- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.661
Klima var mı sende festi ev 27-29 derecelerde klima yok bende sıcak diye giydirmiyorum annem bugün kundak yapmaya çalıştı bacaklarını düz tutmuyor sürekli kendine çekiyor diyeBen giydiriyorum belini bile sarıyorum
Bursa yanıyor benim oğlan hüsmen modunda
Erkek canım ama neden farklı olsun ki sindirim sistemleri aynı değil mi sonuçta, ben inanmıyorum bu kız bebek erkek bebek muhabbetlerine pek.Cnm bebeğin kız mı erkek mi kız ise dert etme kız bebişlerde erkeklerde ki gibi çok gaz olmuyor
Benimki de ikiniyo canım dr a anlattım emerkende ağlıyor böyle emmekten ıkınma karışık bitti yavrum damla verdi damlaya başladık bizde salidan bu yana biraz faydası oldu ama hala ikinmali kıpkırmızı oluyor Geceleri sıkıntısı yokta gündüzleri çok zorluyor benide uykusunda bile ikiniyo hele hırıltısida olunca tamam. Ememiyor yavrum sütü indirip bırakıyor ıkınma yüzüne bakalim drun ne der canım aynısı bizdede var
Domateste asitli belki oda gaz yapabilir bu gidişle su ile beslenicez gibi az
Öf bu gaz muhabbeti canımı çok sıktı, şekerden dolayı çok kısıtlı yiyorum doğurunca şunu şunu şunu yicem diye hayal kuruyordum her gün. Gerçekten psikolojimi mahvetti bu şeker ve insülin olayı, bacaklarım mosmor enjeksiyondan, bıktımistediğin gibi yemek yiyebilmek ne büyük lütufmuş
Klima var mı sende festi ev 27-29 derecelerde klima yok bende sıcak diye giydirmiyorum annem bugün kundak yapmaya çalıştı bacaklarını düz tutmuyor sürekli kendine çekiyor diyehemen bozdum çünkü sıcak hava çocuğumun vücut ısısı 36.7 giydirirsem daha da sicak olur
Aynen öyle hamileyken ne yersek kâr mis yha onu anladım benim kızda emerken resmen ağlama krizine gircek gazdan emmemiyor bile damla verdiydi ilk gun fayda etti de şuan ikinmadan baska yaptığı Yok 8 güne kan guatr kontrolü var gitmişken derim olmadı yine ozamana kadar düzene girmezse bende artık öyle herşey yiyemez oldum kiii onu birak yemek bile yiyemezim yemek zamanı uyanıyor genelde bizde o uyurken hemen yeyip içip kaldırma modundayiz . Dun babamlar vardı ayağımda saklayarak yemek yedim yetmedi tam uyudu uyandı emzir diye ağladıKuzum normalmiş aslında ama bizimkisi daima bu modda ve geceleri özellikle bunu yapıyor. Benim yediklerimin soruna yol açtığından şüphelendiğimiz için ben süt ürünlerini ve gaz yaptığından şüphelendiğimiz şeyleri kestim. Bakalım iyileşme olursa ben diyete devam. Olmazsa başka şeyler deneyeceğiz. Bulutta damla ve şurup kullanıyor bugün birde fitil verdi rahat çıkartsın diye. İnşallah şifa olur.
Kdjdkdjdj bir o kalmıştı yediğim hayırlısıyla. Sabah bir kahvaltı yaptım zeytin, domates, zeytinhiç böyle hayal etmemiştim. Doğumdan sonra herşeyi yiyecektim. Hamilelikten daha fena hale düştüm
Direkt etkilediğini gördüğüm için yiyemiyorum da dikkat etmekten başka şansım kalmadı.
Sen üzerine çekme arkadaşım bizim başımıza geldi ama gelmeyen de birsürü arkadaşımız var. Sende onlardan olursun inşallah
Bulutu doğurdum daha dikişlerim iyileşmeden insülini bıraktırdılarseninde öyle olucak az kaldı. Ama gerçekten düşünmeden yiyebilmek muazzam bir duyguymuş.
Öyle oluyor cnm genelde benim gözlemlerime göre kızımda gaz sancısı görmedim nerdeyse oglanda varErkek canım ama neden farklı olsun ki sindirim sistemleri aynı değil mi sonuçta, ben inanmıyorum bu kız bebek erkek bebek muhabbetlerine pek.
İyi yapmışsın emziriyor musun festi mama kullaniyor musunKlimaya yapışık yaşıyorum
Yavrum gaz sorunu olmasa bende hiç dert etmem üşümüyor çünkü ondan eminim iyi yapıyosun aslında. Ama ben en ufak üşümesini kaldıramayacağım için sıcak tutuyorum. Bugün doktora gittik mesela uzun kollu tulum ve çorap giydirdim doktor iyi giydirmişsin dedi ki bugün de sıcak bir gündü.
Gaz sorunu olmayan bebişi bende olsam cıbıldak gezdiririmyanarım yanarım yaz bebesi diyip aldığım kısa kollu zıbınlara yanarım hiç giyemeden büyüyecek sanırım.
Sen üzerine çekme arkadaşım bizim başımıza geldi ama gelmeyen de birsürü arkadaşımız var. Sende onlardan olursun inşallah
Bulutu doğurdum daha dikişlerim iyileşmeden insülini bıraktırdılarseninde öyle olucak az kaldı. Ama gerçekten düşünmeden yiyebilmek muazzam bir duyguymuş.
