2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben giydiriyorum belini bile sarıyorum
Bursa yanıyor benim oğlan hüsmen modunda
Klima var mı sende festi ev 27-29 derecelerde klima yok bende sıcak diye giydirmiyorum annem bugün kundak yapmaya çalıştı bacaklarını düz tutmuyor sürekli kendine çekiyor diye hemen bozdum çünkü sıcak hava çocuğumun vücut ısısı 36.7 giydirirsem daha da sicak olur

Kuzum normalmiş aslında ama bizimkisi daima bu modda ve geceleri özellikle bunu yapıyor. Benim yediklerimin soruna yol açtığından şüphelendiğimiz için ben süt ürünlerini ve gaz yaptığından şüphelendiğimiz şeyleri kestim. Bakalım iyileşme olursa ben diyete devam. Olmazsa başka şeyler deneyeceğiz. Bulutta damla ve şurup kullanıyor bugün birde fitil verdi rahat çıkartsın diye. İnşallah şifa olur.

Domateste asitli belki oda gaz yapabilir bu gidişle su ile beslenicez gibi az

Kdjdkdjdj bir o kalmıştı yediğim hayırlısıyla. Sabah bir kahvaltı yaptım zeytin, domates, zeytin hiç böyle hayal etmemiştim. Doğumdan sonra herşeyi yiyecektim. Hamilelikten daha fena hale düştüm
Direkt etkilediğini gördüğüm için yiyemiyorum da dikkat etmekten başka şansım kalmadı.

Sen üzerine çekme arkadaşım bizim başımıza geldi ama gelmeyen de birsürü arkadaşımız var. Sende onlardan olursun inşallah
Bulutu doğurdum daha dikişlerim iyileşmeden insülini bıraktırdılar seninde öyle olucak az kaldı. Ama gerçekten düşünmeden yiyebilmek muazzam bir duyguymuş.

Klimaya yapışık yaşıyorum
Yavrum gaz sorunu olmasa bende hiç dert etmem üşümüyor çünkü ondan eminim iyi yapıyosun aslında. Ama ben en ufak üşümesini kaldıramayacağım için sıcak tutuyorum. Bugün doktora gittik mesela uzun kollu tulum ve çorap giydirdim doktor iyi giydirmişsin dedi ki bugün de sıcak bir gündü.
Gaz sorunu olmayan bebişi bende olsam cıbıldak gezdiririm yanarım yanarım yaz bebesi diyip aldığım kısa kollu zıbınlara yanarım hiç giyemeden büyüyecek sanırım.

Aynen öyle hamileyken ne yersek kâr mis yha onu anladım benim kızda emerken resmen ağlama krizine gircek gazdan emmemiyor bile damla verdiydi ilk gun fayda etti de şuan ikinmadan baska yaptığı Yok 8 güne kan guatr kontrolü var gitmişken derim olmadı yine ozamana kadar düzene girmezse bende artık öyle herşey yiyemez oldum kiii onu birak yemek bile yiyemezim yemek zamanı uyanıyor genelde bizde o uyurken hemen yeyip içip kaldırma modundayiz . Dun babamlar vardı ayağımda saklayarak yemek yedim yetmedi tam uyudu uyandı emzir diye ağladı yediğim iki lokma daha dur tam ben geri geldim anam bi baktım sofrada kimse kalmamış e dedim yanlizda yenmezki şimdi tadı çıkmaz tek basima dedim de nerdeee

Erkek canım ama neden farklı olsun ki sindirim sistemleri aynı değil mi sonuçta, ben inanmıyorum bu kız bebek erkek bebek muhabbetlerine pek.
Öyle oluyor cnm genelde benim gözlemlerime göre kızımda gaz sancısı görmedim nerdeyse oglanda var
Kızımla birlikte kuzenim oğlan doğurdu o da gazliydi
İnşallah olmaz rahat geçirirsin emzirme dönemini cnm

İyi yapmışsın emziriyor musun festi mama kullaniyor musun

doğum başlar başlamaz insülini bırak dedi doktor ve de ne istersen ye doğuma enerjik gel dedi, iple çekiyorum valla. Gaz maz ilk hafta yiyebildiğimi yicem

yanarım yanarım yaz bebesi diyip aldığım kısa kollu zıbınlara yanarım hiç giyemeden büyüyecek sanırım.
Ben de bi sürü kısa kollu kolsuz zıbın aldım baktım hepsi uzun kollu olunca, o hafta hava soğudu fırtına çıktı her yeri sel götürdü burda şimdi biraz ısındı da bursada uzun kollu giydiriyorsan burda hayatta kısa kollu giydirilmez, hepsi elimde patladı nolcak şimdi

