2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Boyle hissetmeden acilma yasayan anne adaylari ne yapiyorlar merak ediyorum. Cok mu spor, squat falan yapmistiniz?
Spor squat yaocak pk fırsatı m olmadı. Birde ben hıc comelemıyordum bıle tas gıbıydı karnım. Ev temızlıgı cok yaptım halı yıka cam sıl perde as bırde cok yurıdum

Spor squat yaocak pk fırsatı m olmadı. Birde ben hıc comelemıyordum bıle tas gıbıydı karnım. Ev temızlıgı cok yaptım halı yıka cam sıl perde as bırde cok yurıdum

Anladim, gunluk rutininiz cok aktif yani baya spor yapmissiniz diyebiliriz :) masallah size Allah anali babali buyutmek nasip etsin:)

Değerli anneler Uzay ve ben kontrollerimizi yaptırdık dün. Herşey yolunda doğumdan sonra 230 Gr kaybeden oğluşum 470 Gr almış gelişimimiz iyi ve sarılık bitiş aşamasında dedi doktorumuz. . Benimse rahim toparlanmış dedi doktorum. Ve Kegel egzersizi ni önerdi.. dikiş yerinde iz kalmaması içinde krem önerdi .. sizde kullanıyor musunuz ?

Kızlar günaydın.
Benim kaç gündür leke şeklinde idi kanamam çok azdı bi de kırmızı değildi kahverengi idi
Bugün adet gibi kırmızı şeklinde kan geliyor aynı adet oluyormuşum gibi karnım da ağrıyor
Ben şimdi adet mi oluyorum daha kırkım çıkmadı yani normal mi bu bildiğin adet oluyorum şu an

Benim o topuz hiç bozulmuyor lohusa halim per perişan eski bakımlı benden eser yok neydik ne olduk

Ah beybimm… ne kadar da yanılıyorsun.. kendimi tanıyamıyorum. Aynadaki yansımam ben değilim geççek diyolar, buna tutunuyorum.

Kızlar siz yine hamilelikte bakımlıydınız yaa, ilk 3 ay pijamalarla yatakta kusa kusa geçti son 3 ay da evsiz gibi giyinerek, göbeğim açıkta geziyorum evde top gibi yuvarlancam yakında, hiçbi şey de yapasım gelmiyo ne zamandır ne bi tırnak ne bi saç bakımı ne bi makyaj... güya instagramdaki tatlış hamişler gibi giyinip süslencektim yav he he diyorum sadece

O kadar doğru söylüyor ki ama gelsin gece ıkınmaktan uyuyamayan oğlumla uğraşırkenki festiye anlatsın bunu hdjdjjd o kiraz çekirdeğini halledicem aklımda bugün.

Topuk kaninda guatr değeri yüksek çıkmış her ihtimale karşıt bir kan daha alınacak dedi de sağlık ocağında aldırmaya içim el vermedi koldan hasteneden aldırdım dr a çıkıp değeri 0 ile 5 arası olması gerekmiş ama bizimeki 6.3 çıkmış takibe alincak dedi drumuz on güne birdaha kan alalım dedi 6 7 e birdaha kan alncak yükselirse tedaviye baslancak baslanmazsa zekaegeriligi yapan önemli bir hastalık guatr dedi. Tsh yüksek olunca vücutta guatr hormonu salgilanmazmis öyle oluncada o hormon eksikliği baska hastalıklara neden olur dedi ki bu ablamda ve iki oğlundada varmış bu yükseklik onalrda da tedavi ediliyormuş ilacla. Birde büyük oglunda beş yaşına kadar değeri 6 kusurlardmiymis bes sene SONRA yükselmeye başlamış gorucez artık hasteneye gidince değerimiz kaç cikicak. İnsan hic birşey olmasın istiyor da işte olmuyoredemekki.

Ahh canım ya denemediğim kalmadı en son silikonun başını keserek vereceğim böyle hiç doymuyor

Ben dün yazmıştım kuzu, ben de ilk gebeliğimde 40 ile adet olmuştum
Senin Bebiş bizden ileri sen ilk ay aşısını yaptırdın mı?
Canım bana da ben hamilelikte levatron kullandım diye sağlık ocağında mutlaka topuk kanı baktır dediler, bende hafta başı verdim sonuç bekliyorum, inşallah değerlerimiz normal çıkar

Canım ben şırınga ile veriyorum bir elimin küçük parmağını da koyuyorum ağzına meme gibi emsin diye. Birbtaraftan da şırıngayı sıkıyorum

İnşallah istediğimiz gibi herseyleri temiz çıksın canim yha küçüğü büyüğü zor hastalığın heleki cocuk dediklerinde icim gidiyor kendim olsa önemli değil gerçekten

Ay ben ilk defa görüyorum böyle birşey duyuyorum ya yarın kırkım çıkıyo ben adet oldum yani
Yok canım yaptırmadım daha eşim görevden gelince artık pazartesi götüreceğim

Kızlar bugün kontrolüm var. 38+2’deyim. Bu ana kadar her şey normal gidişatında gitti. Ben de vajinal doğuma sıcak bakıyordum ama büyüdükçe korkmaya başladım. Doktor, annem, herkes “sezeryan yapalım hiç ağrı çekme boşuna, artık sezeryan çok kolay” diyor. Sezeryan olursa haftaya çarşamba 39+0’da alacak doktor. Bugün bi karar vermem gerekiyor ama ben çok aradayım. Bi yandan korkuyorum bi yandan doğum doğal bi şey, sezeryan olmasını gerektiren bi şey yok, boşu boşuma medikal işlem olacak diyorum. Her iki türlünün de kolaylığı da zorluğu da var biliyorum… fikir verebilir misiniz? Çok kafam karışık

Bebeğin kaç kilo canım? Ben de tam 38+2yim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…