- 11 Nisan 2013
- 331
- 1.263
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.641
Tam da az önce doktorumuza yazdım aynı şey bizde de var.Kızlar göz capaklanmasina ne iyi gelir çay pansuman yapıyorum başka fikri olan gece gözünü actim sarı akinti geldi geçti
Devamlı yıkıyorum ben. Lavaboda bile boynundan aşağısını yıkıyorum. Allahtan seviyor suyu. Mustelanın steletopia diye losyonu var ondan sürüyorum birşey yok çok şükür.Kızlarr isilik için ne yapacağız Ankara kaynıyor sadece zibinla duruyor yıkıyorum gül suyu kullanıp memnun olan var mı
Ahh burcucumm tamamen cehaletten kaynaklaniyormusKızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum da
Benimki de ikiniyo canım dr a anlattım emerkende ağlıyor böyle emmekten ıkınma karışık bitti yavrum damla verdi damlaya başladık bizde salidan bu yana biraz faydası oldu ama hala ikinmali kıpkırmızı oluyor Geceleri sıkıntısı yokta gündüzleri çok zorluyor benide uykusunda bile ikiniyo hele hırıltısida olunca tamam. Ememiyor yavrum sütü indirip bırakıyor ıkınma yüzüne bakalim drun ne der canım aynısı bizdede varSabahı zor ettik
Devamlı ıkınıyor, ıkınıcam diye beslenemiyor. Uyku akıyor gözünden ama yok. Göğüslerimi de boşaltamadı taş gibi oldular. Bugün doktora gidiyoruz. Bu ne böyle anlamadım ben. Memede 40-50 dk kalmak isteyen çocuk 3-4 dk emiyor. Sarı gelmeye başladı gözüme gerçekten bir sorun var anlamıyorum.
Hâlâ hafif benim kızda sarıdır canım artmadikca sorun yok geçer ZamanlaSağıp vermekte çok zor. Ay bilmiyorum Josei sağlıkla büyütelim ama zor işmiş
Bide bizim oğluşlar 37 haftalık ya uzamış sarılık olabiliyormuş çokta normalmiş. 1 ay sonunda hala sarılık geçmezse bakarız dedi bize de. Kilo alımı yerinde dedi. Belkide ondan dert etmedi.
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.Gule güle büyütün bebeklerinizi.Selammm. Yaptım evet. Çok güzeller resmen aşk yaşıyorum desem yeri.sarılık oldular. Birde kilo kayıpları var. Sadece süt vereyim diye düşündüm ama yetmiyor. Mama desteği %100 gerekli.çık şükür memeyidw mamayıda red etmiyolar ikisinide güzel lüpletitiyorlar
Domateste asitli belki oda gaz yapabilir bu gidişle su ile beslenicez gibi azCanım doktor kivi, böğürtlen, şeftali gibi meyveleri yeme demişti. Ben sallamadımbu kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştim. Bende dün gece kabardım hep kaşındım ama gebelik zehirlenmesinin etkileri 1 ay sürer demişti doktor ona vermiştim. Asıl benim yediklerim çocuğumu böyle yapmış. Gazdan ziyade alerjik ürünler olabiliyormuş bunlar.
Maşallah kendime göre bir doktor buldum. Kocamında benimde çok iyimize sindi. Kız hiçbirşey yok kalmadı yiyeceğim. Herhalde ekmek arası domates salatalık yicem ben tek aklıma o geliyor şuan hdjdjd onda da ekmek gaz yapıcı
Valla ben yarısını kaybettim geri kalan yarısı da ne zaman gider bilmem bacım. Annem 2 hafta sonra gidiyor o zaman bakalım yıkılıyor muyum ayakta mıyım
Evet evet hiç sallamadı kilosuna baktı. Test yaparım ama canı acır gerek görmüyorum 1 ay sonra bakarız ona dedi.
