliktan ziyade kilo alimina bakariz artik dedi, kilo alimi iyiyse sari olmasinin pek hükmü yokmus bu haftalardan sonra
Ben bıde hemoroid le savasıyorum suan. Ne yıcemı sapıttım. Aynı seylerı yemekten de sıkıldım. Bı peynır luksum var azıcık ondan vazgeçemiyorum. Yemedıgımde de bagırıyo yıyıncede bagırıyo. Bnde dedım yıyımde bagırdıgına degsın. Bıde yaptıgım her yeemege kımyon atıyorum gazını alsın dıye.
Son adet tarihi ve servikal ölçüme göre anladığım kadarıylapeki hanfi kriterlere gore dogumun yaklastigini belirliyorlar
Aaa bize bunu verdi doktor. Hic de arastirmadimKızlar burda tavsiye edilmişti şimdi yorumlara bakıyorum 3 yaş üstü için uygundur diyor ben yanlış ürüne mi bakıyorum acaba
Çıktık teyzesi. Doktor Buluta diyor ki seni kötü diye getirdiler sen bunlardan daha iyi görünüyorsun ndjdjjd lohusa topuzumla Bursa sokaklarında arzı endam ediyorum kdjfjdjdkd
Böğürtlen yedim dün yeme dedi. Anam babam usülüne dön diyor ne yicem bilmiyorum kdjdkdk biri beni aydınlatsın ya
Ahahahh doktorun espri anlayisina on puanÇıktık teyzesi. Doktor Buluta diyor ki seni kötü diye getirdiler sen bunlardan daha iyi görünüyorsun ndjdjjd lohusa topuzumla Bursa sokaklarında arzı endam ediyorum kdjfjdjdkd
Bizim de cilt sariligimiz bas 6 boyun 7 cikti dün. Hala bitiremedik sariligi vallaSağıp vermekte çok zor. Ay bilmiyorum Josei sağlıkla büyütelim ama zor işmiş
Bide bizim oğluşlar 37 haftalık ya uzamış sarılık olabiliyormuş çokta normalmiş. 1 ay sonunda hala sarılık geçmezse bakarız dedi bize de. Kilo alımı yerinde dedi. Belkide ondan dert etmedi.
Evet bende dogumdan sonra oldu. Fazla zorlamadan olmus kesıksız dogum yaptım dıkıssız atlattım. Bu cıktı bu seferde.Jdjdjdj peynir diye meeliyorum ben. O kadar severim ki uff ama yiyemiyorum. Eğer kestiğimde düzelmiş olmasaydı içinden geçerdim valla hak verdim sana her iki türlüde bağırıyorsa ye hdjdj
Hemoroid zor ya baharatsız beslenme lifli gıdalar vs öneriyorlar ama hemende geçmiyoe ki doğumdan sonra mı oldu sende o
Zorlamaz olur mu dikişlerim baya fazla ama çok şükür yine deGeçmiş olsun canım gözün aydın miniğin yanında ya hepsi geldi geçti şükür
Maşallah kilosu çok iyimiş seni zorladı mı çok
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebişZorlamaz olur mu dikişlerim baya fazla ama çok şükür yine de
Ben pisik kremi surdum hemen gecirdi. Pisik kremimiz iva natura cok etkili gercektenKızlarr isilik için ne yapacağız Ankara kaynıyor sadece zibinla duruyor yıkıyorum gül suyu kullanıp memnun olan var mı
Sağdiginda göğsünü tamamen bosaltiyor musun peki canım? Ben kenarlarini bastira bastira, her yerini sikarak bosaltiyorum. Makineyi kendi haline biraksam bosalmiyor çünkü
Aaaa kız benimde aynısı ğişmiyor ama kızarıyor diye bırakmıştım onuBen pisik kremi surdum hemen gecirdi. Pisik kremimiz iva natura cok etkili gercekten
Ben kullanıyorum doktor verdi 6 damla günde cnm benimki bu probiyotik d vitamin buKızlar burda tavsiye edilmişti şimdi yorumlara bakıyorum 3 yaş üstü için uygundur diyor ben yanlış ürüne mi bakıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?