- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.781
Duştan sonra ince bir uzun kollu giyindirebilirsin bence. Üzerini örtmek bana riskli geliyor. Hep başında bekliyorsan olabilir ama içeri gidiyorsan tek kalıyorsa o riske değmez diye düşünüyorum.Kızlar biz bugün duş aldik gece uyurken büyükler uzun giydir diyor ama evim 27-28, derece askılı zıbın giydirip üstüne muslin atıyorum hasta olur diyorlar doğrusu benim yaptığım ama yine de kafamı karıştırıyorlar aile büyükleri
Kızlar hepinize iyi akşamlar benim oğluşum iyi isilikoldu yüzü sadece ama vücudunun başka bir yerinde yok ne yapsam geçmedi her gün duş aldırıyorum sizin bebişlerde de olduğu bir şey var mı doğal bir tarif zeytin yağı iyi geliyor dediler zeytinyağıda sürdüm ama pek bir azalma olmadı çok üzülüyorum
Beta hcg çok az yükseliyo iki günde 31 e çıktıBenim 11 kasım regli başlangıç tarihimdi. 6 aralıkta 31 idi beta hcg sonucum.
Bizimki 3 günde doğum kilosuna gelmiş gayet güzel besledik yine yakalandık sarılık illetineSarılıksız bebek duymadım hiçiyi beslenirse olmaz diyorlar ama ben ona inanmıyorum. Bulut kuvözdeyken sarılık oldu mesela. Düzeliyor hemen emişe devam
Jdjsjsjsj kız bunlar minik aslanlar ne sanmıştıninatcı bebiş bunlar.
Canım senin çok vakit geçmedi diye hatırlıyorum ev işleri için çok erken ya. Hele hem temizlik hem mutfak aynı anda wow diyorum. Ben anca getir götür işlerini yapıyorum o da yavaşlığa tahammül edemediğim için maksat işler hızlansın. Benim henüz çok yeni ama Bi kaç hafta daha tempo artırmayı düşünmüyorum.Kızlar ben yine durmadım k*çımın üstünde öğlen başladım evi temizledim o yetmiyormuş gibi kardeşim bugün gidecek diye mutfağa girdim gün gibi hazırlık yaptım eğildim kalktım şimdide dikişin sol taraf başlangıcı acıyor bir akıntı vs yok birşey olmamıştır demi sizde başladınız değil mi evin işine vs
Bende sıkıntı var ya gerçekten kanepelerin bile tozunu aldım kızım batırmış e kaynana var sağolsun ama bu kadar yapmıyor kaç gün gözüme battı duramadım bileğimi de incitmisimBizimki 3 günde doğum kilosuna gelmiş gayet güzel besledik yine yakalandık sarılık illetine
vala sorma aslan analarının çekeceği var
Canım senin çok vakit geçmedi diye hatırlıyorum ev işleri için çok erken ya. Hele hem temizlik hem mutfak aynı anda wow diyorum. Ben anca getir götür işlerini yapıyorum o da yavaşlığa tahammül edemediğim için maksat işler hızlansın. Benim henüz çok yeni ama Bi kaç hafta daha tempo artırmayı düşünmüyorum.
Canım özel mesajlara bakarmısın?Meleklerini güle güle büyütÇok teşekkür ederim. Valla ben 2 adet diyetisyen dünyaya getirmişim. 10 günde 20 kiloya bye dedim
Çok teşekkür ederim. Valla ben 2 adet diyetisyen dünyaya getirmişim. 10 günde 20 kiloya bye dedim
Sarılıksız bebek duymadım hiçiyi beslenirse olmaz diyorlar ama ben ona inanmıyorum. Bulut kuvözdeyken sarılık oldu mesela. Düzeliyor hemen emişe devam
Jdjsjsjsj kız bunlar minik aslanlar ne sanmıştıninatcı bebiş bunlar.
