2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Direkt değiştiriyorum kuzum. Duyduğum anda gaz çıkarttığını bakıyorum duymazsam ara ara kontrol ediyorum. Hem yaz hem de hiç sevmiyorlar. Neden öyle kalsın minnoş kuşum.

Canım bizim sorun da o memeyle arası çok iyi ama uyuyunca yarım kalıyor. Şırınga tarzı bişeyle uykuluyken de beslenebiliyor
Bende kaşık biberon yada çay kaşığı tarzı bişey hava yutmasına sebep olur gaz yapar diye çekindim açıkçası, ama biberon rahatlığına er geç teslim olucam galiba
Canım ben şırınga ile veriyorum bir elimin küçük parmağını da koyuyorum ağzına meme gibi emsin diye. Birbtaraftan da şırıngayı sıkıyorum
Bu yöntemi denedim bugün parmakla kandırdığım için çok güzel emiyor ağzında süt birikmiyor. Bi süre böyle devam ederim

bence benim gittiğim doktorun aleti ağırlığı fazla ölçüyordu. Geçen hafta 3200 çıkmıştı, bu hafta başka bi aletle ölçtü üstünden zaman geçmiş olmasına rağmen 3055 çıktı. Takvime göre 38+2’yim, ölçümlere göre 37+1 çıktı. Yine karar veremeden çıktık doktordan. En geç pazartesi haber vermem lazım ki çarşambayla cuma arası bi gün sezaryen ayarlanacak eğer sezaryen dersem…

Kuzum gazlı bebiş olcak olsa sen ne yaparsan yap oluyor. Hiç onu düşünme üzerine çekme. Allahım gazlı bebeklere ve annelere güç versin

Uyanmıyor mu canım? Bulutta uyuyor bazen. Ama tuttuysa ve uyuduysa ben ıslak mendille boynunu siliyorum uyanıyor biraz.

Bizde sarılık çıktı bugün öğrendik o yüzden uyandırmak ekstra zor. Bir de karakteriyle doğmuş resmen bu sıpa. Zorla uyandırınca kaşlarını çatıp sert sert bakıyor yine emmiyor

Ahh hastanedeki hemşireyi dinledik bebişi pişik ettik. Emzirince yarım saat geçmeden altını açmayın bacaklar mideye baskı yapar kusar dedi. Evet çok mantıklı dediği ama altının pis oldunu bile bile beklemekte zor.

Değiştirdim kızlar sonra o sırada uyandı tabi sonra mide boşaldı emmek istedi girdik yine bir kısır döngü içine şimdi uyutabildim anca
O kısır döngü hiç değişmez artık canım yha benimkide bir saattir uyumamak icin direniyor gözlerinden uyku akiyor ama tık yok. Ayakta sallıyorum bende uyusun yatağına yatiricam hemen de zor çırpınıp duruyo konussan dinliyor gezdirsen gezicek falan yani

Bizde sarılık çıktı bugün öğrendik o yüzden uyandırmak ekstra zor. Bir de karakteriyle doğmuş resmen bu sıpa. Zorla uyandırınca kaşlarını çatıp sert sert bakıyor yine emmiyor
Çok asabi ve sınırlı demi dokansin babası kas çatıyo abileri ablallasi yanasın ağlayıp kaş çatıyo sinirli bu sinilri diyip seviyorlar

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim oğluşum iyi isilik oldu yüzü sadece ama vücudunun başka bir yerinde yok ne yapsam geçmedi her gün duş aldırıyorum sizin bebişlerde de olduğu bir şey var mı doğal bir tarif zeytin yağı iyi geliyor dediler zeytinyağıda sürdüm ama pek bir azalma olmadı çok üzülüyorum

Emzirmeden once alsan canım sende belki pişmezdi. Evet alt degisiminde kusma olayı oluyor kusuncada hıçkırık.turuyo falan gaz çıkartırken ben öncesinden de alıyorum batirdigini dolduğunu hissettiğim anda emerken batrirsa mecburen. Yine alıyorum yakar çünkü yha

Çok asabi ve sınırlı demi dokansin babası kas çatıyo abileri ablallasi yanasın ağlayıp kaş çatıyo sinirli bu sinilri diyip seviyorlar
Ay sorma Bakışlarıyla hizaya sokuyor bizi 3 günlük bebe ya Bunun elinde oyuncak oluruz biz bi kaç aya
Değeriniz kaç çıktı canım
13.3 çıktı yarın tekrar gidip kan vericez. O kan alınırken Kahrolduk bugün inşallah yarına kadar toparlar

Canım emdikten sonra yaptı bizde yarım saat dolsun diye bile bile bekledik ama o kadar çok yapmış ki pişik oldu hemen. Zaten bu sıcaklarda çok kolay pişiğe yakalanmak. Şimdi sürekli açıp havalandırıyoruz altını

Zeytinyağı sürme cnm asit oranı yüksek daha da yakar doğal gül suyu dolaptan serin serin pamuğa ıslatıp silmek iyi oluyor bize biraz fayda etti

Sarılıksız bebek duymadım hiç iyi beslenirse olmaz diyorlar ama ben ona inanmıyorum. Bulut kuvözdeyken sarılık oldu mesela. Düzeliyor hemen emişe devam

Jdjsjsjsj kız bunlar minik aslanlar ne sanmıştın inatcı bebiş bunlar.

Kuzum hıçkırığın çözümü emzirmek. Özellikle uzun sürüyorsa doktorumuz emzir dedi emziriyorum 2-3 dk da geçiyor. Aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…