2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar göz capaklanmasina ne iyi gelir çay pansuman yapıyorum başka fikri olan gece gözünü actim sarı akinti geldi geçti
Tam da az önce doktorumuza yazdım aynı şey bizde de var.
“”Küçük bebeklerde gözde sulanma ve irinli akıntı varsa doğuştan dar olan göz yaşı bez kanalı iltihabı iltihaplanmış demektir
İrinli çapağı gazlı bez veya pamuk kullanarak ılık su ile temizleyelim
Göz ile burunun bileşim yerindeki göz yaşı kanalını parmak ucu ile hissedip günde 2-3 dakika masaj yapmak lazım
Gözün içine 7 gün boyunca günde 3 kez 2 damla tobrased göz damlası damlatalım. “”Demiş canımız doktorumuz.
Kızlarr isilik için ne yapacağız Ankara kaynıyor sadece zibinla duruyor yıkıyorum gül suyu kullanıp memnun olan var mı
Devamlı yıkıyorum ben. Lavaboda bile boynundan aşağısını yıkıyorum. Allahtan seviyor suyu. Mustelanın steletopia diye losyonu var ondan sürüyorum birşey yok çok şükür.

Benimki de ikiniyo canım dr a anlattım emerkende ağlıyor böyle emmekten ıkınma karışık bitti yavrum damla verdi damlaya başladık bizde salidan bu yana biraz faydası oldu ama hala ikinmali kıpkırmızı oluyor Geceleri sıkıntısı yokta gündüzleri çok zorluyor benide uykusunda bile ikiniyo hele hırıltısida olunca tamam. Ememiyor yavrum sütü indirip bırakıyor ıkınma yüzüne bakalim drun ne der canım aynısı bizdede var

Hâlâ hafif benim kızda sarıdır canım artmadikca sorun yok geçer Zamanla

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.Gule güle büyütün bebeklerinizi.

Selam arkadaşlarım tam 11 gün sonra buraya giriş yapabildim. Cok zormuş. Doğumum zor oldu alttan çok dikişim var neyse anlatıp herkesi üzmek istemiyorum. Oglusum sarılık oldu. Emme problemimiz var. İlk gece hemşire göğüs ucun yok diye koşa koşa aldırdı. Şimdide oğlan onsuz emmiyor. Nasip bırakacağız bu silikon ucu deneyimleyen var mi

Domateste asitli belki oda gaz yapabilir bu gidişle su ile beslenicez gibi az

Çok geçmiş olsun canım, kesi mi atıldı direkt yoksa kendiliğinden mi yırtıldı?

Öf bu gaz muhabbeti canımı çok sıktı, şekerden dolayı çok kısıtlı yiyorum doğurunca şunu şunu şunu yicem diye hayal kuruyordum her gün. Gerçekten psikolojimi mahvetti bu şeker ve insülin olayı, bacaklarım mosmor enjeksiyondan, bıktım istediğin gibi yemek yiyebilmek ne büyük lütufmuş

Bende aynıyım hemşire aldırdı 11. Gün bırakamıyoruz

Şimdi bir güzel yıkadım. Emzirdim uyuttum. Kendim ter içinde kaldım banyoluk oldum bu nasıl bir kısır döngüdür.
Ay inan ki çoğumuzun durumu emzirene kadar su içinde kalıyorum

ben 2 istiyordum şimdi 1 yeter diyorum, ilerde 2 ye cesaret eder miyim bilmem 3-4 imkans
Hepimizin doğum öncesi ve sonrası durumu

Kızlar çorap falan giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu ya da kolsuz zıbın giydiriyorum ayaklarının altı buz gibi ama doktor göğüsten ateş ölçümü yapılır el ayağa bakmayın dedi

Bir de 8 gün oldu göbek bağımız düşmedi yıkıyoruz bebeği doktor tavsiyesi ile ama sizlerin ne zaman düştü

Ben giydiriyorum belini bile sarıyorum
Bursa yanıyor benim oğlan hüsmen modunda

Ben yıkadım kızımda da yikamamiztım 4. Gün düştü

Cnm bebeğin kız mı erkek mi kız ise dert etme kız bebişlerde erkeklerde ki gibi çok gaz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…