2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde devam kuzucum, aynı gün doğurduk zaten. Hele bugun ötle vi geldi ki depend takmak zorunda kaldım

Kızlar kanamalar konuşulmuş, ilk gebeliğimde benim kırkım çıkınca adet olmuştum ve normal düzen devam etmiştim, yengem Çocugu 2 yaşına gelinceye kadar adet olmamıştı her yeri şişiyordu, siz konuşunca aklıma o geldi birde o sorunumuz olacak olsa dert olmasa ayrı dert

Kuzuşum üzülme sanki onların her yaptığı doğru mu, gazlı bebeği tabii ki koruman gerek ben takılıyorum. Ona bakarsan burda doğumdan 3 gün sonra sokağa çıkıyolar bebek arabalarıyla ama doğum kursunda çok yanlış dediler, en az 3 hafta dinlenin hiçbir iş yapmayın dediler mesela. Sen nasıl içine siniyorsa öyle yap, soğukta uyutacağın günler de gelecek hep gazlı kalmayacak ya bebişin

Ben 2 ye cesaret etmemek için günlük tutuyorum bugunleri unutmayım diye
allah keremime uzun ömür versin ama 1 tane kafi arkadaşım hem sezeryam sonrası çektiğim acılar hem suan ki perperişan bakımsız kendimi tanıyamadıgım uykuusuz halleerim. Hepsi aklımda ama tabi cokk ilerde olaki kafama bişi düşer canm cocuk isterse buraya girip okusam kafi.

Ah o depend. Varlığı dert yokluğu yara. Pişik oldum resmen onun yüzünden 30 yaşında kadınım ya ama büyük kolaylıktı iyikide almışım hakkını yiyemem

Festimm bende hastanede sen yazmıştın sanırım depent üzerine ped taktım onu değiştirdim kolayca ilk yoğun kanamam geçince öyle yaptım, büyük kolaylık oldu valla

Arkadaşım bu dertler bitmeyecek mi? Allah bugunlerimizi aratmasın hepimiz iyi hoş olalım lakin her gün bir yeni skill açılıyor birini hazmetmeye calısırken bir diğeri.
Bugun biri bana dedi ki 40 ı dolunca poff bunların jepsi sihirli değnek değmiş gibi daha rahatlaşıypr dedi, bu sinirle öle olmazsa ham yaparm o kadını. Suan oma cok inandm cunlı

Kizlarr sezeryandan sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı? Doğum yapalı 3 hafta oldu iki kere ilaç içip öyle çıktım tuvalete başka yok sizde de böyle mi günde 4 litre su içiyorum ama tık yok
Kuzum ben yaşamıştım, 3 hafta değil tabi de ilk 3-4 gün. Sonra sabahları aç karnıma 1-2 tane kuru kayısı yedim, çok az da ılık su içtim düzeldim şükür, suan rahatım doktoruna sor istersen

Dogurmus analar sorum var size.

Dun nisanim oldugunu dusundugum birseyler dusurdum. Doktor kan yoksa nisan yoktur dedigi icin boyle diyorum zira baya jole gibi birsey dusurdum ama kan yoktu.

4 gundur gece bu saatlerde vajinaya bicak saplanmasi sekilde agrilar yasiyorum.

Ptesi günü nst'de 30 sanci cikti (doktora gore hicbir anlami yok)
Alt muayenemi yapti, sifir aciklik, rahim sert ve yukarda dedi.

Bugun tam 37+0 haftaligim. Sizce dogum mu yanasti ne dersiniz?

Kızlar benim 8. Gün kesildi tamamen kanamam sizlere bakıyorum da daha devam ediyor bende mi bir sıkıntı var ki

Canım ben yanlış hatırlamıyorsam senin hamiş fotolarına ne kadar bakımlısın diyoduk, elbiseli falan paylaşmıştın en son. Şimdi lohusa picoşlarıyla da bakımlı gözüktüğüne eminim kız dağınık saç sayılmaz

Cok sağ ol canım. Epizyotomi yapıldı kendiliğinden değil yani. Dikislerim tutmadı su an acildi antibiyotik tedavisi başlandı kaynamazsa tekrar dikilecek
İnşallah kaynar canım tekrar dikiş acısı çekmezsin o bölgeyi açık tutma şansın var mı hava alınca daha çabuk iyileşir belki başka birine de önermiştim, dikişi olan bir arkadaşım hemoroid yastığı kullanıyor oturabilmek için, işine yarar belki oturman gerekiyorsa.

Grubumuzun assolistleri var
Tablomuz güncel canım tarih yazmayan ve aktif olan arkadaşlarımız doğum bekliyor. Aktif olmayanlara tarih koymadım
Benimkini de guncelleyebikirsin canım. 6 ağustos saat 20.34 de gekdi benim oglus. 10 saat sancı 34 dakika ıkınma evresi sonrasi

O saç modelinin adı bile var Lohusa topuzu o, bende her türlü topuz versiyonu var

Insaaallah kaynar canım çok korkuyo4m. Bebisi emzirmek için hep oturuyorum dediğin yastığı deneyeyim çok sağ ol

Bende bende nasipse kışın doğurmak istiyorum bahar da ya da yaz in gebe kalmamız lazım kayınvalidem planlı yapsaydiniz dedi bu kadar zor olduğunu bilseydim planlardim dedim

Ah beybimm… ne kadar da yanılıyorsun.. kendimi tanıyamıyorum. Aynadaki yansımam ben değilim geççek diyolar, buna tutunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…