- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.761
Mecbur canım bizimki de geceleri öyle perişan oluyorumDeğiştirdim kızlar sonra o sırada uyandı tabi sonra mide boşaldı emmek istedi girdik yine bir kısır döngü içineşimdi uyutabildim anca
Kızlar bebişiniz altını pislettiğinde hemen değiştiriyor musunuz bezini? Emzirdim uyuttum yarım saat oldu olmadı kaka yaptıçok huzursuzdu çok da zor uyudu hiç rahatsız etmek istemiyorum ama altı pisken de benim içim rahat etmiyor
Ben de öyle ya kıyamıyorum uyandırmaya hem de öyle uyumasına
Canım bizim sorun da o memeyle arası çok iyi ama uyuyunca yarım kalıyor. Şırınga tarzı bişeyle uykuluyken de beslenebiliyorTamamen bebişe bağlı. Bizim oğlan 2 gündür beni yiyor. Keyfi sol mememi ucundan tutmak istiyor ne güzel tam alıyordu şuan almıyor. Geçen gece uyandırmakta çok zorlandım gece beslenmelerini yaparken neyse içsin de ucundan tutsun uyanıkken düzeltiriz diye düşündüm ama hata etmişim jdjjd keyfi paşamın ucundan istiyor artık. Nasıl çevireceğim bilmiyorum o yüzden baştan farklı şeylere alıştırmamakta fayda var. Elbet memeye tekrar alışır ama alışana kadarda insanı mahveder.
Bende kaşık biberon yada çay kaşığı tarzı bişey hava yutmasına sebep olur gaz yapar diye çekindim açıkçası, ama biberon rahatlığına er geç teslim olucam galibaBebeğini tanımak önemli kuzum ben de baktım bizimki her şeye okey, emzikte emiyor kaşık biberon da alıyor, parmağımla beslenmeye de okey hepsinin sonunda da mememe saldırıyor hala o zaman biberon da vereyim bir bakayım dedim çünkü şırınga tek başıma zor oluyor bir noktada yardımcım olmayacak eşim vs. Her gün mama vermediğim için 2 - 3 günde bir verdiğim için artık biberonla veriyorum şimdilik sıkıntı yok
Bu yöntemi denedim bugün parmakla kandırdığım için çok güzel emiyor ağzında süt birikmiyor. Bi süre böyle devam ederimCanım ben şırınga ile veriyorum bir elimin küçük parmağını da koyuyorum ağzına meme gibi emsin diye. Birbtaraftan da şırıngayı sıkıyorum
bence benim gittiğim doktorun aleti ağırlığı fazla ölçüyordu. Geçen hafta 3200 çıkmıştı, bu hafta başka bi aletle ölçtü üstünden zaman geçmiş olmasına rağmen 3055 çıktı. Takvime göre 38+2’yim, ölçümlere göre 37+1 çıktı. Yine karar veremeden çıktık doktordan. En geç pazartesi haber vermem lazım ki çarşambayla cuma arası bi gün sezaryen ayarlanacak eğer sezaryen dersem…Anladım canım benim de tam 38 haftada 3270 çıktı. Sen bebek büyük olduğu için mi sezaryen düşünmeye başladın ben öyle anladım ama, benim bebişim de hep önden gidiyor biraz büyük ama yine de normal deneyeceğim 4,5 kiloya kadar normal deniyorlar zaten. Ama genel olarak korktuğun içinse kimseyi dinleme kendin karar ver, sonra doktor ya da annen dedi diye sezaryen olup pişman olma canım, bu çok önemli bir karar kimsenin etkisi altında kalma.
Canım bizim sorun da o memeyle arası çok iyi ama uyuyunca yarım kalıyor. Şırınga tarzı bişeyle uykuluyken de beslenebiliyor
Bende kaşık biberon yada çay kaşığı tarzı bişey hava yutmasına sebep olur gaz yapar diye çekindim açıkçası, ama biberon rahatlığına er geç teslim olucam galiba
3 hafta 4 günü nasıl hesapladin adet tarihinden mi?Kızlar merhaba pazartesi günü kan verdim ve beta hcg 21,5 çıktı 3 hafta 4 gunluk hamileyim sizce değer normal mi az mı ?
Bizde sarılık çıktı bugün öğrendikKuzum gazlı bebiş olcak olsa sen ne yaparsan yap oluyor. Hiç onu düşünme üzerine çekme. Allahım gazlı bebeklere ve annelere güç versin
Uyanmıyor mu canım? Bulutta uyuyor bazen. Ama tuttuysa ve uyuduysa ben ıslak mendille boynunu siliyorum uyanıyor biraz.
