2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Çıktık teyzesi. Doktor Buluta diyor ki seni kötü diye getirdiler sen bunlardan daha iyi görünüyorsun ndjdjjd lohusa topuzumla Bursa sokaklarında arzı endam ediyorum kdjfjdjdkd

Böğürtlen yedim dün yeme dedi. Anam babam usülüne dön diyor ne yicem bilmiyorum kdjdkdk biri beni aydınlatsın ya

Kızlar burda tavsiye edilmişti şimdi yorumlara bakıyorum 3 yaş üstü için uygundur diyor ben yanlış ürüne mi bakıyorum acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230817_111052_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 104
Artık ne bulursam yıyorum. Onu yeme bunu yeme hersey gaz yapıyo. Hıc fark eden bısey yok

Artık ne bulursam yıyorum. Onu yeme bunu yeme hersey gaz yapıyo. Hıc fark eden bısey yok

Ben yiyemiyorum bacım. Bak ben süt ürünlerini kesmiştim. Bulgur vs de yemiyordum. 2 gündür başladım çocuk füze gibi oldu. Doktor önceki kontrolde süt ürünlerini ve gaz yapan yiyecekleri yavaştna aç demişti bugün direkt kapatıyorsun dedi. Ne güzel sende eğer arttırmıyorsa ye tabiki. Neyse iyi yanından bakalım 3 aya 65 e düşerim hdjdjdj

Ben bıde hemoroid le savasıyorum suan. Ne yıcemı sapıttım. Aynı seylerı yemekten de sıkıldım. Bı peynır luksum var azıcık ondan vazgeçemiyorum. Yemedıgımde de bagırıyo yıyıncede bagırıyo. Bnde dedım yıyımde bagırdıgına degsın. Bıde yaptıgım her yeemege kımyon atıyorum gazını alsın dıye.

Sağıp vermekte çok zor. Ay bilmiyorum Josei sağlıkla büyütelim ama zor işmiş
Bide bizim oğluşlar 37 haftalık ya uzamış sarılık olabiliyormuş çokta normalmiş. 1 ay sonunda hala sarılık geçmezse bakarız dedi bize de. Kilo alımı yerinde dedi. Belkide ondan dert etmedi.

Jdjdjdj peynir diye meeliyorum ben. O kadar severim ki uff ama yiyemiyorum. Eğer kestiğimde düzelmiş olmasaydı içinden geçerdim valla hak verdim sana her iki türlüde bağırıyorsa ye hdjdj

Hemoroid zor ya baharatsız beslenme lifli gıdalar vs öneriyorlar ama hemende geçmiyoe ki doğumdan sonra mı oldu sende o

Böğürtlen neden yemeyecekmişsin canım o da mı gaz yapıyomuş

Ahahahh doktorun espri anlayisina on puan emzirirken bogurtlen de yiyemeyeceksek artik ne biliiimm

Bizim de cilt sariligimiz bas 6 boyun 7 cikti dün. Hala bitiremedik sariligi valla ama doktor düşmeye devam ediyor, kilo alimi iyi dedi ve sallamadi. Seninki de öyle soylemis ya bak simdi icime daha da sindi
Onlar sağlıkla büyüdüğünde bizim akıl sagligimiz kalabilecek mi bundan şüpheliyim festii

Evet bende dogumdan sonra oldu. Fazla zorlamadan olmus kesıksız dogum yaptım dıkıssız atlattım. Bu cıktı bu seferde.

Kesıncede bagırdı peynırı yogurdu bnde demekkı etkısı yok dedım yıyorum azcık bapım. Yıcek bısey yok yoksa ne yıcez bacım ya kahvaltıda faln hersey yasak ona bakarsan

Kızlarr isilik için ne yapacağız Ankara kaynıyor sadece zibinla duruyor yıkıyorum gül suyu kullanıp memnun olan var mı

Eklentiler

• 20230817_122234.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar burda tavsiye edilmişti şimdi yorumlara bakıyorum 3 yaş üstü için uygundur diyor ben yanlış ürüne mi bakıyorum acaba
Ben kullanıyorum doktor verdi 6 damla günde cnm benimki bu probiyotik d vitamin bu

Eklentiler

• 20230724_205021.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 20230724_204941.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…