- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.681
Benimde devam kuzucum, aynı gün doğurduk zaten. Hele bugun ötle vi geldi ki depend takmak zorunda kaldımYok canım normal, ama kanamam hala devam doktor artık kanamam olmaz dedi ama dün resmen boşaldı bacaklarımdan aktı bugün de vardı
Oh maşallahBeybim koç burcuyumcok fazla yalnızlıgın kadınıyım. Hep böyleydim. Bide eşimi baya seviyorm onunla hoş sohbetime engel olcak herşey beni sinirlendirir
Benimde devam kuzucum, aynı gün doğurduk zaten. Hele bugun ötle vi geldi ki depend takmak zorunda kaldım
Benimde devam kuzucum, aynı gün doğurduk zaten. Hele bugun ötle vi geldi ki depend takmak zorunda kaldım
Kuzuşum üzülme sanki onların her yaptığı doğru mu, gazlı bebeği tabii ki koruman gerek ben takılıyorum. Ona bakarsan burda doğumdan 3 gün sonra sokağa çıkıyolar bebek arabalarıyla ama doğum kursunda çok yanlış dediler, en az 3 hafta dinlenin hiçbir iş yapmayın dediler mesela. Sen nasıl içine siniyorsa öyle yap, soğukta uyutacağın günler de gelecek hep gazlı kalmayacak ya bebişinKikom yarama basma diyom jdjdjdj ben öyle şeyler yapacağım diye bebek arabasına tog değeri olan o bebeğin yatırıldığı şeylerden almış insanım jdjdjdjjd ayol neye hazırlandıysam tam tersi oldu. Ciddiyim kikom bana desinler ki gaz için tavuk şeysi iyi geliyormuş acaba mı derim çünkü o kadar kötü ki. O ağlama krizleri huzursuzlukları msntık aramıyorsun önerilen şeylerde.
allah keremime uzun ömür versin ama 1 tane kafi arkadaşımBen 2 ye cesaret etmemek için günlük tutuyorum bugunleri unutmayım diye
Ah o depend. Varlığı dert yokluğu yara. Pişik oldum resmen onun yüzünden 30 yaşında kadınım yaama büyük kolaylıktı iyikide almışım hakkını yiyemem
Arkadaşım bu dertler bitmeyecek mi? Allah bugunlerimizi aratmasın hepimiz iyi hoş olalım lakin her gün bir yeni skill açılıyorKızlar kanamalar konuşulmuş, ilk gebeliğimde benim kırkım çıkınca adet olmuştum ve normal düzen devam etmiştim, yengem Çocugu 2 yaşına gelinceye kadar adet olmamıştı her yeri şişiyordu, siz konuşunca aklıma o geldi birde o sorunumuz olacak olsa dert olmasa ayrı dert
Kuzum ben yaşamıştım, 3 hafta değil tabi de ilk 3-4 gün. Sonra sabahları aç karnıma 1-2 tane kuru kayısı yedim, çok az da ılık su içtim düzeldim şükür, suan rahatımKizlarr sezeryandan sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı? Doğum yapalı 3 hafta oldu iki kere ilaç içip öyle çıktım tuvalete başka yoksizde de böyle mi günde 4 litre su içiyorum ama tık yok
Canım ben yanlış hatırlamıyorsam senin hamiş fotolarına ne kadar bakımlısın diyoduk, elbiseli falan paylaşmıştın en son. Şimdi lohusa picoşlarıyla da bakımlı gözüktüğüne eminim kız dağınık saç sayılmazallah keremime uzun ömür versin ama 1 tane kafi arkadaşımhem sezeryam sonrası çektiğim acılar hem suan ki perperişan bakımsız kendimi tanıyamadıgım uykuusuz halleerim. Hepsi aklımda ama tabi cokk ilerde olaki kafama bişi düşer canm cocuk isterse buraya girip okusam kafi.
Cok sağ ol canım. Epizyotomi yapıldı kendiliğinden değil yani. Dikislerim tutmadı su an acildi antibiyotik tedavisi başlandı kaynamazsa tekrar dikilecekÇok geçmiş olsun canım, kesi mi atıldı direkt yoksa kendiliğinden mi yırtıldı?