Ahh hastanedeki hemşireyi dinledik bebişi pişik ettik. Emzirince yarım saat geçmeden altını açmayın bacaklar mideye baskı yapar kusar dedi. Evet çok mantıklı dediği ama altının pis oldunu bile bile beklemekte zor.Kızlar bebişiniz altını pislettiğinde hemen değiştiriyor musunuz bezini? Emzirdim uyuttum yarım saat oldu olmadı kaka yaptıçok huzursuzdu çok da zor uyudu hiç rahatsız etmek istemiyorum ama altı pisken de benim içim rahat etmiyor
O kısır döngü hiç değişmez artık canım yha benimkide bir saattir uyumamak icin direniyor gözlerinden uyku akiyor ama tık yok. Ayakta sallıyorum bende uyusun yatağına yatiricam hemen de zor çırpınıp duruyo konussan dinliyor gezdirsen gezicek falan yaniDeğiştirdim kızlar sonra o sırada uyandı tabi sonra mide boşaldı emmek istedi girdik yine bir kısır döngü içineşimdi uyutabildim anca
Çok asabi ve sınırlı demi dokansin babası kas çatıyo abileri ablallasi yanasın ağlayıp kaş çatıyo sinirli bu sinilri diyip seviyorlarBizde sarılık çıktı bugün öğrendiko yüzden uyandırmak ekstra zor. Bir de karakteriyle doğmuş resmen bu sıpa. Zorla uyandırınca kaşlarını çatıp sert sert bakıyor yine emmiyor
Değeriniz kaç çıktı canımBizde sarılık çıktı bugün öğrendiko yüzden uyandırmak ekstra zor. Bir de karakteriyle doğmuş resmen bu sıpa. Zorla uyandırınca kaşlarını çatıp sert sert bakıyor yine emmiyor
Emzirmeden once alsan canım sende belki pişmezdi. Evet alt degisiminde kusma olayı oluyor kusuncada hıçkırık.turuyo falan gaz çıkartırken ben öncesinden de alıyorum batirdigini dolduğunu hissettiğim anda emerken batrirsa mecburen. Yine alıyorum yakar çünkü yhaAhh hastanedeki hemşireyi dinledik bebişi pişik ettik. Emzirince yarım saat geçmeden altını açmayın bacaklar mideye baskı yapar kusar dedi. Evet çok mantıklı dediği ama altının pis oldunu bile bile beklemekte zor.
Ay sorma Bakışlarıyla hizaya sokuyor bizi 3 günlük bebe yaÇok asabi ve sınırlı demi dokansin babası kas çatıyo abileri ablallasi yanasın ağlayıp kaş çatıyo sinirli bu sinilri diyip seviyorlar
13.3 çıktı yarın tekrar gidip kan vericez. O kan alınırken Kahrolduk bugünDeğeriniz kaç çıktı canım
Canım emdikten sonra yaptı bizde yarım saat dolsun diye bile bile bekledik ama o kadar çok yapmış ki pişik oldu hemen. Zaten bu sıcaklarda çok kolay pişiğe yakalanmak. Şimdi sürekli açıp havalandırıyoruz altınıEmzirmeden once alsan canım sende belki pişmezdi. Evet alt degisiminde kusma olayı oluyor kusuncada hıçkırık.turuyo falan gaz çıkartırken ben öncesinden de alıyorum batirdigini dolduğunu hissettiğim anda emerken batrirsa mecburen. Yine alıyorum yakar çünkü yha
Zeytinyağı sürme cnm asit oranı yüksek daha da yakar doğal gül suyu dolaptan serin serin pamuğa ıslatıp silmek iyi oluyor bize biraz fayda ettiKızlar hepinize iyi akşamlar benim oğluşum iyi isilikoldu yüzü sadece ama vücudunun başka bir yerinde yok ne yapsam geçmedi her gün duş aldırıyorum sizin bebişlerde de olduğu bir şey var mı doğal bir tarif zeytin yağı iyi geliyor dediler zeytinyağıda sürdüm ama pek bir azalma olmadı çok üzülüyorum
Bizde sarılık çıktı bugün öğrendiko yüzden uyandırmak ekstra zor. Bir de karakteriyle doğmuş resmen bu sıpa. Zorla uyandırınca kaşlarını çatıp sert sert bakıyor yine emmiyor
Emzirmeden once alsan canım sende belki pişmezdi. Evet alt degisiminde kusma olayı oluyor kusuncada hıçkırık.turuyo falan gaz çıkartırken ben öncesinden de alıyorum batirdigini dolduğunu hissettiğim anda emerken batrirsa mecburen. Yine alıyorum yakar çünkü yha
Kızlar merhaba pazartesi günü kan verdim ve beta hcg 21,5 çıktı 3 hafta 4 gunluk hamileyim sizce değer normal mi az mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?