Sarılık olmadı benimki
2 gündür uyumuyor resmen aşırı yorgun ve uykusuzum
Maşallah annesi iyi almışBizimki 3 günde doğum kilosuna gelmiş gayet güzel besledik yine yakalandık sarılık illetine
vala sorma aslan analarının çekeceği var
Seni çok iyi anlıyorum bende de düzen takıntısı var hemen batıyor gözüme. Ama şuan için gelen giden yok o yüzden saldım bi tık ama misafirler gelmeye başlayınca durabilecek miyim bakalım. Bi de senin kızın var yerinde durman daha zor tabi. Ama yine de temizlik abartı olmuş canım ortalığı biraz toparla gerisini kaynanaya bırak benceBende sıkıntı var ya gerçekten kanepelerin bile tozunu aldım kızım batırmış e kaynana var sağolsun ama bu kadar yapmıyor kaç gün gözüme battı duramadım bileğimi de incitmisim
İlk gebeliğimde hamile kaldığımı öğrenir öğrenemez başlamıştık, bu gebeliğimde doktor tedbir amaçlı başlıyoruz deyip acele etmedi (hatta kadın doğum doktorum bu gebelikte başlatma taraftarı değildi, hematoloji doktoru başlattı, doğum sonrası da 6.hafta kullanmamı istedi)Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?
Rica etsen hastenede yatsaydin canım hergun hergun delinip acısını görmekten seAy sorma Bakışlarıyla hizaya sokuyor bizi 3 günlük bebe yaBunun elinde oyuncak oluruz biz bi kaç aya
13.3 çıktı yarın tekrar gidip kan vericez. O kan alınırken Kahrolduk bugüninşallah yarına kadar toparlar
Oyuncak miii parmağında oynatacak bizi gor bakAy sorma Bakışlarıyla hizaya sokuyor bizi 3 günlük bebe yaBunun elinde oyuncak oluruz biz bi kaç aya
13.3 çıktı yarın tekrar gidip kan vericez. O kan alınırken Kahrolduk bugüninşallah yarına kadar toparlar
Zeytinyağı sürebilirsin havalanirken bende zeytinyağı ile yapılmış kantoron var onu sürüyorum geçirdi cildinide yağladım gibi birdaha sürtünmede de tahriş olmuyorCanım emdikten sonra yaptı bizde yarım saat dolsun diye bile bile bekledik ama o kadar çok yapmış ki pişik oldu hemen. Zaten bu sıcaklarda çok kolay pişiğe yakalanmak. Şimdi sürekli açıp havalandırıyoruz altını
Ha emziririm direk bende hıçkırık da zaten basen kendi geçiyo ama ben yinede hemen emziriyorum hıçkırmaktan ciğeri çıkacak değilse yavrumunKuzum hıçkırığın çözümü emzirmek. Özellikle uzun sürüyorsa doktorumuz emzir dedi emziriyorum 2-3 dk da geçiyor. Aklında bulunsun.
Bnm uc dusugum var sadece ucuncude bebek goruldukten sonra igne verdi dr um. O nedenle sorsum . Bukez kese gorulunce verilcekmis.tekrr ayni syleri yasamamak icin arstrmak istedm cvp icin tsk ederm. Rabbim insaallah saglikla kavuştursun bebginizi size bagislasn .aminİlk gebeliğimde hamile kaldığımı öğrenir öğrenemez başlamıştık, bu gebeliğimde doktor tedbir amaçlı başlıyoruz deyip acele etmedi (hatta kadın doğum doktorum bu gebelikte başlatma taraftarı değildi, hematoloji doktoru başlattı, doğum sonrası da 6.hafta kullanmamı istedi)
Duştan sonra da aynı giydiriyorum ama üstüne örtü atıp sariyorum biraz bacaklarını ,bir iki güne sıcaklıklar düşücekmis o zaman mecburi uzun moda geçişDuştan sonra ince bir uzun kollu giyindirebilirsin bence. Üzerini örtmek bana riskli geliyor. Hep başında bekliyorsan olabilir ama içeri gidiyorsan tek kalıyorsa o riske değmez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?