Bacım dilini ısır. Dikişli doğumdansa hemoroid olsun. Gececek elbet ufak bir dikkat ile. Bebişte fayda etmese bile hemoroid için beslenmene dikkat etmen lazım bence. İlerlemesin.
Yasak ya cidden hiçbirşey yok. Googlea artık çorap yazsam gaz yapar mı diye tamamlıyor hdjdj her ağzıma attığıma bakıyorum. Böyle nereye kadar gider bilemedim. Ben boğazlı insanım bide emzirince öküz kesseler bitiririm öyle bir açlığım oluşuyor birde içim yanıyor. Nolcak bilmiyorum keyifler kaçık.
Çok geçmiş olsun canım, kesi mi atıldı direkt yoksa kendiliğinden mi yırtıldı?Selam arkadaşlarım tam 11 gün sonra buraya giriş yapabildim. Cok zormuş. Doğumum zor oldu alttan çok dikişim var neyse anlatıp herkesi üzmek istemiyorum. Oglusum sarılık oldu. Emme problemimiz var. İlk gece hemşire göğüs ucun yok diye koşa koşa aldırdı. Şimdide oğlan onsuz emmiyor. Nasip bırakacağız bu silikon ucu deneyimleyen var mi
Bende aynıyım hemşire aldırdı 11. Gün bırakamıyoruzSelam arkadaşlarım tam 11 gün sonra buraya giriş yapabildim. Cok zormuş. Doğumum zor oldu alttan çok dikişim var neyse anlatıp herkesi üzmek istemiyorum. Oglusum sarılık oldu. Emme problemimiz var. İlk gece hemşire göğüs ucun yok diye koşa koşa aldırdı. Şimdide oğlan onsuz emmiyor. Nasip bırakacağız bu silikon ucu deneyimleyen var mi
Kızlar size 3-4 çocuk istedecek motivasyonunuz nedir ya ben birincide zirvede bırakıyorum da
Ay inan ki çoğumuzun durumu emzirene kadar su içinde kalıyorumŞimdi bir güzel yıkadım. Emzirdim uyuttum. Kendim ter içinde kaldım banyoluk oldumbu nasıl bir kısır döngüdür.
Hepimizin doğum öncesi ve sonrası durumuben 2 istiyordum şimdi 1 yeter diyorum, ilerde 2 ye cesaret eder miyim bilmem 3-4 imkans
ben 2 istiyordum şimdi 1 yeter diyorum, ilerde 2 ye cesaret eder miyim bilmem 3-4 imkansız
Doğurmayan kaldı mı peki canlar
Kızlar çorap falan giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu ya da kolsuz zıbın giydiriyorum ayaklarının altı buz gibi ama doktor göğüsten ateş ölçümü yapılır el ayağa bakmayın dedi
Bir de 8 gün oldu göbek bağımız düşmedi yıkıyoruz bebeği doktor tavsiyesi ile ama sizlerin ne zaman düştü
Ben yıkadım kızımda da yikamamiztım 4. Gün düştüKızlar çorap falan giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu ya da kolsuz zıbın giydiriyorum ayaklarının altı buz gibi ama doktor göğüsten ateş ölçümü yapılır el ayağa bakmayın dedi
Bir de 8 gün oldu göbek bağımız düşmedi yıkıyoruz bebeği doktor tavsiyesi ile ama sizlerin ne zaman düştü
Cnm bebeğin kız mı erkek mi kız ise dert etme kız bebişlerde erkeklerde ki gibi çok gaz olmuyorÖf bu gaz muhabbeti canımı çok sıktı, şekerden dolayı çok kısıtlı yiyorum doğurunca şunu şunu şunu yicem diye hayal kuruyordum her gün. Gerçekten psikolojimi mahvetti bu şeker ve insülin olayı, bacaklarım mosmor enjeksiyondan, bıktımistediğin gibi yemek yiyebilmek ne büyük lütufmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?