İnşallah kaynar canım tekrar dikiş acısı çekmezsinCok sağ ol canım. Epizyotomi yapıldı kendiliğinden değil yani. Dikislerim tutmadı su an acildi antibiyotik tedavisi başlandı kaynamazsa tekrar dikilecek
Benimkini de guncelleyebikirsin canım. 6 ağustos saat 20.34 de gekdi benim oglus. 10 saat sancı 34 dakika ıkınma evresi sonrasiGrubumuzun assolistleri var
Tablomuz güncel canım tarih yazmayan ve aktif olan arkadaşlarımız doğum bekliyor. Aktif olmayanlara tarih koymadım
Canım ben yanlış hatırlamıyorsam senin hamiş fotolarına ne kadar bakımlısın diyoduk, elbiseli falan paylaşmıştın en son. Şimdi lohusa picoşlarıyla da bakımlı gözüktüğüne eminim kız dağınık saç sayılmaz
Insaaallah kaynar canım çok korkuyo4m. Bebisi emzirmek için hep oturuyorum dediğin yastığı deneyeyim çok sağ olİnşallah kaynar canım tekrar dikiş acısı çekmezsino bölgeyi açık tutma şansın var mı hava alınca daha çabuk iyileşir belki başka birine de önermiştim, dikişi olan bir arkadaşım hemoroid yastığı kullanıyor oturabilmek için, işine yarar belki oturman gerekiyorsa.
Bende bende nasipse kışın doğurmak istiyorum bahar da ya da yaz in gebe kalmamız lazımKeşke sadece ben su içinde kalsam. Bebeciği de su içinde bırakıyorum her emzirmeden sonra üst değiş, alt değiş, gaz çıkart derken uykusu olan çocuğunda uykusu açılıyor. Kısır döngülerimiz ne olacak bilmiyorum. Tek bildiğim şey birdahakine kış bebesi yapıcam
Yaşım 31. Kariyerim bebekten etkileniyor maalesef ara vermeyi kaldırmayan bir sektördeyim. Ama devlet memuru olsam veya etkilenmeyen nir sektörde yaşımda şöyle 27-28 olsaydı ben 4 ü bile yapardımteşekkürler teveccühün
Sahi ne oldu kuzum haber var mı ben takip edemedim? Topuk kanıyla ilgili birşey demiştin sanırım sen.
Yavrum zamane çocukları bir değişik hfjfj hep ilgi ve öncelik onlarda olacak anası yemiş yememiş ne önemi var
Veriyorum canım. Doktor keselim diyene kadar devam.
Kızım ye tabi. Doğumda aklından yemek geçmesin jdjdj Ben doğumdan çıktım ertesi günü çiğköfte yedim jfjfjdj sallamadım pek açıkcası zaten keyfim kaçıktı. Şimdi cesaret edemiyorum amao yüzden inşallah sorunsuz olur ama olma ihtimaline karşı da ne yesen kar.
Hdjdjdjjd bende neymişte rusyada bebişleri buza bandırıyorlarmış onlara birşey olmuyormuş festi öyle çocuk yetiştircekmiş. He canım he. Anlat anlat dinlerim ben durumu gibi olmuş benim hayaller. Hayatlar biraz acı oldu bildiğin uzun kollu incezıbın ayaklı tulun üzerine çorap ve beli sarılı hfjfjdj sma soğuk olduğu için değil yavrum. Gaz toplamasın diye
Benim o topuz hiç bozulmuyor lohusa halim per perişan eski bakımlı benden eser yok neydik ne oldukO saç modelinin adı bile var Lohusa topuzu o, bende her türlü topuz versiyonu var
Ah beybimm… ne kadar da yanılıyorsun.. kendimi tanıyamıyorum. Aynadaki yansımam ben değilimCanım ben yanlış hatırlamıyorsam senin hamiş fotolarına ne kadar bakımlısın diyoduk, elbiseli falan paylaşmıştın en son. Şimdi lohusa picoşlarıyla da bakımlı gözüktüğüne eminim kız dağınık saç sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?