Ben suan kiz bebemde yaşıyoruz gaz denen şeyi dibine kadar hemde uyanıkken de emerkende

Ay inan ki çoğumuzun durumu emzirene kadar su içinde kalıyorum

Keşke sadece ben su içinde kalsam. Bebeciği de su içinde bırakıyorum her emzirmeden sonra üst değiş, alt değiş, gaz çıkart derken uykusu olan çocuğunda uykusu açılıyor. Kısır döngülerimiz ne olacak bilmiyorum. Tek bildiğim şey birdahakine kış bebesi yapıcam

Ben 2. Yapmış biri olarak 2 istenir diye düşünüyorum ama 3-4 isteyenlere hayran olmamak elde değil

Yaşım 31. Kariyerim bebekten etkileniyor maalesef ara vermeyi kaldırmayan bir sektördeyim. Ama devlet memuru olsam veya etkilenmeyen nir sektörde yaşımda şöyle 27-28 olsaydı ben 4 ü bile yapardım teşekkürler teveccühün

Sahi ne oldu kuzum haber var mı ben takip edemedim? Topuk kanıyla ilgili birşey demiştin sanırım sen.

Yavrum zamane çocukları bir değişik hfjfj hep ilgi ve öncelik onlarda olacak anası yemiş yememiş ne önemi var

İyi yapmışsın emziriyor musun festi mama kullaniyor musun

Veriyorum canım. Doktor keselim diyene kadar devam.

doğum başlar başlamaz insülini bırak dedi doktor ve de ne istersen ye doğuma enerjik gel dedi, iple çekiyorum valla. Gaz maz ilk hafta yiyebildiğimi yicem

Kızım ye tabi. Doğumda aklından yemek geçmesin jdjdj Ben doğumdan çıktım ertesi günü çiğköfte yedim jfjfjdj sallamadım pek açıkcası zaten keyfim kaçıktı. Şimdi cesaret edemiyorum ama o yüzden inşallah sorunsuz olur ama olma ihtimaline karşı da ne yesen kar.

Hdjdjdjjd bende neymişte rusyada bebişleri buza bandırıyorlarmış onlara birşey olmuyormuş festi öyle çocuk yetiştircekmiş. He canım he. Anlat anlat dinlerim ben durumu gibi olmuş benim hayaller. Hayatlar biraz acı oldu bildiğin uzun kollu incezıbın ayaklı tulun üzerine çorap ve beli sarılı hfjfjdj sma soğuk olduğu için değil yavrum. Gaz toplamasın diye

Ay nasıl yani danimarkalılar gibi bebek arabasına koyup balkonda soğukta uyutmıcaz mı bebelerii onların bebelerinde gaz olmuyo mu ya yaz kız dışardalar bebelerle

Kizlarr sezeryandan sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı? Doğum yapalı 3 hafta oldu iki kere ilaç içip öyle çıktım tuvalete başka yok sizde de böyle mi günde 4 litre su içiyorum ama tık yok

Ay nasıl yani danimarkalılar gibi bebek arabasına koyup balkonda soğukta uyutmıcaz mı bebelerii onların bebelerinde gaz olmuyo mu ya yaz kız dışardalar bebelerle

Kikom yarama basma diyom jdjdjdj ben öyle şeyler yapacağım diye bebek arabasına tog değeri olan o bebeğin yatırıldığı şeylerden almış insanım jdjdjdjjd ayol neye hazırlandıysam tam tersi oldu. Ciddiyim kikom bana desinler ki gaz için tavuk şeysi iyi geliyormuş acaba mı derim çünkü o kadar kötü ki. O ağlama krizleri huzursuzlukları msntık aramıyorsun önerilen şeylerde.

Kizlarr sezeryandan sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı? Doğum yapalı 3 hafta oldu iki kere ilaç içip öyle çıktım tuvalete başka yok sizde de böyle mi günde 4 litre su içiyorum ama tık yok

Ben yaşadım hala da tam düzene girmiş değilim. Uzun zaman müsil gibi bir ilaç kullandım o olmayınca zorlanıyorum. Sezaryenden sonra sindirim ve boşaltım sistemim bozuldu daha toparlanamadı gerçekten. Kayısı suys koyup sabah içtim o biraz çok az iyi geldi bana

Beybim koç burcuyum cok fazla yalnızlıgın kadınıyım. Hep böyleydim. Bide eşimi baya seviyorm onunla hoş sohbetime engel olcak herşey beni sinirlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…