Ben de bi sürü kısa kollu kolsuz zıbın aldım baktım hepsi uzun kollu olunca, o hafta hava soğudu fırtına çıktı her yeri sel götürdü burdayanarım yanarım yaz bebesi diyip aldığım kısa kollu zıbınlara yanarımhiç giyemeden büyüyecek sanırım.
Ben suan kiz bebemde yaşıyoruz gaz denen şeyi dibine kadar hemde uyanıkken de emerkendeÖyle oluyor cnm genelde benim gözlemlerime göre kızımda gaz sancısı görmedim nerdeyse oglanda var
Kızımla birlikte kuzenim oğlan doğurdu o da gazliydi
İnşallah olmaz rahat geçirirsin emzirme dönemini cnm
Ay inan ki çoğumuzun durumu emzirene kadar su içinde kalıyorum
Ben 2. Yapmış biri olarak 2 istenir diye düşünüyorum ama 3-4 isteyenlere hayran olmamak elde değil
Aynen öyle hamileyken ne yersek kâr mis yha onu anladım benim kızda emerken resmen ağlama krizine gircek gazdan emmemiyor bile damla verdiydi ilk gun fayda etti de şuan ikinmadan baska yaptığı Yok 8 güne kan guatr kontrolü var gitmişken derim olmadı yine ozamana kadar düzene girmezse bende artık öyle herşey yiyemez oldum kiii onu birak yemek bile yiyemezim yemek zamanı uyanıyor genelde bizde o uyurken hemen yeyip içip kaldırma modundayiz . Dun babamlar vardı ayağımda saklayarak yemek yedim yetmedi tam uyudu uyandı emzir diye ağladıyediğim iki lokma daha dur tam ben geri geldim anam bi baktım sofrada kimse kalmamış e dedim yanlizda yenmezki şimdi tadı çıkmaz tek basima dedim de nerdeee
İyi yapmışsın emziriyor musun festi mama kullaniyor musun
doğum başlar başlamaz insülini bırak dedi doktor ve de ne istersen ye doğuma enerjik gel dedi, iple çekiyorum valla. Gaz maz ilk hafta yiyebildiğimi yicem
Ben de bi sürü kısa kollu kolsuz zıbın aldım baktım hepsi uzun kollu olunca, o hafta hava soğudu fırtına çıktı her yeri sel götürdü burdaşimdi biraz ısındı da bursada uzun kollu giydiriyorsan burda hayatta kısa kollu giydirilmez, hepsi elimde patladı nolcak şimdi
Ay nasıl yani danimarkalılar gibi bebek arabasına koyup balkonda soğukta uyutmıcaz mı bebeleriiHdjdjdjjd bende neymişte rusyada bebişleri buza bandırıyorlarmış onlara birşey olmuyormuş festi öyle çocuk yetiştircekmiş. He canım he. Anlat anlat dinlerim ben durumu gibi olmuş benim hayaller. Hayatlar biraz acı oldu bildiğin uzun kollu incezıbın ayaklı tulun üzerine çorap ve beli sarılı hfjfjdj sma soğuk olduğu için değil yavrum. Gaz toplamasın diye
Ben 2 ye cesaret etmemek için günlük tutuyorum bugunleri unutmayım diyeben 2 istiyordum şimdi 1 yeter diyorum, ilerde 2 ye cesaret eder miyim bilmem 3-4 imkansız
Ay nasıl yani danimarkalılar gibi bebek arabasına koyup balkonda soğukta uyutmıcaz mı bebeleriionların bebelerinde gaz olmuyo mu ya yaz kız dışardalar bebelerle
Kizlarr sezeryandan sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı? Doğum yapalı 3 hafta oldu iki kere ilaç içip öyle çıktım tuvalete başka yoksizde de böyle mi günde 4 litre su içiyorum ama tık yok
Beybim koç burcuyumİnşallah kurşuncu vardır tanıdığın
ece boğa burcu olmadığına eöin miyiz
Al bir sling bacım koy yavrunu koynuna herşeyi yaparsın evel allah. Bu kadar öıtsuz oluyorsan o cesareti bulman lazım. Şohusa depresyonu zor birşey böyle böyle giriliyor. 40 ımız çıksın bir kahve içeriz senle Karanla Bulutu alıp kafa dinleriz sık dişini bacımmm
Canım hazır olmadan bakma benim 22 gün sürdü hazır olmam. Etkilermiş önceden baksaydım.
Canımcığım hiç takılma gerçekten bunda birşey yok. Yeter ki sağlığı yerinde olsun gerisi cidden fasa fiso. Anne sütüyle destekliyorsun sonuçta sadece mama da değil ki olsaydı da bence cidden problem değildi. Lohusa kafası seni üzüyor ve sıkıştırıyor anlıyorum seni ama yok sağlığı önemli. Sütün de artıcak zaten bebiş iyi gelicek. Dereotu ve dut çayı iyi geliyormuş. Bende yiyorum ve içiyorum bence faydası var kuzum.
Eee ya huyundan ya suyundan neredeyse kasımdan beri biraradayız
Neden merak ettin ki arkadaşım?
Bakma şimdi böyle diyorum da kayınvalidemi vınnn turizm yapmış insanım ayol ruhum buram buram ağustos anası
Kizlar bebegini hem emzirip hemde antikolik yavas akisli biberonla süt / mama veren var mi meme reddi yapar mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?