- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.621
Bilmemki ben cok memnunum iki cocuga da kullandim ucuzken stoklamadigim icin cok pismanim hatta 350 lira olmus simdi ben 80 liraya almistim cok uzgunumAaaa kız benimde aynısı ğişmiyor ama kızarıyor diye bırakmıştım onu
hahahhh biz 3-4 cocuk istedigimiz icin yerleri supurecek muhtemelen bizim memintolarBu memişlerin hali nolcak yabende çekiyorum ediyorum hayırlısıyla dizlerime inmez inşallah
hahahhh biz 3-4 cocuk istedigimiz icin yerleri supurecek muhtemelen bizim memintolartabi hala istiyor muyuz ondan emin degilim
Bilmemki ben cok memnunum iki cocuga da kullandim ucuzken stoklamadigim icin cok pismanim hatta 350 lira olmus simdi ben 80 liraya almistim cok uzgunum
Böğürtlen neden yemeyecekmişsin canım o da mı gaz yapıyomuş
Ahahahh doktorun espri anlayisina on puanemzirirken bogurtlen de yiyemeyeceksek artik ne biliiimm
Bizim de cilt sariligimiz bas 6 boyun 7 cikti dün. Hala bitiremedik sariligi vallaama doktor düşmeye devam ediyor, kilo alimi iyi dedi ve sallamadi. Seninki de öyle soylemis ya bak simdi icime daha da sindi
Onlar sağlıkla büyüdüğünde bizim akıl sagligimiz kalabilecek mi bundan şüpheliyim festii
Evet bende dogumdan sonra oldu. Fazla zorlamadan olmus kesıksız dogum yaptım dıkıssız atlattım. Bu cıktı bu seferde.
Kesıncede bagırdı peynırı yogurdu bnde demekkı etkısı yok dedım yıyorum azcık bapım. Yıcek bısey yok yoksa ne yıcez bacım ya kahvaltıda faln hersey yasak ona bakarsan
Yeşil kabak ye cnm diğer gebeliğimde bende öyle olmuştum kronik yırtık olmuştu, ilaçlar dahi fayda etmiyordu bir komşumuz yeşil kabak ye demişti bende rendeleyip az yağda soteleyip cevizle yerdim baya fayda etmiştiBen bıde hemoroid le savasıyorum suan. Ne yıcemı sapıttım. Aynı seylerı yemekten de sıkıldım. Bı peynır luksum var azıcık ondan vazgeçemiyorum. Yemedıgımde de bagırıyo yıyıncede bagırıyo. Bnde dedım yıyımde bagırdıgına degsın. Bıde yaptıgım her yeemege kımyon atıyorum gazını alsın dıye.
Yeşil kabak ye cnm diğer gebeliğimde bende öyle olmuştum kronik yırtık olmuştu, ilaçlar dahi fayda etmiyordu bir komşumuz yeşil kabak ye demişti bende rendeleyip az yağda soteleyip cevizle yerdim baya fayda etmişti
Bilmiyorumcnm yapıyor mu yapmıyor muYeşil kabak gaz yapmıyor mudün yediğim şeylerden birisiydi çokta severim ama artık cesaret kalmadı birşey yemeye
hahahhh biz 3-4 cocuk istedigimiz icin yerleri supurecek muhtemelen bizim memintolartabi hala istiyor muyuz ondan emin degilim
Kızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum daYalan yok dün gece bende sorguladım
Cahil cesareti miydi acaba jdjdjd
Benim 2. Olunca biraz daha rahatim senin ilk daha hassas davranman normal tecrube ede ede en uygun urunleri bulacaksin canim. Bi de benim bebegime cok iyi gelen senin bebeginde ise yaramayabilir her bebek kendine ozeldir aslinda. Bana da kiz bebegin altini temizlemek cok zor geliyor aralarda kremin kalintilari kaliyor bir turlu temizleyemiyorum ugrasip duruyorum bu sefer tahris olacak diye korkuyorum ben de bunu ogrenicem zamanlaYa bana bir haller oldu neyden memnunum neyden değilim bazı ürünlerde anlayamadım hiç. Kremler şampuanlar cinsinden. Eşyalarda çok netim ama dediğim gibi poposu hafif kırmızı ama pişik değilmiş o o yüzden iyi mi kötü mü bilemedim. Ayol zor ya ne normal ne değil anlayana kadar canımıza okunmaz inşallah amin
İkinci de biraktim ben tupleri baglattim. Bu bile plansizdi dusunmuyordum baska cocuk. Doguma beni baglamayi unutmayin diyerek girdimKızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum da
Bebek bakımında bu kadar beceriksiz olacağımı bilseydim ben evlenmeden bağlatırdımİkinci de biraktim ben tupleri baglattim. Bu bile plansizdi dusunmuyordum baska cocuk. Doguma beni baglamayi unutmayin diyerek girdim
Zamanla bu isin erbabi olacaksin oyle demeBebek bakımında bu kadar beceriksiz olacağımı bilseydim ben evlenmeden bağlatırdım
Çok ilginç ya, hiç aklıma gelmezdi şeftalinin alerji yapabileceğiCanım doktor kivi, böğürtlen, şeftali gibi meyveleri yeme demişti. Ben sallamadımbu kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştim. Bende dün gece kabardım hep kaşındım ama gebelik zehirlenmesinin etkileri 1 ay sürer demişti doktor ona vermiştim. Asıl benim yediklerim çocuğumu böyle yapmış. Gazdan ziyade alerjik ürünler olabiliyormuş bunlar.
İnşallah ya o günler bi gelseZamanla bu isin erbabi olacaksin oyle deme
Bilmiyorumcnm yapıyor mu yapmıyor mu
Şöyle bakınca gaz yapmayan birşey yok çorap giydiriyormusun mümkün olduğunca çorapsız tutma
2021 Haziran grubunda bir arkadaş vardı succulentaski diye o geldi aklıma çok çekti o da alerjiden gazdan alerjik mamalara başlamıştı
Birde cnm kakasını takip et çok sümüksü ve içinde ince ince kan var mı eğer öyle birşey varsa hemen gaita testi ver
Kızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum da
Bebek bakımında bu kadar beceriksiz olacağımı bilseydim ben evlenmeden bağlatırdım
Çok ilginç ya, hiç aklıma gelmezdi şeftalinin alerji yapabileceği
Gelir gelir. Hatta su anda bile bebegin icin en iyisi sensin ama anneler hic bir zaman kendini yeterli gormezİnşallah ya o günler bi gelse
Deneyeyim bende. Cokzor gercekten. Dogum sıkıntı sonrası daha da sıkıntıYeşil kabak ye cnm diğer gebeliğimde bende öyle olmuştum kronik yırtık olmuştu, ilaçlar dahi fayda etmiyordu bir komşumuz yeşil kabak ye demişti bende rendeleyip az yağda soteleyip cevizle yerdim baya fayda etmişti
Aaa bize bunu verdi doktor. Hic de arastirmadimhatta ablam da yegenimde hep bunu kullanmisti. Bi bakayim canim iyi oldu yazdigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?