2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaaa kız benimde aynısı ğişmiyor ama kızarıyor diye bırakmıştım onu
Bilmemki ben cok memnunum iki cocuga da kullandim ucuzken stoklamadigim icin cok pismanim hatta 350 lira olmus simdi ben 80 liraya almistim cok uzgunum

Bilmemki ben cok memnunum iki cocuga da kullandim ucuzken stoklamadigim icin cok pismanim hatta 350 lira olmus simdi ben 80 liraya almistim cok uzgunum

Ya bana bir haller oldu neyden memnunum neyden değilim bazı ürünlerde anlayamadım hiç. Kremler şampuanlar cinsinden. Eşyalarda çok netim ama dediğim gibi poposu hafif kırmızı ama pişik değilmiş o o yüzden iyi mi kötü mü bilemedim. Ayol zor ya ne normal ne değil anlayana kadar canımıza okunmaz inşallah amin

Böğürtlen neden yemeyecekmişsin canım o da mı gaz yapıyomuş

Canım doktor kivi, böğürtlen, şeftali gibi meyveleri yeme demişti. Ben sallamadım bu kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştim. Bende dün gece kabardım hep kaşındım ama gebelik zehirlenmesinin etkileri 1 ay sürer demişti doktor ona vermiştim. Asıl benim yediklerim çocuğumu böyle yapmış. Gazdan ziyade alerjik ürünler olabiliyormuş bunlar.

Maşallah kendime göre bir doktor buldum. Kocamında benimde çok iyimize sindi. Kız hiçbirşey yok kalmadı yiyeceğim. Herhalde ekmek arası domates salatalık yicem ben tek aklıma o geliyor şuan hdjdjd onda da ekmek gaz yapıcı

Valla ben yarısını kaybettim geri kalan yarısı da ne zaman gider bilmem bacım. Annem 2 hafta sonra gidiyor o zaman bakalım yıkılıyor muyum ayakta mıyım

Evet evet hiç sallamadı kilosuna baktı. Test yaparım ama canı acır gerek görmüyorum 1 ay sonra bakarız ona dedi.

Bacım dilini ısır. Dikişli doğumdansa hemoroid olsun. Gececek elbet ufak bir dikkat ile. Bebişte fayda etmese bile hemoroid için beslenmene dikkat etmen lazım bence. İlerlemesin.

Yasak ya cidden hiçbirşey yok. Googlea artık çorap yazsam gaz yapar mı diye tamamlıyor hdjdj her ağzıma attığıma bakıyorum. Böyle nereye kadar gider bilemedim. Ben boğazlı insanım bide emzirince öküz kesseler bitiririm öyle bir açlığım oluşuyor birde içim yanıyor. Nolcak bilmiyorum keyifler kaçık.

Yeşil kabak ye cnm diğer gebeliğimde bende öyle olmuştum kronik yırtık olmuştu, ilaçlar dahi fayda etmiyordu bir komşumuz yeşil kabak ye demişti bende rendeleyip az yağda soteleyip cevizle yerdim baya fayda etmişti

Yeşil kabak gaz yapmıyor mu dün yediğim şeylerden birisiydi çokta severim ama artık cesaret kalmadı birşey yemeye

Yeşil kabak gaz yapmıyor mu dün yediğim şeylerden birisiydi çokta severim ama artık cesaret kalmadı birşey yemeye
Bilmiyorumcnm yapıyor mu yapmıyor mu
Şöyle bakınca gaz yapmayan birşey yok çorap giydiriyormusun mümkün olduğunca çorapsız tutma
2021 Haziran grubunda bir arkadaş vardı succulentaski diye o geldi aklıma çok çekti o da alerjiden gazdan alerjik mamalara başlamıştı
Birde cnm kakasını takip et çok sümüksü ve içinde ince ince kan var mı eğer öyle birşey varsa hemen gaita testi ver

Benim 2. Olunca biraz daha rahatim senin ilk daha hassas davranman normal tecrube ede ede en uygun urunleri bulacaksin canim. Bi de benim bebegime cok iyi gelen senin bebeginde ise yaramayabilir her bebek kendine ozeldir aslinda. Bana da kiz bebegin altini temizlemek cok zor geliyor aralarda kremin kalintilari kaliyor bir turlu temizleyemiyorum ugrasip duruyorum bu sefer tahris olacak diye korkuyorum ben de bunu ogrenicem zamanla

Kızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum da
İkinci de biraktim ben tupleri baglattim. Bu bile plansizdi dusunmuyordum baska cocuk. Doguma beni baglamayi unutmayin diyerek girdim

Çok ilginç ya, hiç aklıma gelmezdi şeftalinin alerji yapabileceği

Giydiriyorum bebeğim belini bile sarıyorum
Ne diyorum sana tavuk şeyi iyi geliyormuş desinler ona bile acaba mı derim
Çok şükür şuan öyle birşey yok sabah doktorda gördüm kakasını rengi kıvamı iyi dedi ama işte bilmiyosun ki sabah iyiydi belki kötüleşir bilmiyorum. Biraz gerdi beni bu mevzular. İnşallah güzel olur.

Kızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum da

Benimki cahil cesareti olabilirmiş. 3 ay sonra bidaha görüşelim hdjdjjd

tugcekb
Benim 2. Olunca biraz daha rahatim senin ilk daha hassas davranman normal tecrube ede ede en uygun urunleri bulacaksin canim. Bi de benim bebegime cok iyi gelen senin bebeginde ise yaramayabilir her bebek kendine ozeldir aslinda. Bana da kiz bebegin altini temizlemek cok zor geliyor aralarda kremin kalintilari kaliyor bir turlu temizleyemiyorum ugrasip duruyorum bu sefer tahris olacak diye korkuyorum ben de bunu ogrenicem zamanla

Tecrübe başka birşey ya cidden. Her çocuk farklı evet ama en azından ne normal ne değil bilmek büyük bir konfor. Kız bebek altıda zordur eminim ki ama erkek bebeğinde devamlı işeyip ortalığı batırması çok kötü. Kaç kere üzerime çişini yaptı. Bez açılmayagörsün oğluşa bir haller oluyor jdjdj

Bebek bakımında bu kadar beceriksiz olacağımı bilseydim ben evlenmeden bağlatırdım

Hdjdj bacımsu sanki 95 çocuk mu büyüttük tabii ki beceriksiz olacaktık sadece hamileyken bu gerçeği göz ardı etmişiz o biraz ağır oldu

Hamilelikte kusmaktan sevdiğim şeyleri yiyemedim hiç. Neyse doğsun yerim dedim oda olmadı jdjdj diyetisyenimle görüştük az önce diyoki festi sana ne önereceğimi bilemiyorum listeni düşünmem lazım bana 2 gün ver

Deneyeyim bende. Cokzor gercekten. Dogum sıkıntı sonrası daha da sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…