2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Duştan sonra ince bir uzun kollu giyindirebilirsin bence. Üzerini örtmek bana riskli geliyor. Hep başında bekliyorsan olabilir ama içeri gidiyorsan tek kalıyorsa o riske değmez diye düşünüyorum.

Anne sütü iyi gelir derler ama ne kadar doğru bilemedim. Zeytinyağı riskli olabilir çünkü asidik ise yağın daha çok kurutur. Onu bilmek zor. Krem veya en temizi anne sütü kullanırım ben olsam.

Kızlar ben yine durmadım k*çımın üstünde öğlen başladım evi temizledim o yetmiyormuş gibi kardeşim bugün gidecek diye mutfağa girdim gün gibi hazırlık yaptım eğildim kalktım şimdide dikişin sol taraf başlangıcı acıyor bir akıntı vs yok birşey olmamıştır demi sizde başladınız değil mi evin işine vs

Bizimki 3 günde doğum kilosuna gelmiş gayet güzel besledik yine yakalandık sarılık illetine

vala sorma aslan analarının çekeceği var
Canım senin çok vakit geçmedi diye hatırlıyorum ev işleri için çok erken ya. Hele hem temizlik hem mutfak aynı anda wow diyorum. Ben anca getir götür işlerini yapıyorum o da yavaşlığa tahammül edemediğim için maksat işler hızlansın. Benim henüz çok yeni ama Bi kaç hafta daha tempo artırmayı düşünmüyorum.

Bende sıkıntı var ya gerçekten kanepelerin bile tozunu aldım kızım batırmış e kaynana var sağolsun ama bu kadar yapmıyor kaç gün gözüme battı duramadım bileğimi de incitmisim

Sarılık olmadı benimki

2 gündür uyumuyor resmen aşırı yorgun ve uykusuzum

Sarılık olmadı benimki

2 gündür uyumuyor resmen aşırı yorgun ve uykusuzum

Maşallah dilini ısır bacım. Ne yaptın farklı anlatman lazım

Uf uykusuzluk çok zor. Neden uyumuyor ağlıyor mu? Bir sorunu mu var acaba? Bak burun tıkanıklığı anlaşılmıyormuş kolay kolay ama bebişleri uyutmuyormuş. Uykusunda hık hık ses varsa veya ağzını açıyorsa burun kesin tıkanıkmış. Bende şüphelendim aspiratörle çekti babası ama yok sümük mümük ama genzi tıkalı gibi. Kestim 1 baş soğan. Başımıza koydum (doktoru söylemişti) sabaha bakıcam. Bizimkide uyumuyor perişan olduk. Her tuşa basıyorum böyle böyle jdjdjdj elbet uyucak

Bende sıkıntı var ya gerçekten kanepelerin bile tozunu aldım kızım batırmış e kaynana var sağolsun ama bu kadar yapmıyor kaç gün gözüme battı duramadım bileğimi de incitmisim
Seni çok iyi anlıyorum bende de düzen takıntısı var hemen batıyor gözüme. Ama şuan için gelen giden yok o yüzden saldım bi tık ama misafirler gelmeye başlayınca durabilecek miyim bakalım. Bi de senin kızın var yerinde durman daha zor tabi. Ama yine de temizlik abartı olmuş canım ortalığı biraz toparla gerisini kaynanaya bırak bence

Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?

Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?
İlk gebeliğimde hamile kaldığımı öğrenir öğrenemez başlamıştık, bu gebeliğimde doktor tedbir amaçlı başlıyoruz deyip acele etmedi (hatta kadın doğum doktorum bu gebelikte başlatma taraftarı değildi, hematoloji doktoru başlattı, doğum sonrası da 6.hafta kullanmamı istedi)

Rica etsen hastenede yatsaydin canım hergun hergun delinip acısını görmekten se

Oyuncak miii parmağında oynatacak bizi gor bak

Zeytinyağı sürebilirsin havalanirken bende zeytinyağı ile yapılmış kantoron var onu sürüyorum geçirdi cildinide yağladım gibi birdaha sürtünmede de tahriş olmuyor

Kuzum hıçkırığın çözümü emzirmek. Özellikle uzun sürüyorsa doktorumuz emzir dedi emziriyorum 2-3 dk da geçiyor. Aklında bulunsun.
Ha emziririm direk bende hıçkırık da zaten basen kendi geçiyo ama ben yinede hemen emziriyorum hıçkırmaktan ciğeri çıkacak değilse yavrumun

Bnm uc dusugum var sadece ucuncude bebek goruldukten sonra igne verdi dr um. O nedenle sorsum . Bukez kese gorulunce verilcekmis.tekrr ayni syleri yasamamak icin arstrmak istedm cvp icin tsk ederm. Rabbim insaallah saglikla kavuştursun bebginizi size bagislasn .amin

Duştan sonra ince bir uzun kollu giyindirebilirsin bence. Üzerini örtmek bana riskli geliyor. Hep başında bekliyorsan olabilir ama içeri gidiyorsan tek kalıyorsa o riske değmez diye düşünüyorum.
Duştan sonra da aynı giydiriyorum ama üstüne örtü atıp sariyorum biraz bacaklarını ,bir iki güne sıcaklıklar düşücekmis o zaman mecburi uzun moda geçiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…